Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 555 556 557 558 559 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#8535   2013. 01. 11. péntek 11:40
Barbara79 Barbara79
Azt hiszem lényeges, hogy kinek mi mit jelent. Itt mi beszélünk arról, hogy egy idegen pasi megkefél minket a párunk előtt. Megkefél, megdug, megb...sz, de nem szeretkezés, ahogy mondtad. Ez számomra intimebb kapcsolat mint a csók, Az is, ha beveszem a farkát a számba. Gondoljatok csak bele! Mi magunkba, a testünkbe engedünk valakit! Fizikai értelemben ennél szorosabb kapcsolat már nem is lehet. Ha ehhez nem kell nekem érzelem - mert nem kell, csak testi vonzalom -, akkor a csókhoz sem. Ismételten hangsúlyozom ezek az én érzéseim. Senki nem lesz se jobb se rosszabb a másiknál azért, mert ő csak kefél és nem csókolózik és akkor sem, ha csókolózik. Engem a csók szexuálisan izgat így szoktam az extra pasikkal is csinálni dugás közben.

Természetes - és itt visszautalnék hot blood 10:53-as hsz-ra - nekem is több kell mint egy jó test, egy szép farok. De érzelem nem. És valóban nehéz ilyet találni, de lehet.
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2013. 01. 11. péntek 10:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 11. péntek 10:56
A csók témát szerintem ne keverjük már össze a "szerelem első látásra" és egyéb ilyen lányregényes fogalmak közé...
De újra megfogalmazom. A topik arról szól hogy engem, mint egy kapcsolatban élő nőt, egy másik pasi kefél. Nem szeretkezik velem, nem szerelmes belém, csak sima szexről van szó, hiszen a férfit az izgatja a fórumszál címét olvasva ha dugják a párját felelségét. És igen, a csók nekem érzelem. Közönséges semmiképpen se szeretnék lenni de sok pasi azt mondja, hogy neki a szexhez kell a csók. Van ilyen... de a farok bizony érzelem nélkül is fel tud állni, nem azért áll fel mert az épp aktuális partnerbe az úriember szerelmes. Számomra a szeretkezés és a közben levő csók szájra megmarad egy olyan intim dolognak amit egy olyan embernek akivel épp együtt vagyok nem fogok megadni. Csak és kizárólag annak akit szeretek.
A kis példád, hogy első randi, meg első csók valahogy sántit. Ne mond már nekem ha megismersz egy új partnert akkor az első adandó alkalommal leküldöd a torkán a nyelved smile Amikor megcsókoltad először a partnered már ismerted, már tudtad hogy talán sokkal több köt hozzá, mint bárki máshoz.
Ellenben ha egy olyan dologban amiről a topik szól, egy akár baráttal, akár alkalmi partnerrel csókolózni egyénenként mást jelent. Szélsőséges lesz a példám, de ha valaki együtt van egy olyan nővel akinek a szolgáltatási köre erotika..és megcsókolják egymást, az a csók őszinte? Nem hiszem! smile Vásárolt - és megjátszott csók lesz az. )
Ami pedig a nyitott kapcsolatot illeti, ezt Ti is és mások és én is semmiképp se egyformán fogjuk fel. Az én álláspontomban amikor egy kapcsolatra azt mondják nyitott, a felek lehet hogy ragaszkodnak egymáshoz, de mikor bárki jön-megy a másik életében az inkább egy kényelmes egymás mellett élés. De ez valóban off a topikhoz, nem kéne itt megbeszélni.
#8534   2013. 01. 11. péntek 10:56
ravenna ravenna
A csók témát szerintem ne keverjük már össze a "szerelem első látásra" és egyéb ilyen lányregényes fogalmak közé...
De újra megfogalmazom. A topik arról szól hogy engem, mint egy kapcsolatban élő nőt, egy másik pasi kefél. Nem szeretkezik velem, nem szerelmes belém, csak sima szexről van szó, hiszen a férfit az izgatja a fórumszál címét olvasva ha dugják a párját felelségét. És igen, a csók nekem érzelem. Közönséges semmiképpen se szeretnék lenni de sok pasi azt mondja, hogy neki a szexhez kell a csók. Van ilyen... de a farok bizony érzelem nélkül is fel tud állni, nem azért áll fel mert az épp aktuális partnerbe az úriember szerelmes. Számomra a szeretkezés és a közben levő csók szájra megmarad egy olyan intim dolognak amit egy olyan embernek akivel épp együtt vagyok nem fogok megadni. Csak és kizárólag annak akit szeretek.
A kis példád, hogy első randi, meg első csók valahogy sántit. Ne mond már nekem ha megismersz egy új partnert akkor az első adandó alkalommal leküldöd a torkán a nyelved smile Amikor megcsókoltad először a partnered már ismerted, már tudtad hogy talán sokkal több köt hozzá, mint bárki máshoz.
Ellenben ha egy olyan dologban amiről a topik szól, egy akár baráttal, akár alkalmi partnerrel csókolózni egyénenként mást jelent. Szélsőséges lesz a példám, de ha valaki együtt van egy olyan nővel akinek a szolgáltatási köre erotika..és megcsókolják egymást, az a csók őszinte? Nem hiszem! smile Vásárolt - és megjátszott csók lesz az. )
Ami pedig a nyitott kapcsolatot illeti, ezt Ti is és mások és én is semmiképp se egyformán fogjuk fel. Az én álláspontomban amikor egy kapcsolatra azt mondják nyitott, a felek lehet hogy ragaszkodnak egymáshoz, de mikor bárki jön-megy a másik életében az inkább egy kényelmes egymás mellett élés. De ez valóban off a topikhoz, nem kéne itt megbeszélni.
(Ez egy válasz hot_blood üzenetére (2013. 01. 11. péntek 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 11. péntek 09:58
Nagyon muvelt es okos embernek ismertelek meg,a hozzaszolasaid alapjan.Most is nagyon bolcsen illedelmesen fogalmaztal,ugy hogy senki nem sertodik meg.
Nagyon sok mindenben egyetertek,de legfokebb abban,hogy nem vagyunk egyformak!
De azert van egy-ket dolog amiben azert nincs igazad,helyesbitek,nem ertek veled egyet:
-"csokolozni,csak azzal akibe szerelmesek vagyunk vagy akit szeretunk",azt jelenti,hogy te hiszel a szerelem elso latasra dologban,vagy azt,hogy amig megismerted a parod,es nem tudtad,hogy szereted nem volt csok,csak puszi!(amugy erre van mas topic)
-"olyan ez mint a nyitott kapcsolat.Az mar nen kapcsolat!"Parommal 13 eve vagyunk egyutt,amibol 7 ev hazassag,de meg hazassagunk elott ota,nyitott kapcsolatunk van!!Allithatom,hogy IMADJUK egymast!!Nincs este,hogy ugy aludjunk el,hogy ne kivanjunk egymasnak jo ejszakat,egy puszival/csokkal fuszerezve!Sorolhatnam meg,de ez is egy mas topic!
#8533   2013. 01. 11. péntek 10:17
hot_blood hot_blood
Az utolso hozzaszolasom ravenna-nak szol!

Barbara79 ha igy ertelmezted volna az alabbi hozzaszolasodban,hogy mit is ertesz elo vibratornak,akkor teged nem fuztelek volna bele a hozzaszolasomba!
A "barat" jelzo a reszemrol tulzas volt,szerintem a "haver" a megfelelo!Mert ha mar van egy partner,nem egy alkalomra kell,foleg hogy eleg nehez egy ertelmes,jol nevelt sracot talalni,akivel szex utan azert el is lehet beszelgetni.Megsem dobhatjuk ki a hazbol.rogton orgazmus utan!
(Ez egy válasz Barbara79 üzenetére (2013. 01. 11. péntek 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 11. péntek 09:12
Még annyi, hogy a csók számomra olyan, mint a szex többi része. Nem kötöm érzelmekhez. Ha a farkát a számba veszem, akkor a szájától miért tartsam magam távol. Persze azt mindenki maga döntse el mi az ami neki jó és mi nem.
#8532   2013. 01. 11. péntek 10:13
X Törölt felhasználó (764681)
Ez a hozzászólás nagyon ott van, és rettentő nehéz ilyen pasast találni!
Épp ezért mi nem is akartuk farok méretekkel szűkíteni a szóba jöhetők körét. Nekünk az intelligencia és a sexuális kultúra sokkal többet nyomott a latban. A nagy farok lehet szép vagy érdekes, de annyival nem ad többet hozzá a sexhez, mint amennyit elvesz egy tapló figura.
Valós történetünk van egy nagyfarkú egyénről, aki kisajátította a nőt. Kénye kedve szerint használta, a csaj sikoltozott, amitől a férj azt hitte, hogy jó a lánynak. Végül kivette a hüvelyéből, beletolta a szájába, beleélvezett, megveregette a csaj vállát, hogy milyen jó volt, aztán vette a kalapját és hazament.
Na tudod mit??? Akkor inkább legyen kis farka! és megfelelő kulturáltsága!
Egyébként mi sem csókolóznánk szívesen a harmadikkal.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 01. 08. kedd 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (840665)
2013. 01. 08. kedd 12:31
Egyetértünk ezekkel ! Mi is így látjük a dolgokat. Egy megbízható-diszkrét (nem szalad a haverokhoz és megmutatja az ajtót hol lakunk (ezt panzióval persze ki lehet védeni) .. srácot kerestünk. Aki jól néz ki de nem jelent "fenyegetést " érzelmi vonalon ! Aki megérti és elfogadja ,hogy nem moziba szeretnénk járni vele,nem akarunk dugás után 3an feküdni vele az ágyba és össze bújni, hanem jöttem-láttam -dugtam és ezt nem bunkó módon és kihasználva,hanem kezelni tudja a helyzetet.... Na ez a nehéz... A MI kapcsolatunk JÓ. A szex JÓ. De ki akarjuk (akartuk) próbálni és ehez kerestünk fiút. Nem barátot,nem lelki társat .Hanem egy inteligens "élő vibrit " aki tudja mit is szeretnénk. lehet akit maga a 3as szex izgat az tudja mire gondolunk, és nem azt látja : a béna férj nem tudja megdugni az asszonyt majd én adok neki... Hozzá teszem ez az izgalom és ötlet 90% ban a férfiaktól származik ,mi hozzuk fel párunknak ,nem ők. Így nem a felnemállatököm típushoz kell egy beszálló,hanem egy igen is jó szexuális kapcsolatban élő pár mellé egy harmadik személy !
#8531   2013. 01. 11. péntek 09:58
hot_blood hot_blood
Nagyon muvelt es okos embernek ismertelek meg,a hozzaszolasaid alapjan.Most is nagyon bolcsen illedelmesen fogalmaztal,ugy hogy senki nem sertodik meg.
Nagyon sok mindenben egyetertek,de legfokebb abban,hogy nem vagyunk egyformak!
De azert van egy-ket dolog amiben azert nincs igazad,helyesbitek,nem ertek veled egyet:
-"csokolozni,csak azzal akibe szerelmesek vagyunk vagy akit szeretunk",azt jelenti,hogy te hiszel a szerelem elso latasra dologban,vagy azt,hogy amig megismerted a parod,es nem tudtad,hogy szereted nem volt csok,csak puszi!(amugy erre van mas topic)
-"olyan ez mint a nyitott kapcsolat.Az mar nen kapcsolat!"Parommal 13 eve vagyunk egyutt,amibol 7 ev hazassag,de meg hazassagunk elott ota,nyitott kapcsolatunk van!!Allithatom,hogy IMADJUK egymast!!Nincs este,hogy ugy aludjunk el,hogy ne kivanjunk egymasnak jo ejszakat,egy puszival/csokkal fuszerezve!Sorolhatnam meg,de ez is egy mas topic!
#8530   2013. 01. 11. péntek 09:12
Barbara79 Barbara79
Még annyi, hogy a csók számomra olyan, mint a szex többi része. Nem kötöm érzelmekhez. Ha a farkát a számba veszem, akkor a szájától miért tartsam magam távol. Persze azt mindenki maga döntse el mi az ami neki jó és mi nem.
(Ez egy válasz Barbara79 üzenetére (2013. 01. 11. péntek 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 11. péntek 09:07
Szerintem nem OFF ha egy feleség dugató fórumban a kívánságokról beszélünk.
Nem vagy Te egy kissé intoleráns? Hadd válasszam meg kit akarok és miért. Az, hogy élő vibrátort keresek, csupán annyit jelent, hogy ne legyenek érzelmek. Ugyanakkor legyen intelligens és ne egy bunkó. A mostani két plusz pasim ilyen. Barátságot kapok máshol. Tapasztalatból tudom, hogy veszélyes lehet egy barátság is a szexkapcsolatban. Könnyen szerelem, de legalábbis érzelmi kötődés lesz belőle.
#8529   2013. 01. 11. péntek 09:07
Barbara79 Barbara79
Szerintem nem OFF ha egy feleség dugató fórumban a kívánságokról beszélünk.
Nem vagy Te egy kissé intoleráns? Hadd válasszam meg kit akarok és miért. Az, hogy élő vibrátort keresek, csupán annyit jelent, hogy ne legyenek érzelmek. Ugyanakkor legyen intelligens és ne egy bunkó. A mostani két plusz pasim ilyen. Barátságot kapok máshol. Tapasztalatból tudom, hogy veszélyes lehet egy barátság is a szexkapcsolatban. Könnyen szerelem, de legalábbis érzelmi kötődés lesz belőle.
(Ez egy válasz hot_blood üzenetére (2013. 01. 10. csütörtök 16:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 10. csütörtök 16:56
Teljesen igazat adok!!Mi is egy "baratot" keresunk,nem egy "szex machine-t"!!
"noraszabo","kezdoparos","Barbara79 ",csak hus-ber vibratort kerestek,akkor azt jelenti,hogy csokolozni sem szabad az "alannyal"?!?De azt ugye elvarjatok,hogy puncin csokoljon??

Off
Maradjunk lecci a temanal!Nagyon eltertunk!
#8528   2013. 01. 10. csütörtök 22:28
X Törölt felhasználó (857788)
Mi benne lennénk ismerőssel is, az meg hogy neki csak csók fér bele( meg persze tapi), nekem is kicsit furcsa, de nem kényszeríthetjük.
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2013. 01. 10. csütörtök 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 10. csütörtök 22:23
Értelek én, és ezek Ti vagytok.
De nekem fura hogy a csók neki belefér, de a meztelenségen már elgondolkozna ( Egy strandon nem sok ruhában vagyunk, nudin, szaunában pucéran, tehát ez zavarná őt ...? ) Érdekes ez nekem de ezek Ti vagytok. Nem zavar ha ismerős, idegen lát strandon, nudin, szaunában de hülyén érezném magam ha egy haverunkat, vagy a főnököm lesmárolnám.... de lehet engem drótoztak be hülyén nyes
És hidd el, én is szeretek csókolózni de amit a csók ad plussz, azt nem adnám bárkinek viszonzásban...
#8527   2013. 01. 10. csütörtök 22:23
ravenna ravenna
Értelek én, és ezek Ti vagytok.
De nekem fura hogy a csók neki belefér, de a meztelenségen már elgondolkozna ( Egy strandon nem sok ruhában vagyunk, nudin, szaunában pucéran, tehát ez zavarná őt ...? ) Érdekes ez nekem de ezek Ti vagytok. Nem zavar ha ismerős, idegen lát strandon, nudin, szaunában de hülyén érezném magam ha egy haverunkat, vagy a főnököm lesmárolnám.... de lehet engem drótoztak be hülyén nyes
És hidd el, én is szeretek csókolózni de amit a csók ad plussz, azt nem adnám bárkinek viszonzásban...
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 01. 10. csütörtök 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (857788)
2013. 01. 10. csütörtök 21:26
Én például nem szeretek csókolózni, de a párom imád. És nem azért mert nem szeretem Őt. De ha Ő szeret miért tiltsam neki? Eddig minden 3as alkalmával csókolózott, sőt nagyon sokszor van olyan, hogy jó pár ismerőssel smárolt. Volt, hogy megbeszéltük maradjon még, és ha akar nyugodtam csókolózzon. Annyi kikötés volt hogy nincs szex kettesben. Pedig volt olyan barátom,akivel elment sétálni, sőt hazáig kísérte, még a kapuban is smároltak, be is hívta volna a srácot, de mondta, nem tudja milyen lenne utána a viszonyunk, ha Őt meztelenül látná vagy netán szexelne is vele. Pedig szívesen vettem volna.
#8526   2013. 01. 10. csütörtök 21:26
X Törölt felhasználó (857788)
Én például nem szeretek csókolózni, de a párom imád. És nem azért mert nem szeretem Őt. De ha Ő szeret miért tiltsam neki? Eddig minden 3as alkalmával csókolózott, sőt nagyon sokszor van olyan, hogy jó pár ismerőssel smárolt. Volt, hogy megbeszéltük maradjon még, és ha akar nyugodtam csókolózzon. Annyi kikötés volt hogy nincs szex kettesben. Pedig volt olyan barátom,akivel elment sétálni, sőt hazáig kísérte, még a kapuban is smároltak, be is hívta volna a srácot, de mondta, nem tudja milyen lenne utána a viszonyunk, ha Őt meztelenül látná vagy netán szexelne is vele. Pedig szívesen vettem volna.
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2013. 01. 10. csütörtök 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 10. csütörtök 20:55
Akik ennyire kedvelik hogy "dugják a feleségűket", egyszer elgondolkozhatnának azon hogy mit is jelent valakit szeretni, érzelemmel kötődni hozzá, és mi az amivel hamar fájdalmat lehet okozni az úgy szeretett partnernek.
Lehet maradi vagyok, de több barátnőm, ismerősöm is osztja: a csók azé akibe szerelmesek vagyunk, akit szeretünk. Szájra csókról van szó, és igy csak is azzal szeretkezek, akihez érzelem köt.
Hogy ez sértő egy harmadiknak aki elfogadta ezt a játékszabályt? Ha az, bele se megy...ha meg nem sérti, akkor tudja hogy egy harmadikat belevonni a szexuális életbe egy kis kiegészítés az erotikához. Az illető bio-vibrátor? Lehet. De ha ezt a szerepet valaki nem vállalja akkor el se jut addig hogy bárkivel hármasba-többesbe legyen. És hogy egyeseknél ebből kapcsolat, (randi-virág, titkos együttlét ) lesz, az nem rám tartozik. Bizony nem vagyunk egyformák és ez épp ezért jó, de aki nem határolja el az érzelmeit, megéghet hamar.
Ez csak az én véleményem ( és még jópár ismerősömé is ) de nem kell hasonlóan gondolkozni erről.
Olyan ez mint a nyitott kapcsolat. Az már nem kapcsolat. És ha bárkit szájon tudnék csókolni, nem hiszem hogy kötődnék a páromhoz úgy, mint most.
Lacee7 azt írja hogy egy kicsit mazoistának kell lenni egy ilyenhez....nem hiszem. Az örömszerzés nem mazoizmus. És az esetek 99%-ban amit kap egy nő, azt igyekszik vissza is adni.
#8525   2013. 01. 10. csütörtök 21:09
X Törölt felhasználó (840665)
Egyetértek veled !!!
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2013. 01. 10. csütörtök 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 10. csütörtök 20:55
Akik ennyire kedvelik hogy "dugják a feleségűket", egyszer elgondolkozhatnának azon hogy mit is jelent valakit szeretni, érzelemmel kötődni hozzá, és mi az amivel hamar fájdalmat lehet okozni az úgy szeretett partnernek.
Lehet maradi vagyok, de több barátnőm, ismerősöm is osztja: a csók azé akibe szerelmesek vagyunk, akit szeretünk. Szájra csókról van szó, és igy csak is azzal szeretkezek, akihez érzelem köt.
Hogy ez sértő egy harmadiknak aki elfogadta ezt a játékszabályt? Ha az, bele se megy...ha meg nem sérti, akkor tudja hogy egy harmadikat belevonni a szexuális életbe egy kis kiegészítés az erotikához. Az illető bio-vibrátor? Lehet. De ha ezt a szerepet valaki nem vállalja akkor el se jut addig hogy bárkivel hármasba-többesbe legyen. És hogy egyeseknél ebből kapcsolat, (randi-virág, titkos együttlét ) lesz, az nem rám tartozik. Bizony nem vagyunk egyformák és ez épp ezért jó, de aki nem határolja el az érzelmeit, megéghet hamar.
Ez csak az én véleményem ( és még jópár ismerősömé is ) de nem kell hasonlóan gondolkozni erről.
Olyan ez mint a nyitott kapcsolat. Az már nem kapcsolat. És ha bárkit szájon tudnék csókolni, nem hiszem hogy kötődnék a páromhoz úgy, mint most.
Lacee7 azt írja hogy egy kicsit mazoistának kell lenni egy ilyenhez....nem hiszem. Az örömszerzés nem mazoizmus. És az esetek 99%-ban amit kap egy nő, azt igyekszik vissza is adni.
#8524   2013. 01. 10. csütörtök 20:55
ravenna ravenna
#8523   2013. 01. 10. csütörtök 19:16
X Törölt felhasználó (840665)
Barátunk van , akivel elmegyünk szórakozni stb.... De nem keverjük a kettőt. Sőt nagyon sokan vannak akik régóta élik ezt az életformát,hogy bevonnak egy másik fiút de ők is sokszor kimondottan idegent keresnek erre a célra. Persze ellen példa is van . Azt hogy, ti hogy képzelitek vagy csináljátok a ti dolgotok. Mi nem tudjuk elképzelni hogy 3 ban kézenfogva szórakozunk stb.... De ti csináljátuk úgy ha nektek jól esik. 2 nő 1 fiú még húzósabb a nők veszekedősek és sértődnek .... Azt meg pláne nem tudom elképzelni. Persze van ahol tökéletesen működik. Nem házi barátot kerestünk soha , hanem 1 éjszakás kalandot 3- ban .... Neked elég a párod vagy férjet keresel a 3 . Személyben aki ki tud elégíteni, aki lázasan csókol,rózsát visz ,elhord moziba stb... ( ez már párkapcsolat ,nem-de ) sorolhatnám még ! ? Vissza kérdezni mindig vissza lehet mindenre oda - vissza !!! Az hogy kit és hogyan izgat ,miként képzelik el teljesen változó és teljesen mindegy..... Nem vagyunk egyformák !
(Ez egy válasz hot_blood üzenetére (2013. 01. 10. csütörtök 16:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 10. csütörtök 16:56
"noraszabo","kezdoparos","Barbara79 ",csak hus-ber vibratort kerestek,akkor azt jelenti,hogy csokolozni sem szabad az "alannyal"?!?De azt ugye elvarjatok,hogy puncin csokoljon??

Off
#8522   2013. 01. 10. csütörtök 16:56
hot_blood hot_blood

Off
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 01. 10. csütörtök 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (37025)
2013. 01. 10. csütörtök 14:51
Szerintem hülyeség,az amikor azt mondják a párok,hogy egy 3.személyben csak egy élethű vibrátort keresnek.Pont attól izgató ez a dolog,hogy az tényleg egy húsvér ember,nem csak vibrátor.Csak,hogy ezt tényleg megértsük,félre kell tudni rakni az egónkat,és rá kell jöjjünk mi férfiak,hogy nem mi vagyunk a világ egyetlen "bikája".Bár kevesen vannak szerintem akik erre képesek.Itt jön a bizalom kérdés,ha a felek megbíznak egymásban,akkor egy jó kapcsolatot szerintem nem tud tönkretenni egy ilyen játék,hanem inkább erősíti azt mivel a saját szemeddel nézheted végig ahogy a kedvesed egy idegen ember kényezteti,és ő élvezi ezt,mert uj,mert idegen,mert izgalmas.Viszont a másik félnek egy kicsit mazohistának kell lennie ehez,itt egy kicsit élvezzük azt a fájdalmat is amit akkor láttunk amikor a párunkat magukévá teszi egy idegen.Szerintem ettől lehet különleges élmény az efajta kaland.
#8521   2013. 01. 10. csütörtök 14:51
X Törölt felhasználó (37025)
Szerintem hülyeség,az amikor azt mondják a párok,hogy egy 3.személyben csak egy élethű vibrátort keresnek.Pont attól izgató ez a dolog,hogy az tényleg egy húsvér ember,nem csak vibrátor.Csak,hogy ezt tényleg megértsük,félre kell tudni rakni az egónkat,és rá kell jöjjünk mi férfiak,hogy nem mi vagyunk a világ egyetlen "bikája".Bár kevesen vannak szerintem akik erre képesek.Itt jön a bizalom kérdés,ha a felek megbíznak egymásban,akkor egy jó kapcsolatot szerintem nem tud tönkretenni egy ilyen játék,hanem inkább erősíti azt mivel a saját szemeddel nézheted végig ahogy a kedvesed egy idegen ember kényezteti,és ő élvezi ezt,mert uj,mert idegen,mert izgalmas.Viszont a másik félnek egy kicsit mazohistának kell lennie ehez,itt egy kicsit élvezzük azt a fájdalmat is amit akkor láttunk amikor a párunkat magukévá teszi egy idegen.Szerintem ettől lehet különleges élmény az efajta kaland.
#8520   2013. 01. 09. szerda 11:38
csipicsipi csipicsipi
..és megcsalt NŐ..
..mindkét nemre igaz, hisz a szex a mai napig-hmm azt leszámolva-kettőn áll a vásár...!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 01. 08. kedd 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (868007)
2013. 01. 08. kedd 20:08
Valahogy elkanyarodott ez az oldal a nagyfarok - kisfarok világába....Úgy hiszem nem minden a nagy vagy nagynak gondolt pénisz, ezt nagyon rosszul tudják a pasik - és tetszik vagy sem sok nőtársam is....az a jó, ha rendesen "kitölt" persze az lehet, van sok szétdugott maca, kiknek a lóé is kevés volna, de ez meg legyen az Ő gondjuk! pasik ne frusztráljátok magatokat, ha csak a faszméret lenne a jó szex titka, nem lenne magányos, elhagyott, megcsalt nagyfarkú pasi a világon, pedig....
#8519   2013. 01. 08. kedd 23:01
sztracsatella sztracsatella
Miért van " magányos, elhagyott, megcsalt nagyfarkú pasi a világon"?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 01. 08. kedd 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Valahogy elkanyarodott ez az oldal a nagyfarok - kisfarok világába....Úgy hiszem nem minden a nagy vagy nagynak gondolt pénisz, ezt nagyon rosszul tudják a pasik - és tetszik vagy sem sok nőtársam is....az a jó, ha rendesen "kitölt" persze az lehet, van sok szétdugott maca, kiknek a lóé is kevés volna, de ez meg legyen az Ő gondjuk! pasik ne frusztráljátok magatokat, ha csak a faszméret lenne a jó szex titka, nem lenne magányos, elhagyott, megcsalt nagyfarkú pasi a világon, pedig....
#8518   2013. 01. 08. kedd 20:30
X Törölt felhasználó (849001)
igazából te is elkanyarodsz mert az a cím IZGAT HA ...ha izgat akkor vágy ha vágyról van szó akkor meg nem az ész dönti el, ha az a harmadikat keresők vágya hogy a harmadik pasinak nagy legyen hát az a vágyuk, még meg nem tapasztalják, ha meg megtapasztalják vagy még jobban szeretik vagy rájönnek hogy mégsem oly fontos
#8517   2013. 01. 08. kedd 20:12
X Törölt felhasználó (804968)
...punci, mint általában, most is fejen találtad a szeget!
#8516   2013. 01. 08. kedd 20:08
X Törölt felhasználó (868007)

... 555 556 557 558 559 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19655db
Utolsó üzenet: tegnap 19:10

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!