Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 585 586 587 588 589 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#7922   2012. 07. 10. kedd 14:06
X Törölt felhasználó (819867)
Egyet értek Don Alvarez69-el,sőt... vigyor
(Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2012. 07. 09. hétfő 16:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 09. hétfő 16:27
Nincs semmilyen ékszerem....akkor ez mit jelent? smile
#7921   2012. 07. 10. kedd 12:39
X Törölt felhasználó (849001)
Igen ezt én is így gondoltam, nemsoká nekiülünk és végignézzük mindet smile
(Ez egy válasz pipn8ez üzenetére (2012. 07. 10. kedd 12:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 10. kedd 12:27
Szia!

A arancs fejlécben kiválasztod a "Társkereső" menüpontot, ott bal oldalt rámész a "Profilom" menüpontra és ott a bemutatkozó szövegnél átírod, hogy:
"Köszi, de egyelőre nem keresünk senkit!"

ui.: szerintem annyit azért elküldhetnétek, hogy "kis türelmet, nemsokára válaszolunk", aki meg élből kuka azoknak meg, hogy "bocs, nem"! Azért 35 levél nem a világ vége smile
#7920   2012. 07. 10. kedd 12:27
pipn8ez pipn8ez
Szia!

A arancs fejlécben kiválasztod a "Társkereső" menüpontot, ott bal oldalt rámész a "Profilom" menüpontra és ott a bemutatkozó szövegnél átírod, hogy:
"Köszi, de egyelőre nem keresünk senkit!"

ui.: szerintem annyit azért elküldhetnétek, hogy "kis türelmet, nemsokára válaszolunk", aki meg élből kuka azoknak meg, hogy "bocs, nem"! Azért 35 levél nem a világ vége smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 07. 10. kedd 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (849001)
2012. 07. 10. kedd 12:00
Sziasztok a múltkor írtam hogy megszületett az elhatározás a hármassal kapcs, és hát csináltam egy Társkerső "hirdetést" amire kaptunk kb. 35levelet, még végigolvasni is sok nemhogy választani smile ha valaki itt olvassa aki írt nekünk, nem bunkóságból nem válaszolunk csak nem győzzük a leveleket.
Amin meglepődtem, hogy azt hittem majd egyszerű lesz szelektálni mert sok lesz a nem megfelelő, és ehhez képest meg nagy részének a levele annyira szimpatikus hogy valami más módon kell kiválasztani a megfelelőt, valószínű először a távolság alapján próbálkozunk, de a végszót úgy is a párom mondja ki, én csak felderítem a terepet, választani neki kell, elvégre őt fogják kényeztetni smile
off, hogy tudom a társkereső hirdetésem inaktiválni?
#7919   2012. 07. 10. kedd 12:00
X Törölt felhasználó (849001)
Sziasztok a múltkor írtam hogy megszületett az elhatározás a hármassal kapcs, és hát csináltam egy Társkerső "hirdetést" amire kaptunk kb. 35levelet, még végigolvasni is sok nemhogy választani smile ha valaki itt olvassa aki írt nekünk, nem bunkóságból nem válaszolunk csak nem győzzük a leveleket.
Amin meglepődtem, hogy azt hittem majd egyszerű lesz szelektálni mert sok lesz a nem megfelelő, és ehhez képest meg nagy részének a levele annyira szimpatikus hogy valami más módon kell kiválasztani a megfelelőt, valószínű először a távolság alapján próbálkozunk, de a végszót úgy is a párom mondja ki, én csak felderítem a terepet, választani neki kell, elvégre őt fogják kényeztetni smile
off, hogy tudom a társkereső hirdetésem inaktiválni?
#7918   2012. 07. 09. hétfő 19:11
X Törölt felhasználó (839447)
Együtt olvastuk a hozzászólásokat smile , úgyhogy tudni fogja smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 07. 09. hétfő 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (104575) VIP
2012. 07. 09. hétfő 18:05
Mit, és hány darabot fog kapni ? Tudni fogja miért ?
#7917   2012. 07. 09. hétfő 18:05
X Törölt felhasználó (104575) VIP
Mit, és hány darabot fog kapni ? Tudni fogja miért ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 07. 09. hétfő 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (839447)
2012. 07. 09. hétfő 16:46
Az ajándékkérdés úgyis mindig probléma, így legalább már tudom mit fog kapni Eri legközelebb circling
#7916   2012. 07. 09. hétfő 18:04
X Törölt felhasználó (104575) VIP
Na meg mondjuk az első alkalommal odalátogató lányon (kissé bátortalan) van egy nyaklánc, meg egy karkötő, bokalánc már nem is kell. Csak azt veszi észre, hogy párosával követik a pasik, de rendületlenül. Azt hiszem, hagyjuk az ékszereket. Poénnak jó volt, de ennyi.
(Ez egy válasz Demona üzenetére (2012. 07. 09. hétfő 15:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Demona VIP Admin
2012. 07. 09. hétfő 15:31
Képzelem a bokaláncot hordó lányok után a hosszan kígyózó sorokat.... eplus2
legtöbbjének sejtése se lenne mi történt confused
#7915   2012. 07. 09. hétfő 16:46
X Törölt felhasználó (839447)
Az ajándékkérdés úgyis mindig probléma, így legalább már tudom mit fog kapni Eri legközelebb circling
#7914   2012. 07. 09. hétfő 16:38
X Törölt felhasználó (833573)
azért 1 biztos hogy van ?!! smile
(Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2012. 07. 09. hétfő 16:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 09. hétfő 16:27
#7913   2012. 07. 09. hétfő 16:27
Zsuzsa Zsuzsa
#7912   2012. 07. 09. hétfő 16:19
pupava pupava
Szép napot Mindenkinek! Pár nap kihagyás után megint lett egy kis idöm, folytatom történetünket, ha nincs ellene kifogásotok smile
Megérkeztünk tehát a kávézóba, percre pontosan megjöttek ök, is bemutatkozás, leültünk beszélgetni. Az rögtön nyilvánvaló volt, bár tudtuk a levélböl, hogy jóval idösebbek a kitüzött kornál, 63 illetve 65 évesek voltak, amolyan szimpi öregurak, egyikük normál alkatú és ösz, másikuk testesebb, pocakos, kopasz és szakállas. Ami rögtön az elején nyilvánvaló volt, hogy nagyon intelligens, müvelt emberekkel van dolgunk, mindketten diplomás mérnökök voltak. Szemmel láthatóan nagyon megtetszett nekik a párom, amit nem is csodáltam, hiszen feltünöen csinos, kicsit talán kihivó is volt akkor, mentek is a bókok ezerrel és majd felfalták a tekintetükkel smile
Belemélyedtünk a beszélgetésbe, megtudtuk, hogy egyikük özvegy, másikuk pedig elvált, és jó ideje nem voltak növel. Abszolút korrektek voltak, elmondtak mindent öszintén, és hogy nagyon örülnének, ha ez igy összejönne, és az eltérések ellenére mindketten kényeztethetnék páromat.
Egy kellemes órát töltöttünk a beszélgetéssel, annyiban maradtunk, hogy megbeszéljük a dolgot, és pár nap múlva jelentkezünk. Láttam párom vivódását, hiszen nem kimondottan erre vágyott, de azért izgatta is a gondolat, hogy két idös pasi, ráadásul hosszú ideje nö nélkül. Megbeszéltük, hogy átgondolja, és pár nap múlva elmondja hogy döntött, én abszolút nem akartam öt befolyásolni a döntésben, igy tehát izgatottan vártam...
#7911   2012. 07. 09. hétfő 15:31
Demona Demona VIP Admin
Képzelem a bokaláncot hordó lányok után a hosszan kígyózó sorokat.... eplus2
legtöbbjének sejtése se lenne mi történt confused
(Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2012. 07. 09. hétfő 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 09. hétfő 12:35
És ha éppen olyan bokalánca,csak nem tud rola,mit is jelenthetne? smile ))
#7910   2012. 07. 09. hétfő 14:51
X Törölt felhasználó (155490)
Hu vazze a mi hölgytagunkon van kettő karkötő meg egy nyaklánc!
Meg egypár gyűrű is.Ez már egy "swingeringering"

Üdv! mi circling
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 07. 08. vasárnap 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 08. vasárnap 22:01
De félre a tréfával. Ez a bokalánc, ez érdekes ötlet lenne. Bokalánc, ha egy pasi dughatja meg, + karkötő, ha kettő, ha van nyaklánc is, akkor három pasi kefélhetné ???
#7909   2012. 07. 09. hétfő 13:09
X Törölt felhasználó (388655)
Ha már a hátára kell valakinek írni, hogy dugjatok meg, ott nagyon nagy baj van gun
#7908   2012. 07. 09. hétfő 12:57
X Törölt felhasználó (851550)
Arra nem gondoltok,hogy esetleg akin van lánc v. egyéb,akár mennyi,az is válogatni akar.Pl. jelentkezik egy öreg,kisfarku,koszos,büdös..../a nem kivánt törlendő/ és nem akar dugni vele a karláncos.Erre a jelentkező arra hivatkozik,hogy:hát,hiszen volt rajtad lánc. Ez egy hülyeség!!! Sokkal egyszerübb és egyértelmübb jelzések is vannak az életben.
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2012. 07. 09. hétfő 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 09. hétfő 09:01
Van fantáziátok... annyi pötty amennyi pasi? Jajj már!
Az hogy valaki visel magán egy jelet, tetoválást, ékszert, ami egy szűk rétegnek jelent valamit, attól az még nem egyértelmű jel. Ha viszont ezek a jelek közkézen forognak, hogy mi-mit is jelent az se szerencsés, mert azért ez olyan amit nem kell feltétlenül mindenkinek tudni.
De egy zárt közösségben, vagy egy adott helyen, bulin, klubban azért tény: lehet előnye!
Mellesleg én ismerek olyan nőt, aki van olyan jel aminek határozott és erős jelentése van, még is én úgy gondolom hogy iszonyat kevesen vannak akik tudják hogy az ábra mit jelent rajta... És biztos vagyok benne hogy van akit ez még vissza is tart....
Amúgy ez a bokalánc szerintem a 70-es, 80-as évek nagy divatja volt
#7907   2012. 07. 09. hétfő 12:35
Zsuzsa Zsuzsa
És ha éppen olyan bokalánca,csak nem tud rola,mit is jelenthetne? smile ))
(Ez egy válasz Johnny73 üzenetére (2012. 07. 09. hétfő 03:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 09. hétfő 03:30
Lehet hogy vicces volt, de nem is rossz ötlet. Ahány lánc van rajta, annyi pasi dughatja meg egyszerre. A 3-láncnál szerintem már a gang-bang is belefér. Iceberger felvetésére is lenne ötletem, mondjuk egy szívecskés medál. Abszolút de nem hülyeség. Mondjuk egy strandon ha kimegyek a csajommal, netán egy Welness szállodában szaunázás közben valakit vagy valakiket össze akarunk szedni, akkor annyi láncot venne fel, ahány pasival szexelni akar egyszerre. És ha éppen az az idegen pasi/k/ ismerik a titkos jelet, akkor nyugodtan bátorkodva szóba elegyedhetnek a párommal, akár a jelenlétemben is. És nyíltan rákérdezhetnének a lényegre! Elég lenne mondjuk csak annyit mondania "ha az a bokalánc amire gondolok, akkor én benne lennék a dologba!" És ha a páromnak szimpi lenne, csak annyit mondana, rendben, gyere a 21-es szobába. És rám mosolyogna! wink
#7906   2012. 07. 09. hétfő 09:01
ravenna ravenna
Van fantáziátok... annyi pötty amennyi pasi? Jajj már!
Az hogy valaki visel magán egy jelet, tetoválást, ékszert, ami egy szűk rétegnek jelent valamit, attól az még nem egyértelmű jel. Ha viszont ezek a jelek közkézen forognak, hogy mi-mit is jelent az se szerencsés, mert azért ez olyan amit nem kell feltétlenül mindenkinek tudni.
De egy zárt közösségben, vagy egy adott helyen, bulin, klubban azért tény: lehet előnye!
Mellesleg én ismerek olyan nőt, aki van olyan jel aminek határozott és erős jelentése van, még is én úgy gondolom hogy iszonyat kevesen vannak akik tudják hogy az ábra mit jelent rajta... És biztos vagyok benne hogy van akit ez még vissza is tart....
Amúgy ez a bokalánc szerintem a 70-es, 80-as évek nagy divatja volt
#7905   2012. 07. 09. hétfő 08:47
X Törölt felhasználó (96377)
Igen, jó ötlet a szívecske....de ilyen medált sokan viselnek...félreértésre adhatna okot... circling ...Esetleg egy kis katica medál aranyból , ezüstből...lánctól függően.(Tudjuk a katica bogár "imádja" a szexet). Az egyszerre bevonható férfiak száma..,hát nem tudom kellene e jelölni..?
(Ez egy válasz Johnny73 üzenetére (2012. 07. 09. hétfő 03:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 09. hétfő 03:30
Lehet hogy vicces volt, de nem is rossz ötlet. Ahány lánc van rajta, annyi pasi dughatja meg egyszerre. A 3-láncnál szerintem már a gang-bang is belefér. Iceberger felvetésére is lenne ötletem, mondjuk egy szívecskés medál. Abszolút de nem hülyeség. Mondjuk egy strandon ha kimegyek a csajommal, netán egy Welness szállodában szaunázás közben valakit vagy valakiket össze akarunk szedni, akkor annyi láncot venne fel, ahány pasival szexelni akar egyszerre. És ha éppen az az idegen pasi/k/ ismerik a titkos jelet, akkor nyugodtan bátorkodva szóba elegyedhetnek a párommal, akár a jelenlétemben is. És nyíltan rákérdezhetnének a lényegre! Elég lenne mondjuk csak annyit mondania "ha az a bokalánc amire gondolok, akkor én benne lennék a dologba!" És ha a páromnak szimpi lenne, csak annyit mondana, rendben, gyere a 21-es szobába. És rám mosolyogna! wink
#7904   2012. 07. 09. hétfő 03:30
Johnny73 Johnny73
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 07. 08. vasárnap 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
De félre a tréfával. Ez a bokalánc, ez érdekes ötlet lenne. Bokalánc, ha egy pasi dughatja meg, + karkötő, ha kettő, ha van nyaklánc is, akkor három pasi kefélhetné ???
#7903   2012. 07. 09. hétfő 00:12
X Törölt felhasználó (94779)
Tetszett a humoros hozzászólásod, tényleg jó volt.
Jó ötletnek tartanám én is a jelzésértékkel bíró alkalmatosságot, hogy az bokalánc vagy sem tök mindegy a lényeg az ötlet....és az pedig jó, elkerülvén egy csomó felesleges visszautasítást és próbálkozást.

... 585 586 587 588 589 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19642db
Utolsó üzenet: tegnap 06:20

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!