Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 608 609 610 611 612 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#7464   2011. 12. 03. szombat 22:09
Max32 Max32
Ti ugyan úgy jártatok mint én, csak fordítva.Nekem az volt a fura meg a szokatlan hogy durr-bele módján szerették volna és elvárta a hölgytag hogy én mint férfi egyből álló fasszal fogadjam, semmi előjáték,simi,stb smile
(Ez egy válasz Norbdorkia üzenetére (2011. 12. 03. szombat 20:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 12. 03. szombat 20:07
Az egészben nekem csak az volt a furcsa, hogy olyan ösztönös volt. Persze mit várunk egy olyan embertől, aki X hete nem volt punciban. Nem tudom, lehetséges nekem vannak nagy elvárásaim a szexről, de szeretem magam Nőnek érezni egy ilyen szituációban. Pláne ezt szerettem volna érezni, hiszen ha azt vesszük ez Pasinak volt „ajándék”. Meg kellett volna őrjítsen, addig izgatni, amíg nem könyörgök a farkáért. Ehelyett egy darab húsnak éreztem magam. Félre értés ne essék! Szeretem a vad, kemény szexet, de egy ilyen szituációban is lehetne valami kis felvezetés.
Jogos lehet a kérdés, hogy miért nem szóltam, miért nem állítottam le? Aki már volt ilyen helyzetben, az tudja, hogy ez nem így megy…. és mivel nem volt katasztrófa élmény, csak meglepő és furcsa, ezért úgy gondoltam: egyszer élünk.
Párommal átbeszéltük, és úgy érzem közelebb kerültünk valamilyen szinten egymáshoz. A vágyainkat nem engedjük el, de tanultunk a történtekből.
#7463   2011. 12. 03. szombat 20:07
Norbdorkia Norbdorkia
Az egészben nekem csak az volt a furcsa, hogy olyan ösztönös volt. Persze mit várunk egy olyan embertől, aki X hete nem volt punciban. Nem tudom, lehetséges nekem vannak nagy elvárásaim a szexről, de szeretem magam Nőnek érezni egy ilyen szituációban. Pláne ezt szerettem volna érezni, hiszen ha azt vesszük ez Pasinak volt „ajándék”. Meg kellett volna őrjítsen, addig izgatni, amíg nem könyörgök a farkáért. Ehelyett egy darab húsnak éreztem magam. Félre értés ne essék! Szeretem a vad, kemény szexet, de egy ilyen szituációban is lehetne valami kis felvezetés.
Jogos lehet a kérdés, hogy miért nem szóltam, miért nem állítottam le? Aki már volt ilyen helyzetben, az tudja, hogy ez nem így megy…. és mivel nem volt katasztrófa élmény, csak meglepő és furcsa, ezért úgy gondoltam: egyszer élünk.
Párommal átbeszéltük, és úgy érzem közelebb kerültünk valamilyen szinten egymáshoz. A vágyainkat nem engedjük el, de tanultunk a történtekből.
#7462   2011. 12. 03. szombat 20:06
Norbdorkia Norbdorkia
Kedves Mindenki!
Újak vagyunk itt a fórumba, eddig csak a háttérből olvasgattuk a dolgokat. Most a pár női tagja ír nektek.
Lassan másfél éve boldogítjuk egymást párommal, jóban- rosszban együtt stb., tehát egy harmónikus, jól működő,őszinte bizalmon alapuló, sok mindenre nyitott, egészséges szexualitással fűszerezett párkapcsolatról van szó. Beszélgetünk sokat a szexről, egymás vágyairól, szexuális álmairól. Így jutottunk el odáig, hogy ki kellene próbálni a hármas szex örömét, természetesen mindkét fél örömére, tehát lánnyal is, pasival is.
Kutakodtunk, puhatolóztunk olyan ismerősöknél, barátoknál, aki(k) megmozgatták valamilyen szinten is a fantáziánkat. Természetesen a nagy megdöbbenést, ledöbbenést leszámítva, semmi pozitív visszajelzést nem kaptunk. Kivéve egy embertől, aki egy pasi volt. ( Mostantól Pasi )Megbeszéltük párommal és úgy döntöttünk,hogy akkor belevágunk és lesz,ami lesz, jól érezzük magunkat mindhárman. Persze ezt csak fejben gondoltuk így. Tudni kell, hogy a harmadik fél is párkapcsolatban él, viszont nem jönnek ki jól. Veszekedések, szexmentesség stb. Szóval úgy gondoltuk, hogy ő is csak jól járhat ezzel.
Igazából nem terveztük meg az estét, úgy gondoltuk, nem kell ezt túltervezni, a legjobb, ha valami spontanitás is van a dologban. Tudtuk, hogy benne van, ez bőven elég.
Megérkezett, igaz késő este volt, mindhárman egész nap dolgoztunk,így úgy gondoltuk pihenjünk, aztán majd másnap belevetjük magunkat a dolgokba. Természetesen felizgatott a gondolat, hogy itt van és akkor most ez már élesbe fog menni. Vártam, kíváncsi voltam.
Elmentünk párommal aludni, közben persze kattogtunk mindketten, hogy hogyan és mint történnek majd a dolgok. Kitaláltuk, hogy először kettőnknek kellene (Én+Pasi) kicsit összecsiszolódni, ha ez megvolt, akkor már a hármas felállás is simulékonyabb lenne. Azért azt el kell mondanom, hogy szerintem páromat is izgatta valahol, hogy most megdugják a barátnőjét. Fürdés, szőrtelenítés, önmagam rendbe rakása után átmentem Pasihoz. És innentől fogva jött az, amit abszolút nem vártam.
Semmi felvezetés, semmi simogatás vagy valami előjáték szerű dolog, a számtól 2 cm-re volt a farka. Hát….köpni, nyelni nem tudtam hirtelen. Aztán megfogta a fejem és már a számba is volt. Mármint a nemesebbik része. Szopás, 10 perc hátulról való dugás után elélvezett. Hazudnék, ha az mondanám, hogy nem élveztem el, mert azért sikerült. (Bár a párommal való 3-4 orgazmussal tarkított dugáshoz fel sem érhetett.) Utólag inkább csak az izgatott, hogy tudtam, hogy a párom hallja. Bíztam benne, hogy kijön, de tartotta magát a megbeszéltekhez.
Szex után jöttek a kínos másodpercek, kérdések- Jó volt? Jó!-, amikor is közölte, hogy hát neki mégis barátnője van… Ja…..ok, erre most mit mondjak?! Bementem párom mellé, elmondtam neki a történteket, és úgy döntöttünk közösen, hogy a másnapi hármas szex dolgot nem Pasival fogjuk átélni.

Folyt. köv.
#7461   2011. 12. 02. péntek 20:20
Johnny73 Johnny73
Szia Talbert! Megragadta a figyelmemet amit írtál, és szerintem még nincs semmi veszve. "A páromnak van egy ismerőse, aki a srác barátja, és innen tudjuk egy elejtett megjegyzésből, hogy a párom is tetszik a srácnak." Ha tetszik neki a párod, az már fél siker. Erre tudtok építeni. A párod ismerősén keresztül a tanfolyammal kapcsolatban/ahova a párod járt/ egy találkozót tudtok szervezni nálatok. Ez egy tökéletes kiindulási pont,és a párod ismerőse semmit nem sejt abból, hogy mire megy ki a játék. Ha összejön a találkozó, először egyértelműen lehet beszélgetni a tanfolyamról, esetleg megjátszani a hülyét, és kérdésekkel bombázni a "tanár bácsit". Mert aki kérdez, az irányít! És egy két pohár pezsgő után, nyugodtan elő lehet hozakodni a sikamlós témával is. És természetesen olyan körülményeket teremtve, amit már az egyik hozzászólásomban is leírtam. Szexis ruci, kicsit kihívóbb magatartás. És ráadásul a srácnak tetszik a párod! Szerintetek nem lenne diszkrét? Felesége van, ez is egy jó pont, mert az egyedülálló pasiknak hamarabb eljár a szájuk. Ezen el lehet gondolkodni. Szerintem nem egy elveszett ügyről van szó. Mint már említettem, "lehetetlenség nincs, csak tehetetlenség"! Bár ha én tanácsot adhatnék, a könnyebb utat választanám, és itt keresnék egy számotokra szimpatikus pasit 3.-nak. Vagy a swinger, ahogy hímbivaly javasolta. Biztos vagyok benne, hogy hamarabb találnátok, mint hogy az "előadó bácsira" kelljen várni, mondjuk fél évet. Nekem ez a véleményem. Üdv wave
(Ez egy válasz talbert üzenetére (2011. 12. 02. péntek 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 12. 02. péntek 12:30
Kedves Hímbivaly és Johnny73 és a Többiek. Nagyon szépen köszönöm a hozzászólásokat. A tisztánlátás érdekében- lehet nem voltam elég egyértelmű - leírom egy kicsit részletesebben a helyzetet. Van egy kedves csinos feleségem, aki elég szende és szerény volt lány korában. Most miután érett nő lett belőle levetette a gátlásait és egy jó partner mellett szexualitástól túlfűtött vadmacskává változik az ágyban. Volt egy pár, akikkel összejártunk és nagyon élveztük a dolgot. Sajnos az orális szexen és a lányok közötti játékon kívül tovább nem jutottunk, mert a párom egyre jobban kezdett idegenkedni a sráctól. Neki kell, hogy udvaroljanak, hogy kényeztessék. Érezze, hogy Nőként kezelik. A srác csak a dugáson akart túl lenni. Így sajnos megszakadt ez a kapcsolat, pedig a feleséggel mind a ketten – párom és én is- nagyon egy hullámhosszon voltunk. De engem nagyon izgatna, ha egy másik férfivel kényeztethetnénk a páromat. Sokat beszélgetünk erről és tudom, hogy ki lenne a számára legszimpatikusabb partner. A srác velünk egykorú. Mi 38-39 évesek vagyunk. Nőknél ez a legszebb kor. A párom és a srác egy tanfolyamon ismerték meg egymást. Ő volt az előadó. Nagyon ritkán –kb fél évente egyszer- összefutnak. Sajnos az a probléma, hogy a párom csak az után ennyire nőies, ha felizgatták. Ez miatt, ha találkoznának is a párom biztos nem kezdeményezne, vagy nem jelezne. De tudom, hogy lenne hozzá kedve. Ezt megbeszéltük. De ha rajta múlik, akkor minden marad így, mert Ő nagyon jól megvan velem. És nem hiányzik semmi a boldogságához. Én abszolút nem ismerem az illetőt, nem tudok róla semmit. Mivel kisvárosban lakunk néha láttam, de semmi kapcsolódási pontunk nincsen. A páromnak van egy ismerőse, aki a srác barátja és innen tudjuk egy elejtett megjegyzésből, hogy a párom is tetszik a srácnak. De ezt a közös ismerőst nem szeretnénk belevonni a dologba. Valahogy egy az egyben kellene megoldani, közvetítők nélkül. Nehezíti még a helyzetet, hogy a kiválasztottunknak is van kapcsolata, amit nem szeretnénk még véletlenül sem tönkretenni. Remélem most már érthetőbb voltam. Azért köszönöm az eddigi hozzászóláskat is. Nagon jól estek így ismeretlenül is.
#7460   2011. 12. 02. péntek 17:12
X Törölt felhasználó (745787)
Nézd, egy kisváros az egy olyan terep, ahol jobb, ha vigyázol! Egy kisvárosban ismer mindenki mindenkit.

Elsütöm azt az ostoba szlogent, hogy egyetértek az előttem szólókkal! smile Ha vágy azonban mégis hajt mindkettőtöket akkor marad a net ismerkedni. Minden buktatójával is biztosabb és jobban kiszámítható, mint egy ilyen pletyit elindítani egy kisvárosban. Ha pedig az egyszerűt és jól beláthatót akarjátok, akkor tényleg a swingert tudnám ajánlani. Ott nincs mellébeszélés szemtől szemben látod, hogy ki az, akitől vársz valamit. A diszkréció adott. Onnan nem kerül ki infó. Ráadásul, ha már belejöttök akkor mást is ki lehet próbálni... smile
(Ez egy válasz talbert üzenetére (2011. 12. 02. péntek 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Kedves Hímbivaly és Johnny73 és a Többiek. Nagyon szépen köszönöm a hozzászólásokat. A tisztánlátás érdekében- lehet nem voltam elég egyértelmű - leírom egy kicsit részletesebben a helyzetet. Van egy kedves csinos feleségem, aki elég szende és szerény volt lány korában. Most miután érett nő lett belőle levetette a gátlásait és egy jó partner mellett szexualitástól túlfűtött vadmacskává változik az ágyban. Volt egy pár, akikkel összejártunk és nagyon élveztük a dolgot. Sajnos az orális szexen és a lányok közötti játékon kívül tovább nem jutottunk, mert a párom egyre jobban kezdett idegenkedni a sráctól. Neki kell, hogy udvaroljanak, hogy kényeztessék. Érezze, hogy Nőként kezelik. A srác csak a dugáson akart túl lenni. Így sajnos megszakadt ez a kapcsolat, pedig a feleséggel mind a ketten – párom és én is- nagyon egy hullámhosszon voltunk. De engem nagyon izgatna, ha egy másik férfivel kényeztethetnénk a páromat. Sokat beszélgetünk erről és tudom, hogy ki lenne a számára legszimpatikusabb partner. A srác velünk egykorú. Mi 38-39 évesek vagyunk. Nőknél ez a legszebb kor. A párom és a srác egy tanfolyamon ismerték meg egymást. Ő volt az előadó. Nagyon ritkán –kb fél évente egyszer- összefutnak. Sajnos az a probléma, hogy a párom csak az után ennyire nőies, ha felizgatták. Ez miatt, ha találkoznának is a párom biztos nem kezdeményezne, vagy nem jelezne. De tudom, hogy lenne hozzá kedve. Ezt megbeszéltük. De ha rajta múlik, akkor minden marad így, mert Ő nagyon jól megvan velem. És nem hiányzik semmi a boldogságához. Én abszolút nem ismerem az illetőt, nem tudok róla semmit. Mivel kisvárosban lakunk néha láttam, de semmi kapcsolódási pontunk nincsen. A páromnak van egy ismerőse, aki a srác barátja és innen tudjuk egy elejtett megjegyzésből, hogy a párom is tetszik a srácnak. De ezt a közös ismerőst nem szeretnénk belevonni a dologba. Valahogy egy az egyben kellene megoldani, közvetítők nélkül. Nehezíti még a helyzetet, hogy a kiválasztottunknak is van kapcsolata, amit nem szeretnénk még véletlenül sem tönkretenni. Remélem most már érthetőbb voltam. Azért köszönöm az eddigi hozzászóláskat is. Nagon jól estek így ismeretlenül is.
#7459   2011. 12. 02. péntek 16:24
parbaniek parbaniek VIP
Így 1 szerűen , azt javaslom maradjatok meg egymásnak!
Élvezzétek ki egymást! wave wink
#7458   2011. 12. 02. péntek 13:02
ravenna ravenna
talbert: Át kéne gondolni, hogy megéri-e? Ha belehajtod a párod valamibe, amit ő meglépni nem akar, csak gondol rá, lehet hogy épp a Ti kiegyensúlyozott kapcsolatotok rovására fog menni. Az hogy Te szeretnéd, Ő akarja a férfi meg erről mit sem tud... még ha van is infótok arról hogy a kedves párod bejön neki és tetszik is.
Sok ember iránt érezhet bárki fizikai vonzalmat, de kell a lelki vonal is sok embernél, és ugye senki se szereti más boldogságát tönkre tenni. Leegyszerűsítve én úgy látom hogy ha nem tudjátok ezt vele megbeszélni, - a harmadikra gondolok - akkor ez a hajó elment. Hidd el, nem lesztek ettől kevesebbek.
#7457   2011. 12. 02. péntek 12:30
talbert talbert
#7456   2011. 12. 01. csütörtök 06:46
Johnny73 Johnny73
Én is olvastam, de elég kétértelmű. De azt is leírta, hogy "amikor volt kapcsolódás, akkor sem nyomult a menyecskére.Vagy azért, mert nem tetszik neki akkor,vagy azért, mert tiszteletben tartotta hogy párja van akkor." Tehát valamilyen szinten mégis ismerik egymást, legalábbis a csaj biztosan, ha tudja hogy párja van. Nehéz ügy, az biztos. Én azt javaslom, hogy inkább itt keresgéljenek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 11. 30. szerda 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (745787)
2011. 11. 30. szerda 19:08
A fölvezető hozzászólásában megírta, hogy nem ismerik és jelenleg nincs is kapcsolódási pont.

Itt csak a lány nyomulhat esetleg kihasználva bizonyos közösségi oldalak nyújtotta előnyöket.
#7455   2011. 11. 30. szerda 19:08
A fölvezető hozzászólásában megírta, hogy nem ismerik és jelenleg nincs is kapcsolódási pont.

Itt csak a lány nyomulhat esetleg kihasználva bizonyos közösségi oldalak nyújtotta előnyöket.
(Ez egy válasz Johnny73 üzenetére (2011. 11. 30. szerda 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 11. 30. szerda 18:47
Egyetértek veled, hogy a swinger clubban könnyebb lenne összehozni a dolgot. De vannak olyan nők, akiket a sok idegen azért feszélyez. És ráadásul még olyanok is csorgatják a nyálukat, akik egyenesen visszataszítóak, arogánsak,szemtelenek és gusztustalanok. Ha a hölgy nem akar elmenni a swinger clubba, nem érdemes erőltetni. Egyébként nem ismerjük a részleteket, hogy honnan, mióta, mi által, mennyire ismerik ezt a srácot. Ha ennek a tudatában lennénk, ami tulajdonképpen nem tartozik ránk, akkor talán mi is okosabbak lehetnénk. Ezt a helyzetet Talbertéknak kell ügyesen megoldani. Ha viszont egyáltalán nem ismerik a srácot, akkor valóban a hölgynek kell mindenképpen lépni. Akkor, amikor találkoznak.
#7454   2011. 11. 30. szerda 18:47
Johnny73 Johnny73
Egyetértek veled, hogy a swinger clubban könnyebb lenne összehozni a dolgot. De vannak olyan nők, akiket a sok idegen azért feszélyez. És ráadásul még olyanok is csorgatják a nyálukat, akik egyenesen visszataszítóak, arogánsak,szemtelenek és gusztustalanok. Ha a hölgy nem akar elmenni a swinger clubba, nem érdemes erőltetni. Egyébként nem ismerjük a részleteket, hogy honnan, mióta, mi által, mennyire ismerik ezt a srácot. Ha ennek a tudatában lennénk, ami tulajdonképpen nem tartozik ránk, akkor talán mi is okosabbak lehetnénk. Ezt a helyzetet Talbertéknak kell ügyesen megoldani. Ha viszont egyáltalán nem ismerik a srácot, akkor valóban a hölgynek kell mindenképpen lépni. Akkor, amikor találkoznak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 11. 30. szerda 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (745787)
2011. 11. 30. szerda 17:52
De milyen ürüggyel szervezzen találkozót? Nem ismeri és momentán nincs is kapcsolódási pont. Amikor volt kapcsolódás akkor sem nyomult a menyecskére. Vagy azért, mert nem tetszik neki akkor szomoru1 , vagy azért, mert tiszteletben tartotta, hogy párja van.

Szerinted hogyan lehet ebből a helyzetből bármilyen indokkal közös randit csinálni? Csak úgy, ha a lány keresi a kapcsolódási lehetőséget. Kiderül, hogy tetszik-e a srácnak. És a csúszós rész még csak akkor jön, elfogadtatni a sráccal, hogy itt nem csak egy lány van, hanem egy pasi is...

Nehéz!

Lehet ennél egyszerűbb lenne próbát tenni egy swinger klubban. Abban legalább biztos lehet, hogy oda azért mennek, mert dugni akarnak és senki nem akad azon ki, hogy Ők is. A hármasozás sem különleges attrakció. Ráadásul azon a helyen a diszkréció adott!
#7453   2011. 11. 30. szerda 18:33
X Törölt felhasználó (778755)
kingus!
Értesíts róla minket, ha "túl vagytok" rajta!
A piszkos részleteket is tudni szeretnénk! smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 11. 27. vasárnap 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (198150)
2011. 11. 27. vasárnap 10:31
Férjem pár hete beszélt rá a hármasra, amit titkon persze én is szerettem volna. Most folyik a 3. keresése, ha megtaláljuk túl leszünk ezen is. smile
#7452   2011. 11. 30. szerda 17:52
De milyen ürüggyel szervezzen találkozót? Nem ismeri és momentán nincs is kapcsolódási pont. Amikor volt kapcsolódás akkor sem nyomult a menyecskére. Vagy azért, mert nem tetszik neki akkor szomoru1 , vagy azért, mert tiszteletben tartotta, hogy párja van.

Szerinted hogyan lehet ebből a helyzetből bármilyen indokkal közös randit csinálni? Csak úgy, ha a lány keresi a kapcsolódási lehetőséget. Kiderül, hogy tetszik-e a srácnak. És a csúszós rész még csak akkor jön, elfogadtatni a sráccal, hogy itt nem csak egy lány van, hanem egy pasi is...

Nehéz!

Lehet ennél egyszerűbb lenne próbát tenni egy swinger klubban. Abban legalább biztos lehet, hogy oda azért mennek, mert dugni akarnak és senki nem akad azon ki, hogy Ők is. A hármasozás sem különleges attrakció. Ráadásul azon a helyen a diszkréció adott!
(Ez egy válasz Johnny73 üzenetére (2011. 11. 30. szerda 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 11. 30. szerda 17:21
Így hogy ritkán találkoztok, tényleg nagyon nehéz ügy. Az meg még nehezíti a dolgot, hogy a párod nagyon visszafogott és szende. DE LEHETETLENSÉG NINCS,CSAK TEHETETLENSÉG. Először is, meg kell szerveznetek egy találkozót mindenképpen a sráccal, bármilyen ürüggyel. A feltételeket nektek kell biztosítani, lehetőleg a lakásotokon. A párod lehetőleg nagyon szexi ruhát vegyen fel. Javaslom a miniszoknyát. Az sem baj, ha nincs alatta bugyi. Ha van, akkor fehér legyen. Mély dekoltázsos fölsőt tudok még ajánlani hozzá. Azt javaslom, hogy mindenképpen igyatok egy két pohárral, és lehetőleg a srác is. Általános dolgokról beszélgessetek, és lehetőleg a párod szembe üljön a vendéggel. Egy idő után meg lehet kérdezni a hobbiját, mit szeret szabadidejében csinálni, milyen típusú nők jönnek be neki? Mennyire nyitott gondolkodású, van e esetleg különleges álma, amit még nem próbált ki az életben, de szívesen kipróbálná. Ha nem esik még ezek után sem le neki, hogy mit kérdeztek, akkor nyíltan mosolyogva rá kell kérdezni, hogy esetleg van e különleges szexuális vágya, amit még nem próbált ki, de ha úgy alakulna, akkor kipróbálná? Ha vevő lesz a dologra, kérdezz rá nyíltan, hogy mi a véleménye a feleségedről, tetszik e neki? Ha nem tetszik, akkor sincs semmi, mert beszélgettetek egy jót, és ki tudja hogy a következő alkalomkor hogyan alakul a dolog. És nem sejt semmit, hogy mit akartatok kihozni a dologból. Ha bejön neki a párod, akkor nyert ügyetek van, nyíltan neked kell rákérdezned, hogy mit szólna hozzá, ha átengednéd neki, és szeretnétek kipróbálni a 3-ast, de vele. Úgyis igent fog mondani. Viszont azt tudnod kell, hogy aki belemegy a 3-as szex örömeibe, benne van a veszély, hogy esetleg eljár a szája. De nekem az a véleményem, és ezt tapasztalatból mondom, hogy 10-ből 9 férfi nem fog a dologról beszélni másoknak, főleg akkor ha bejön neki a nő. Ha beszél, akkor sem fog nevet említeni, és nem fog benneteket elárulni. MIVEL MÁSKOR IS MEGAKARJA KAPNI! És inkább diszkrét marad. Ezt nektek kell eldönteni. De ha annyira azt a srácot akarja a nejed, akkor szerintem ezt a lépést meg kell tennetek. Senkinek nem repül a szájába a sült galamb! vigyor2 Aki bátor,az nyer! De ha ő nem is, hidd el, hogy akad még olyan srác, aki a párodnak befog jönni. Szerintem ezen a honlapon is akad, megbízható, diszkrét, intelligens és sármos jóképű pasi, aki tetszene a nejednek. Remélem tudtam segíteni. wave
#7451   2011. 11. 30. szerda 17:21
Johnny73 Johnny73
Így hogy ritkán találkoztok, tényleg nagyon nehéz ügy. Az meg még nehezíti a dolgot, hogy a párod nagyon visszafogott és szende. DE LEHETETLENSÉG NINCS,CSAK TEHETETLENSÉG. Először is, meg kell szerveznetek egy találkozót mindenképpen a sráccal, bármilyen ürüggyel. A feltételeket nektek kell biztosítani, lehetőleg a lakásotokon. A párod lehetőleg nagyon szexi ruhát vegyen fel. Javaslom a miniszoknyát. Az sem baj, ha nincs alatta bugyi. Ha van, akkor fehér legyen. Mély dekoltázsos fölsőt tudok még ajánlani hozzá. Azt javaslom, hogy mindenképpen igyatok egy két pohárral, és lehetőleg a srác is. Általános dolgokról beszélgessetek, és lehetőleg a párod szembe üljön a vendéggel. Egy idő után meg lehet kérdezni a hobbiját, mit szeret szabadidejében csinálni, milyen típusú nők jönnek be neki? Mennyire nyitott gondolkodású, van e esetleg különleges álma, amit még nem próbált ki az életben, de szívesen kipróbálná. Ha nem esik még ezek után sem le neki, hogy mit kérdeztek, akkor nyíltan mosolyogva rá kell kérdezni, hogy esetleg van e különleges szexuális vágya, amit még nem próbált ki, de ha úgy alakulna, akkor kipróbálná? Ha vevő lesz a dologra, kérdezz rá nyíltan, hogy mi a véleménye a feleségedről, tetszik e neki? Ha nem tetszik, akkor sincs semmi, mert beszélgettetek egy jót, és ki tudja hogy a következő alkalomkor hogyan alakul a dolog. És nem sejt semmit, hogy mit akartatok kihozni a dologból. Ha bejön neki a párod, akkor nyert ügyetek van, nyíltan neked kell rákérdezned, hogy mit szólna hozzá, ha átengednéd neki, és szeretnétek kipróbálni a 3-ast, de vele. Úgyis igent fog mondani. Viszont azt tudnod kell, hogy aki belemegy a 3-as szex örömeibe, benne van a veszély, hogy esetleg eljár a szája. De nekem az a véleményem, és ezt tapasztalatból mondom, hogy 10-ből 9 férfi nem fog a dologról beszélni másoknak, főleg akkor ha bejön neki a nő. Ha beszél, akkor sem fog nevet említeni, és nem fog benneteket elárulni. MIVEL MÁSKOR IS MEGAKARJA KAPNI! És inkább diszkrét marad. Ezt nektek kell eldönteni. De ha annyira azt a srácot akarja a nejed, akkor szerintem ezt a lépést meg kell tennetek. Senkinek nem repül a szájába a sült galamb! vigyor2 Aki bátor,az nyer! De ha ő nem is, hidd el, hogy akad még olyan srác, aki a párodnak befog jönni. Szerintem ezen a honlapon is akad, megbízható, diszkrét, intelligens és sármos jóképű pasi, aki tetszene a nejednek. Remélem tudtam segíteni. wave
(Ez egy válasz talbert üzenetére (2011. 11. 30. szerda 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 11. 30. szerda 14:56
Sziasztok. Én pont fordított helyzetben vagyok, mint itt a legtöbben. Tudom ki lenne az akit a párom is elfogadna és szeretne harmadiknak. De hogyan ismerkedjem meg vele. Én nem ismerem és nincs köztünk semmi kapcsolódási pont. Volt egy pár, akivel összejártunk de ott a srác nem tetszett a páromnak és nem is igazán vette a fáradtságot, hogy udvaroljon a kedvesemnek. Így ez a kapcsolat megszakadt. Most végre kiderítettem, hogy ki lenne az ideális jelölt egy hármas szeretkezéshez. Nagyon szeretném, már ha jól kielégítenénk a kedvest de nem tudom hogy kerüljek kapcsolatba a másik sráccal. Ha véletlenül nincs benne, akkor ki tudja, hogy diszkrét lenne-e? Mit tennétek a helyemben? buck
#7450   2011. 11. 30. szerda 16:04
Akkor ez egy bukott dolog!

Semmiképp nem ajánlom, hogy te próbálkozz meg fölvetni neki a dolgot. Képzeld csak el, ha oda jönne hozzád egy alig ismert fickó, hogy szeretné hármasban megdugatni veled a feleségét! smile Képzeld el azt az elkerekedett szemet, ahogy Rád néz! nyes Te is gondolnál mindent először a helyében! Aztán persze lehet, hogy elgondolkodnál rajta és utóbb már izgató is lenne, de első reakcióiddal mindent tönkre tennél. Hát ő is ezt tenné és biztos lehetsz benne, hogy az összes lehetséges közös ismerősötöknek megsúgná.
Képzeld a Talberték...... nyes !

Szóval, ha a párod akarja Őt akkor neki kell bevetnie magát!
(Ez egy válasz talbert üzenetére (2011. 11. 30. szerda 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 11. 30. szerda 15:39
A páromban megbízom teljes mértékben, viszont Ő nem az a fajta, aki ezt összehozná. Az életben nagyon szerény szende, az ágyban jó partnerrel egy vadmacska. Nagyon „élvezné” ha összejönne de ha nem neki akkor is teljes lenne az élete. A baj még az, hogy Ő sem igazán találkozik az illetővel. Különben bemutathatna neki. De kb. fél évente futnak össze. Annyit nem szeretnék várni. Sajnos időm sincs arra, hogy leskelődjek a srác után, hogy hol tudnék vele „véletlenül” összeismerkedni
#7449   2011. 11. 30. szerda 15:39
talbert talbert
A páromban megbízom teljes mértékben, viszont Ő nem az a fajta, aki ezt összehozná. Az életben nagyon szerény szende, az ágyban jó partnerrel egy vadmacska. Nagyon „élvezné” ha összejönne de ha nem neki akkor is teljes lenne az élete. A baj még az, hogy Ő sem igazán találkozik az illetővel. Különben bemutathatna neki. De kb. fél évente futnak össze. Annyit nem szeretnék várni. Sajnos időm sincs arra, hogy leskelődjek a srác után, hogy hol tudnék vele „véletlenül” összeismerkedni
#7448   2011. 11. 30. szerda 15:17
A megoldás ebben a helyzetben az, hogy az egész ismerkedési projektet a párodra bízod. smile Úgy is nekik kell leginkább egymásnak tetszeniük. Majd amikor már megismerkedtek a párod finoman fölvetheti a srácnak ezt a különleges megoldást, ha nem reagál rá pozitívan akkor szépen leépíti úgy, hogy gyakorlatilag észre se vegye, hogy miért volt a leépítés. A srácnak arról sem kell tudnia, hogy Te tudsz az egészről! Így az indiszkréciótól sem kell félned, aki tilosban jár az befogja a pofáját! nyes

Persze ehhez meg kell bízz a párodban, de tudod anélkül úgy sem ér az egész egy hajítófát sem. vigyor3
(Ez egy válasz talbert üzenetére (2011. 11. 30. szerda 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Én pont fordított helyzetben vagyok, mint itt a legtöbben. Tudom ki lenne az akit a párom is elfogadna és szeretne harmadiknak. De hogyan ismerkedjem meg vele. Én nem ismerem és nincs köztünk semmi kapcsolódási pont. Volt egy pár, akivel összejártunk de ott a srác nem tetszett a páromnak és nem is igazán vette a fáradtságot, hogy udvaroljon a kedvesemnek. Így ez a kapcsolat megszakadt. Most végre kiderítettem, hogy ki lenne az ideális jelölt egy hármas szeretkezéshez. Nagyon szeretném, már ha jól kielégítenénk a kedvest de nem tudom hogy kerüljek kapcsolatba a másik sráccal. Ha véletlenül nincs benne, akkor ki tudja, hogy diszkrét lenne-e? Mit tennétek a helyemben? buck
#7447   2011. 11. 30. szerda 15:13
BigJoe23 BigJoe23
Figyelném a srácot, és infót gyüjtenék róla... szokások, hobbi munka...
#7446   2011. 11. 30. szerda 14:56
talbert talbert
#7445   2011. 11. 29. kedd 13:08
X Törölt felhasználó (7453)
Én is így gondolom!

... 608 609 610 611 612 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19644db
Utolsó üzenet: tegnap 22:48

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!