Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 579 580 581 582 583 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#8039   2012. 08. 18. szombat 14:33
gyorsex gyorsex
Sziasztok! Én segítséget szeretnék kérni tőletek, nagyon izgatna más dugná előttem a feleségem, vagy közössen dugnánk, vagy csak megbújva kukolnám, de nem tudom, hogy hozzam fel a témát neki, nem tudom ő mit gondolna erről. Félek ha rákérdeznék csalódna bennem. Mondjatok valamit ötletet.Ja és ismerőst nem szeretnék harmadiknak, nem akarok ebbe bele avatni ismerősöket
Köszi
#8038   2012. 08. 17. péntek 21:44
X Törölt felhasználó (39921)
Hajrá! És végignézted? Ha a párod élvezte, akkor félsiker smile
Én is azon munkálkodom, hogy nézhessem ahogy kefél a párom és a kiválasztott szerencsés... még csak távolból izgulhattam végig, de a cél, hogy előttem élvezzen, és aktivan vagy passzivan részese legyek. Ezt nem könnyű összehozni
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 17. péntek 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (781529)
2012. 08. 17. péntek 19:41
A múlt héten nagyon közel kerültünk hozzá, hogy a barátom megdugja a párom. Az igaz ,még csak odáig jutottunk , hogy csókolózott ill. orálisan kényeztette, de rajta vagyok a dolgon hogy sikerüljön neki megdugni smile
#8037   2012. 08. 17. péntek 19:41
X Törölt felhasználó (781529)
A múlt héten nagyon közel kerültünk hozzá, hogy a barátom megdugja a párom. Az igaz ,még csak odáig jutottunk , hogy csókolózott ill. orálisan kényeztette, de rajta vagyok a dolgon hogy sikerüljön neki megdugni smile
#8036   2012. 08. 16. csütörtök 22:50
Nyúlmedve Nyúlmedve
Most mégis egyetértettél… wave Bár köztünk legyen szólva, nem emlékszem rá, hogy bármiféle témában párbeszédbe elegyedtünk volna a múltban.
Úgy vélem, a stílus maga az ember. Nagyon megegyengetném azt az embert, aki egy többes játszadozás alkalmával durván, sértőn beszélne a feleségemmel. Valamint azt sem hagynám szó nélkül, ha a hozzánk csatlakozott pár férfitagja „szopatná” a feleségét, vagy nekem kínálná fel a feleségét szopatásra. Szerencsére mindig jól sikerül megválogatni már azt is, hogy egyáltalán kivel állunk szóba. Nagyon hamar lejön az, hogy a másik, a másikak milyen emberek. Ha nincs köztük megbecsülés, tisztelet, szeretet, odafigyelés, akkor mások felé sem lesznek képesek ilyesmit nyújtani.

Még valami. Kérlek ne Urazzál! Pejoratíve rossz hangzása van manapság az urazgatásnak. Semmiféle közösséget nem vállalok azokkal, akiket leuraznak manapság. Az Úriember megszólítás már jobb. Te tudod mit? Egyszerűen „Nyúlmedve”, és oké.

A fényképezésről.
Voltunk az óraketyegéses sw klubban olyan swingeresküvőn, amikor fotózták a részvevőket a ceremónián (Maciék nagyon jófej módon bonyolították le azt, és bár régen volt, de csak annyit tudok megint mondani, le a kalappal). Előtte természetesen szóltak, hogy aki nem szeretne rajta lenni a képen, az húzódjon hátrébb. Aztán az „elhált” nászéjszakán is elkattintottak pár képet, kifejezetten a pár és a résztvevők kérésére és engedélyével. Amúgy nem véletlenül nem szabad nem hogy fényképezőgépet, de még telefont sem bevinni. Főleg nem a felsőbb szintekre!
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2012. 08. 16. csütörtök 07:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 16. csütörtök 07:38
Nem nagyon szoktam egyetérteni Nyúlmedve Úrral, de most nagyon osztom a sorait. Az erotikus együttlétek során vannak fokozatok, szintek vagy nevezhetjük őket bárhogy, a jó fogalmat hírtelen nem tudom de ahogy a szeretkezés kizárólag kér emberre tartozó dolog ( nálam ) úgy a baszás, "szopatás" kifejezések nekem nagyon nem jönnek be. Ha valaki engem baszatna, szopatna...nem hiszem hogy sokáig lenne a párom, mert ahogy írta is Nyúlmedve a legvadabb élmények átélésében is kell hogy legyen odafigyelés, tisztelet. Megdugtak már, és megkeféltek, és még lehet többféle szót használni de nem basztak és baszattak.
A másik, ami meglepetett, hogy michev úgy látom németországi helyen fordult meg ebben az ún. "frivol" bárban. Vannak ilyen helyek, végül is hasonló mint egy klub, sőt ez is az, de ami engem meglep hogy sehol se szeretik, és tűrik meg a fényképkészítés lehetőségét. Legalábbis én ilyet még nem tapasztaltam és nem is örülnék ha az itt ténykedésem alatt csak úgy direkt vagy "véletlen" vki lefotózna. Más a helyzet persze, hogyha belépéskor mindekivel közölték hogy fotók fognak készülni.
#8035   2012. 08. 16. csütörtök 10:44
michev michev VIP
Kedves ravenna, idézlek. "de ami engem meglep hogy sehol se szeretik, és tűrik meg a fényképkészítés lehetőségét. Legalábbis én ilyet még nem tapasztaltam és nem is örülnék ha az itt ténykedésem alatt csak úgy direkt vagy "véletlen" vki lefotózna. Más a helyzet persze, hogyha belépéskor mindekivel közölték hogy fotók fognak készülni."

Igen, annyiban igazad van, hogy például a klubokban nem lehet fényképezni, ezt nem is szoktuk, kivéve ha mi a kiválasztottakkal viszahúzódunk egy "játékterembe", vagy pedig egy Gangbangparty alkalmából, de ott tudja mindenki, hogy fotók készülnek, a résztvevő nők éppen úgy, mint a férfiak.

A mozikban szintén csak akkor fényképezünk, ha egy kissebb teremben ill. nagyobb kabinban tartózkodunk.

Hogy nem Te szeretnéd, ha Téged akciód közben valaki idegen lefényképez, az tökéletesen érthető. Én viszont rendszerint csak a saját feleségemet fényképezem. Előfordult ugyan már az is, hogy Ő éppen valakit éppen orál kényeztetett, miközben barátnője közvetlenül mellette lovagolt, így a barátnője is felkerült a képre. De viszont az a hölgyet nem zavarta, sőt, kérte, hogy küldjük el a képeit email-ben, pedig a férje róla is sok képet készített.

De amint írtam, általában véve igazad van.
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2012. 08. 16. csütörtök 07:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 16. csütörtök 07:38
Nem nagyon szoktam egyetérteni Nyúlmedve Úrral, de most nagyon osztom a sorait. Az erotikus együttlétek során vannak fokozatok, szintek vagy nevezhetjük őket bárhogy, a jó fogalmat hírtelen nem tudom de ahogy a szeretkezés kizárólag kér emberre tartozó dolog ( nálam ) úgy a baszás, "szopatás" kifejezések nekem nagyon nem jönnek be. Ha valaki engem baszatna, szopatna...nem hiszem hogy sokáig lenne a párom, mert ahogy írta is Nyúlmedve a legvadabb élmények átélésében is kell hogy legyen odafigyelés, tisztelet. Megdugtak már, és megkeféltek, és még lehet többféle szót használni de nem basztak és baszattak.
A másik, ami meglepetett, hogy michev úgy látom németországi helyen fordult meg ebben az ún. "frivol" bárban. Vannak ilyen helyek, végül is hasonló mint egy klub, sőt ez is az, de ami engem meglep hogy sehol se szeretik, és tűrik meg a fényképkészítés lehetőségét. Legalábbis én ilyet még nem tapasztaltam és nem is örülnék ha az itt ténykedésem alatt csak úgy direkt vagy "véletlen" vki lefotózna. Más a helyzet persze, hogyha belépéskor mindekivel közölték hogy fotók fognak készülni.
#8034   2012. 08. 16. csütörtök 10:24
michev michev VIP
Fogalmam sincs, de ravenna alábbi hozzászólásából azt olvasom ki, hogy valószínűleg igen. De hogy hol? Az érdekelne minket is.
(Ez egy válasz karpat57 üzenetére (2012. 08. 15. szerda 23:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 15. szerda 23:52
Le a kalappal az asszonykád előtt! Magyarországon van ilyen bár?
#8033   2012. 08. 16. csütörtök 07:38
ravenna ravenna
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2012. 08. 15. szerda 23:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 15. szerda 23:32
A bajom a fogalmazásoddal és a szóhasználatoddal volt. Ha akarod felhúzod érte az orrod, ha akarod, nem.
Mert bár eszméletlenül izgatónak tartom a többesben az előjátékot, de számomra elfogadhatatlan az a szóhasználat, amit Te használtál- Pl „szopattam a feleséget”, „szopatják a feleségem”.
Bocs, de ez nem a tisztelet jele, és úgy vélem, nem vétlenül akadt fenn ezen más is.
Nem kötekedés, egyszerűen stílusbeli különbség, az igényesség másfélesége…
#8032   2012. 08. 15. szerda 23:52
karpat57 karpat57
Le a kalappal az asszonykád előtt! Magyarországon van ilyen bár?
#8031   2012. 08. 15. szerda 23:32
Nyúlmedve Nyúlmedve
A bajom a fogalmazásoddal és a szóhasználatoddal volt. Ha akarod felhúzod érte az orrod, ha akarod, nem.
Mert bár eszméletlenül izgatónak tartom a többesben az előjátékot, de számomra elfogadhatatlan az a szóhasználat, amit Te használtál- Pl „szopattam a feleséget”, „szopatják a feleségem”.
Bocs, de ez nem a tisztelet jele, és úgy vélem, nem vétlenül akadt fenn ezen más is.
Nem kötekedés, egyszerűen stílusbeli különbség, az igényesség másfélesége…
(Ez egy válasz Johnny73 üzenetére (2012. 08. 08. szerda 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 08. szerda 11:51
Nem tudom miről beszélsz! Soha nem fényeztem magam! Ráadásul nem sértettem meg senkit sem ezen a topicon. Sem nőt sem férfit! Még azokat sem, akik tiszteletlenül reagáltak a leírásaimra! Nem tudom mi a bajod vele, hogy egyetértettem veled, hiszen engem is ugyanúgy izgatnak az előjátékok, ahogy téged, és valószínüleg itt sok másik hozzászólót! A másik meg hogy a nőket mindig is tiszteletben tartottam! Az meg egy másik dolog, hogy szex közben az ember mit mond, hiszen sok nő szereti ha beszélnek közben!
#8030   2012. 08. 15. szerda 23:11
michev michev VIP
Folyt. ...
És a pasas bírta! De még mennyire bírta! Fogalmam sincs hogyan, de bírta. És most hátulról döngette és baszta a kedvesemet, hogy csak öröm volt nézni és a drágám örömteljes zihálásait hallani. És ez így ment tovább ismét közel egy fél óráig. A kedvesem ezalatt, hátulról kefélve, ismét elélvezett kétszer, de nem akarta abbahagyni, tovább dugatta magát, csak a harmadik elélvezése után borult a szófára, mondván „Kikészültem, kész vagyok”. Ez pedig igen ritka nála. Igaz ugyan, hogy általában rövid idő alatt ugyan sok pasassal dug, de egymás után, és egyesével rendszerint nem túl hosszan. Ez a férfi viszont hihetetlenül „keményfejű” volt és baszott, mint egy bika.

A pasas ugyanis még most sem sült el. A feleségem lehúzta róla a gumit és ismét szájba vette, majd felváltva verte és szopta a farkát, amely végül is eredményre, de most már valamivel kevesebb spermához vezetett.

A bárba visszatérve még hosszan társalogtunk a férfival, akinek a feleségem aztán nevetve mondta: „Ma ugyan csak két pasival dugtam, de úgy mint te most, még életemben nem kúrtak meg.” Erre a pasas elárulta, hogy egyedül él, nincs párja, és ha ilyen helyekre megy, röviddel előtte „segítséget” vesz be. Ha aztán az valóban elkezd hatni, akkor kemény marad és csak nagyon nehezen tud elélvezni. Állítása szerint a hatás csak másnap enyhül.

Mindegy hogy mit vett, én ugyan nem tenném, de feleségemnek, meg igazat mondva nekem is, egy ritka élvezetben volt részünk.

Akarja még valóban tudni valaki, hogy miért izgat sok férfit, ha megdugják a feleségüket ?
#8029   2012. 08. 15. szerda 23:10
michev michev VIP
Folyt. ...
De ahelyett, hogy drágám lenyelte volna, felemelkedett és a spermával teli szájjal elkezdett csókolózni vele, miközben a farkot ismét simogatni kezdte. Ez a spermás csókolódás nála ilyenkor azt jelenti, hogy nagyon felgerjedt és még baszatni is akarja magát az illető által. Nyilvánvalóan nagyon megtetszett neki ez a farok. Ügyes keze, meg persze szája ismételt bevetésével rövid idő alatt egy igen tekintélyes méretű kőkemény farokra húzhatta fel az óvszert és ezt követően rögtön el is tulajdonította, azaz ráült a kívánt szerszámra.

A vendégek, nők mint férfiak (egy frivol bárról beszélünk, úgyszólván egy zárt társaság, ahol mindent szabad), élvezettel nézték a menetet, egyik-másik elővette és verni kezdte a farkát. A drágám, mint ahogy a képeken (nem tudom, sikerül-e mindet feltöltenem) is látható, elkezdett helyezkedni, nyilvánvalóan tetszett neki a lovaglás. Idővel aztán tágabbra nyitotta a lábait, mozgása egyre hevesebb lett, láttam rajt, hogy úton van a célba, majd hatalmasan elélvezett, mire a pasi szintén elsült.

Nejem lehúzta róla az óvszert, tisztára nyalogatta a farkát és mivel változatlanul hatalmas baszhatnéka volt azt kívánta, hogy menjünk át ismét a szomszéd helyiségbe. Nagyon tetszett neki ez a farok, nem volt még belőle elege,mert ott ismét elkezdett új életet masszírozni és furulyázni bele. Kitartóan szopta és verte a férfi farkát, majd gerjesztésként ismét elkezdett csókolózni. Jobb lábával a szófán térdelve, a ballal a padlón állva a bal kezével szorgalmasan tovább simogatta a szerszámot, amely lassan megint keményedett. Eközben benézett egy biszex nő, aki nyelvével kedvesem hátsó bejáratát kényeztette. A siker, tehát a kemény farok érdekében ezalatt mindketten, nejem és a pasi is, közösen vették kézbe a kívánt farkot.

A siker nem is váratott soká magára, nejem megint elővett egy óvszert, amit közösen masszíroztak rá az immár bevetésre kész eszközre. Feleségem, mint már a bárban is, megint ráült a gumiba öltöztetett huszárra, helyezkedett, beigazította magában a farkot, széthúzta a feneke feleit, hogy mélyebben érezhesse a kemény faszt. Jó fél óra hosszán dugtak így, feleségem lovagolása közben töbször elélvezett, előre-hátra vetette magát, de kitartóan tovább le-föl mozgatta magát a benne rejlő szerszámon, miközben arcán a bujaság gyönyörűsége tükröződött. Nem akartam elhinni, de a pasi a kemény lovaglás ellenére nem sült el, ő csak kitartóan baszta a feleségemet, aki hirtelen egy hatalmas kiáltással megint elélvezett.

Felsőteste most röviden kimerülten előreborult az idegenre. Köszönetül aztán megint egy rövid csókolózást kezdeményezett, de ülve maradt a még mindig kemény farkon, miközben lassan, most már csak nagyon nyugodtan ide-oda mozgatta magát és ezáltal puncijával a pasi szerszámát masszírozta. Ezután felállt, röviden szájába vette a kondomba öltözött még mindig kőkemény „játékszert”, majd a szófa háttámlájára dőlve mondta a férfinek: „Dugjál meg hátulról is, ha még birod”.
#8028   2012. 08. 15. szerda 23:09
michev michev VIP
Gondolom megengeditek, hogy egy estéről számoljak be, amely szerintem “akcióban gazdag”-nak nevezhető.

Egy ismerős pár javaslatára látogattunk meg egy ú.n. „frivol törzsasztalt”, amelyet többek közt az ő szervezésük alatt rendszeresen egy bárban rendeznek meg. Mivel feleségem aznap már egész nap nagyon forró volt, kifejezetten azzal a szándékkal mentünk oda, hogy az övé az este, mely folyamán ő kiadóan megdugatja magát, miközben én majd fényképezem az egyes fordulókat.

Röviddel érkezésünk után megjöttek barátaink is, akiknél a Lady igencsak szeret fűvel-fával kefélni, a férje viszont ( mint néha én is), mindég passzív marad. A két hölgy a múltban közösen átélt élmények folyamán jól összehangolódott, hiszen már sokszor keféltek egymás mellett a klubokban és a frivol bárokban is. Bár mindketten heterók , de mindketten nagyon nedvesek voltak, elkezdtek csókolózni és egymást kölcsönösen simogatni, gerjesztgetni.

Az ekkor kb. 10-12 jelenlevő férfi közül egy fiatal srác odalépett nejemhez és megkérdezte, hogy lenne-e esélye egy “együttlétre”. Feleségem bólintott, és elment vele a szomszéd helyiségbe, ahol nem csak fotelek, hanem egy szófa is van. A barátnője erre azt javasolta, hogy kövessük mi is őket, mert kedve lenne velem foglalkozni. Nagyképűen hangzik, de így is történt.

Mikor beléptünk feleségem már javában dolgozott a fiún, aki ezután hátulról meg is kefélte, de rövid idő után nem bírta magát visszatartani. Nejem, akit már egyébként is egyértelmű vágyak uraltak, ezáltal még jobban felizgult, de bármit is próbált, a srác nem keményedett meg másodszorra.

Végül mind a négyen visszatértünk a bárba, ahol aztán a két hölgy a bárszéken ülve társalogni kezdett, én meg eközben fényképezgettem őket.

A feleségem a mihamarabbi célhozjutás érdekében nagyon jól, annak megfelelően választotta ki otthon a ruházatát. Egy leopárd-minit, egy magassarkú leopárdmintájú overknee csizmát, és a mini alatt csupán egy elől-hátul teljesen nyitott harisnyanadrágot viselt. Ez utóbbi nagyon előnyös, mert a szoknyácskát feltolva így minden levetkőzés nélkül azonnal befogadhatja a farkot. Én pedig imádom, ha ruciban van, miközben dugják.

Mivel hatalmas baszhatnékja volt, kicsit oldalra fordulva és combjait enyhén széttárva ült a bárszéken, úgy, hogy, mindenki jól láthatta jól formált combjait és invitáló, borotvált punciját. Hirtelen súgott valamit a barátnője fülébe, majd mindketten nevettek és ránéztek egy ugyan nem kifejezetten jóképű, de jó növésű magas férfira, aki, egy fotelben ülve alig észrevehetően, a nadrágján át masszírozta magát. Nejem felállt, rámosolygott a pasira, odaült a fotel szélére, majd kivette a most már igencsak növekvő farkot, kicsit simogatta, majd lehajolt és elkezdte szájával kényeztetni. Folyt. köv.
#8027   2012. 08. 14. kedd 23:11
matinus matinus
Az biztos, főleg ha többen viszik egyszerre.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 14. kedd 23:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (824226)
2012. 08. 14. kedd 23:04
jo erzes ha a parom elengedem masik pasival sexelni kettesben?
#8026   2012. 08. 14. kedd 23:04
X Törölt felhasználó (824226)
jo erzes ha a parom elengedem masik pasival sexelni kettesben?
#8025   2012. 08. 14. kedd 17:09
X Törölt felhasználó (836312)
jo koreográfia, tetszik
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 09. csütörtök 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (104575) VIP
2012. 08. 09. csütörtök 08:01
Kicsit bővebben, az 1. és 2. pontról.
1. Az sem rossz látvány amikor : a páromon még rajta a bugyi, de már semmi más. A srác az egyik kezével simizi a puncit, de még "bugyin keresztül", (a másik kezével a mellét cirógatja) . Aztán egyik oldalra elhúzza a bugyit, és úgy simizi a puncit, ez már látványosabb. Majd még mindig nincs levéve a bugyi, a srác keze becsúszik alá. Nem látható, de nyilvánvaló, hogy valamelyik (középső) ujja már a punciban van. Persze pár perc, és lekerül az fránya bugyi. Szerintem úgy jobb, ha a pasi veszi le, szép lassan, mégiscsak az ő dolga. Majd a fentebb említett dolgok mennek tovább, immár bugyi nélkül. kicsit széttárt lábakkal.
2. Az álló farok látszik egy alsó keresztül is. Ezt egy rövid ideig fogdossa a párom. Majd belenyúl, a gyereknek ez láthatóan tetszik. Itt felesleges "gatyázni", a párom leveszi róla, a fickó ne segítsen. Ha már lekerült, akkor mehet egy kis puncisimi/ujjazás, enyhe farokverés, persze egy időben. Aztán az se rossz, mikor tudom, hogy mindjárt szopizni fog egy kicsit a párom. Ezt onnan tudni, hogy előtte felköti a haját, ne zavarja közben, és jobban is látható az egész.
Röviden, ennyit a két ponthoz.
#8024   2012. 08. 09. csütörtök 22:38
Johnny73 Johnny73
Köszönöm szépen az együttérzésedet. Az ilyen rendes emberek miatt érdemes itt lenni ezen a topicon, elmesélni az élményeinket, és hozzászólni a dolgokhoz, esetleg másoknak tanácsot adni. Jó érzés kapni valakitől, de adni még nagyobb örömöt okoz! wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 08. szerda 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (824226)
2012. 08. 08. szerda 20:55
Johnny73! Tökéletesen igazad van,csak te tudod mit éltél át pároddal,nekem nagyon tetszettek a történeteid.és nagyon sajnálom párod.
#8023   2012. 08. 09. csütörtök 10:28
parbaniek parbaniek
Hali!
Ahogy látom nálatok mindennek megvan a koreográfiája!
Ami nagyon is jól van!
Ami nem "teszik", hogy Én még mindig az asszonyom puhításánál tartok e téren! vigyor4
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 09. csütörtök 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (104575) VIP
2012. 08. 09. csütörtök 08:01
1. Az sem rossz látvány amikor : a páromon még rajta a bugyi, de már semmi más. A srác az egyik kezével simizi a puncit, de még "bugyin keresztül", (a másik kezével a mellét cirógatja) . Aztán egyik oldalra elhúzza a bugyit, és úgy simizi a puncit, ez már látványosabb. Majd még mindig nincs levéve a bugyi, a srác keze becsúszik alá. Nem látható, de nyilvánvaló, hogy valamelyik (középső) ujja már a punciban van. Persze pár perc, és lekerül az fránya bugyi. Szerintem úgy jobb, ha a pasi veszi le, szép lassan, mégiscsak az ő dolga. Majd a fentebb említett dolgok mennek tovább, immár bugyi nélkül. kicsit széttárt lábakkal.
2. Az álló farok látszik egy alsó keresztül is. Ezt egy rövid ideig fogdossa a párom. Majd belenyúl, a gyereknek ez láthatóan tetszik. Itt felesleges "gatyázni", a párom leveszi róla, a fickó ne segítsen. Ha már lekerült, akkor mehet egy kis puncisimi/ujjazás, enyhe farokverés, persze egy időben. Aztán az se rossz, mikor tudom, hogy mindjárt szopizni fog egy kicsit a párom. Ezt onnan tudni, hogy előtte felköti a haját, ne zavarja közben, és jobban is látható az egész.
#8022   2012. 08. 09. csütörtök 08:01
X Törölt felhasználó (104575) VIP
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 06. hétfő 18:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (797483)
2012. 08. 06. hétfő 18:20
Sőt nekem az egész buliból ezek a legizgalmasabb pillanatok:
1. Feleségem bugyijába nyúl a srác, majd lehúzza róla (+izgalom, ha ő is segít közben) buck
2. a srác gatyájába nyúl a feleségem és előbuktatja a brokiját (+pont, ha a srác nem segít neki közben) vigyor2
#8021   2012. 08. 08. szerda 20:55
X Törölt felhasználó (824226)
Johnny73! Tökéletesen igazad van,csak te tudod mit éltél át pároddal,nekem nagyon tetszettek a történeteid.és nagyon sajnálom párod.
(Ez egy válasz Johnny73 üzenetére (2012. 08. 08. szerda 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 08. szerda 11:51
Nem tudom miről beszélsz! Soha nem fényeztem magam! Ráadásul nem sértettem meg senkit sem ezen a topicon. Sem nőt sem férfit! Még azokat sem, akik tiszteletlenül reagáltak a leírásaimra! Nem tudom mi a bajod vele, hogy egyetértettem veled, hiszen engem is ugyanúgy izgatnak az előjátékok, ahogy téged, és valószínüleg itt sok másik hozzászólót! A másik meg hogy a nőket mindig is tiszteletben tartottam! Az meg egy másik dolog, hogy szex közben az ember mit mond, hiszen sok nő szereti ha beszélnek közben!
#8020   2012. 08. 08. szerda 14:35
gorát gorát VIP
nagyon jó történet grat
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 07. kedd 00:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (448515)
2012. 08. 07. kedd 00:38
Sziasztok!
Pár éve velünk is történt egy eset, ha megengeditek, megosztom veletek. Elöljáróban annyit, hogy a találkozás előtt, a pasik rosszabb arányban szívódtak fel mint a párok!
Nekünk is kb. 2 évi keresgélés után jött össze egy pesti pasival. Egy bulit próbáltunk szervezni. Egy pár, és két pasi jött el végül, a rengeteg jelentkezőből. A pár és egy pasi még az elején beijedt, és még mielőtt elkezdődött volna valami leléptek! Így maradt a pesti pasi, akit láttam, hogy szimpatikus a páromnak, meg tetszett, hogy kicsit rámenős. Ami akkor kellett, mert a párom kedve is elment az egésztől! Azt mondta jól masszíroz, ha már ennyit utazott legalább, had masszírozza meg a párom. Elkezdte. Szép lassan kerültek le a ruhadarabok, mert ugye utban voltak! A farkam most is áll, ha rá gondolok ahogy a párom megemeli a popóját és széjjelebb teszi a lábait! Aztán a halk sóhajok, még jobban megemelte a csinos popót! Ekkor már ujjazta rendesen a srác. Majd meg őrültem, én már jobban vártam, mint a párom, hogy megdugja! Odaadtam egy gumit, én pedig a párom szájához férkőztem. Nem volt nehéz, azonnal rá bukott. Nem bírtam tovább, amikor a srác betolta, azonnal elsültem! A hab a tortán az volt, amikor szándékosan egyedül hagytam őket! Nem kellett sok idő már hallottam is a párom nyögdécselni. Kis idő után csak bementem. Szopott rendesen, aztán beleült, én pedig ismét a szájában találtam magam! Így ment hajnalig! Azóta sem jött össze, most külön próbálkozunk! De lehet nekiállok ujra bulit szervezni.
Mit csináljak, engem izgat, ha megdugják a feleségem.

... 579 580 581 582 583 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19639db
Utolsó üzenet: tegnap 13:41

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!