Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 580 581 582 583 584 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#8019   2012. 08. 08. szerda 11:51
Johnny73 Johnny73
Nem tudom miről beszélsz! Soha nem fényeztem magam! Ráadásul nem sértettem meg senkit sem ezen a topicon. Sem nőt sem férfit! Még azokat sem, akik tiszteletlenül reagáltak a leírásaimra! Nem tudom mi a bajod vele, hogy egyetértettem veled, hiszen engem is ugyanúgy izgatnak az előjátékok, ahogy téged, és valószínüleg itt sok másik hozzászólót! A másik meg hogy a nőket mindig is tiszteletben tartottam! Az meg egy másik dolog, hogy szex közben az ember mit mond, hiszen sok nő szereti ha beszélnek közben!
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2012. 08. 06. hétfő 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 06. hétfő 18:42
Nem igazán örülök annak, hogy TE egyetértesz velem. Ugyanis a nagy egyetértéssel együtt önfényezésbe kezdesz, valamint olyan szóhasználattal és jelzőkkel írod le (vélt vagy igazi) kalandodat, amit én sértőnek találnék mind a férj, mind a feleség részéről.
#8018   2012. 08. 08. szerda 07:03
gorbesrac gorbesrac
A harmadik szempontjából sem épp lehangolók az említett történések. Az említett pluszokkal meg végképp nem. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 06. hétfő 18:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (797483)
2012. 08. 06. hétfő 18:20
Sőt nekem az egész buliból ezek a legizgalmasabb pillanatok:
1. Feleségem bugyijába nyúl a srác, majd lehúzza róla (+izgalom, ha ő is segít közben) buck
2. a srác gatyájába nyúl a feleségem és előbuktatja a brokiját (+pont, ha a srác nem segít neki közben) vigyor2
#8017   2012. 08. 07. kedd 18:30
X Törölt felhasználó (787058)

Amúgy meg technika kérdése az egész ,nagy farok kis farok teljesen mindegy, (nekem legalábbis hehe )a lényeg ,hogy tudj vele bánni...

(moderálva:extraxl / Nem helyesírás a topik címe!!! ejnye1 / )
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 06. hétfő 01:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (774388)
2012. 08. 06. hétfő 01:02
Na ,na , azért nem igazán értek egyet .A férj lehet hogy az általatok beszélt izgalomtol ment el hamar, és nagyon csunya kifejezéseket használnak itt páram (szopattam) biszti te vagy a menö no meg aki szopat . nem gondollyátok hogy egy érző szivü feleségre nézve ez sértő???? A lányok vélemnye szerint viszont egy nagyobb (farok ) izgatobb mint a kicsi játékos. wink
#8016   2012. 08. 07. kedd 18:08
delfin0407 delfin0407
Jó történet. Reméljük még sok ilyenben lesz részetek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 07. kedd 00:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (448515)
2012. 08. 07. kedd 00:38
Sziasztok!
Pár éve velünk is történt egy eset, ha megengeditek, megosztom veletek. Elöljáróban annyit, hogy a találkozás előtt, a pasik rosszabb arányban szívódtak fel mint a párok!
Nekünk is kb. 2 évi keresgélés után jött össze egy pesti pasival. Egy bulit próbáltunk szervezni. Egy pár, és két pasi jött el végül, a rengeteg jelentkezőből. A pár és egy pasi még az elején beijedt, és még mielőtt elkezdődött volna valami leléptek! Így maradt a pesti pasi, akit láttam, hogy szimpatikus a páromnak, meg tetszett, hogy kicsit rámenős. Ami akkor kellett, mert a párom kedve is elment az egésztől! Azt mondta jól masszíroz, ha már ennyit utazott legalább, had masszírozza meg a párom. Elkezdte. Szép lassan kerültek le a ruhadarabok, mert ugye utban voltak! A farkam most is áll, ha rá gondolok ahogy a párom megemeli a popóját és széjjelebb teszi a lábait! Aztán a halk sóhajok, még jobban megemelte a csinos popót! Ekkor már ujjazta rendesen a srác. Majd meg őrültem, én már jobban vártam, mint a párom, hogy megdugja! Odaadtam egy gumit, én pedig a párom szájához férkőztem. Nem volt nehéz, azonnal rá bukott. Nem bírtam tovább, amikor a srác betolta, azonnal elsültem! A hab a tortán az volt, amikor szándékosan egyedül hagytam őket! Nem kellett sok idő már hallottam is a párom nyögdécselni. Kis idő után csak bementem. Szopott rendesen, aztán beleült, én pedig ismét a szájában találtam magam! Így ment hajnalig! Azóta sem jött össze, most külön próbálkozunk! De lehet nekiállok ujra bulit szervezni.
Mit csináljak, engem izgat, ha megdugják a feleségem.
#8015   2012. 08. 07. kedd 17:21
X Törölt felhasználó (849151)
Szia! Egyáltalán nem vagyok szégyenlős.Szólj,ha legközelebb partit szervezel.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 07. kedd 00:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (448515)
2012. 08. 07. kedd 00:38
Sziasztok!
Pár éve velünk is történt egy eset, ha megengeditek, megosztom veletek. Elöljáróban annyit, hogy a találkozás előtt, a pasik rosszabb arányban szívódtak fel mint a párok!
Nekünk is kb. 2 évi keresgélés után jött össze egy pesti pasival. Egy bulit próbáltunk szervezni. Egy pár, és két pasi jött el végül, a rengeteg jelentkezőből. A pár és egy pasi még az elején beijedt, és még mielőtt elkezdődött volna valami leléptek! Így maradt a pesti pasi, akit láttam, hogy szimpatikus a páromnak, meg tetszett, hogy kicsit rámenős. Ami akkor kellett, mert a párom kedve is elment az egésztől! Azt mondta jól masszíroz, ha már ennyit utazott legalább, had masszírozza meg a párom. Elkezdte. Szép lassan kerültek le a ruhadarabok, mert ugye utban voltak! A farkam most is áll, ha rá gondolok ahogy a párom megemeli a popóját és széjjelebb teszi a lábait! Aztán a halk sóhajok, még jobban megemelte a csinos popót! Ekkor már ujjazta rendesen a srác. Majd meg őrültem, én már jobban vártam, mint a párom, hogy megdugja! Odaadtam egy gumit, én pedig a párom szájához férkőztem. Nem volt nehéz, azonnal rá bukott. Nem bírtam tovább, amikor a srác betolta, azonnal elsültem! A hab a tortán az volt, amikor szándékosan egyedül hagytam őket! Nem kellett sok idő már hallottam is a párom nyögdécselni. Kis idő után csak bementem. Szopott rendesen, aztán beleült, én pedig ismét a szájában találtam magam! Így ment hajnalig! Azóta sem jött össze, most külön próbálkozunk! De lehet nekiállok ujra bulit szervezni.
#8014   2012. 08. 07. kedd 11:05
X Törölt felhasználó (778755)
Szia fedex!
A félénk srác estéhez szeretnék hozzászólni. Ha olyan félénk akkor hogyan engedheti a kamerázást?
Egyébként, ha így összejön, arra figyeljetek, hogy a nejdnél kössön ki a felvétel!!! Ne a srácnál!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 02. csütörtök 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (451661)
2012. 08. 02. csütörtök 13:21
Kedves fórumozók. Véleményetekre,tapasztalataitokra lennék kiváncsi. Nagyon régóta szerettem volna azt hogy a feleségem lefeküdjön egy másik férfival.Mivel falun élünk nem volt sok lehetőségünk arra hogy helyben megfelelő partnert találjunk.Az internetes próbálkozásaink rendre kudarcba fulladtak,ám most talán van áttörés,egy helyi fiatalember személyében. Mi nagyon szeretjük egymást, és mindketten szeretnénk átélni hogy egy másik férfi megdugja a feleségem. Magam nem lennék jelen,ellenben fogjuk kamerával rögzíteni az eseményeket is,az izgalom fokozására. Kétségeink nincsenek, de várjuk tapasztalt emberek véleményét hogy élték át mindezt,mind ffi,mind nő szemszögéböl is. Mennyire hatott ez ki a további kapcsolatukra, megbánták e a történteket, meg tennék e még stb..
#8013   2012. 08. 07. kedd 06:16
michev michev VIP
Szerintem látogass meg pároddal egy swingerklubbot, de nem őt rábeszélve, vagy valamilyen konkrét elvárással, hogy most hű de meg fogja dugni valaki, hanem hangsúlyozva, hogy csak a hangulat érdekelne, azért szeretnél odamenni. Lehet viszont, hogy a klub hangulatában ő is fellazul és ismét kíván egy 3-ast, vagy még többet.

Mi például kifejezetten klublátogatók vagyunk, de még nem történt meg, hogy ott a feleségem ne dugott volna legalább 2-3 férfival. Az első után rendszeresen növekedett az étvágya és mindig nagyszerű (mondjuk minden szempontból kielégítő finom ) estéink voltak.

Másoldalt viszont mi hosszú évek után se tudjuk elképzelni, hogy valakivel akár kettesben, akár hármasban privát találkozzunk. A swingerklubban viszont néhányszor Ő egyedül is megy a szobára egy vagy több pasival. Nekem tetszik a látvány, hogy távoznak és tudom, hogy hova és miért. Idővel aztán utána nézek és vagy beszállok a játékba, vagy csak élvezem az Ő élvezetét. Összefoglalva: a klubhangulat egészen más, szexualitással, testiséggel teli, mint az a környezet, amelyben a mindennapi élet folyik.

Neked/Nektek sok sikert!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 06. hétfő 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (235462)
2012. 08. 06. hétfő 19:08
Tisztelt rokon lelkek! Én is nagy rajongója vagyok a témának! Sőt többször is sikerült már átélnem ama finom élményeket, amikor megdugták a páromat. Egészen addig, amíg tavasszal el nem vettem feleségül; ugyanis azóta nem hajlandó mással is lenni (nagyon nagy bánatomra...:( ).
Ha valaki tud, kérem adjon tanácsot...
Köszi!
#8012   2012. 08. 07. kedd 00:38
X Törölt felhasználó (448515)
Sziasztok!
#8011   2012. 08. 06. hétfő 21:13
X Törölt felhasználó (774388)
worship - igen,
(Ez egy válasz Demona üzenetére (2012. 08. 06. hétfő 16:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Demona VIP Admin
2012. 08. 06. hétfő 16:56
Ha már megvan a vibrálás két vagy akárhány ember között, a nemi szervekben pedig a potencia,akkor nincs olyan pénisz mibe ne lehetne életet lehelni. Az az nem méret függő... számít inkább a szándék közös elhatározása a türelem és az sem baj ha a partner nem csak szemlélgeti (technika). ravasz1
#8010   2012. 08. 06. hétfő 21:10
X Törölt felhasználó (774388)
Köszi a megtisztelést, ( mf3 ) lehet te szereted ( vagy szeretnéd ha ..............) de van aki nem , tehát sokan szeretik nőnek érezni magukat miközbenn több szerszámon élvezkednek ,. ( nem használják, - kényeztetik) wave
(Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2012. 08. 06. hétfő 10:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 06. hétfő 10:26
HÚÚÚÚÚ! júuúuúly!!!!! mf3
#8009   2012. 08. 06. hétfő 20:30
Zsoltkó Zsoltkó
Ez tipikus. Amíg el nem veszed, mindenre hajlandó, csak olyannak lásd, amilyennek szeretnéd. Ahogy "birtokon belül kerül", ő lesz a főnök smile Ezt élted meg.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 06. hétfő 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (235462)
2012. 08. 06. hétfő 19:08
Tisztelt rokon lelkek! Én is nagy rajongója vagyok a témának! Sőt többször is sikerült már átélnem ama finom élményeket, amikor megdugták a páromat. Egészen addig, amíg tavasszal el nem vettem feleségül; ugyanis azóta nem hajlandó mással is lenni (nagyon nagy bánatomra...:( ).
Köszi!
#8008   2012. 08. 06. hétfő 19:08
X Törölt felhasználó (235462)
Köszi!
#8007   2012. 08. 06. hétfő 18:59
Nyúlmedve Nyúlmedve
Upsz. Kétszer küldte el valamiért. Egyet töröltem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 06. hétfő 18:20), amit ide kattintva olvashatsz)
1. Feleségem bugyijába nyúl a srác, majd lehúzza róla (+izgalom, ha ő is segít közben) buck
2. a srác gatyájába nyúl a feleségem és előbuktatja a brokiját (+pont, ha a srác nem segít neki közben) vigyor2
#8006   2012. 08. 06. hétfő 18:57
Nyúlmedve Nyúlmedve
Megértelek! Nem véletlenül írtam le úgy és azt, amit. wave
Mi játszottunk olyat egy swingerklubban, hogy a feleségemet ott szedem fel. Viszonylag kevesen voltak, és ahogy elkezdtem neki udvarolni, megjelent egy fiatal srác, aki mit sem tudott arról, hogy mi pár vagyunk. Ám azt tudta, hogy Ő is szeretne beszállni harmadiknak. Fantasztikusan izgató volt a játszadozás, ahogyan kedveskedésekkel, simogatásokkal ketten meghódítjuk a feleségemet. Ott volt bizony az egyes és kettes pont is… Bár sokkal több akkor nem. Mert csak egymással akartunk szeretkezni. Természetesen megmondtam a srácnak egy bizonyos idő után (még a bugyilevétel előtt) azt, hogy mi egy pár vagyunk, és a kettőnk játszadozásába csöppent bele. Valamint letisztáztam, hogy mit lehet és mit nem. Ez nem zavarta, sőt boldogan részt vett a további kényeztetésben addig a határig, amit engedtünk, és míg szerettem asszonykámat, addig is körbeudvarolta, simogatta, csókolta melleit, fenekét… circling
#8005   2012. 08. 06. hétfő 18:42
Nyúlmedve Nyúlmedve
Nem igazán örülök annak, hogy TE egyetértesz velem. Ugyanis a nagy egyetértéssel együtt önfényezésbe kezdesz, valamint olyan szóhasználattal és jelzőkkel írod le (vélt vagy igazi) kalandodat, amit én sértőnek találnék mind a férj, mind a feleség részéről.
(Ez egy válasz Johnny73 üzenetére (2012. 08. 05. vasárnap 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 05. vasárnap 20:55
Maximálisan egyetértek veled. Nem csak maga a dugás lehet izgató. Az előjáték ugyanolyan fontos és izgató tud lenni! Sőt! Már a készülődés is, hogy tudom, hogy ma este megfogják dugni a feleségemet, ki fogják nyalni, és le fogják szopatni! A készülődésbe és az előkészületbe beletartozik, a punciborotválás, a szexi ruha kiválasztása, a sminkelés, és az egymással eltöltött szexelés előtti beszélgetés. Esetleg közös pezsgőzés, a párom simogatása, csókolózás. A méret amúgy egyáltalán nem számít! Az a lényeg hogy potens legyen az illető! Személy szerint én is voltam már párnál többször is, és előfordult, hogy a férj a kb.25 cm-es farkával nem tudta megdugni a feleségét, mert 5 perc alatt elment. Utána egész éjszaka nézte, hogy nyalom, dugom, és szopatom a feleségét! Szinte már én éreztem kellemetlenül magam, sajnáltam a férjét a csajnak. A nagy farokról ennyit!
#8004   2012. 08. 06. hétfő 18:20
X Törölt felhasználó (797483)
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2012. 08. 05. vasárnap 17:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 05. vasárnap 17:19
Nyugi, nem szabad túlzásokba esni.
Egy átlagos farok is roppant izgalmas látvány, és a feladatát ugyanúgy el tudja látni. Számomra nem csak a feleségem puncijába ki-be járó idegen fallosz látványa volt izgató, az szinte csak az i-re rakta fel a pontot.
Előtte izgalmas volt látni, ahogy idegen kéz cirógatja, idegen ajkak becézgetik, idegen ujjak cirógatják nyakát, mellét, punciját, idegen ujjak nyúlnak be a bugyi alá és húzzák le azt. Fantasztikus érzés látni, ahogyan egy idegen nyalja, csókólja, ahogyan egy idegen is kényeztetést kap tőle. Eszméletlenül izgalmas egy idegennel közösen ujjazni és masszírozni punciját, kényeztetni simogatni fenekét, hasát, szóval egész testét közösen feltérképezni, „birtokba” venni...
#8003   2012. 08. 06. hétfő 16:56
Demona Demona VIP Admin
Ha már megvan a vibrálás két vagy akárhány ember között, a nemi szervekben pedig a potencia,akkor nincs olyan pénisz mibe ne lehetne életet lehelni. Az az nem méret függő... számít inkább a szándék közös elhatározása a türelem és az sem baj ha a partner nem csak szemlélgeti (technika). ravasz1
(Ez egy válasz Johnny73 üzenetére (2012. 08. 06. hétfő 02:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 06. hétfő 02:31
Te melyiket választanád? Az átlagost, amely szex közben 12 órát mutat, vagy a hosszút, amely szex közben fél 6-ot? DE MOST ŐSZINTÉN! Ezt nem csak Marcsitól, de a hozzászóló hölgyektől is kérdezném!? vigyor2
#8002   2012. 08. 06. hétfő 14:01
Zsuzsa Zsuzsa
Bocs,de én inkább a viselőjét nézem..)
(Ez egy válasz Johnny73 üzenetére (2012. 08. 06. hétfő 02:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 06. hétfő 02:31
Te melyiket választanád? Az átlagost, amely szex közben 12 órát mutat, vagy a hosszút, amely szex közben fél 6-ot? DE MOST ŐSZINTÉN! Ezt nem csak Marcsitól, de a hozzászóló hölgyektől is kérdezném!? vigyor2
#8001   2012. 08. 06. hétfő 10:26
parbaniek parbaniek
HÚÚÚÚÚ! júuúuúly!!!!! mf3
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 06. hétfő 01:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Na ,na , azért nem igazán értek egyet .A férj lehet hogy az általatok beszélt izgalomtol ment el hamar, és nagyon csunya kifejezéseket használnak itt páram (szopattam) biszti te vagy a menö no meg aki szopat . nem gondollyátok hogy egy érző szivü feleségre nézve ez sértő???? A lányok vélemnye szerint viszont egy nagyobb (farok ) izgatobb mint a kicsi játékos. wink
#8000   2012. 08. 06. hétfő 09:22
epson72 epson72
De, gondollyuk..... szomoru1

... 580 581 582 583 584 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19639db
Utolsó üzenet: tegnap 13:41

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!