Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 525 526 527 528 529 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#9135   2013. 07. 11. csütörtök 23:21
Télanyó Télanyó
Elméleti síkon az egészséges libidójú, szexuálisan túlfűtött párok többsége lefuttatja ezt a szoftvert a fantáziájuk hardverén, de a valóság..., na, az nagyon más.Mérhetetlen fokú érzelmi intelligencia, és óriási bizalmi hátország kell ahhoz, hogy ez tettekben realizálódjon, és az "utána" ne legyen probléma.A swingerklub azért lehet jó ötlet minden hezitáló párnak, mert meghökkentően szembesít, és nem kötelező semmi valóságos "történés".Ellenben veszély ott is fent áll, melynek természete abban rejlik, ha az egyik fél - akár az, aki indulás előtt a szendébbnek tűnik - az ottani élményektől beindul, a másik fél pedig, nem ritkán éppen az, kinek korábban nagyobb volt a szája visszariad.Ez is komoly feszültség tárgya lehet..., ez nem játék, ahogy a csoportos szex egyetlen formája sem az, az annál sokkal több, ez komoly dolog, akár tetszik, akár nem.
(Ez egy válasz chanet üzenetére (2013. 07. 11. csütörtök 22:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 11. csütörtök 22:49
Sziasztok!
Nálunk a napokban merült fel a kérdés, illetve valami hasonló. A swinger klubokról kezdtünk beszélgetni, és kiderült, hogy mindketten kiváncsiak vagyunk rá. Szivesen elmennénk először csak megnézni, hogy hogyan is zajlik...
Aztán kitárgyaltuk, hogy így látatlanba kinek mi férne bele. Én azt mondtam, hogy szerintem tetszene, ha őt megdugná egy másik pasi mellettem. Persze, lehet, hogy élőben nem lenne olyan, mint fantáziában, mindenesetre szeretem látni nagyon, amikor élvez. Viszont ő óckodott ettől, nem tudta elképzelni. Azt esetleg, hogy kézzel, talán szájjal kényeztessen valakit. Egy 2 lányos felállásba benne lenne, de csak, ha ő csinálja a másik lánnyal. Azt mondta, hogy nem hiszi, hogy el tudná viselni, ha látna engem... Hozzáteszem, nekem erre nincs is igényem.
Még egy olyan szituációt tartottunk elképzelhetőnek, ahol néznek bennünket, esetleg belenyúlkálnak.
A vége kicsit off lett, de a lényeg, hogy nagypofával azt mondom, hogy izgat a topic címében megadott dolog.
Elméleti síkon már le is folytattunk egy ilyen együttlétet.
#9134   2013. 07. 11. csütörtök 22:49
chanet chanet
Sziasztok!
Nálunk a napokban merült fel a kérdés, illetve valami hasonló. A swinger klubokról kezdtünk beszélgetni, és kiderült, hogy mindketten kiváncsiak vagyunk rá. Szivesen elmennénk először csak megnézni, hogy hogyan is zajlik...
Aztán kitárgyaltuk, hogy így látatlanba kinek mi férne bele. Én azt mondtam, hogy szerintem tetszene, ha őt megdugná egy másik pasi mellettem. Persze, lehet, hogy élőben nem lenne olyan, mint fantáziában, mindenesetre szeretem látni nagyon, amikor élvez. Viszont ő óckodott ettől, nem tudta elképzelni. Azt esetleg, hogy kézzel, talán szájjal kényeztessen valakit. Egy 2 lányos felállásba benne lenne, de csak, ha ő csinálja a másik lánnyal. Azt mondta, hogy nem hiszi, hogy el tudná viselni, ha látna engem... Hozzáteszem, nekem erre nincs is igényem.
Még egy olyan szituációt tartottunk elképzelhetőnek, ahol néznek bennünket, esetleg belenyúlkálnak.
A vége kicsit off lett, de a lényeg, hogy nagypofával azt mondom, hogy izgat a topic címében megadott dolog.
Elméleti síkon már le is folytattunk egy ilyen együttlétet.
#9133   2013. 07. 11. csütörtök 20:49
Nyúlmedve Nyúlmedve
Szia!
Szerintem nincs szó elkanyarodásról, hiszen a párok swingerezését, az édeshármasát, a négyesfogatotát valamilyen szinten egybe mossák a "prűdek" a megcsalással. És hát ugye a többségi társadalom markáns értékítélete, véleménye, megbélyegzésre való hajlandósága...
Úgy vélem, e topikban, már csak a címe és témája kapcsán nem árt ezeket a kérdéseket is kibeszélni, letisztázni. Hiszen sokaknak így is lelkiismeretfurdalásuk és erkölcsösségi aggályaik vannak a vágyaik illetve cselekedeteik miatt.
#9132   2013. 07. 11. csütörtök 20:17
X Törölt felhasználó (857830)
Mielőtt még valaki meg akarna győzni valami olyanról, amivel főbb vonalaiban magam is egyetértek....

A megcsalás szerintem egy több síkú, több fázisú és több lehetséges kimenetelű folyamat aminek legegzaktabb kifejeződése az infagranti. Általában (túlnyomó többségében az eseteknek) érzelmi síkon indul és akár nagyon sokáig ott is marad és akár el sem jut a testiségig. (Érzelmi szeretőség) Ám fejlődhet és így eljuthat az eseti vagy éppen rendszeres szexszel járó kapcsolatig. Sőt, a szakemberek ide (megcsalás) sorolnak egyéb, családon belüli függőségi/kapcsolati/bizalmi átrendeződéseket is.
Vagy előfordul 'indöhítofdönáájt' megcsalás is, pusztán csak tudatmódosult, érzelmileg felfokozott, kontrollálatlan eseménylavina folytán is. Azt hiszem, ez a legrapidabb módon szexbe torkolló (leszoptam a csapatépítő tréningen) ám annak ellenére, hogy érzelmi előzménynek is kell valamilyen szinten léteznie, talán ez a legkönnyebben feldolgozható és megbocsájtható. Ez talán még csak egyfajta vészcsengő, riaszt, hogy dolgozni kell a kapcsolaton. Mert igencsak sok esetben a megcsalás okozat, a partner párkapcsolati téren tapasztalható elégtelen működésének következménye, arra adott válasz, kiútkeresés.
Ezzel együtt azt gondolom (millió közvetett jel is erre mutat) hogy túl sokan játszanak a tűzzel, és már csak akkor eszmélnek, mikor minden hamuvá hamvadt. Érdemes azon is elgondolkodni, hogy egy pl régebb óta működő kapcsolatba hívott harmadik óhatatlanul (önkéntelenül) kaphat nagyobb figyelmet, több odafigyelést, mint az 'öregecskedő' feleség és ebből micsoda konfliktus kerekedhet, amit muszáj lesz kezelni. Ahogy látom, mindenki nagyon biztos magában és kapcsolat-menedzselő képességében, de aztán lesz aki csak pislog, ha beüt a ménkű. Mert el lehet ám mindent okosan tervezni (mint a devizahitelt is eltervezték sokan) csak az emberi érzelmi reakciók minimális eltérés ( tervezettől) esetén is elképesztően különfélék lehetnek. A kétség,a féltékenység a legváratlanabb (akár félreértelmezett) szituációkból képes manifesztálódni, aztán vért izzad az ember, mire visszagyömöszöli a palackba. Ha egyáltalán sikerül.
(Az itt fórumozók tekintsék magukat kivételnek természetesen, rólam meg gondolja azt mindenki, hogy pesszimista vagyok .)
Most látom, mire beírtam, megjött a zsandár... mindegy, ha gondolja akkor transzportálja a megfelelő helyre.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 11. csütörtök 15:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (37025)
2013. 07. 11. csütörtök 15:44
Szerintem a megcsalás nem testi dolgokon múlik. Szerintem a megcsalás az amikor valaki eltitkolja a másik elől a valódi érzéseit,és mégis vele marad. A szex et és a szerelmet sokan összekeverik egymással. Viszont tény hogy egy ilyen dolog kivitelezéséhez tökéletes bizalom kell,így nem merülhet fel kétség sem.
#9131   2013. 07. 11. csütörtök 18:21
X Törölt felhasználó (104575)
Szórol szóra, pontról pontra egyetértek Veled.
Két pontban összefoglalva, : 1 : Ha elmegy a párom valahova, valamilyen indokkal, és megtörténik a "dolog", az akár utólag is elmesélve megcsalásnak tekinthető.
2 : Ha a tudtommal, jelenlétemben, a szemem előtt történik mindez, akkor az nem megcsalás, hanem szerintem egy jó kis este, pezsgőzéssel, videózással, keféléssel egybekötve.
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2013. 07. 11. csütörtök 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 11. csütörtök 14:48
1. Megcsalás-e az, ha a feleség szexel egy jót valakivel (mindegy, hogy férfiról vagy nőről van szó), ám ezt nem vallja be a férjének? Szerintem megcsalás.
2. Megcsalás-e az, ha a feleség szexel egy jót valakivel, ám ezt csak utólag vallja csak be a férjének? Szerintem megcsalás.
3. Megcsalás-e az, ha a feleség szexel egy jót valakivel, és erről a férj is tud? Szerintem nem megcsalás.
4. Megcsalás-e az, ha a feleség szexel egy jót valakivel, és ezt a férj webkamerán keresztül nézi. Szerintem nem megcsalás.
5. Megcsalás-e az, ha a feleség szexel egy jót valakivel, és ezt a férj élőben nézi, netán fotózza és kamerázza? Szerintem nem megcsalás.
6. Megcsalás-e az, ha a feleség szexel egy jót valakivel, és a férje is aktív résztvevőként van jelen. Szerintem nem megcsalás.

Ám ezek a megcsalás-nem megcsalás válaszok pusztán az én szubjektív véleményemet tükrözik. Ahányan vagyunk, annyiféleképpen vélekedhetünk e dolgokról (is). Sőt, vélekedhetnek sokan ugyanúgy ugyanarról, ám ez még nem jelenti azt, hogy ugyanazon vagy hasonló gondolatok, motivációk alapján jutottak el ugyanarra a végeredményre, mint mások.
#9130   2013. 07. 11. csütörtök 17:34
Nyúlmedve Nyúlmedve
Én viszont nem értek egyet veled, bár hangzatos, amit leírsz. smile
A megcsaláshoz szükséges valamiféle fizikai kontaktus egy HARMADIKKAL. Az maximum csak ront a megcsalás tényén, ha a csalfa nem csak pusztán a szexért, hanem valamifajta érzelemtől vezérelten teszi azt, amit.

Amiről Te beszélsz, az szerintem nem megcsalás.
Talán még annál is rosszabb. ÁTVERÉS, CSALÁS, KÉPMUTATÁS. Mert ha valaki nem őszinte a másikkal, ha titkolja valódi érzéseit, ha a szerelmet csak megjátsza, ha csak szükségből fekszik le vele, akkor feltételezhető, hogy vagy szánalomból, vagy önös és esetleg anyagi érdektől vezérelve cselekszik így, tehát valójában a másik ellenében. Kimondható, hogy ÁTVERI, MEGTÉVESZTI, BECSAPJA őt. De ez nem megcsalás.

A többszereplős játszadozásokhoz bizalom kell. Ez viszont tény. Ingatag lábakon álló házasságban élők jobb, ha nem kezdenek bele ilyesmibe.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 11. csütörtök 15:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem a megcsalás nem testi dolgokon múlik. Szerintem a megcsalás az amikor valaki eltitkolja a másik elől a valódi érzéseit,és mégis vele marad. A szex et és a szerelmet sokan összekeverik egymással. Viszont tény hogy egy ilyen dolog kivitelezéséhez tökéletes bizalom kell,így nem merülhet fel kétség sem.
#9129   2013. 07. 11. csütörtök 17:05
Jade_ Jade_
Idáig Te fogalmaztad meg legjobban a dolgokat. worship
#9128   2013. 07. 11. csütörtök 15:44
X Törölt felhasználó (37025)
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 11. csütörtök 11:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (857830)
2013. 07. 11. csütörtök 11:45
Pedig, ha visszalapozol, találsz szép számmal konkrétan erről szóló 'tudósítást', 'beszámolót' illetve ilyen vágyat megfogalmazó írást. (az aposztróf nem véletlen...)
Abban teljesen egyetértünk, szerintem is kicsit bizarr, de ha van valaki, aki ezt így megélte (tapasztalta..) és őt ez izgatta.. lelke rajta, csak mindig térjen haza a párja. Az ezzel kapcsolatos kétkedésem inkább azt foglalja magában, hogy vékony jég ez és könnyen visszafordíthatalan irányt vehet a játék, így nem biztos, hogy megéri kockáztatni. A kétség akaratlanul is befészkelheti magát a gondolatok közé és hamar áttéteket képez. (A férj részéről) A nőben pedig akár felmerülhet ez eltárgyiasodás érzése, ami szintén kellemetlen. Jobb nem megtapasztalni.
#9127   2013. 07. 11. csütörtök 14:48
Nyúlmedve Nyúlmedve
1. Megcsalás-e az, ha a feleség szexel egy jót valakivel (mindegy, hogy férfiról vagy nőről van szó), ám ezt nem vallja be a férjének? Szerintem megcsalás.
2. Megcsalás-e az, ha a feleség szexel egy jót valakivel, ám ezt csak utólag vallja csak be a férjének? Szerintem megcsalás.
3. Megcsalás-e az, ha a feleség szexel egy jót valakivel, és erről a férj is tud? Szerintem nem megcsalás.
4. Megcsalás-e az, ha a feleség szexel egy jót valakivel, és ezt a férj webkamerán keresztül nézi. Szerintem nem megcsalás.
5. Megcsalás-e az, ha a feleség szexel egy jót valakivel, és ezt a férj élőben nézi, netán fotózza és kamerázza? Szerintem nem megcsalás.
6. Megcsalás-e az, ha a feleség szexel egy jót valakivel, és a férje is aktív résztvevőként van jelen. Szerintem nem megcsalás.

Ám ezek a megcsalás-nem megcsalás válaszok pusztán az én szubjektív véleményemet tükrözik. Ahányan vagyunk, annyiféleképpen vélekedhetünk e dolgokról (is). Sőt, vélekedhetnek sokan ugyanúgy ugyanarról, ám ez még nem jelenti azt, hogy ugyanazon vagy hasonló gondolatok, motivációk alapján jutottak el ugyanarra a végeredményre, mint mások.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 11. csütörtök 11:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 11. csütörtök 11:45
Pedig, ha visszalapozol, találsz szép számmal konkrétan erről szóló 'tudósítást', 'beszámolót' illetve ilyen vágyat megfogalmazó írást. (az aposztróf nem véletlen...)
Abban teljesen egyetértünk, szerintem is kicsit bizarr, de ha van valaki, aki ezt így megélte (tapasztalta..) és őt ez izgatta.. lelke rajta, csak mindig térjen haza a párja. Az ezzel kapcsolatos kétkedésem inkább azt foglalja magában, hogy vékony jég ez és könnyen visszafordíthatalan irányt vehet a játék, így nem biztos, hogy megéri kockáztatni. A kétség akaratlanul is befészkelheti magát a gondolatok közé és hamar áttéteket képez. (A férj részéről) A nőben pedig akár felmerülhet ez eltárgyiasodás érzése, ami szintén kellemetlen. Jobb nem megtapasztalni.
#9126   2013. 07. 11. csütörtök 11:45
(Ez egy válasz Jade_ üzenetére (2013. 07. 11. csütörtök 11:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 11. csütörtök 11:26
Nos hogy a témához is hozzászóljak, élvezetes dolog ha a párodnak olyat adsz ami izgatja, élvezi, hiszen szereted és ez neked is jó.
Az viszont - mint ahogy más is megírta előttem - nem tartom fair dolognak, hogy az asszony elmegy, félrekefél majd elmeséli. Ez nálam a megcsalás állapota. Nálunk ha valami történik akkor mindketten ott vagyunk és szerintem ez egy párkapcsolat alapja. Hiába írjátok, hogy bizalom meg ilyenek, de nekem az nem élvezetes hogyha csak elmesélik és nem vagyok részese.
#9125   2013. 07. 11. csütörtök 11:26
Jade_ Jade_
Nos hogy a témához is hozzászóljak, élvezetes dolog ha a párodnak olyat adsz ami izgatja, élvezi, hiszen szereted és ez neked is jó.
Az viszont - mint ahogy más is megírta előttem - nem tartom fair dolognak, hogy az asszony elmegy, félrekefél majd elmeséli. Ez nálam a megcsalás állapota. Nálunk ha valami történik akkor mindketten ott vagyunk és szerintem ez egy párkapcsolat alapja. Hiába írjátok, hogy bizalom meg ilyenek, de nekem az nem élvezetes hogyha csak elmesélik és nem vagyok részese.
#9124   2013. 07. 11. csütörtök 11:22
X Törölt felhasználó (884007)
Jó-jó persze, de azt is odaírtam, hogy "ismeretei", ami nem feltétlenül tapasztalást jelent! Nem kell mindent átélnünk ahhoz, hogy elitéljük, vagy éppen elfogadjuk, ebben igazad van.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 11. csütörtök 09:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 11. csütörtök 09:03
Bajban lennénk, ha mindent csak megtapasztalás útján ismerhetnénk/érthetnénk meg... (a többivel egyetértek)
#9123   2013. 07. 11. csütörtök 11:11
Jade_ Jade_
Félreértesz, vagy magadra vetted. Nem állt szándékomban, csak az állításodat cáfoltam az én véleményemmel.
A párbeszéd mindig jó, úgy is hogyha valaki elméleti síkon kérdez. Ismétlem kérdez, nem állít valamit.
De szétoffoljuk a topicot, mert nem erről szól.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 11. csütörtök 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 11. csütörtök 11:05
smile
Ez nagyon korrekt álláspont, itt ellenben fogalmakról folyt vita, nem arról konkrétan, hogy lehet-e élvezni ha mással szexel (jelenlétedben)a párod. (Amiben egyébként szerintem amúgy nagyjából mindenki egyetért, igen, lehet)
Viszont... a hozzászólás nem mindig állítás, van amikor kérdés, vagy kétely megfogalmazása. Így talán a szükségessége is érthető. A teljes egyetértés mellett, azonos nézetek felemlegetéséből álló társalgás egy idő után okfogyottá válhat. Statikus. Pedig 'elméleti' oldalról jöhet olyan felvetés, ami addig ugyan látott, de figyelembe nem vett dolgokat hoz felszínre és akár az egyik, akár a másik oldal részéről elmozdulást vált ki. Lehet, hogy a kétkedő/kérdező is inkább várja azt, hogy meggyőzzék...
(Amúgy, mielőtt nagyon lilagőzös agyalásnak bélyegzed, meglepő, de vannak tapasztalataim, igaz, nemi értelemben fordítottak)
#9122   2013. 07. 11. csütörtök 11:05
smile
Ez nagyon korrekt álláspont, itt ellenben fogalmakról folyt vita, nem arról konkrétan, hogy lehet-e élvezni ha mással szexel (jelenlétedben)a párod. (Amiben egyébként szerintem amúgy nagyjából mindenki egyetért, igen, lehet)
Viszont... a hozzászólás nem mindig állítás, van amikor kérdés, vagy kétely megfogalmazása. Így talán a szükségessége is érthető. A teljes egyetértés mellett, azonos nézetek felemlegetéséből álló társalgás egy idő után okfogyottá válhat. Statikus. Pedig 'elméleti' oldalról jöhet olyan felvetés, ami addig ugyan látott, de figyelembe nem vett dolgokat hoz felszínre és akár az egyik, akár a másik oldal részéről elmozdulást vált ki. Lehet, hogy a kétkedő/kérdező is inkább várja azt, hogy meggyőzzék...
(Amúgy, mielőtt nagyon lilagőzös agyalásnak bélyegzed, meglepő, de vannak tapasztalataim, igaz, nemi értelemben fordítottak)
(Ez egy válasz Jade_ üzenetére (2013. 07. 11. csütörtök 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 11. csütörtök 10:48
Persze véleményem van mindenről, de tény hogy csak ahhoz szólok hozzá aminél volt tapasztalatom, mert az tudom milyen, mekkora, stb.
Nem kardoskodok valami mellett, ha csak elméleti harcos vagyok. Annak ugyan is mi értelme lenne?
#9121   2013. 07. 11. csütörtök 10:48
Jade_ Jade_
Persze véleményem van mindenről, de tény hogy csak ahhoz szólok hozzá aminél volt tapasztalatom, mert az tudom milyen, mekkora, stb.
Nem kardoskodok valami mellett, ha csak elméleti harcos vagyok. Annak ugyan is mi értelme lenne?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 11. csütörtök 10:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 11. csütörtök 10:18
Azt hiszem nem értettél meg. Nem vitatom a tapasztalás fontosságát, pusztán azt írtam, lehetetlen mindent megtapasztalni, sőt, nem is kell.

Te sem csak olyasmiről alkotsz véleményt, amit átéltél, próbáltál, mégis biztos van olyasmi amiről mégis határozott véleménnyel bírsz. Az is vélemény, ha nem akarod kipróbálni, ha érdekel.
Ha a szex relatíve extrém területeire evezünk, szinte pillanatok alatt tucatnyi példát tudunk említeni. Ugye? Pedig biztosan nagy számban vannak, akik gyakorolják, élvezik.
#9120   2013. 07. 11. csütörtök 10:18
Azt hiszem nem értettél meg. Nem vitatom a tapasztalás fontosságát, pusztán azt írtam, lehetetlen mindent megtapasztalni, sőt, nem is kell.

Te sem csak olyasmiről alkotsz véleményt, amit átéltél, próbáltál, mégis biztos van olyasmi amiről mégis határozott véleménnyel bírsz. Az is vélemény, ha nem akarod kipróbálni, ha érdekel.
Ha a szex relatíve extrém területeire evezünk, szinte pillanatok alatt tucatnyi példát tudunk említeni. Ugye? Pedig biztosan nagy számban vannak, akik gyakorolják, élvezik.
(Ez egy válasz Jade_ üzenetére (2013. 07. 11. csütörtök 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 11. csütörtök 09:54
Miért baj ha tapasztalás útján ismeri meg az ember a dolgokat?
Hiába van a közmondás, hogy az ember a hibáiból tanul, az okos meg máséból, ha szerintem nincs olyan ember aki ne tapasztalat útján tanulná, ismerné meg a dolgokat. Ezzel nincs is gond.
#9119   2013. 07. 11. csütörtök 09:54
Jade_ Jade_
Miért baj ha tapasztalás útján ismeri meg az ember a dolgokat?
Hiába van a közmondás, hogy az ember a hibáiból tanul, az okos meg máséból, ha szerintem nincs olyan ember aki ne tapasztalat útján tanulná, ismerné meg a dolgokat. Ezzel nincs is gond.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 11. csütörtök 09:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 11. csütörtök 09:03
Bajban lennénk, ha mindent csak megtapasztalás útján ismerhetnénk/érthetnénk meg... (a többivel egyetértek)
#9118   2013. 07. 11. csütörtök 09:03
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 11. csütörtök 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (884007)
2013. 07. 11. csütörtök 08:54
Mélységesen egyetértek! Ha az ember rájön arra, hogy mily keveset tud, akkor már megtette az első lépést! Az értelmes ember saját tapasztalatai és ismeretei alapján mond véleményt dolgokról, amelyet akár megváltoztatni is képes, ha kitágítják tapasztalása határait! Vakon nem kell ragaszkodni a véleményünkhöz egy adott témával kapcsolatban, de érvelni kell mellette! Erre mindeképpen jók az ilyen (értelmes hozzászólásokkal megtűzdelt) fórumok. wave
#9117   2013. 07. 11. csütörtök 08:54
X Törölt felhasználó (884007)
Mélységesen egyetértek! Ha az ember rájön arra, hogy mily keveset tud, akkor már megtette az első lépést! Az értelmes ember saját tapasztalatai és ismeretei alapján mond véleményt dolgokról, amelyet akár megváltoztatni is képes, ha kitágítják tapasztalása határait! Vakon nem kell ragaszkodni a véleményünkhöz egy adott témával kapcsolatban, de érvelni kell mellette! Erre mindeképpen jók az ilyen (értelmes hozzászólásokkal megtűzdelt) fórumok. wave
(Ez egy válasz Télanyó üzenetére (2013. 07. 10. szerda 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 10. szerda 17:43
Akkor ebben megegyeztünk! wave
#9116   2013. 07. 10. szerda 17:43
Télanyó Télanyó
Akkor ebben megegyeztünk! wave
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2013. 07. 10. szerda 00:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 10. szerda 00:39
Nem loptál, csak kölcsönvettél... de jól tetted! Az életszemléleteddel csak azonosulni tudok. eljen

... 525 526 527 528 529 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19655db
Utolsó üzenet: tegnap 19:10

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!