Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 519 520 521 522 523 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#9250   2013. 08. 18. vasárnap 18:23
srác33 srác33
Nem hiszem hogy kellene fizetni érte, sokan odadóan alkalmazkodva állnának hozzád.
worship Ha nem kimondottam masszört srácot/férfit keres az ember, egy nem profi is lehet kellemes, úgy is csak azzal kezdi, majd másfelé kalandoznak kezei....
Vagy ha nem is masszírozással, csak egy ismerkedős, beszélgetős estével, ahol szép fokozatosan elkezdi kényeztetni a Hölgyet, mikorben párja karoszékből nézi és izgatja alátvány, majd beszáll, vagy csak a második élvezésnél...
#9249   2013. 08. 16. péntek 15:38
X Törölt felhasználó (890286)
Helló alezredes!

Kérdéseidre és a megjegyzéseidre a válaszok:
- Eszünkbe jutott hogy esetleg vizuálisan megörökíthetnénk, de az izgalomban kiment a fejünkből. nyes
- Nem innen választottunk, google-be írtuk be a keresést. smile
- Hogy mennyibe került? Szerintem ez részletkérdés. Van akinek biztos horror, van akinek nem. Nem nyitnék ebből egy újabb fórumvitát ha nem haragszol.

Hogy egy ilyen munkakört lehet-e irigyelni? Azt nem tudom. Biztos meg vannak annak is a kellemetlen részei.
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2013. 08. 13. kedd 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 13. kedd 17:01
"de ez van, ha az ember a tűzzel játszik"

Ez bizony! Elvégre aki megszületik, az valószínűsíthetően meg is fog halni. Élete folyamán mindenki a halál orrát pöckölgeti... csak az a kérdés, hogy ki mennyire okosan-ügyesen és SZERENCSÉSEN teszi ezt. smile
#9248   2013. 08. 16. péntek 12:52
ravenna ravenna VIP Admin
OFF: Szeretné ha senki se menne bele személyeskedésbe. Se most, se később.
Pár dolog, fogalmak tisztázása végett. Ez a hely, egy fórum. Egy átlagos tudású embernek is vannak emlékei hogy mi is a fórum eredete. Az ókorban, elsősorban a római korban azon hely, ami egy közterület, piactér és egyéb társadalmi helyek színtere volt. Ahol megbeszélték az élet dolgait.
Aki történeteket keres, azt szeretne olvasni, az is megtalálja itt magának a megfelelő fórumszálat ( ez most ugye ellentmondás ) de a téma leírása vezessen mindenkit.
És még egyszer:ne provokáljátok egymást, ne személyeskedjetek!
#9247   2013. 08. 14. szerda 10:51
X Törölt felhasználó (857830)
Érdekes párhuzam....
Bár lényeges különbség, hogy míg az egyik többé-kevésbé determinált folyamat, addig a másik esetben megfelelő tudatosság, megfontoltság mellett kezelhető szintre szorítható a kockázat. Nyilván, van aki 20-ra is lapot kér, vagy vakon licitál, nekik felesleges is bármit mondani. Ám mindenképpen célszerű mérlegelni a várható hasznot, szemben a esetlegesen felmerülő veszteségeket téve a másik serpenyőbe.
Egyetlen dolgot kellene szem előtt tartani, mielőtt hatalmas vehemenciával buzdítanánk mindenkit a többesezésre: sokkal kevesebben képesek a helyzetet kezelni, a történéseket irányítani, kordában tartani, mint amennyien vágynak egy ilyen élményre. Az akarás és az önbizalom sokszor önmagában kevésnek bizonyul. Tekintve, hogy főként a férfiak nyitottabbak erre, viszont itt nők is részesei egy-egy ilyen kalandnak. A pillanatnyi, kellemesnek ható játék sokszor hosszú távú következményeket von maga után. Nem vagyunk egyformák, nem biztos, hogy ugyanazon sablonok szerint kellene megoldásokat keresni.
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2013. 08. 13. kedd 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 13. kedd 17:01

Ez bizony! Elvégre aki megszületik, az valószínűsíthetően meg is fog halni. Élete folyamán mindenki a halál orrát pöckölgeti... csak az a kérdés, hogy ki mennyire okosan-ügyesen és SZERENCSÉSEN teszi ezt. smile
#9246   2013. 08. 14. szerda 10:25
X Törölt felhasználó (105041)
Még egy gondolat. Egy hosszú párkapcsolatban idővel mindenkiben előjön a kíváncsiság, vajon milyen lenne ezzel vagy azzal egy jót szexelni titokban, csak a párunk véletlenül se tudja meg. Na ez így már megcsalás! Viszont ha nyíltan vannak új szexuális élmények akkor mindkét fél nyugodt és kielégült, így nincsenek az esetleges megcsalások miatt fájdalmas érzések, nem támad a "zöldszemű szörnyszerű".
#9245   2013. 08. 14. szerda 09:48
Folyt. Azóta tovább folytattuk a beszélgetést a párommal. Úgy néz ki, összejön a dolog az általa kiválasztott sráccal. A párom már beszélgetett is a szerencsés kiválasztottal erről a kérdésről. Csak hely és idő kérdése, hogy megtörténjen. Azt szeretné, hogy először csak kettesben legyenek együtt ( gondolom mi fog folyni patakokban ), majd remélem összejön a hármas is. Megbeszéltük, hogy amikor éppen együtt vannak tudni fogok róla. Már a gondolat is felizgat. Egyébként a srác egy kicsit csodálkozott azon, hogy a feleségem közel engedném más férfihoz. Én is csodálkozok magamon, de ez van. "hülye aki nem normális"
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 13. kedd 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (105041)
2013. 08. 13. kedd 14:18
Kifejezetten tetszene, ha valaki előttem megdugná a Feleségemet - velem. Néhány napja is beszélgettünk erről a párommal és bevallotta, hogy bárkivel nem menne bele, de van egy közös ismerősünk akit hihetetlenül kíván. Most volt a születésnapja és felvetettem neki, hogy én megengedem, benne vagyok a dologban. Közben iszogattunk, még jobban tetszett mindkettőnknek a kérdés. Azóta megint nem akar erről beszélni, mint mondja félti a házasságunkat. Úgy érzem azért előbb vagy utóbb csak-csak összejön egy buli, ha már most ilyen nyíltan meg tudjuk beszélni ezeket a dolgokat.
#9244   2013. 08. 13. kedd 18:48
X Törölt felhasználó (104575)
Egy pár mondat, ha szabad.
1. A történet jó, izgalmas, és rendben van.
2. Ez a pénz kérdés, ha így lett előre megbeszéve, akkor rendben. Más kérdés, hogy én pl nem fizetnék, mondhatnám azt is, hogy ha masszírozhatja, simizheti a párom, sőt ha úgy adódik meg is dughatja, akkor "legyen ennyi elég"..
3. Nem írtad, ezért kérdezem, pár kép, vagy valami videó ? Tudom, ez az én mániám, ezért is kérdezem.
4. Ha nem titok, innen a GG ről választottátok a srácot ?
5. Ha nem titok, és lehet róla beszélni, mennyibe került a masszázs ?
6. Végül, de szeretnék egy ilyen munkakört, ennél jobb nemigen van.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 10. szombat 10:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (890286)
2013. 08. 10. szombat 10:33
folyt.
A nappaliban ültettük le, a háló már elő volt készítve, zene, fények, stb. Egy-két abszolút jelentéktelen csevegést követően a srác elvonult zuhanyozni. Az előzményekhez hozzátartozik, hogy egy általános forgatókönyvet már kaptunk tőle levélben, hogy ilyenkor mi történik. Alapvetően egy masszázsról, aminek lehetek megfigyelője, vagy aktív részese is és rajtunk függ, hogy lesz-e ettől esetleg több is.
A zuhit követően bevonultunk a hálóba. Előre megbeszéltünk, hogy alsóneműben leszünk az elején. Párom hasra feküdt, zene be, én mellé, a srác a másik oldalára. Egy lazító simogatással és olajos érzéki masszázzsal kezdett. Én közben a párom haját és arcát simogattam. Ezt követően a srác a fenekére ült és szenvedélyesebben folytatta, jöttek a combok, belső combok. Majd fogta és lehúzta a bugyit. És ekkor már a combbelsőn túl a punciját is izgatta. Én közben a páromat hátát simogattam. Éreztem hogy ellazul, éreztem hogy élvezi és beindul. A párom elkezdett simogatni engem is, a farkamat a kezébe vette. Én letoltam az alsó gatyámat, közben láttam hogy a srác farkát fogja. Mit éreztem, izgalmat, de nem olyat ami eddig, megmagyarázhatatlant. A srác ezek után keményen kezelésbe vette a párom punciját a kezével, a párom óriásit élvezett. Ekkor levette a srác is a gatyáját, a párom ekkor kezdett engem szopni. Érdekes módon nekem nem akart felállni. Izgultam azért? Nem tudtam, de a végén rájöttem és majd el is mondom miért. A párom engem szopott, a srác pedig másodjára is csúcsra juttatta. És én ekkor elmentem, hirtelen jött és nem is voltam merev. Na ilyen még nem történt velem. Meg is ijedtem, hogy most mi lesz, lemegy majd a hormonszínt és nem is akarom a folytatást. De nem éreztem ezt, hanem látni akartam tovább mi történik. Ezt követően a srác a hátára fordította a páromat és egy újabb orgazmusra vitte az ujjaival, közben a mellét csókolgatta. Ezt követően megkérdezte a páromat, hogy mit szeretne? A párom azt mondta, hogy gyere. Ekkor a szájába adta a farkát, közben én vittem egy csúcsra a páromat az ujjaimmal. A srác gumit húzott és a lába közé ereszkedett, beléhatolt. A látvány önmagáért beszélt. Látom a páromat egy idegennel, látom őt élvezni, közben szorítom a kezét. A sok ital miatt közben nekem pisilni kellett menni. Közben hallottam ahogy vadul kefélnek. Visszamentem, páromat megfordította és hátulról kefélte, közben engem szopott. Folyamatosan élvezett. Aztán egyszer vége lett. Hogy ő elment-e? Nem tudjuk, szerintünk igen. Az aktust követően együtt simogattuk a páromat és beszélgettünk. Tök természetes volt a dolog, megnyugtató ahogy a srác beszélt. Hogy alapvetően nincs kódolva az emberben a monogámia. Az én reakciómat és szerepemet is megbeszéltük. Ez nekem egy vágy volt és ennek megélése oly régen váratott, hogy maga a kielégülés, maga az aktus a lelkemben zajlott le. Ez a magyarázata annak is, hogy úgy mentem el, hogy gyakorlatilag nem voltam merev. Hogy szégyellem-e magam emiatt, hogy van-e olyan érzésem hogy nem voltam férfi? folyt.kö
#9243   2013. 08. 13. kedd 17:01
Nyúlmedve Nyúlmedve

(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 13. kedd 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (857830)
2013. 08. 13. kedd 14:13
No, valami ilyesmi jutott nekem is eszembe...

Az egy picit sántít, hogy a 'kötődés' miatt jár a masszőrhöz....mert az már volt intim kapcsolatban vele. A nőgyógyász meg végképp más történet.. az nem a mutogatásról szól és az orvos a legkevésbé sem foglalkozik nőként olyankor az emberrel. Illetve nem 'úgy' tekint rá.
Magyarázatnak, villámhárítónak, kifogásnak jó, de ebből még lehetnek problémák... de ez van, ha az ember a tűzzel játszik.
#9242   2013. 08. 13. kedd 14:18
Kifejezetten tetszene, ha valaki előttem megdugná a Feleségemet - velem. Néhány napja is beszélgettünk erről a párommal és bevallotta, hogy bárkivel nem menne bele, de van egy közös ismerősünk akit hihetetlenül kíván. Most volt a születésnapja és felvetettem neki, hogy én megengedem, benne vagyok a dologban. Közben iszogattunk, még jobban tetszett mindkettőnknek a kérdés. Azóta megint nem akar erről beszélni, mint mondja félti a házasságunkat. Úgy érzem azért előbb vagy utóbb csak-csak összejön egy buli, ha már most ilyen nyíltan meg tudjuk beszélni ezeket a dolgokat.
#9241   2013. 08. 13. kedd 14:13
X Törölt felhasználó (857830)
No, valami ilyesmi jutott nekem is eszembe...

Az egy picit sántít, hogy a 'kötődés' miatt jár a masszőrhöz....mert az már volt intim kapcsolatban vele. A nőgyógyász meg végképp más történet.. az nem a mutogatásról szól és az orvos a legkevésbé sem foglalkozik nőként olyankor az emberrel. Illetve nem 'úgy' tekint rá.
Magyarázatnak, villámhárítónak, kifogásnak jó, de ebből még lehetnek problémák... de ez van, ha az ember a tűzzel játszik.
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2013. 08. 12. hétfő 17:23), amit ide kattintva olvashatsz)
ravenna VIP Admin
2013. 08. 12. hétfő 17:23
Nem igazán jó nekem itt hozzászólni, mert a "női oldalról" vagyok, de mégis belekotnyeleskedek...
Ha azért jár a masszőrhöz, mert egyfajta kötődés alakult ki, az vár valahogy nem jó. És ne haragudj ha ezt mondom de amit mondott érvnénk csak egy menekülési útvonal a szememben.
Amikor én vágyom valamire, azt megbeszélem a párommal, és ha a legkisebb mértékben is érzem, tudom hogy megbántom vagy megbánthatom őt: lemondok arról a dologról. A kapcsolat, az élmény kétszemélyes játék. És egy extra vagy extrém szexuális élmény, játék csak bónusz egy jó kapcsolatban. Viszont ha bármelyik oldal trükkösen vagy érveléssel alátámasztva magánutakat keres, akkor ott valami sántít.
Hangsúlyoznám hogy ebben a férfisoviniszta topikban ez egy női vélemény! smile
#9240   2013. 08. 12. hétfő 22:50
Nyúlmedve Nyúlmedve
Szerintem megvezetett. smile Bár ügyesen, elegánsan tette. smile
Nálunk a feleségem azért nem akart újra találkozni az egyébként minden szempontból tökéletesen bejött harmadikkal, mert pont attól tartott, hogy annyira tökéletesen alakult minden, hogy talán őfelé is kialakulhat valami olyasfajta kötődés, mint felém.
A nők a mi szemünkben tényleg érdekesen működnek, és tényleg kevésbé tudják különválasztani a szexet az érzelmektől.
NA, én pont ezért gyanakodnék, hogy miért is jár újra és újra vissza ugyanahoz a masszőrhöz. Azon meg nem lepődnék meg, hogy a srác újra és újra lehúzza pénzzel is. Bár, jobb lenne számodra, ha nem lenne igazam!

" Megint csak arra jöttem rá, hogy ha bajom van arról beszélni kell és nem csak magamban gondolni, gondolatokat gyártani.Ezek szerint tényleg ez a jó párkapcsolat alapja?"

IGEN! Elvégre senki sem gondolatolvasó, és néma gyermeknek... smile
(Ez egy válasz apucika3 üzenetére (2013. 08. 12. hétfő 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 12. hétfő 17:02
Ja, még annyit Denver76-nak, hogy köszi a hozzászólást. Ma reggel a sarkamra álltam és előjöttem a masszőrhöz megyek témával. Elmondtam, hogy engem ez azért bánt mert nélkülem megy és joggal gondolhatom, hogy megcsal stb.
Erre Ő nagyon megnyít és elmondta, hogy a nőnél ez hogyan is működik. A masszőr látta Őt a legintimebb pillanatában, ami által egyfajta kötődés alakult ki részéről. Azt a példát hozta föl, hogy nőgyógyászt is azért nem vált (persze meg van elégedve a szaktudásával is) mert nem szívesen mutogatja a nemi szervét idegenek. Őt ismeri évek óta, már nem szégyenlős előtte stb. Ő nem is gondolta, hogy ez bennem milyen dilemmát okoz.
Megint csak arra jöttem rá, hogy ha bajom van arról beszélni kell és nem csak magamban gondolni, gondolatokat gyártani.Ezek szerint tényleg ez a jó párkapcsolat alapja?
Természetesen Én is megnézem a jó nőket, még az is lehet, hogy a fantáziám is beindul, de lássuk be fiúk, ha van egy olyan párod akivel megvagy, megértitek egymást, akkor mit kapálózzak? Bocsi, de minden nő büdöset sz.......... És ez ránk is vonatkozik.
#9239   2013. 08. 12. hétfő 17:39
apucika3 apucika3
Köszi a véleményt, résem leszek, bár ismerem minden rezzenését.
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2013. 08. 12. hétfő 17:23), amit ide kattintva olvashatsz)
ravenna VIP Admin
2013. 08. 12. hétfő 17:23
Nem igazán jó nekem itt hozzászólni, mert a "női oldalról" vagyok, de mégis belekotnyeleskedek...
Ha azért jár a masszőrhöz, mert egyfajta kötődés alakult ki, az vár valahogy nem jó. És ne haragudj ha ezt mondom de amit mondott érvnénk csak egy menekülési útvonal a szememben.
Amikor én vágyom valamire, azt megbeszélem a párommal, és ha a legkisebb mértékben is érzem, tudom hogy megbántom vagy megbánthatom őt: lemondok arról a dologról. A kapcsolat, az élmény kétszemélyes játék. És egy extra vagy extrém szexuális élmény, játék csak bónusz egy jó kapcsolatban. Viszont ha bármelyik oldal trükkösen vagy érveléssel alátámasztva magánutakat keres, akkor ott valami sántít.
#9238   2013. 08. 12. hétfő 17:23
#9237   2013. 08. 12. hétfő 17:02
apucika3 apucika3
Ja, még annyit Denver76-nak, hogy köszi a hozzászólást. Ma reggel a sarkamra álltam és előjöttem a masszőrhöz megyek témával. Elmondtam, hogy engem ez azért bánt mert nélkülem megy és joggal gondolhatom, hogy megcsal stb.
Erre Ő nagyon megnyít és elmondta, hogy a nőnél ez hogyan is működik. A masszőr látta Őt a legintimebb pillanatában, ami által egyfajta kötődés alakult ki részéről. Azt a példát hozta föl, hogy nőgyógyászt is azért nem vált (persze meg van elégedve a szaktudásával is) mert nem szívesen mutogatja a nemi szervét idegenek. Őt ismeri évek óta, már nem szégyenlős előtte stb. Ő nem is gondolta, hogy ez bennem milyen dilemmát okoz.
Megint csak arra jöttem rá, hogy ha bajom van arról beszélni kell és nem csak magamban gondolni, gondolatokat gyártani.Ezek szerint tényleg ez a jó párkapcsolat alapja?
Természetesen Én is megnézem a jó nőket, még az is lehet, hogy a fantáziám is beindul, de lássuk be fiúk, ha van egy olyan párod akivel megvagy, megértitek egymást, akkor mit kapálózzak? Bocsi, de minden nő büdöset sz.......... És ez ránk is vonatkozik.
#9236   2013. 08. 12. hétfő 16:36
apucika3 apucika3
Szerintem is igazad van Télanyó. Mint már írtam mi is megléptük a hármas szexet.
Előzményei. Sok évi kapcsolat után megcsaltam a párom:-( Elleposodott a kapcsolat, güri, gondok, gyerekek stb.
Nem foglalkoztunk egymással, mivel nem volt rá idő. Én hülye, rácuppantam a barátnőjére. Természetesen hamar kiderült a dolog. Borzalmas cirkuszt okoztam. Majdnem válás lett a vége. Rengeteg beszélgetés, hol rontottuk el? Isteni szerencsém, hogy a párom értelmes nő, lehetett vele ezekről beszélni és nem rakta ki rögtön szó nélkül a szűrömet. Sok-sok hét telt el mire döntött. Megpróbáljuk a folytatást. Természetesen én mindvégig ezt akartam. Nem is tudom, hogy mi történt velem akkor, amikor megpróbáltam megdugni a barátnőt. Egyáltalán hogy juthatok el odáig, hogy ebbe menekülök és nem azt próbálom, hogy rendbehozam a meglévőt? Talán ez könnyebbnek tűnt. Most már tudom, rosszul döntöttem. Miért nem volt annyi vér a pucámban, hogy elé álljak és azt mondjam, hogy valami nem jó, próbáljuk megoldani. Ráadásul ezt Ő is érezte.
Hát szóval oda akartam kilyukadni, hogy miután újra kezdtük életünket, rengeteget kezdtünk beszélgetni kettőnkről és a másik gondolatairól, érzéseiről. Sok olyan dolog felszínre tört, amit nem is tudtam róla pedig régóta együtt vagyunk.
Elkezdtünk extrém helyeken, helyzetekben szeretkezni, dugni, baszni. Mindig más-más érzéssel. Egyszer lágyan simogatva(imádja ha simogatom), egyszer vadul macsósan, majd szétcincáltam Őt. Szexfilmeket néztünk, hogy ötletet merítsünk. Így jött a hármas dolog. Természetesen Ő elsőre elzárkózott a dolog elől, aztán egy napon azzal az ötlettel állt elő, hogy mi lenne ha egy masszázzsal kötnénk egybe. (szoktunk mi is így szeretkezni) Megkönnyebbültem. Nekem volt ez régi vágyam és nem zárkózik el előle. Ezek szerint számítok az életében és tényleg együtt maradunk? Lehet, hogy egyszer még meg is foglya bocsájtani a félrelépésemet? Nagyon régóta szeretem Őt. Az életem részévé vált.
Javaslatom: ha valaki így érez a párja iránt, akkor ha gondok adódnak beszéljenek róla. Borzalmas megalázott helyzetben lenni egy félre dugás miatt. Annyit nem ér az egész.
A folytatást tudjátok. Leírtam Denver76-nak.
#9235   2013. 08. 12. hétfő 15:44
Télanyó Télanyó
A saját vágyadat nem "kényszerítheted rá", mert pocsékul fog elsülni az, amire egyébként annyira várnál.Ne kérleld, ne gyakorolj rá nyomást, ne akard meggyőzni, mert, ha végül mégis belemegy..., akarata ellenére, csak a Te kedvedért, az szinte biztos bukta lesz.Ezt nyilván nem szeretnéd, mert még meg is utálhat, és megundorodhat az egész szextől, jó időre.Még az is elromolhat, ami eddig kiválóan működöt.Ha csak elfojtja magában a vágyat, az úgyis magától a felszínre fog bukkanni, ha okosan rávezeted, hogy merjen róla beszélni, de azt is el kell fogadni, ha egy nőben annyira erős a monogámia iránti elkötelezettség, vagy szimplán testileg is csak és kizárólag Hozzád kötődik, hogy egész egyszerűen nem érdekli a többes, semmilyen formában.Az is elképzelhető, hogy a neveltetés hozta minta, a társadalmi elvárásoknak való megfelelés erősebb, mint bármilyen esetleges legbelső vágy, vagy be sem vallott fantáziálás.
Mellesleg, ha ezt az ember fia szóba hozza, a női reakcióból úgyis lemérhető, hogy egyáltalán van-e értelme bármilyen módon úgymond "rávezetni" arra, hogy megnyíljon.Ám dönteni neki kell, ne erőltesd.
Mondjuk ügyes szöveggel ki lehet ugrasztani a nyulat a bokorból, de azt itt nem tudják majd a "szádba" adni, mert mindenki más, mindenki másra kezd el jó értelemben véve kifordulni önmagából, és a feleségedet csak Te ismerheted!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 12. hétfő 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (891303)
2013. 08. 12. hétfő 13:49
Sziasztok! Új hozzászóló vagyok! Én is nagyon szeretném kipróbálni azt , hogy valaki a feleségemet kényeztesse de sajnos ő teljessen elzárkózik a dologtól! Lenne valakinek ötlete hogyan lehetne meggyőzni?
#9234   2013. 08. 12. hétfő 15:39
Rávenni? Nem szabad!
Ha pedig belehajtod erőszakosan, felkészülhetsz arra, hogy lesz egy pillanat, amikor ezt viszavágja a fejedhez és készülhetsz csomagolni. Megérné? Nem hiszem.
Ez egy "közös játék", tehát nem elég hogy az egyik fél akarja!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 12. hétfő 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Új hozzászóló vagyok! Én is nagyon szeretném kipróbálni azt , hogy valaki a feleségemet kényeztesse de sajnos ő teljessen elzárkózik a dologtól! Lenne valakinek ötlete hogyan lehetne meggyőzni?
#9233   2013. 08. 12. hétfő 15:07
darvulia darvulia
Ne meggyőzni próbáld, mert azt nem lehet... inkább indirekt módon kell felkelteni az érdeklődését...
#9232   2013. 08. 12. hétfő 13:49
X Törölt felhasználó (891303)
#9231   2013. 08. 12. hétfő 13:27
X Törölt felhasználó (849001)
Te is tudod hogy óriási a különbség, hogy ugy megy külön utakra egy feleség barátbnő hogy attól még mindhárman benne vannak, vagy ha titokban.
SZerintem is sumákol a hölgy, sőt szerintem érzelmi okok miatt, ez baj.
Én is küldtem már a párom úgy buliba, hogy ha van neki tetsző pasi szedje fel, piszokul izgatott voltam, jó soká ért haza, végül is felszedett egy fiút, de nem volt aktus csak játszadozás, de minden részletről beszámolt, igazából sokkal izgalmasabb izgatóbb volt mint a sw klubb, és igy rendben is volt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 12. hétfő 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (857830)
2013. 08. 12. hétfő 11:01
Akkor most izgat, vagy nem izgat, ha mással élvezkedik az asszony? Lehet, jobb lett volna egy tapadókorongos dildo???
(ez van, kockázat nélkül nem megy...)

... 519 520 521 522 523 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19650db
Utolsó üzenet: tegnap 19:28

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!