Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 578 579 580 581 582 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#8071   2012. 08. 22. szerda 23:14
staffans1 staffans1
Engem is nagyon izgat... bár a feleségemet is érdekelné!
#8070   2012. 08. 22. szerda 21:07
delfin0407 delfin0407
Végül is ők tudják, hogy mit szeretnének. Ha ezt a helyzetet mindketten élvezik, és kölcsönös a bizalom, akkor ok.. Ha a harmadik több szeretne lenni harmadiknál, akkor van inkább gond. Mindenki elsönti maga, hogy mi jó nekik.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 22. szerda 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (104575)
2012. 08. 22. szerda 17:44
Igen mozgalmasra sikeredett a párod estéje. De azt hiszem Te is úgy gondolod, megállapodás ide, megállapodás oda, azért ezt a történetet inkább végignézni lett volna jobb, mint elmesélve.
Csak aztán nehogy jöjjön a jövő héten a kérés feléd, naaaa, hagy ismételjük meg még egyszer kettesben, légyszi, légszi ! Akkor mit mondasz, mondanál ?
#8069   2012. 08. 22. szerda 19:49
X Törölt felhasználó (778755)
Szia!
Izgalmas kalandotok volt! Az is érdekelne, mi volt Nálatok este, a beszámoló után! wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 22. szerda 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (72051)
2012. 08. 22. szerda 10:28
Szegény X már eléggé elfáradt, de a párom még nem smile nagyon élvezte X dugását, mivel az átlagnál egy picit nagyobb neki és vastagabb, azt mondta nagyon jó érzés volt, és hogy csak úgy jöttek ki belőle az élvezet hangjai...( ezt egy picit nehéz feldolgoznom, de nem vészes, mivel nálunk annyira nem sikongat inkább csendesebben van....)
Szóval nagyon megdugta X dehát párom ezért is ment el, és én is ezt akartam. Aztán mindkettek kifáradtak, ( még nem volt elélvezés senkinek) és egy kicsi pihenő következett egymás mellett, beszélgetés , simogatás, párom a lábát átrakta X lábán , és így beszélgettek, simogatták egymást stb... kis idő mulva X megint kemény lett, és kérdezte páromat hogy tud elélvezni... ő mondta hogy akkor ha nyalják.. aztán ez következtett, de sajnos a várva várt orgazmus nem jött össze... aztán párom lement a fürdőbe, pisilni, X utánament, szerette volna látni smile de párom nem engedte be smile aztán megtörölte magát, és X álló farokkal ment utána, párom egyből rábukott a farkára és nagy élvezettel szopta őt, egyszer csak látta X en hogy közel van, és mondta X hogy nézzen a szemébe, és a párom ezt tette , kinyitotta a száját , játszott egy kicsit a nyelvével is, szóval mint úgy rendesen a sexfilmekben, várta hogy X a szájába élvezzen! ( rendesen ilyet még soha nem csinált... na egy kis ribi lett a páromból, mostmár imád dugni , és mindketten nagyon élvezzük ezt a változást!!!!! természetesen a ribi ,csak a szó jó és izgató értelmében , értendő ) X úgy szerette hogy magának csinálja a végkifejletben, és mondta a páromnak hogy szeretne az arcára élvezni, mert az nagyon jó látvány, párom nem szólt semmit rá, de gondolom azt a jelet küldte felé hogy ok.... X kezdett közeledni, de párom hirtelen másképpen gondolta , és mikor látta hogy élvez gyorsan bekapta, és az utolsó cseppig lenyelte, X spermáját... aztán még szopta egy kicsit amíg minden kijött és már a végén nem maradt semmi.... aztán fogmosás, mosakodás stb, és eljött az idő hogy induljanak haza... még kicsi beszélgetés, megbeszélték hogy ez volt az első, és utolsó kettes együttlétük, mert ezt itthon Így beszéltük meg... aztán még mikor kitette egy búcsú csókolózás, és már itthon is volt az én drágám... összeségében nagyon jó és izgató volt az egész, a negatívum hogy nem tudott elélvezni vele, de nem volt ez olyan nagy probléma mert itthon ezt velem átélhette.... ezt is elmesélem mi volt itthon este ha kíváncsiak vagytok rá.... egyébként annyira izgató volt hogy valószínűleg el fogom engedni máskor is , ha nem is X-el, de majd meglátjuk....
#8068   2012. 08. 22. szerda 18:36
X Törölt felhasználó (72051)
Valószínüleg igent, hiszen a topik leírása is erről szól: "ha ott vagy, ha nem vagy ott de tudsz róla."
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 22. szerda 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (104575)
2012. 08. 22. szerda 17:44
Igen mozgalmasra sikeredett a párod estéje. De azt hiszem Te is úgy gondolod, megállapodás ide, megállapodás oda, azért ezt a történetet inkább végignézni lett volna jobb, mint elmesélve.
Csak aztán nehogy jöjjön a jövő héten a kérés feléd, naaaa, hagy ismételjük meg még egyszer kettesben, légyszi, légszi ! Akkor mit mondasz, mondanál ?
#8067   2012. 08. 22. szerda 17:44
X Törölt felhasználó (104575)
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 22. szerda 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 22. szerda 10:45
Szia! végülis volt egy kis mélypont lelkileg, meg utána is ,de ez csak pár percig tart nálam, és mivel amugy nagyon jól megvagyunk és szeretjük egymást és nagyon felizgulunk mindketten ettől az egésztől, alapjában véve , mint ahogy a fórum címe, engem nagyon izgat ha megdugják a feleségem! Esetleg elküldenéd nekem privibe hogy mi rakta helyre , más megvilágításba a dologokat? lehet nekem is szükségem lenne rá, megköszönném.
#8066   2012. 08. 22. szerda 12:32
X Törölt felhasználó (96377)
Izgalmas estétek lehetett.... finom gondolom azért lejátszottad már fejben többször az egészet. Egy nőnek az orgazmus azért nem biztos , hogy elsőre összejön bárkivel, sok minden kell az izgalmas helyzeten kívűl... Halkan megjegyezném, hogy amennyiben lenyeli a spermát kb 30- 40%-kal kisebb csak az esélye, hogy elkapja korunk szexpestisét...(sajnos), ergo akár gumi nélkül is történhetne az aktus. Szóval élvezzétek az ilyen szex csodás változatosságát, de óvatosan..... circling
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 22. szerda 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 22. szerda 10:28
Szegény X már eléggé elfáradt, de a párom még nem smile nagyon élvezte X dugását, mivel az átlagnál egy picit nagyobb neki és vastagabb, azt mondta nagyon jó érzés volt, és hogy csak úgy jöttek ki belőle az élvezet hangjai...( ezt egy picit nehéz feldolgoznom, de nem vészes, mivel nálunk annyira nem sikongat inkább csendesebben van....)
Szóval nagyon megdugta X dehát párom ezért is ment el, és én is ezt akartam. Aztán mindkettek kifáradtak, ( még nem volt elélvezés senkinek) és egy kicsi pihenő következett egymás mellett, beszélgetés , simogatás, párom a lábát átrakta X lábán , és így beszélgettek, simogatták egymást stb... kis idő mulva X megint kemény lett, és kérdezte páromat hogy tud elélvezni... ő mondta hogy akkor ha nyalják.. aztán ez következtett, de sajnos a várva várt orgazmus nem jött össze... aztán párom lement a fürdőbe, pisilni, X utánament, szerette volna látni smile de párom nem engedte be smile aztán megtörölte magát, és X álló farokkal ment utána, párom egyből rábukott a farkára és nagy élvezettel szopta őt, egyszer csak látta X en hogy közel van, és mondta X hogy nézzen a szemébe, és a párom ezt tette , kinyitotta a száját , játszott egy kicsit a nyelvével is, szóval mint úgy rendesen a sexfilmekben, várta hogy X a szájába élvezzen! ( rendesen ilyet még soha nem csinált... na egy kis ribi lett a páromból, mostmár imád dugni , és mindketten nagyon élvezzük ezt a változást!!!!! természetesen a ribi ,csak a szó jó és izgató értelmében , értendő ) X úgy szerette hogy magának csinálja a végkifejletben, és mondta a páromnak hogy szeretne az arcára élvezni, mert az nagyon jó látvány, párom nem szólt semmit rá, de gondolom azt a jelet küldte felé hogy ok.... X kezdett közeledni, de párom hirtelen másképpen gondolta , és mikor látta hogy élvez gyorsan bekapta, és az utolsó cseppig lenyelte, X spermáját... aztán még szopta egy kicsit amíg minden kijött és már a végén nem maradt semmi.... aztán fogmosás, mosakodás stb, és eljött az idő hogy induljanak haza... még kicsi beszélgetés, megbeszélték hogy ez volt az első, és utolsó kettes együttlétük, mert ezt itthon Így beszéltük meg... aztán még mikor kitette egy búcsú csókolózás, és már itthon is volt az én drágám... összeségében nagyon jó és izgató volt az egész, a negatívum hogy nem tudott elélvezni vele, de nem volt ez olyan nagy probléma mert itthon ezt velem átélhette.... ezt is elmesélem mi volt itthon este ha kíváncsiak vagytok rá.... egyébként annyira izgató volt hogy valószínűleg el fogom engedni máskor is , ha nem is X-el, de majd meglátjuk....
#8065   2012. 08. 22. szerda 11:13
ravenna ravenna
Háááát... kétségeid voltak, meg aggódtál de most élvezed és izgat fél nappal az eset után az egészet. Azzal nincs gond, ha izgat egy ilyen szituáció de úgy hogy elmodod azt amit ő elmondott Neked... nekem fura.

( egyész picit úgy érzem mintha Münchhausen báró kalandjait olvasnám a Phönix madárral )
#8064   2012. 08. 22. szerda 10:45
Szia! végülis volt egy kis mélypont lelkileg, meg utána is ,de ez csak pár percig tart nálam, és mivel amugy nagyon jól megvagyunk és szeretjük egymást és nagyon felizgulunk mindketten ettől az egésztől, alapjában véve , mint ahogy a fórum címe, engem nagyon izgat ha megdugják a feleségem! Esetleg elküldenéd nekem privibe hogy mi rakta helyre , más megvilágításba a dologokat? lehet nekem is szükségem lenne rá, megköszönném.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 22. szerda 09:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (849001)
2012. 08. 22. szerda 09:18
Hát kíváncsi vagyok te hogy jössz ki ebből lelkileg, én mikor engedélyt adtam az ilyenre nem tudtam aludni, de nem a felizgultságtól hanem az idegességtől, bár nekem van egy agymenésem hogy csak olyannal lehet a párom akit nem ismerek, és itt nem olyanról volt szó, lehet azért voltam ideges, végül ugye nem jött neki össze.. Én ezt csak úgy tudom elképzelni hogy semmi duma csak a szex. Várom a beszámolót én is. Egyébként a múltkor én kaptam egyik fórumtárstól egy levelem ami helyrerakta a dolgokat, más megvilágításba helyzete.
#8063   2012. 08. 22. szerda 10:28
#8062   2012. 08. 22. szerda 10:15
Sziasztok , szép reggelt!
Szóval hazajött tegnap időben smile én nagyon izgultam végig, annyira hogy a végefele, már a sok izgalom és idegesség hatására egy kicsit már olyan távolinak tűnt az egész, bevallom azért felbontottam már egy sört , pedig nem igazán szoktam inni, nagyon ritkán. Na szóval, hívott hogy nemsoká itthon van, nagyon izgultam! Hazaérkezett és kértem hogy mindent mondjon el részletesen! És persze szerettem volna hogy biztosítson róla hogy engem szeret , és csak sex stb, de ez is rendben volt és gondolom érthető is a dolog elvégre csak kettesben volt valakivel... de ugyanakkor rettenetesen izgató volt! Kocsival vette fel nem messze tőlünk, és ő is rettenetesen izgatott volt, már korábban elkészült, ( fürdés, punci borotválás stb) felvette a ki miniruhát, és mondtam neki hogy ne vegyen fel bugyit mert az nagyon izgató lesz mind a hármunk részére smile igazam lett.... szóval kis mini ruha, bugyi nélkül elindult a találka helyre... innentől csak az ő elmondására tudok hagyatkozni:
A fiút, nevezzük mondjuk X-nek. Beszállt a kocsiba , full ideg volt, és izgatott, arcrapuszi , és mondta hogy este 11 ig van elengedve, ugyhogy van 4 órájuk... X azt gondolta nem lesz ennyi idő, és valószínű az erdőbe az autóba szerette volna lerendezni a páromat... de mivel ez nem kevés idő megbeszélték hogy elmennek X-hez. Mikor bementek a házba már volt egy kis csók, simi, aztán a srác ugye mivel meleg volt.... levette a cuccait és csak alsó maradt rajta.... a párom elmondása szerint nagyon bejött X teste és imádta ezt benne... aztán leültek a kanapéra, kis beszélgetés, majd csók simi, és X célirányosan ugye akarta a punciját simogatni, na itt volt az izgis rész , X érezte hogy nincs rajta bugyi és ez nagyon tetszett neki smile aztán ruha , le, és X elkezdte nyalni a punciját... párom mondta hogy nagyon finom volt... ezt tetszett nekem is! aztán így ment egy darabig meg ujjazás, aztán váltottak és végre a párom kezdte el szopni X-farkát, nagy élvezettel, mivel nagyon tetszett neki a farka, és imádta szopni, közbe X kérdezte hogy szereti e a mélytorkos szopást, párom még nem próbálta de izgatta a dolog , így hát jó mélyen kezdte szopni , egészen a torkára engedte, de annyira nem hogy rossz legyen neki , szóval ilyen félig meddig mélytorkos volt... ezután X mondta hogy lezuhanyzik, párom még várt egy kicsit aztán beállt mellé a zuhany alá, itt a csúszós testükkel , ölelgették egymást csókolóztak, aztán a párom leguggolt és elkezdte szopni X-et , nagyon egymásra voltak izgulva! Aztán már csak egy pici választotta el őket hogy X elkezdje őt dugni, de mindketten észnél voltak , hiszen alapvetően csak óvszerrel lehet ilyet bevállalni... szóval megbeszélték hogy mennek az ágyba, amúgy meztelenül vizesen mindketten az ágyhoz mentek, és X gumit húzott, aztán, itt egy kicsit hiányosak az ismereteim, a lélnyeg hogy nagyon sokféle pózban dugta a páromat, amit nagyon élvezett, közbe kis csókok, egymás szemébe nézés stb... kb 30-40 percig dughattak így.... folty köv
#8061   2012. 08. 22. szerda 09:18
X Törölt felhasználó (849001)
Hát kíváncsi vagyok te hogy jössz ki ebből lelkileg, én mikor engedélyt adtam az ilyenre nem tudtam aludni, de nem a felizgultságtól hanem az idegességtől, bár nekem van egy agymenésem hogy csak olyannal lehet a párom akit nem ismerek, és itt nem olyanról volt szó, lehet azért voltam ideges, végül ugye nem jött neki össze.. Én ezt csak úgy tudom elképzelni hogy semmi duma csak a szex. Várom a beszámolót én is. Egyébként a múltkor én kaptam egyik fórumtárstól egy levelem ami helyrerakta a dolgokat, más megvilágításba helyzete.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 21. kedd 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 21. kedd 21:20
Sziasztok!
A kedvesem most ment el kb 2 órája egy sráccal ( votlunk már hármasban) és most elment vele kettesben, mert nagyon akarta, és megbeszéltük hogy ez csak fűszer nekünk és sex! ami igaz is mert mióta elkezdtük ezt a dolgot annyira megváltozott pozitív irányba a kapcsolatunk , és annyira kívánjuk egymást hogy az hihetetlen... szerencsére nem egész este lesz , megbeszéltük hogy 11 órára itthon van... én már igazából azt sem tudom mit érzek.... kis miniruhába ment , el magassarkuba, és bugyi nélkül.... már alig várom hogy hazajöjjön, és mindent elmeséljen, természetesen mindent leírok itt.... ezt az érzést csak az tudja átélni akinek a párja már volt ilyen helyzetben....
#8060   2012. 08. 22. szerda 00:05
X Törölt felhasználó (851550)
Csak sejtjük mi történt! Csak nem repetáztak........?
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 21. kedd 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
A kedvesem most ment el kb 2 órája egy sráccal ( votlunk már hármasban) és most elment vele kettesben, mert nagyon akarta, és megbeszéltük hogy ez csak fűszer nekünk és sex! ami igaz is mert mióta elkezdtük ezt a dolgot annyira megváltozott pozitív irányba a kapcsolatunk , és annyira kívánjuk egymást hogy az hihetetlen... szerencsére nem egész este lesz , megbeszéltük hogy 11 órára itthon van... én már igazából azt sem tudom mit érzek.... kis miniruhába ment , el magassarkuba, és bugyi nélkül.... már alig várom hogy hazajöjjön, és mindent elmeséljen, természetesen mindent leírok itt.... ezt az érzést csak az tudja átélni akinek a párja már volt ilyen helyzetben....
#8059   2012. 08. 21. kedd 23:54
jirzi jirzi
Nem ért még haza Izgatottan várjuk mi történt?
Sziasztok!
#8058   2012. 08. 21. kedd 22:59
michev michev VIP
Kedves gyorsex, engedd meg, hogy közbeszóljak. Szombaton még tanácsot kértél, hogyan hozd fel a témát feleségednek, ma, kedden, panaszkodsz, hogy még nem volt elég férfi jelentkező.

Érzésem szerint hétmérföldes csizmában akarsz a cél felé haladni, de (szintén érzésem szerint) feleséged még nem is sejti, hogy Te már pasikat keresel számára. Nem lenne esetleg jobb először legaläbb megbeszélni vele a dolgot? Idézlek: "Félek ha rákérdeznék csalódna bennem". E kijelentésből következtetve gondolom, hogy a mai napig sem kérdeztél rá.

A másik gondolatom pedig, hogy valóban tisztäban vagy-e azzal, miért is szeretnéd, hogy "más dugná feleségedet". Természetesen senkinek nem tartozol indokolással, mint ahogy se én, se a többi férj illetve partner sem. De fontosnak tartom, hogy az ember feltegye magának ezt a kérdést és ezt egyértelműen tudja megválaszolni..

A részedről egyoldalú "pasikeresés" másként esetleg gyorsan oda vezethet, hogy a "gyorsex" "gyors ex"-é válik.

Remélem, nem sértettelek meg gondolataimmal.
(Ez egy válasz gyorsex üzenetére (2012. 08. 21. kedd 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 21. kedd 16:16
Sziasztok! Azt hittem több jelentkező lesz, csak páran jelentkeztek és azok közül is csak egy volt a közelben. Pedig már nagyon szeretném asszonyt látni, ahogy egy idegen fasz jár benne.
#8057   2012. 08. 21. kedd 21:20
Sziasztok!
#8056   2012. 08. 21. kedd 19:39
X Törölt felhasználó (744977)
Jól összefoglaltad,ha visszaemlékszem hogy kezdtük és hova jutottunk mikor elkezdtük feszegetni ezt a témát hááááát lenne mit mesélni smile talán annyit fűznék hozzá ha már benne van az ember akkor is vannak hullámvölgyek mikor nincs hozzá kedve és van olyan amikor semmi nem lenne elég............
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2012. 08. 21. kedd 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
vazelinator VIP Admin
2012. 08. 21. kedd 11:08
csatlakozom.
változtatni kell kipróbálni új dolgokat.
bár itt sokan mondják hogy ennek maguktól kell jönnie, vágyak nyomán, mert ha nem akkor meg ette a fenne.
de hogy vágyhatunk arra amit nem ízleltünk meg, maximum mások pozitív jelzéseinek folyamán lehetünk rá nagyon kiváncsi, de nem tudjuk hogy vágyjuk e. ha be következik akkor már tudjuk mert ott az az egyértelmű "IGEN" érzés(s nem biztos hogy az első alkalommal következik be, de érezzük hogy ott van és keressük újra és újra)
ezért egy kapcsolatban tudatosan is kell, keresni a megújulást, nem csak azt bevonni amire vágyunk. hanem ki próbálni olykor olyat is amit nem gondolnátok, mert "na ezt nem csináljuk többet" is közelebb hozz, az is egy együttes élmény.
#8055   2012. 08. 21. kedd 19:34
X Törölt felhasználó (744977)
egy pár képpel a társkerben több jelentkező lenne.......... smile
(Ez egy válasz gyorsex üzenetére (2012. 08. 21. kedd 18:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 21. kedd 18:27
31 éves, kicsit teltebb a szülés óta. borotvált punci, jó mellek, szereti ha dugják, ha vibriztem, próbálkozzunk a fistinggel, ami már majdnem teljessen ok. Anál nálam kisebbeknek ok. Szeretném szendvicsbe dugni.
#8054   2012. 08. 21. kedd 18:27
gyorsex gyorsex
31 éves, kicsit teltebb a szülés óta. borotvált punci, jó mellek, szereti ha dugják, ha vibriztem, próbálkozzunk a fistinggel, ami már majdnem teljessen ok. Anál nálam kisebbeknek ok. Szeretném szendvicsbe dugni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 21. kedd 18:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (804968)
2012. 08. 21. kedd 18:16
....na de milyen az asszony?
#8053   2012. 08. 21. kedd 18:16
X Törölt felhasználó (804968)
....na de milyen az asszony?
(Ez egy válasz gyorsex üzenetére (2012. 08. 21. kedd 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 21. kedd 16:16
Sziasztok! Azt hittem több jelentkező lesz, csak páran jelentkeztek és azok közül is csak egy volt a közelben. Pedig már nagyon szeretném asszonyt látni, ahogy egy idegen fasz jár benne.
#8052   2012. 08. 21. kedd 16:16
gyorsex gyorsex

... 578 579 580 581 582 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19651db
Utolsó üzenet: ma 08:13

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!