Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 575 576 577 578 579 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#8146   2012. 09. 08. szombat 08:25
X Törölt felhasználó (851550)
SZia!Jó lenne még olvasni a többi történeteidet is! Nagyon izgalmas volt olvasni!Kérlek folytassad!
(Ez egy válasz picasso71 üzenetére (2012. 09. 08. szombat 01:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 08. szombat 01:39
Sziasztok,
Már évek óta olvasgatom a hozzászólásokat, én is megosztom veletek élményeimet.
Engem is izgat ha láthatnám hogy valaki jól megdugná az én szép kis nejecskémet, de sajnos még nem jutott el odáig hogy igent mondjon, erőltetni nem akarom, de már volt egy pár spontán próbálkozás, ezeket megoszthatom veletek ha érdekel.
Elgondolkodtatok már azon, mi volt az az impulzus amikor rájöttetek, hogy ez a legizgatóbb dolog számotokra? A férfiak leginkább szeretnének más nőt megkapni, és nem a sajátjukon osztozkodni, de én is úgy mint itt sokan mások, ha választani lehet egy másik nővel való szeretkezés és a között, hogy egy másik pasi farkát láthatnám a feleségem puncijában, akkor a választás egyértelmű...

A kezdet 10-15 éve:
Van egy barátom gyerekkorunk óta ismerjük egymást, de azelőtt soha sem beszéltünk sexről, barátnőkről, vágyakról. Ő szintén nős a feleségeink pedig jól kijönnek egymással, havi rendszerességgel látogatjuk egymást.
Nevezzük "A"-nak, gyakran jön át egyedül dumcsizni egy kávéra... történt egyszer, hogy anyucim éppen zuhanyzott, mikor nálunk volt én szokásom szerint, mindig megmosom anyuci hátát, - így is tettem mikor "A" éppen nálunk volt... aztán visszamentem a szobába és beszélgettünk. Ahogy anyuci kijött a zuhanyból, fürdőköpenyben, "A" viccesen megjegyezte, hogy ő is megmosta volna a hátát ha megkéri, hogy nem kellet volna nekem bajlódani vele és egyedül hagyni a szobában a vendéget. Erre anyucim azt válaszolta, hogy ha hamarább szólt volna akkor, megmoshatta volna.
Ekkor kicsit felizgultam, hogy de jó lett volna ha "A" is láthatta volna anyucim gyönyörű meztelen testét. - Azt hiszem ez volt az első pillanat mikor elkezdett az agyam kombinálni... vigyor2
Anyuci visszament a fürdőszobába és kiszólt hogy - megyek-e bekrémezni a testét? - Ekkor jött a nagy ötlet, szóltam neki hogy jöjjönk ki ő és majd "A" bekeni, ha már a hátmosásról lemaradt..
Anyuci kijött, "A"-nak a kezébe adta a testápolót, derékig leengedte a fürdőköpenyt és háttal elé ült hogy kenheti.
Ahogy megvolt vele "A" megkérdezte hogy bekenheti-e a cickóit is? - erre kezdtem mégjobban felizgulni és reméltem hogy igent mond. "IGEN"-t mondott. Néztem ahogy "A" maszírozza a melleit... mire a bőre beszívta a krémet, anyuci aztmondta hogy.. "NA ELÉG".. és felált,hogy megy a fürdőszobába.
Ekkor én megszólaltam, - kicsit viccesen, kicsit félve a reakciótól - hogy ha már elkezdte ne hagyja félbe a munkát, mert nem fizetem ki a bérét, még hátra van a popója meg a combjai. Ekkor anyucim ahogy előtte állt lengedte magáról a köpenyt és feltette a karosszék karfájára a lábát, hogy "A" betudja kenni a combját - a szivem vert vagy kétszázzal - néztem ahogy kenegeti a zombajit a popóját és a puncija körül is. Gyönyörü látvány volt nézni ahogy símogatja. Amikor a szépen fazonosra borotvált puncijához ért, láttam ahogy a középső ujját becsúsztatta a punuskájába, ekkor anyuci elhúzta magát és elment felöltözni, mikor visszajött, leült közénk, mintha semmi sem történt volna.
#8145   2012. 09. 08. szombat 07:44
X Törölt felhasználó (849369)
Sokan imádnák, ha megdughatnák a feleségedet... nyes
(Ez egy válasz hot_blood üzenetére (2012. 09. 06. csütörtök 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 06. csütörtök 19:27
Koszonjuk mindenkinek a szep dicsereteket!Sajna mi Romaniaban elunk!Magyarorszagrol csak a hatar menten keresunk kalandot!
Egyedulallo srac most van akivel osszebujunk ha szabadidonk megengedi!Imadjuk mindharman eme gabajodast!
Nekem(Robi) is vannak bi hajlamaim,de csakis a farok fogalma vonz(semmi csok simi vagy ilyesmi),a sracnak is!Szoval a gabajodasunk elvezet mindenki mindenkinek szol!Alltalaba ugy kezdodik az egesz,hogy a paromat kenyezteti,en figyelem az akciot,majd beszallok,es ketten kenyeztetjuk!Majd ha a pozicio eppen ugy adja,foglalkozunk egymas farkaval is smile !
Sokan irnak,de sajna nem tudunk mindenkinek valaszolni,van hogy nem szeretnenk megserteni,van,hogy sajnso nagy a tavolsag,es azert!Nagyon keves a szabadidonk,utazni nem tudunk,de sajnos fogadni sem,mert a parom szuleinel elunk!Es nem igazan szeretnenk tavolsagi kapcsolatot kezdeni ,mert ha eppen nem ernenk ra,lehet azt hinnek/e az illeto/k hogy leakarjuk razni,sportot meg nem uzunk ebbol!Szeretnenk egy part is,de csakis kozelrol!Errol csak azert irtam egy nagy lecsot,hogy ne ertsek felre ha eppen nem irunk,valaszolunk!

Roviden a temahoz szolva:"IMADOM HA MEGDUGJAK A FELESEGEMET!"
#8144   2012. 09. 08. szombat 01:39
picasso71 picasso71
Sziasztok,
Már évek óta olvasgatom a hozzászólásokat, én is megosztom veletek élményeimet.
Engem is izgat ha láthatnám hogy valaki jól megdugná az én szép kis nejecskémet, de sajnos még nem jutott el odáig hogy igent mondjon, erőltetni nem akarom, de már volt egy pár spontán próbálkozás, ezeket megoszthatom veletek ha érdekel.
Elgondolkodtatok már azon, mi volt az az impulzus amikor rájöttetek, hogy ez a legizgatóbb dolog számotokra? A férfiak leginkább szeretnének más nőt megkapni, és nem a sajátjukon osztozkodni, de én is úgy mint itt sokan mások, ha választani lehet egy másik nővel való szeretkezés és a között, hogy egy másik pasi farkát láthatnám a feleségem puncijában, akkor a választás egyértelmű...

A kezdet 10-15 éve:
Van egy barátom gyerekkorunk óta ismerjük egymást, de azelőtt soha sem beszéltünk sexről, barátnőkről, vágyakról. Ő szintén nős a feleségeink pedig jól kijönnek egymással, havi rendszerességgel látogatjuk egymást.
Nevezzük "A"-nak, gyakran jön át egyedül dumcsizni egy kávéra... történt egyszer, hogy anyucim éppen zuhanyzott, mikor nálunk volt én szokásom szerint, mindig megmosom anyuci hátát, - így is tettem mikor "A" éppen nálunk volt... aztán visszamentem a szobába és beszélgettünk. Ahogy anyuci kijött a zuhanyból, fürdőköpenyben, "A" viccesen megjegyezte, hogy ő is megmosta volna a hátát ha megkéri, hogy nem kellet volna nekem bajlódani vele és egyedül hagyni a szobában a vendéget. Erre anyucim azt válaszolta, hogy ha hamarább szólt volna akkor, megmoshatta volna.
Ekkor kicsit felizgultam, hogy de jó lett volna ha "A" is láthatta volna anyucim gyönyörű meztelen testét. - Azt hiszem ez volt az első pillanat mikor elkezdett az agyam kombinálni... vigyor2
Anyuci visszament a fürdőszobába és kiszólt hogy - megyek-e bekrémezni a testét? - Ekkor jött a nagy ötlet, szóltam neki hogy jöjjönk ki ő és majd "A" bekeni, ha már a hátmosásról lemaradt..
Anyuci kijött, "A"-nak a kezébe adta a testápolót, derékig leengedte a fürdőköpenyt és háttal elé ült hogy kenheti.
Ahogy megvolt vele "A" megkérdezte hogy bekenheti-e a cickóit is? - erre kezdtem mégjobban felizgulni és reméltem hogy igent mond. "IGEN"-t mondott. Néztem ahogy "A" maszírozza a melleit... mire a bőre beszívta a krémet, anyuci aztmondta hogy.. "NA ELÉG".. és felált,hogy megy a fürdőszobába.
Ekkor én megszólaltam, - kicsit viccesen, kicsit félve a reakciótól - hogy ha már elkezdte ne hagyja félbe a munkát, mert nem fizetem ki a bérét, még hátra van a popója meg a combjai. Ekkor anyucim ahogy előtte állt lengedte magáról a köpenyt és feltette a karosszék karfájára a lábát, hogy "A" betudja kenni a combját - a szivem vert vagy kétszázzal - néztem ahogy kenegeti a zombajit a popóját és a puncija körül is. Gyönyörü látvány volt nézni ahogy símogatja. Amikor a szépen fazonosra borotvált puncijához ért, láttam ahogy a középső ujját becsúsztatta a punuskájába, ekkor anyuci elhúzta magát és elment felöltözni, mikor visszajött, leült közénk, mintha semmi sem történt volna.
#8143   2012. 09. 07. péntek 11:36
X Törölt felhasználó (858307)
Gyönyörű a nejed büszke lehetsz rá.Ez a fránya távolság ha nem volna.Tudnám kényeztetni rendesen.Szép mellek szép punci.Megy a pont. eljen worship
(Ez egy válasz hot_blood üzenetére (2012. 09. 06. csütörtök 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 06. csütörtök 19:27
Koszonjuk mindenkinek a szep dicsereteket!Sajna mi Romaniaban elunk!Magyarorszagrol csak a hatar menten keresunk kalandot!
Egyedulallo srac most van akivel osszebujunk ha szabadidonk megengedi!Imadjuk mindharman eme gabajodast!
Nekem(Robi) is vannak bi hajlamaim,de csakis a farok fogalma vonz(semmi csok simi vagy ilyesmi),a sracnak is!Szoval a gabajodasunk elvezet mindenki mindenkinek szol!Alltalaba ugy kezdodik az egesz,hogy a paromat kenyezteti,en figyelem az akciot,majd beszallok,es ketten kenyeztetjuk!Majd ha a pozicio eppen ugy adja,foglalkozunk egymas farkaval is smile !
Sokan irnak,de sajna nem tudunk mindenkinek valaszolni,van hogy nem szeretnenk megserteni,van,hogy sajnso nagy a tavolsag,es azert!Nagyon keves a szabadidonk,utazni nem tudunk,de sajnos fogadni sem,mert a parom szuleinel elunk!Es nem igazan szeretnenk tavolsagi kapcsolatot kezdeni ,mert ha eppen nem ernenk ra,lehet azt hinnek/e az illeto/k hogy leakarjuk razni,sportot meg nem uzunk ebbol!Szeretnenk egy part is,de csakis kozelrol!Errol csak azert irtam egy nagy lecsot,hogy ne ertsek felre ha eppen nem irunk,valaszolunk!

#8142   2012. 09. 07. péntek 07:55
X Törölt felhasználó (856471)
Az ilyen pasast úgy rúgtam volna ki, hogy lába sem éri a földet. Nemhogy még le is feküdjek vele. Ha nincs ideje akkor vonuljon félre egyedül vagy fizessen elő az utcasarokra...
(Ez egy válasz nobody42 üzenetére (2012. 09. 06. csütörtök 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 06. csütörtök 19:33
Minket is foglalkkoztat ez a kérdés.
Igen, izgat. Ki is próbáltuk hármasban egy sráccal. Aztán egy másikkal. És jó volt.
Engem személy szerint kicsit a lustaság is vezérel. Szeretek néha kicsit lustulni az ágyban, de szeretném mind e mellett maximális élvezetben részesíteni kedvesem. Ehhez meg vibrátor helyett olykor egy hús-vér játszótárs jól jön.
A problémát számunkra a megfelelő játszótárs beszerzése jelenti. Eddig kettőt próbáltunk és az egyik nem vált be. Ő az aki, ha megbeszéltük, hogy átjön, már telefonban mindig rögtön a témára tért és megérkezés után kényelmetlenül izzott a levegő. Minden mozdulatában látszott hogy mielőbb ágyba akar kerülni. Pedig az asszonynak jót tesz olykor egy kis nyugtató beszélgetés. Nem feltétlenül szexuális témában, de némi szexuális töltettel fűszerezve. Esetleg vmi játék, ahol apránként, lassan kerülnek le a ruhadarabok, csókok, simogatások. Esetleg egy lazító masszázs is jó.
Szóval szerintem az egésznek a felvezetése számít leginkább. Különösen első alkalommal.
Én mindenesetre váltig állítom, hogy 2 lány bombasztikusan néz ki együttaz ágyban, de nemigen tudnék mit kezdeni egy ilyen helyzettel egyedül. Ezért is maradtunk eddig a pasibeszerzésnél. És nem megy könnyebben a dolog. Nagyon nehéz megfelelő házibarát alapanyagot találni.
#8141   2012. 09. 06. csütörtök 19:33
nobody42 nobody42
Minket is foglalkkoztat ez a kérdés.
Igen, izgat. Ki is próbáltuk hármasban egy sráccal. Aztán egy másikkal. És jó volt.
Engem személy szerint kicsit a lustaság is vezérel. Szeretek néha kicsit lustulni az ágyban, de szeretném mind e mellett maximális élvezetben részesíteni kedvesem. Ehhez meg vibrátor helyett olykor egy hús-vér játszótárs jól jön.
A problémát számunkra a megfelelő játszótárs beszerzése jelenti. Eddig kettőt próbáltunk és az egyik nem vált be. Ő az aki, ha megbeszéltük, hogy átjön, már telefonban mindig rögtön a témára tért és megérkezés után kényelmetlenül izzott a levegő. Minden mozdulatában látszott hogy mielőbb ágyba akar kerülni. Pedig az asszonynak jót tesz olykor egy kis nyugtató beszélgetés. Nem feltétlenül szexuális témában, de némi szexuális töltettel fűszerezve. Esetleg vmi játék, ahol apránként, lassan kerülnek le a ruhadarabok, csókok, simogatások. Esetleg egy lazító masszázs is jó.
Szóval szerintem az egésznek a felvezetése számít leginkább. Különösen első alkalommal.
Én mindenesetre váltig állítom, hogy 2 lány bombasztikusan néz ki együttaz ágyban, de nemigen tudnék mit kezdeni egy ilyen helyzettel egyedül. Ezért is maradtunk eddig a pasibeszerzésnél. És nem megy könnyebben a dolog. Nagyon nehéz megfelelő házibarát alapanyagot találni.
#8140   2012. 09. 06. csütörtök 19:27
hot_blood hot_blood VIP

#8139   2012. 09. 06. csütörtök 17:00
X Törölt felhasználó (858307)
Valahogy mi is igy vagyunk ezzel. Marad a fantázia meg a vibri,mert ha szarul sül el nincs visszaút. confused
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 05. szerda 11:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (857830)
2012. 09. 05. szerda 11:32
Hahhaha!!!
Ez nálunk is felmerült régebben, de a férjem mindig hamar eljutott odáig, hogy ne keressük a bajt smile Annyit nem ér az egész. Egyébként akkor nem árultam el neki, hogy porcikám sem kívánja a mutatványt. Sőt, azt hiszem nem is egyeztem volna bele. (Utólag örülök, hogy ő volt aki elhessegette a gondolatot, bár nyilván megértette volna ha ellenkezem) Azért, hogy a káposzt is megmaradjon és a kecske is jól lakjon, kapott egy lányt harmadiknak és egyelőre úgy nézem, elfogadta a kárpótlást.
Az ismerőseink között van egy pár, aki emiatt ment szét. Hosszas unszolás után összeszerveztek egy estét, de mivel a spontaneitás hiányzott, nem volt igazából nyerő a dolog. A második alkalommal viszont (némileg illuminált állapotban) a lány valami irtó ordenáré módon lement kutyába. Innen már csak az eltávolodás maradt, két év után különváltak, mindketten egyedül élnak.
Szóval vékony jég ez. Nem biztos, hogy minden kappcsolat elbírja. (még közös akarat esetén sem) Én is ha be vagyok gerjedve, elég vad dolgokat fantáziálok, aztán amikor kielégültem csak hülledezek és örülök, hogy nem valósítottam meg.
#8138   2012. 09. 05. szerda 13:47
szex71 szex71
köszi hogy irtál igaz meg fontolom
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 05. szerda 11:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Hahhaha!!!
Ez nálunk is felmerült régebben, de a férjem mindig hamar eljutott odáig, hogy ne keressük a bajt smile Annyit nem ér az egész. Egyébként akkor nem árultam el neki, hogy porcikám sem kívánja a mutatványt. Sőt, azt hiszem nem is egyeztem volna bele. (Utólag örülök, hogy ő volt aki elhessegette a gondolatot, bár nyilván megértette volna ha ellenkezem) Azért, hogy a káposzt is megmaradjon és a kecske is jól lakjon, kapott egy lányt harmadiknak és egyelőre úgy nézem, elfogadta a kárpótlást.
Az ismerőseink között van egy pár, aki emiatt ment szét. Hosszas unszolás után összeszerveztek egy estét, de mivel a spontaneitás hiányzott, nem volt igazából nyerő a dolog. A második alkalommal viszont (némileg illuminált állapotban) a lány valami irtó ordenáré módon lement kutyába. Innen már csak az eltávolodás maradt, két év után különváltak, mindketten egyedül élnak.
Szóval vékony jég ez. Nem biztos, hogy minden kappcsolat elbírja. (még közös akarat esetén sem) Én is ha be vagyok gerjedve, elég vad dolgokat fantáziálok, aztán amikor kielégültem csak hülledezek és örülök, hogy nem valósítottam meg.
#8137   2012. 09. 05. szerda 13:29
X Törölt felhasználó (92399)
Drága Férjecském! Ezt a hozzászólást szivesen ajánlom figyelmedbe,ha már itt beszélgetünk smile
Hahhaha!!!
#8136   2012. 09. 05. szerda 11:32
X Törölt felhasználó (857830)
Hahhaha!!!
(Ez egy válasz szex71 üzenetére (2012. 09. 04. kedd 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 04. kedd 14:51
sziasztok mi is egy átlagos pár vagyunk engem izgat ha megdugnák a feleségem fantáziáluk is róla csak amire oda kerülne a sor ojan érzés kerit hatalmába mint ha mégse akkarnám mit tegyek
#8135   2012. 09. 04. kedd 18:14
Nanuq Nanuq
Mivel nem bízol meg magadban és a párodban mert féltékenykedés is jelen van a gondolataidban, mindenképp kerüljétek a dolgokat, mert csak gondok lesznek belőle... tudod a bizalom!
(Ez egy válasz szex71 üzenetére (2012. 09. 04. kedd 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok mi is egy átlagos pár vagyunk engem izgat ha megdugnák a feleségem fantáziáluk is róla csak amire oda kerülne a sor ojan érzés kerit hatalmába mint ha mégse akkarnám mit tegyek
#8134   2012. 09. 04. kedd 18:11
X Törölt felhasználó (37937)
Felejtsd el az egészet !
#8133   2012. 09. 04. kedd 14:51
szex71 szex71
#8132   2012. 09. 03. hétfő 18:44
X Törölt felhasználó (815719)
Hol ismerkedtetek össze?
(Ez egy válasz gyorsex üzenetére (2012. 09. 03. hétfő 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 03. hétfő 18:30
Köszi! Már nagyon várjuk, remélem minden jól fog sikerülni.
#8131   2012. 09. 03. hétfő 18:30
gyorsex gyorsex
Köszi! Már nagyon várjuk, remélem minden jól fog sikerülni.
(Ez egy válasz delfin0407 üzenetére (2012. 09. 03. hétfő 18:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 03. hétfő 18:07
Jó szórakozást a péntek estéhez. Érezzétek jól magatokat.
#8130   2012. 09. 03. hétfő 18:07
delfin0407 delfin0407
Jó szórakozást a péntek estéhez. Érezzétek jól magatokat.
(Ez egy válasz gyorsex üzenetére (2012. 09. 03. hétfő 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 03. hétfő 17:10
Hali! Elvittük reggel a párommal közössen a kislányunkat az óviba, majd az Árkádban taliztunk a párral. Elsőre nagyon szimpatikusak voltak nekünk a hölgy olyan 30, éves a párommnál kicsit vékonyabb, formás fenekű szőke, zöld szemű. a srác 30 egy-két éves vékonyabb. Beszélgettünk és ittunkl egy kávét, majd elmentünk hozzánk. Ott tovább iszogatunk egy kis bort, majd a szexre terelődött a szó. Igazábból ők sem csak egymás előtti szexet szeretnének, hanem mivel mi is szimpatikusak vagyunk nekik szeretnék ha többes gabalyodás lenne belőle, persze csak hetero szinten. A szexről folyt továbbra is a téma, hogy ki mit szeret és hogy mit szabad, de a szexet nem akartuk el sietni, azt egy esti időpontban akarjuk megvalósítani, ami meghittebb. Péntek este érnek rá, mi meg az anyósnák lepaszoljuk, a gyereket, hogy minéll meghittebb legyen az együtt lét. Már nagyon vájuk, a párom is teljessen beindult én nem is hittem, hogy ennyire szeretné ő is.
#8129   2012. 09. 03. hétfő 17:10
gyorsex gyorsex
Hali! Elvittük reggel a párommal közössen a kislányunkat az óviba, majd az Árkádban taliztunk a párral. Elsőre nagyon szimpatikusak voltak nekünk a hölgy olyan 30, éves a párommnál kicsit vékonyabb, formás fenekű szőke, zöld szemű. a srác 30 egy-két éves vékonyabb. Beszélgettünk és ittunkl egy kávét, majd elmentünk hozzánk. Ott tovább iszogatunk egy kis bort, majd a szexre terelődött a szó. Igazábból ők sem csak egymás előtti szexet szeretnének, hanem mivel mi is szimpatikusak vagyunk nekik szeretnék ha többes gabalyodás lenne belőle, persze csak hetero szinten. A szexről folyt továbbra is a téma, hogy ki mit szeret és hogy mit szabad, de a szexet nem akartuk el sietni, azt egy esti időpontban akarjuk megvalósítani, ami meghittebb. Péntek este érnek rá, mi meg az anyósnák lepaszoljuk, a gyereket, hogy minéll meghittebb legyen az együtt lét. Már nagyon vájuk, a párom is teljessen beindult én nem is hittem, hogy ennyire szeretné ő is.
#8128   2012. 09. 03. hétfő 09:55
X Törölt felhasználó (804968)
jó sztori, sejtem a végét, de várom is nagyon, hogy folytasd!
(Ez egy válasz cassiopea üzenetére (2012. 09. 02. vasárnap 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 02. vasárnap 20:54
Sziasztok! Hamarosan folytatom a történetet, amint lesz egy kis időm rá. Addig is türelmet kérek tőletek. Köszi
#8127   2012. 09. 02. vasárnap 20:54
cassiopea cassiopea
Sziasztok! Hamarosan folytatom a történetet, amint lesz egy kis időm rá. Addig is türelmet kérek tőletek. Köszi

... 575 576 577 578 579 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19666db
Utolsó üzenet: ma 06:58

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!