Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 546 547 548 549 550 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#8707   2013. 03. 11. hétfő 09:26
dugdanejem dugdanejem
Köszi,, végre egy értelmes ember...................
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 11. hétfő 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (388655)
2013. 03. 11. hétfő 08:49
Szerintem az ismerős ilyen esetben a múltból származtatott ismeretség. Mi sem szeretnénk ilyen helyzetben, egy régi munkatársunkkal, vagy régi szomszédokkal találkozni, hanem olyannal, olyanokkal, akiket eddig nem ismertünk, nem láttunk. Ellenben a második alkalommal is még mindig csak szexpartner, nem ismerős.
#8706   2013. 03. 11. hétfő 08:49
X Törölt felhasználó (388655)
Szerintem az ismerős ilyen esetben a múltból származtatott ismeretség. Mi sem szeretnénk ilyen helyzetben, egy régi munkatársunkkal, vagy régi szomszédokkal találkozni, hanem olyannal, olyanokkal, akiket eddig nem ismertünk, nem láttunk. Ellenben a második alkalommal is még mindig csak szexpartner, nem ismerős.
#8705   2013. 03. 10. vasárnap 21:03
dugdanejem dugdanejem
Te akkor a másik be író írását nem értetted,, ők ezt a fiút valahonnan ismerik a magánéletükből,,, tehát már nem idegen akkor mikor elhívták magukhoz ,,, ne haragudj de ez kicsit olyan volt mintha szőke lennél....Mi ismerőssel nem szeretnénk!!
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2013. 03. 10. vasárnap 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
ravenna VIP Admin
2013. 03. 10. vasárnap 20:47
Mit nem értesz rajta? Ha valakivel egy alkalomnál többször találkoztok, az már nem lesz idegen. az már ismerős lesz!
Nem biztos hogy amire vágytok első alkalommal összejön!
#8704   2013. 03. 10. vasárnap 20:47
ravenna ravenna VIP Admin
Mit nem értesz rajta? Ha valakivel egy alkalomnál többször találkoztok, az már nem lesz idegen. az már ismerős lesz!
Nem biztos hogy amire vágytok első alkalommal összejön!
(Ez egy válasz dugdanejem üzenetére (2013. 03. 10. vasárnap 20:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 10. vasárnap 20:37
bocs de ezt nem értem...
#8703   2013. 03. 10. vasárnap 20:37
dugdanejem dugdanejem
bocs de ezt nem értem...
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2013. 03. 10. vasárnap 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)
ravenna VIP Admin
2013. 03. 10. vasárnap 20:34
Ha valakivel több mint egyszer találkoztok az már akárhogy is nézitek: ismerős! ... Nem túl sok az olyan "változó" aminek szinte lehetetlen megfelelni?
#8702   2013. 03. 10. vasárnap 20:34
ravenna ravenna VIP Admin
Ha valakivel több mint egyszer találkoztok az már akárhogy is nézitek: ismerős! ... Nem túl sok az olyan "változó" aminek szinte lehetetlen megfelelni?
(Ez egy válasz dugdanejem üzenetére (2013. 03. 10. vasárnap 20:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 10. vasárnap 20:29
Gratula nektek,, de mi ismerőssel nem szeretnénk,,,
#8701   2013. 03. 10. vasárnap 20:29
dugdanejem dugdanejem
Gratula nektek,, de mi ismerőssel nem szeretnénk,,,
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 10. vasárnap 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (829619)
2013. 03. 10. vasárnap 20:26
Mi egy nagyon megbízható,ápolt ismerős fiút vettünk be,picit iszogattunk a stressz miatt,és a fiúnak is mondtuk,hogy indulás elött igyon egy pici bártorítót,mert ő sem volt ilyen szituba.Majd megbeszéltük,ha jön,a feszkó miatt nem sokat dumcsizunk,még együtt koccintottunk egyet,és belekezdtünk,először mi ketten,aztán a srác is csatlakozott.Isteni este volt
#8700   2013. 03. 10. vasárnap 20:26
X Törölt felhasználó (829619)
Mi egy nagyon megbízható,ápolt ismerős fiút vettünk be,picit iszogattunk a stressz miatt,és a fiúnak is mondtuk,hogy indulás elött igyon egy pici bártorítót,mert ő sem volt ilyen szituba.Majd megbeszéltük,ha jön,a feszkó miatt nem sokat dumcsizunk,még együtt koccintottunk egyet,és belekezdtünk,először mi ketten,aztán a srác is csatlakozott.Isteni este volt
(Ez egy válasz dugdanejem üzenetére (2013. 03. 10. vasárnap 19:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 10. vasárnap 19:14
Segítséget kérek,,, mi már megbeszéltük a nejemmel és még soha nem volt mással, szeretnénk kipróbálni milyen ha másik férfival lenne ,de ha lehet akkor jó lenne ebben valaki segítene ..mert nem nagyon tudjuk hogyan kezdjünk neki.. !Helyünk nincs és csak hétköznap napközben érnénk rá,Nem tudjuk mi lenne a jobb hogy az egész hogyan zajlana le,, ehhez is jó lenne tanács aki jártas ebben ,Gumi kérdés is nyitott hogy legyen -e vagy sem,állandó legyen a partner vagy csak alkalmi??Egy férfi legyen , vagy több,, én másként közeledek felé és gondolom aki idegen megint másként tehát az milyen is lehet?Akinek lenne ötlete , vagy javaslata szívesen fogadnám!
#8699   2013. 03. 10. vasárnap 19:14
dugdanejem dugdanejem
Segítséget kérek,,, mi már megbeszéltük a nejemmel és még soha nem volt mással, szeretnénk kipróbálni milyen ha másik férfival lenne ,de ha lehet akkor jó lenne ebben valaki segítene ..mert nem nagyon tudjuk hogyan kezdjünk neki.. !Helyünk nincs és csak hétköznap napközben érnénk rá,Nem tudjuk mi lenne a jobb hogy az egész hogyan zajlana le,, ehhez is jó lenne tanács aki jártas ebben ,Gumi kérdés is nyitott hogy legyen -e vagy sem,állandó legyen a partner vagy csak alkalmi??Egy férfi legyen , vagy több,, én másként közeledek felé és gondolom aki idegen megint másként tehát az milyen is lehet?Akinek lenne ötlete , vagy javaslata szívesen fogadnám!
#8698   2013. 03. 09. szombat 16:07
X Törölt felhasználó (829619)
Nekünk is összejött végre smile És nagyon élvezetes este volt
#8697   2013. 03. 09. szombat 15:55
julius11 julius11
hajnalban jöttünk meg egy swingerklubból. A 3.és 5. sorozatomban látható fellállásban a barátunkkal mentünk.
Még most is a hatása alatt állok. Dugtunk szopattunk minden figurában, privátban és nyilvánosan is. A szendvics sajnos nem jözz össze , mart a haver közben lekonyult. Hazaérve mág rányomtunk legalábbegy órát. (persze alkoholos befolyásoltság alatt finom ´Délelött 10korévredve ott folytattuk ahol abbahagytuk. Nekem már fáj a farkam önéki pedig beduzzadt puncica popsija, alig tzúd járni. Teljesen szinte szerelmes érz7éseim tamadtak azalattés azóta. smile
#8696   2013. 03. 08. péntek 23:47
belabela141414 belabela141414
Szerintem az enyémet most dugják. Discoban van. Remélem iszik is és elfelejti,h mit csinált. Alig várom, h hazajöjjön és kinyalhassam!
#8695   2013. 03. 06. szerda 15:57
X Törölt felhasználó (778974)
Hát nem semmi élményben lehetet részed cimbora!Remélem,hogy minél tovább fog tartani a kapcsolatotok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 05. kedd 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (752855)
2013. 03. 05. kedd 22:20
Itt is volnék, remélem élvezni fogjátok a történtek leírását.

A találkozást chatelés és képcsere előzte meg.
Mára volt megbeszélve hogy a páros férfi tagja felvesz kocsival. Ez meg is történt, 42 éves de ránézésre maximum 35-öt mondtam volna. Szimpatikus, értelmiségi férfi.
Az úton jól elbeszélgettünk, könnyen megtaláltuk a közös hangot. Egy kávézóba mentünk ahol én egy üdítő kortyolgatása közben vártam amíg a férfi elmegy a hölgyért.
20 perc elteltével meg is érkeztek. A hölgy 45 éves de ránézésre őt sem gondolnám 38nál többnek.
175 cm magas, kb 65-68 kg. Nőies alak, 90C/D-s cicik. Kellemes és játékos szemek. A hölgyön egy piros tavaszi kabát, alatta egy mintás miniruha, fekete combfix és térd alatt végződő fekete magassarkú csizma.
A férfi tag már chaten mondta hogy lesz egy kis meglepetés is. A kávézóban ittunk egy kávét, beszélgettünk majd elmentünk kocsikázni. Tovább beszélgettünk majd megcsókoltam a hölgyet aki azonnal visszacsókolt. Simogatás, egymás testének felfedezése majd jött a meglepetés. A miniruha alatt nem volt bugyi de volt egy gésagolyó a puncijában. smile
Ezt hamar kivettem és ujjazni kezdtem, közben csókolóztunk tovább. A kocsiban egyszer elélvezett míg a helyet kerestük. A férfi tag kérése volt hogy ne legyen szokványos a hely így egy út melletti kis eltakart résznél álltunk meg. Itt tovább kényeztettem a hölgyet majd a következő orgazmusa után szólt hogy most már szeretne ő is megkóstolni engem. Levettem a nadrágom és a boxerem majd szájjal kezdett kényeztetni. Közben tovább izgattam a csiklóját, néha ujjaimmal is behatoltam ami hallhatóan tetszett neki. Körülbelül 10 percig bírtam majd hatalmasat élveztem a szájába ő pedig az utolsó cseppig lenyelte amit elővarázsolt a farkamból.
Kis pihenő következett amíg újra akció kész lettem majd a hátsó ülésre térdelt én pedig miután gumit húztam hátulról mélyültem el a kívánatos puncijában, az autó mellett állva. Közben a férfi csinált pár fotót, majd beült a hátsó ülésre és a hölgy őt is orális örömökben részesítette. Éreztem hogy tetszik a hölgynek a vadabb tempó így nem voltam rest gyorsítani. Ez így ment kb 15 percig majd amikor éreztem hogy újra a csúcsra jut én is engedtem magam belépni az orgazmus kapuján.
Ezután mindenki megigazgatta a ruháját majd kis beszélgetés után elindultunk hazafelé. Útközben tovább beszélgettünk majd megbeszéltük hogy amint találunk mindenkinek megfelelő időpontot újra találkozunk.
Elköszöntünk egymástól majd a városban kiszálltam a kocsiból és mindenki ment a maga útjára.

Ez lenne az én kis történetem, remélem nem untattalak vele titeket. smile
#8694   2013. 03. 06. szerda 07:53
759305 759305
Köszi a beszámolót jó kaland lehetett ilyenkor -15 fokban sem fázik az ember .......
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 05. kedd 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Mára volt megbeszélve hogy a páros férfi tagja felvesz kocsival. Ez meg is történt, 42 éves de ránézésre maximum 35-öt mondtam volna. Szimpatikus, értelmiségi férfi.
Az úton jól elbeszélgettünk, könnyen megtaláltuk a közös hangot. Egy kávézóba mentünk ahol én egy üdítő kortyolgatása közben vártam amíg a férfi elmegy a hölgyért.
20 perc elteltével meg is érkeztek. A hölgy 45 éves de ránézésre őt sem gondolnám 38nál többnek.
175 cm magas, kb 65-68 kg. Nőies alak, 90C/D-s cicik. Kellemes és játékos szemek. A hölgyön egy piros tavaszi kabát, alatta egy mintás miniruha, fekete combfix és térd alatt végződő fekete magassarkú csizma.
A férfi tag már chaten mondta hogy lesz egy kis meglepetés is. A kávézóban ittunk egy kávét, beszélgettünk majd elmentünk kocsikázni. Tovább beszélgettünk majd megcsókoltam a hölgyet aki azonnal visszacsókolt. Simogatás, egymás testének felfedezése majd jött a meglepetés. A miniruha alatt nem volt bugyi de volt egy gésagolyó a puncijában. smile
Ezt hamar kivettem és ujjazni kezdtem, közben csókolóztunk tovább. A kocsiban egyszer elélvezett míg a helyet kerestük. A férfi tag kérése volt hogy ne legyen szokványos a hely így egy út melletti kis eltakart résznél álltunk meg. Itt tovább kényeztettem a hölgyet majd a következő orgazmusa után szólt hogy most már szeretne ő is megkóstolni engem. Levettem a nadrágom és a boxerem majd szájjal kezdett kényeztetni. Közben tovább izgattam a csiklóját, néha ujjaimmal is behatoltam ami hallhatóan tetszett neki. Körülbelül 10 percig bírtam majd hatalmasat élveztem a szájába ő pedig az utolsó cseppig lenyelte amit elővarázsolt a farkamból.
Kis pihenő következett amíg újra akció kész lettem majd a hátsó ülésre térdelt én pedig miután gumit húztam hátulról mélyültem el a kívánatos puncijában, az autó mellett állva. Közben a férfi csinált pár fotót, majd beült a hátsó ülésre és a hölgy őt is orális örömökben részesítette. Éreztem hogy tetszik a hölgynek a vadabb tempó így nem voltam rest gyorsítani. Ez így ment kb 15 percig majd amikor éreztem hogy újra a csúcsra jut én is engedtem magam belépni az orgazmus kapuján.
Ezután mindenki megigazgatta a ruháját majd kis beszélgetés után elindultunk hazafelé. Útközben tovább beszélgettünk majd megbeszéltük hogy amint találunk mindenkinek megfelelő időpontot újra találkozunk.
Elköszöntünk egymástól majd a városban kiszálltam a kocsiból és mindenki ment a maga útjára.

#8693   2013. 03. 06. szerda 00:13
X Törölt felhasználó (752855)
Itt hét ágra sütött a nap. A dzsekim is ledobtam a kalaptartóra + nem vagyok fázós típus. 15 fok volt kora délután errefelé.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 05. kedd 23:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (851550)
2013. 03. 05. kedd 23:41
Amikor a hölgyet dugtad,( ő a kocsi hátsó ülésén térdelt),te a kocsi mellett állva hatoltál belé,nem fáztál? Azért még nincsen olyan meleg.
#8692   2013. 03. 05. kedd 23:41
X Törölt felhasználó (851550)
Amikor a hölgyet dugtad,( ő a kocsi hátsó ülésén térdelt),te a kocsi mellett állva hatoltál belé,nem fáztál? Azért még nincsen olyan meleg.

#8691   2013. 03. 05. kedd 22:20

#8690   2013. 03. 05. kedd 21:09
Demona Demona VIP Admin
Reméljük kellemes és élménydús délutánod volt, s mihamarabb olvashatjuk a történetet.

Ráfér a topikra már nagyon egy izgalmas esemény mert lassan át kell keresztelni
Pontgyűjtő SZÓ+SMILEY topiknak wow3
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 04. hétfő 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 04. hétfő 16:28
Holnap délután találkozom egy párral.
Utána amint lesz időm leírom a történteket feltéve ha kíváncsiak lesztek rá.
#8689   2013. 03. 05. kedd 20:01
759305 759305
Várjuk???????????
#8688   2013. 03. 04. hétfő 16:28
Holnap délután találkozom egy párral.
Utána amint lesz időm leírom a történteket feltéve ha kíváncsiak lesztek rá.

... 546 547 548 549 550 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19647db
Utolsó üzenet: ma 10:59

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!