Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 568 569 570 571 572 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#8278   2012. 10. 13. szombat 11:41
X Törölt felhasználó (851550)
Egy NŐt felpofozni és szijjal verni szadizmus!Ha szereti,simogatni kell.Nem hiszek abban,hogy a szijjal verés orgazmust vált ki bármilyen nőben.Azt sem hiszem,hogy a ffi partnernek ez jól esik.Aki a szerelmére kezet emel,az szerintem szadista vadállat.
(Ez egy válasz karpat57 üzenetére (2012. 10. 13. szombat 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 13. szombat 08:41
Miért is? Semmi kivetnivalót nem találtam a leírtakban!
#8277   2012. 10. 13. szombat 08:41
karpat57 karpat57
Miért is? Semmi kivetnivalót nem találtam a leírtakban!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 13. szombat 05:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (851550)
2012. 10. 13. szombat 05:34
TE EGY VADÁLLAT LEHETSZ!
#8276   2012. 10. 13. szombat 05:34
X Törölt felhasználó (851550)
TE EGY VADÁLLAT LEHETSZ!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 13. szombat 05:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (797483)
2012. 10. 13. szombat 05:09
Tényleg nagyon jól és jókat írsz! wave Egészen megkeményedtem tőlük és eszembe jutott amikor a 18 éves barátnőmet először kefélték meg. Állt a faszom egész éjjel, mint a cövek pedig nem előttem csinálták.

Éppen szakításra állt a dolog közöttünk és még nem költöztem el tőle, amikor megkért, hogy vigyem el az új pasijához. Amikor kiszállt, már várt rá a házuk előtt a srác. Kiszálltam én is Kriszta bemutatott minket egymásnak, aztán ezek elkezdtek enyelegni. Valami édes-fájdalmas dolog összerántotta a belsőmet, felkavarodott a gyomrom, de furcsa módon hirtelen szexuális izgalmat éreztem.

Gyorsan elköszöntem és beszálltam a kocsiba, mert már a nadrágomon is látszott a lelkesedés. Utána elkezdtem igazgatni a visszapillantót és közben őket néztem, ahogy összekapaszkodva eltűnnek a sarkon...

Otthon egész éjjel recskáztam egy szemhunyásnyit sem aludtam. Alig vártam, hogy hazajöjjön a kis ribancom. Délben jött meg, amikor már toporzékoltam dühömben. Azt sem tudtam mit csináljak: megverjem, megdugjam....?

Később, amikor már kibékültünk és ismét összeköltöztünk sor került mindkettőre: dugás előtt mindig megpofoztam, nadrágszíjjal elvertem, neki meg annyira tetszett a büntetés, hogy ez lett az előjátékunk. Ő emlegetni kezdte Zolit, hogy hogyan baszta és alázta őt meg, én felizgultam és letepertem őt. eljen Utána párszor csináltuk hármasban is... Jajj, ahogy a srác ronda segge mozgott a gyönyörű szétterpesztett combjai közt... volt, hogy ettől a látványtól elélveztem a párnákra. Egyszer az autóban néztem végig, ahogy leszopatja magát a paraszt: Kriszta tarkóját megtámasztotta és nem engedte, hogy felemelje a fejét úgy húzta rá a farkára. Közben láttam Kriszta szemén mennyire élvezi, ahogy bánnak vele.

Kis ribanctól még most is feláll a farkam.... A fenébe holnap felhívom, hátha van kedve megint egy kis büntihez.
#8275   2012. 10. 13. szombat 05:09
X Törölt felhasználó (797483)
Tényleg nagyon jól és jókat írsz! wave Egészen megkeményedtem tőlük és eszembe jutott amikor a 18 éves barátnőmet először kefélték meg. Állt a faszom egész éjjel, mint a cövek pedig nem előttem csinálták.

Éppen szakításra állt a dolog közöttünk és még nem költöztem el tőle, amikor megkért, hogy vigyem el az új pasijához. Amikor kiszállt, már várt rá a házuk előtt a srác. Kiszálltam én is Kriszta bemutatott minket egymásnak, aztán ezek elkezdtek enyelegni. Valami édes-fájdalmas dolog összerántotta a belsőmet, felkavarodott a gyomrom, de furcsa módon hirtelen szexuális izgalmat éreztem.

Gyorsan elköszöntem és beszálltam a kocsiba, mert már a nadrágomon is látszott a lelkesedés. Utána elkezdtem igazgatni a visszapillantót és közben őket néztem, ahogy összekapaszkodva eltűnnek a sarkon...

Otthon egész éjjel recskáztam egy szemhunyásnyit sem aludtam. Alig vártam, hogy hazajöjjön a kis ribancom. Délben jött meg, amikor már toporzékoltam dühömben. Azt sem tudtam mit csináljak: megverjem, megdugjam....?

Később, amikor már kibékültünk és ismét összeköltöztünk sor került mindkettőre: dugás előtt mindig megpofoztam, nadrágszíjjal elvertem, neki meg annyira tetszett a büntetés, hogy ez lett az előjátékunk. Ő emlegetni kezdte Zolit, hogy hogyan baszta és alázta őt meg, én felizgultam és letepertem őt. eljen Utána párszor csináltuk hármasban is... Jajj, ahogy a srác ronda segge mozgott a gyönyörű szétterpesztett combjai közt... volt, hogy ettől a látványtól elélveztem a párnákra. Egyszer az autóban néztem végig, ahogy leszopatja magát a paraszt: Kriszta tarkóját megtámasztotta és nem engedte, hogy felemelje a fejét úgy húzta rá a farkára. Közben láttam Kriszta szemén mennyire élvezi, ahogy bánnak vele.

Kis ribanctól még most is feláll a farkam.... A fenébe holnap felhívom, hátha van kedve megint egy kis büntihez.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 12. péntek 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (857788)
2012. 10. 12. péntek 14:53
Itt folytatom.Következő alkalommal megbeszéltük kicsit többet hagyom őket kettesben.Eljött a várva várt nap a srác megjött. Csókkal köszöntötték egymást, nekem tetszett, hogy a srác nem félénk. Most először én kezdtem párommal a srác nézett. Levetkőztettem nyalogattam a melleit, punciját, majd párom is szopott. Utána meglovagolt, közben a srác verte a farkát. Mikor párom elélvezett a srác is beszállt, szopizta a srácot Ő ujjazta. Én mögé mentem és a melleit markolásztam. Majd párom hanyatt feküdt én a szájába tettem a srác a puncijába hatolt. Majd a popsiját izgattam míg a srácot szopta. Utána kipróbáltuk a szendvicset. Én hanyatt párom belémült a srác a popsijába. Nagyon izgalmas volt. Felváltva morzsoltuk a melleit, párom így élvezett el. Mi cseréltünk a srác a puncijába én a popsijába élveztem. Utána zuhi, pihenő. Felvetettem a srácnak én egy kicsit elmennék maradjon kettesben párommal. Nem volt ellenére.Ekkor előálltam a farbával. Mondtam páromnak mielőtt elmennék kikötözném az ágyhoz. Benne volt. Mondtam a srácnak menjen ki, én kezét lábát kiterpesztve kikötöztem az ágyhoz, belenyaltam a puncijába és mondtam küldöm a váltást. Mondta nagyon izgatott. Beküldtem a srácot mondtam kb 1 óra múlva jövök használják ki. Innentől párom mesélte mikor bement betette a mellei közé a farkát összeszorította.Majd kitalálta betenné a puncijába gumi nélkül a farkát, de megígérte nem lesz semmi. Párom megengedte nagyon tetszett neki mint mondta, el is élvezett. A srác közvetlen élvezés előtt húzta ki , már párom azt mondta úgy megdagadt azt hitte beleélvez. De a puncijára verte. Utána kioldotta és együtt mentek zuhanyozni. Mikor hazaértem 69-es pózban találtam őket a srác felül kefélte párom száját és a széthúzott punciját nyalta. Szinte egyszerre élveztek, én beleültettem párom a farkamba kb 1 perc múlva beleélveztem. Izgalmas volt még nem voltam otthon, elképzeltem miket csinálnak, szinte végig állt a farkam. Alig vártam elmenjen a srác és párom elmesélje mi volt. Először felhúzott a gumi nélküli farokbetétel, de utána nem bántam. Sőt legközelebb Én akartam nézni milyen mikor kifolyik a sperma páromból smile
#8274   2012. 10. 12. péntek 15:11
Gyugyu62 Gyugyu62
Izgalmas, remek,gratulálok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 12. péntek 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (857788)
2012. 10. 12. péntek 14:53
Itt folytatom.Következő alkalommal megbeszéltük kicsit többet hagyom őket kettesben.Eljött a várva várt nap a srác megjött. Csókkal köszöntötték egymást, nekem tetszett, hogy a srác nem félénk. Most először én kezdtem párommal a srác nézett. Levetkőztettem nyalogattam a melleit, punciját, majd párom is szopott. Utána meglovagolt, közben a srác verte a farkát. Mikor párom elélvezett a srác is beszállt, szopizta a srácot Ő ujjazta. Én mögé mentem és a melleit markolásztam. Majd párom hanyatt feküdt én a szájába tettem a srác a puncijába hatolt. Majd a popsiját izgattam míg a srácot szopta. Utána kipróbáltuk a szendvicset. Én hanyatt párom belémült a srác a popsijába. Nagyon izgalmas volt. Felváltva morzsoltuk a melleit, párom így élvezett el. Mi cseréltünk a srác a puncijába én a popsijába élveztem. Utána zuhi, pihenő. Felvetettem a srácnak én egy kicsit elmennék maradjon kettesben párommal. Nem volt ellenére.Ekkor előálltam a farbával. Mondtam páromnak mielőtt elmennék kikötözném az ágyhoz. Benne volt. Mondtam a srácnak menjen ki, én kezét lábát kiterpesztve kikötöztem az ágyhoz, belenyaltam a puncijába és mondtam küldöm a váltást. Mondta nagyon izgatott. Beküldtem a srácot mondtam kb 1 óra múlva jövök használják ki. Innentől párom mesélte mikor bement betette a mellei közé a farkát összeszorította.Majd kitalálta betenné a puncijába gumi nélkül a farkát, de megígérte nem lesz semmi. Párom megengedte nagyon tetszett neki mint mondta, el is élvezett. A srác közvetlen élvezés előtt húzta ki , már párom azt mondta úgy megdagadt azt hitte beleélvez. De a puncijára verte. Utána kioldotta és együtt mentek zuhanyozni. Mikor hazaértem 69-es pózban találtam őket a srác felül kefélte párom száját és a széthúzott punciját nyalta. Szinte egyszerre élveztek, én beleültettem párom a farkamba kb 1 perc múlva beleélveztem. Izgalmas volt még nem voltam otthon, elképzeltem miket csinálnak, szinte végig állt a farkam. Alig vártam elmenjen a srác és párom elmesélje mi volt. Először felhúzott a gumi nélküli farokbetétel, de utána nem bántam. Sőt legközelebb Én akartam nézni milyen mikor kifolyik a sperma páromból smile
#8273   2012. 10. 12. péntek 14:53
X Törölt felhasználó (857788)
#8272   2012. 10. 12. péntek 13:19
X Törölt felhasználó (152419)
Én is...én is! Akarom mondani: engem is, engem is! smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 11. csütörtök 16:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (845222)
2012. 10. 11. csütörtök 16:48
Sziasztok!
Megosztok veletek egy megtörtént eseményt. A házaspár női tagja vagyok. Már régóta izgatott minket ez a dolog a férjemmel,ha én egyedül elmennék vagy elmegyek valahova és úgy alakul,akkor simán benne vagyok hogy leszopjak 1-2 faszt! Az elmúlt napokban véletlenül összefutottam az exemmel. Már több éve nem találkoztunk.Mivel már nincs közünk semmi így bele is vágtam a közepébe...... "mi lenne ha most itt valahol téged jól leszopnálak"mert megkívántam a faszt. ő csak nézett rám.....aztán simán beleegyezett. A közelben volt egy nagyobb "kocsma" felmentünk az emeletre,nem volt ott senki.Leültünk egy padra, aztán elkezdtük egymást simogatni,már láttam hogy a nadrágja majd szétreped,annyira izgalomba jött......aztán az én puncimat is elkezdte simogatni,folyt belőlem a nedvesség. Kigomboltam a nadrágját,elővettem a már álló faszát,és elkezdtem finoman,majd erősebben szopni a faszát közbe ő is simogatta a lucskos puncimat,pár perc múlva akkorát élvezett,a fele a számba, a fele az asztalra ment, hogy zengett a felső szint. És mivel a férjemmel izgatnak minket ezek a dolgok,szívesen szopok le egy vagy akár több faszt is ahol éppen megkívánom,megkívánjuk smile
#8271   2012. 10. 12. péntek 07:16
X Törölt felhasználó (845222)
egyszer hátha....
(Ez egy válasz karesz25 üzenetére (2012. 10. 11. csütörtök 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 11. csütörtök 21:29
Ilyenkor azt sajnálom, hogy velem pont nem tudsz összefutni. wink worship
#8270   2012. 10. 11. csütörtök 21:29
karesz25 karesz25
Ilyenkor azt sajnálom, hogy velem pont nem tudsz összefutni. wink worship
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 11. csütörtök 16:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Megosztok veletek egy megtörtént eseményt. A házaspár női tagja vagyok. Már régóta izgatott minket ez a dolog a férjemmel,ha én egyedül elmennék vagy elmegyek valahova és úgy alakul,akkor simán benne vagyok hogy leszopjak 1-2 faszt! Az elmúlt napokban véletlenül összefutottam az exemmel. Már több éve nem találkoztunk.Mivel már nincs közünk semmi így bele is vágtam a közepébe...... "mi lenne ha most itt valahol téged jól leszopnálak"mert megkívántam a faszt. ő csak nézett rám.....aztán simán beleegyezett. A közelben volt egy nagyobb "kocsma" felmentünk az emeletre,nem volt ott senki.Leültünk egy padra, aztán elkezdtük egymást simogatni,már láttam hogy a nadrágja majd szétreped,annyira izgalomba jött......aztán az én puncimat is elkezdte simogatni,folyt belőlem a nedvesség. Kigomboltam a nadrágját,elővettem a már álló faszát,és elkezdtem finoman,majd erősebben szopni a faszát közbe ő is simogatta a lucskos puncimat,pár perc múlva akkorát élvezett,a fele a számba, a fele az asztalra ment, hogy zengett a felső szint. És mivel a férjemmel izgatnak minket ezek a dolgok,szívesen szopok le egy vagy akár több faszt is ahol éppen megkívánom,megkívánjuk smile
#8269   2012. 10. 11. csütörtök 17:30
karpat57 karpat57
Irígy is vagyok! worship
Sziasztok!
#8268   2012. 10. 11. csütörtök 16:48
X Törölt felhasználó (845222)
Sziasztok!
#8267   2012. 10. 11. csütörtök 15:31
cassiopea cassiopea
Sziasztok!
Nálunk minden adott lenne, én is szeretném, a feleségem is benne van, de a körülményeink miatt nem találunk megfelelő partnert. Nehéz ügy ez valóban.
#8266   2012. 10. 11. csütörtök 15:01
yorka yorka
Úgy látszik már törölték is a nem idevaló hozzászólásokat, így most elég hülyén néz ki az előzmény nélküli válaszom smile No mindegy. Mi a swingert elvetettük, még nem értünk meg az érzelemmentes szexjátékokra. Talán majd 5-10 év múlva, vagy akkor sem. A páros ismerkedéssel azon túl, amit te leírtál még az is probléma, hogy 4 ember elvárásainak kell keresztben stimmelni, hogy jó legyen, illetve az is akkor izgalmas, ha a lányok benne vannak a bi játékokban, ami nálunk nem áll fent. A szimpla párcserénél meg már akkor jobb az, ha nyitott a kapcsolat, és mindenki megkeresi a neki tetszőt. Igaz ott meg nincs meg az izgalom, hogy látod a párodat élvezni. A feleségem meg velem ellentétben féltékeny típus, ezért nem tudni hogy reagálna rá, ha mással látna.
#8265   2012. 10. 11. csütörtök 13:07
X Törölt felhasználó (849001)
Én full megértelek, és tényleg vagyunk ezzel többen is így itt nyes
Mindenkinek van némi defektje szexuálisan, és én örülök hogy nekem ez, mert én meg a bi és szado meg fétis stb. dolgokat nem tudom felfogni, de elfogadom, mert hát nekem is megvan a saját kis dolgom.
Nekünk is nagyon feldobta a szexuális életünket ez, nagyon pörgünk, mi már voltunk swinger klubban sikeresen, de egy ideje nem volt ár idő hogy elmélyedjünk még jobban a témában, én már vágyom rá megint egyre jobban hogy megint kényeztessék a párom, és ő is, csak az alkalom nem jön most össze.
Próbáltunk privát is partnert keresni, de sokan ismerkedni akarnak meg barátkozni, de ez olyan sok macerával jár, vidéken lakva, most menjünk el 30-50km-t egy kv-zásért , a swinger kluban meg minden adott, pasik, kikapcsolódás, luxus körülmények, ja nálam az ha ismerem az kizáró ok, így most a kereséssel felhagytunk.
(Ez egy válasz yorka üzenetére (2012. 10. 11. csütörtök 12:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 11. csütörtök 12:41
Sziasztok!
Engem is izgatna ha megdugnák a feleségemet. Régóta pedzegettem már a témát, és nyolc év házasság után úgy tűnik lassan beadja a derekát. Próbálkoztunk először párként párt keresni, de néhány kávézásnál tovább nem jutottunk. Próbáltam rávenni, hogy a baráti körből flörtöljön az egyik sráccal, de ott meg a férfi fékezett be. Kár is lenne ilyennel elrontani egy baráti viszonyt.
Pár hete megbeszéltük, hogy szólóban keres magának férfi partnert. Van egy elképzelt ideálja, és olyat próbáltunk keresni. Engem már maga a kiválasztás folyamata is lázba hozott. Közösen olvastuk, szortíroztuk a jelentkezők leveleit, majd az arra érdemeseknek válaszolt is.
Fontos megemlíteni, hogy nem csupán a szex volt a motiváció, mint inkább a kalandkeresés. Szexpartnert könnyű találni, de olyat, akivel szívesen barátkoznál is, már sokkal nehezebb.
Végül el is ment az első randira. A fickó jóképű volt, külsőleg rendben is lett volna, de irtózatosan bunkón viselkedett, átment erőszakosba, amikor az akcióra (orál) került a sor. Nem tudom miért hiszi azt a sok bunkó, hogy a kényszer franciát a nők élvezik. Miért nem megy kurvához, ha erre vágyik?
Sajnáltam a párom és magamat okoltam, hogy ilyen szituációnak tettem ki, másrészről pedig meg is ijedtem, hogy na ennyi volt a kalandozás, de szerencsére a feleségem pár nap után túltette magát a dolgon és megbeszélt egy újabb randit az egyes számú jelölttel. Most már sokkal óvatosabb volt, és szerencsére a kiszemelt is teljesen rendben van szinte minden szempontból. Itt még nem került sor komolyabb akcióra, de úgy tűnik megtaláltuk az ideális dugi-dugó-t. Itt tartunk most. A párom most megint hezitál, hogy talán mégsem akarja ezt az egészet, de szerintem csak engem tesztel, hogy mit szólok hozzá.
Ami viszont tény, hogy az egyre ellaposodó szexuális életünk most új fokozatba kapcsolt, és szinte éjjel-nappal kívánjuk egymást. Lehet, hogy épp ez az oka a hezitálásának, de én nem szeretném, ha megállnánk itt, mert élvezem, ha megdugják a feleségemet. Szeretnék majd hármas felállást is (ffn), de az majd a következő lépcső lesz, ha áttörtük az első gátat. Ami a legfurcsább a dologban, hogy bár szerelmes vagyok még mindig a feleségembe, mégsem vagyok rá féltékeny. Ő ezt nagyon nem érti, de elfogadja. Azt mondja klinikai eset vagyok, de ahogy elnézem ezt a fórumot, vagyunk még így ezzel egypáran.
#8264   2012. 10. 11. csütörtök 13:02
yorka yorka
Nos akkor elmondom, hogy ő regisztrált először, az én tudtom nélkül. Majd ezt még aznap elmondta nekem. Tehát szó sincs róla, hogy én erőszakoltam volna rá ezt az egészet.
#8263   2012. 10. 11. csütörtök 12:41
yorka yorka
Sziasztok!
Engem is izgatna ha megdugnák a feleségemet. Régóta pedzegettem már a témát, és nyolc év házasság után úgy tűnik lassan beadja a derekát. Próbálkoztunk először párként párt keresni, de néhány kávézásnál tovább nem jutottunk. Próbáltam rávenni, hogy a baráti körből flörtöljön az egyik sráccal, de ott meg a férfi fékezett be. Kár is lenne ilyennel elrontani egy baráti viszonyt.
Pár hete megbeszéltük, hogy szólóban keres magának férfi partnert. Van egy elképzelt ideálja, és olyat próbáltunk keresni. Engem már maga a kiválasztás folyamata is lázba hozott. Közösen olvastuk, szortíroztuk a jelentkezők leveleit, majd az arra érdemeseknek válaszolt is.
Fontos megemlíteni, hogy nem csupán a szex volt a motiváció, mint inkább a kalandkeresés. Szexpartnert könnyű találni, de olyat, akivel szívesen barátkoznál is, már sokkal nehezebb.
Végül el is ment az első randira. A fickó jóképű volt, külsőleg rendben is lett volna, de irtózatosan bunkón viselkedett, átment erőszakosba, amikor az akcióra (orál) került a sor. Nem tudom miért hiszi azt a sok bunkó, hogy a kényszer franciát a nők élvezik. Miért nem megy kurvához, ha erre vágyik?
Sajnáltam a párom és magamat okoltam, hogy ilyen szituációnak tettem ki, másrészről pedig meg is ijedtem, hogy na ennyi volt a kalandozás, de szerencsére a feleségem pár nap után túltette magát a dolgon és megbeszélt egy újabb randit az egyes számú jelölttel. Most már sokkal óvatosabb volt, és szerencsére a kiszemelt is teljesen rendben van szinte minden szempontból. Itt még nem került sor komolyabb akcióra, de úgy tűnik megtaláltuk az ideális dugi-dugó-t. Itt tartunk most. A párom most megint hezitál, hogy talán mégsem akarja ezt az egészet, de szerintem csak engem tesztel, hogy mit szólok hozzá.
Ami viszont tény, hogy az egyre ellaposodó szexuális életünk most új fokozatba kapcsolt, és szinte éjjel-nappal kívánjuk egymást. Lehet, hogy épp ez az oka a hezitálásának, de én nem szeretném, ha megállnánk itt, mert élvezem, ha megdugják a feleségemet. Szeretnék majd hármas felállást is (ffn), de az majd a következő lépcső lesz, ha áttörtük az első gátat. Ami a legfurcsább a dologban, hogy bár szerelmes vagyok még mindig a feleségembe, mégsem vagyok rá féltékeny. Ő ezt nagyon nem érti, de elfogadja. Azt mondja klinikai eset vagyok, de ahogy elnézem ezt a fórumot, vagyunk még így ezzel egypáran.
#8262   2012. 10. 09. kedd 20:00
ravenna ravenna
Ellened fordítja? Bocs, hogy ilyet írok, de hol van köztetek a bizalom ha azon agyalsz hogy "mi van akkor ha"...
Ha megbíztok egymásban tudjátok mit szeretne a másik, tudod magadról "mi fér bele" a kapcsolatotokba nálad, nála. Mert ismeritek egymást. De ha nincs meg a feltétlen bizalom, akkor én semmiképp se próbálkoznék!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 09. kedd 19:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (860590)
2012. 10. 09. kedd 19:20
a valami alatt azt értem,hogy csók esetleg petting vagy ilyesmi...persze nem szerencsés, ha nem akarja akkor semmiképp nem erőltetném,de ahogy leírtam szerintem izgatná a téma csak fél tőle,hogyha rábólint ellene fordítom. Ezért kérem a ti segítségeteket, hogy ha valaki volt hasonló helyzetben vagy van tanácsa azt szívesen fogadom,de a te válaszodat is köszönöm!
#8261   2012. 10. 09. kedd 19:20
X Törölt felhasználó (860590)
a valami alatt azt értem,hogy csók esetleg petting vagy ilyesmi...persze nem szerencsés, ha nem akarja akkor semmiképp nem erőltetném,de ahogy leírtam szerintem izgatná a téma csak fél tőle,hogyha rábólint ellene fordítom. Ezért kérem a ti segítségeteket, hogy ha valaki volt hasonló helyzetben vagy van tanácsa azt szívesen fogadom,de a te válaszodat is köszönöm!
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2012. 10. 09. kedd 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 09. kedd 19:02
Mit értesz azon hogy ne történjen szex csak "valami" ?
Nem biztos hogy szerencsés dolog , hogy rá szeretnéd vennia párod olyan dologra amit ő nem szeretne, csak talán elméletben. Rámehet a dolgokra akár a kapcsolatod is, és nem gondolom hogy az öröm lenne ha "csak azért tenné meg, hogy utána békén hagyjad ezzel".
#8260   2012. 10. 09. kedd 19:02
ravenna ravenna
Mit értesz azon hogy ne történjen szex csak "valami" ?
Nem biztos hogy szerencsés dolog , hogy rá szeretnéd vennia párod olyan dologra amit ő nem szeretne, csak talán elméletben. Rámehet a dolgokra akár a kapcsolatod is, és nem gondolom hogy az öröm lenne ha "csak azért tenné meg, hogy utána békén hagyjad ezzel".
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 09. kedd 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (860590)
2012. 10. 09. kedd 17:59
Sziasztok,
Tanácsot szeretnék kérni, hogy hogyan vegyem rá a páromat,hogy más férfival is próbálja...már az is elég lenne ha nem szexelnének csak "valami" történne...Felhoztam a 3as gondolatát neki, egyszer azt mondta, hogy majd pár év múlva ha feleség lesz ki akarja próbálni.Aztán később már azt mondta,hogy ha szeretem hogy tudnám odaadni őt másnak? Szerintem izgatja a gondolat,de fél,hogy csak azért kérdezem hogy utána a szemére vessem. Tudnátok segíteni,hogy hogyan ugrasszam ki a nyulat a bokorból ? köszi
#8259   2012. 10. 09. kedd 17:59
X Törölt felhasználó (860590)
Sziasztok,
Tanácsot szeretnék kérni, hogy hogyan vegyem rá a páromat,hogy más férfival is próbálja...már az is elég lenne ha nem szexelnének csak "valami" történne...Felhoztam a 3as gondolatát neki, egyszer azt mondta, hogy majd pár év múlva ha feleség lesz ki akarja próbálni.Aztán később már azt mondta,hogy ha szeretem hogy tudnám odaadni őt másnak? Szerintem izgatja a gondolat,de fél,hogy csak azért kérdezem hogy utána a szemére vessem. Tudnátok segíteni,hogy hogyan ugrasszam ki a nyulat a bokorból ? köszi

... 568 569 570 571 572 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19658db
Utolsó üzenet: ma 15:26

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!