Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 514 515 516 517 518 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#9366   2013. 08. 31. szombat 00:16
stewe stewe
Bizosan nem lenne benne. Nem tudja azt sem, hogy elküldtem már másnak is a képeit.
#9365   2013. 08. 31. szombat 00:13
stewe stewe
Ajajj smile
#9364   2013. 08. 31. szombat 00:11
X Törölt felhasználó (851550)
Na,pontosan igy kezdődik.....!
(Ez egy válasz stewe üzenetére (2013. 08. 31. szombat 00:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 31. szombat 00:06
Nekem még nincs feleségem, csak barátnőm... Azt nem hiszem, hogy bírnám, ha más dugja, de az izgat, ha másnak megmutatom a fotóimat róla... Persze arc nélkül!
#9363   2013. 08. 31. szombat 00:06
stewe stewe
Nekem még nincs feleségem, csak barátnőm... Azt nem hiszem, hogy bírnám, ha más dugja, de az izgat, ha másnak megmutatom a fotóimat róla... Persze arc nélkül!
#9362   2013. 08. 30. péntek 23:48
Nyúlmedve Nyúlmedve
Hogy mi volt hamarabb, azt nem tudom, de úgy hiszem a végeredmény rántott csirkecomb lesz smile
De tény, még egy sima kis lájtos kölcsönös simi-simi játék után is hazafelé menet a ház előtt megnyikorogtattuk az autó rugózását. Amikor megtörtént a "nagy" tényleges hármas, akkor napokig nem tudtunk betelni egymással.
Amúgy örülök annak, hogy egyetértesz a véleményemmel. Legalább meg van az érzés, nem vagyok gyógyíthatatlanul "romantikus" és mindez mellett a pragmatizmusom sem puszta fantazmagória smile

A 9456-hoz.
Volt egy baráti pár, akik igen komoly swingeres életet éltek. Csak barátok, semmi több, de a téma hozott minket össze. Érdekes dolgokat meséltek.
Például azt, hogy egyszer elkövették azt a baklövést, hogy szomszédjukban lakó sokéve barátjuknak számmító házaspárnak elmesélték azt, hogy miféle kedvtelésnek hódolnak. Előtte már voltak közös nyaralások, felváltva vigyáztak a másik gyermekeire, közös programok, szilveszterezgezések stb. Nem akartak tőlük semmit, csak kissé becsiccsentettek, és gondolták, valakivel megosszák a nagy titkukat.
A másik pár felhagyott velük szemben minden nemű beszéddel, barátsággal, a gyerekeiket már engedték át játszani a másik gyerekeivel, sőt, elfecsegték másoknak is a titkot. Megindult a pletyka, a mutogatás, a beszólások. A sok "jóindulatú" önjelölt erkölcscsősz kimutatta a foga fehérjét. Az senkit sem érdekelt, hogy mások fűvel-fával csalják párjukat. De a swingerezés, a többes szex bezzeg undorító dolog volt a szemükben.
A végeredmény az lett, hogy kénytelenek voltak elköltözni arról a környékről.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 30. péntek 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (860085)
2013. 08. 30. péntek 17:37
Tyúk vagy a tojás esete... Igen, kellenek hozzá jó alapok, de akár ettől is válhat stabilabba, melyebbe a kapcsolat. Sok párnál olvastam, valamint tapasztaltam is, hogy egy ilyen többes játékból hazafelemenet nem bírnak magukkal, és egy, vagy akár több alkalommal is meg kell állni, hogy újra erzhessek egymást. Amúgy, hasonlóan fogalmaztad meg a véleményed, mint én néhany napja, amikor a parommal beszélgettünk, hogy ha már túl nagy a rrutin és a mennyiség, az nagyban ronthat a varázson, és valóban látni olyan párokat, akiknél már már némi gépiesseget lehet felfedezni ezen a téren is, ami nem elítélendő, de akkor inkább lemondok a nagy ""rutinról", és inkább kezelem "nagy bécsben tartott ezüst evőeszkozkészletként", amiről tudom, hogy az enyém, van, és időnként előveszem, hogy kifényesítsem és gyonyorkodjem benne smile
#9361   2013. 08. 30. péntek 23:25
robertosanni robertosanni
Először is az a gond,hogy azt hiszed szúrkálodom és ezért kiforgatod a szavaimat meg gúnyolódsz,pedig csak a puszta kiváncsiság hajt,hogy az itt felszólalók,az élet más területén is felvállalják a nem szokványos magánéletüket vagy csak itt hangoztatják mert néha érezhető a prüdség hangulata!?Nyilván nem kell a kirakatba rakni főleg azért nem mert kevés ember fogadja el ahogy te is leírtad,de néhány hozzászólásban érezhető(főleg pároknál)a csak mi írányítunk című társkeresés plussz örülj,hogy beszálhattál kisköcsög!Utána meg ha szarul sül el tuti,hogy a vendég a hibás,mert olyat még sosem olvastam,hogy mi voltunk a hibásak!Na ezért volt a kérdés,hogy látják-e saját magukat is,de sorry ha másképp hangzott!
#9360   2013. 08. 30. péntek 22:40
X Törölt felhasználó (860085)
Kérdésre kérdéssel nem illik válaszolni, de ha te szexelsz este a pároddal egy irgalmatlanul jót, utána mennyire erzel kesztetést arra hogy erről beszamolj a közvetlen kornyezetednek? Azért mert ezek az élmények eltérnek az átlagtól, már ki kéne rakni a kirakatba? Valószínűleg sokan azért itt mesélik el az élményeiket, mert tudják, hogy itt hasonló erdeklodesu emberek vannak, akik értékelik a sztorikat, a megosztott tapasztalatokat, tippeket... Ugyanakkor úgy gondolom, hogy a nyitott szexualitast úgy is lehet büszkén viselni, hogy nem reklámozza az ember, személyisegjeggyé válik, ami sugárzik kifelé, és kihat az élet minden területére. És jó esetben akadnak emberek, barátok akikkel ezeket jól esik átbeszélni, de kevés van, aki a helyén is kezeli.
(Ez egy válasz robertosanni üzenetére (2013. 08. 30. péntek 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 30. péntek 20:15
Nagyon érdekes hozzászólások vannak,de a nagy vélemény nyilvánítások mellett kiváncsi lennék,hány ember ismeri el a kőzvetlen környezetében(felnőtt nők és férfiak) ezeket a hallatlan nagy szexuális élményeket! smile
#9359   2013. 08. 30. péntek 20:15
Nagyon érdekes hozzászólások vannak,de a nagy vélemény nyilvánítások mellett kiváncsi lennék,hány ember ismeri el a kőzvetlen környezetében(felnőtt nők és férfiak) ezeket a hallatlan nagy szexuális élményeket! smile
#9358   2013. 08. 30. péntek 17:43
Valóban így van, ugyanis férfiakról beszélünk, és nem serdülő fiúkról, akiknek még a busz zötykölődésétől is lehet spontán orgazmusa smile
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2013. 08. 30. péntek 17:09), amit ide kattintva olvashatsz)
ravenna VIP Admin
2013. 08. 30. péntek 17:09
Egy egész pici megjyegyzést és kanyart engedjetek meg nekem még erről a témáról.
Maradjunk a szájba, vagy bárhova élvezésnél akár. Egy férfi mindig tudni fogja ha elélvez, ezt kell hogy érezzétek fiúk. És én mint nő, ezeket a jeleket tudom, érzem, bármi is történik. Még ha valaki spontán nekemesik, és fennakadt szemekkel élvezem a dolgot -Na azért ilyen még nem volt - akkor is létezik a külvilág és annak jelzései. Azaz észreveszem azt, hogy mi fog történni a pasinál. Tehát úgy nem hiszem hogy valaki a számba tudna élvezni, hogy annak ne venném észre jeleit, illetve a pasi nincs az eseményekről képben.
És valahol ez is egy szabály, hogy egy egymást ismerő pár tudja a másikról hogy miképp műlödik a párja, ergo az ilyen eseményre egyik fél se mondhatja azt hogy "jajj drágám, spontán volt".
Persze ezt nem kell elfogadni. Én csak a saját tapasztalatom, énem vetítem ki ide, én ilyen vagyok.
#9357   2013. 08. 30. péntek 17:37
Tyúk vagy a tojás esete... Igen, kellenek hozzá jó alapok, de akár ettől is válhat stabilabba, melyebbe a kapcsolat. Sok párnál olvastam, valamint tapasztaltam is, hogy egy ilyen többes játékból hazafelemenet nem bírnak magukkal, és egy, vagy akár több alkalommal is meg kell állni, hogy újra erzhessek egymást. Amúgy, hasonlóan fogalmaztad meg a véleményed, mint én néhany napja, amikor a parommal beszélgettünk, hogy ha már túl nagy a rrutin és a mennyiség, az nagyban ronthat a varázson, és valóban látni olyan párokat, akiknél már már némi gépiesseget lehet felfedezni ezen a téren is, ami nem elítélendő, de akkor inkább lemondok a nagy ""rutinról", és inkább kezelem "nagy bécsben tartott ezüst evőeszkozkészletként", amiről tudom, hogy az enyém, van, és időnként előveszem, hogy kifényesítsem és gyonyorkodjem benne smile
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2013. 08. 30. péntek 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 30. péntek 17:05
Mint írtam, a szájbaélvezés talán a legszemléletesebb példa. smile

Szerintem embere, kapcsolata válogatja, hogy "mi az a mennyiség".
Úgy vélem, hogy csak nagyon-nagyon stabil kapcsolat bírja el a többes játszadozásokat komoly sérülések nélkül.

Minden élvezeti forma, minden dolog, amitől függővé válik az ember, illetve amit túlzásba visz, az káros.
Az a jó szerintem, ha a hármas vagy bármiféle többes csak fűszer, amihez ritkán fordul a pár, de a visszaemlékezés, illetve az elkövetkező lehetséges játszadozás is izgalommal tölti el őket.
Tehát olyan különleges fűszer, amit pont a ritka használat tesz különlegessé. Ha valami a minden napok szürkeségében általános gyakorlat, akkor az megszokássá, kommerszé válik. Tehát egyre inkább új, erősebb (vadabb) ingerre van szükség ahhoz, hogy a gyönyörérzés meglegyen. Ezt érdemes elkerülni.
#9356   2013. 08. 30. péntek 17:10
ravenna ravenna VIP Admin
Egy kapcsolat azt bírja el, amit a kapcsolat résztvevői elfogadnak. Tehát ha az egyik fél akarja, az kevés. Én azt mondom Nektek, ha minden héten akarjátok, hát tegyétek. ha havonta akkor azt, ha teljesen szabálytalan időközönként akkor úgy.
Viszont ha ebből rutint csináltok, akkor nagyon gyorsan el fog veszni az élmény. És csak keserűség lesz belőle. A Jó mérték, ha nincs mérték és a minőségi dolgokra mentek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 30. péntek 16:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (870900)
2013. 08. 30. péntek 16:47
Kicsit tényleg leragadtunk a szájbaélvezésnél vigyor5

Szerintetek (már akinek van tapasztalata) csúnya szóval mi az a "mennyiség" 3masozásban amit "elbír"a kapcsolat??
Értem ezt úgy,hogy (persze eltérő vérmérséklet is közre játszik) heti,havi,esetleg évi bontásban....
Mert a jót könnyű megszokni,és mint a drogról nehéz leszokni róla, hamár függőséget okozott.....
#9355   2013. 08. 30. péntek 17:09
srác33 srác33
worship teljes mértékben igazad van!!!!
(Ez egy válasz srác33 üzenetére (2013. 08. 30. péntek 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 30. péntek 17:00
Ez a hármas varázsa különleges érzés, de ez mellett ott van a pár privát kettesben való együttléte.
Úgy gondolom kettesben többször ahogy jól esik és havonta, másfélhavonta megfüszerezni a hármassal, hogy nézze a férj párját hogy kényeztetik.
így megmarad a várakozás, izgalom élménye és nem megy akapcsolat rovására hisz együtt is vannak a házaspárok.... minde 8-10 alkalommal vendéget fogadva, kinek hogy, kinek mennyi esik jól...
#9354   2013. 08. 30. péntek 17:09
ravenna ravenna VIP Admin
Egy egész pici megjyegyzést és kanyart engedjetek meg nekem még erről a témáról.
Maradjunk a szájba, vagy bárhova élvezésnél akár. Egy férfi mindig tudni fogja ha elélvez, ezt kell hogy érezzétek fiúk. És én mint nő, ezeket a jeleket tudom, érzem, bármi is történik. Még ha valaki spontán nekemesik, és fennakadt szemekkel élvezem a dolgot -Na azért ilyen még nem volt - akkor is létezik a külvilág és annak jelzései. Azaz észreveszem azt, hogy mi fog történni a pasinál. Tehát úgy nem hiszem hogy valaki a számba tudna élvezni, hogy annak ne venném észre jeleit, illetve a pasi nincs az eseményekről képben.
És valahol ez is egy szabály, hogy egy egymást ismerő pár tudja a másikról hogy miképp műlödik a párja, ergo az ilyen eseményre egyik fél se mondhatja azt hogy "jajj drágám, spontán volt".
Persze ezt nem kell elfogadni. Én csak a saját tapasztalatom, énem vetítem ki ide, én ilyen vagyok.
#9353   2013. 08. 30. péntek 17:05
Nyúlmedve Nyúlmedve
Mint írtam, a szájbaélvezés talán a legszemléletesebb példa. smile

Szerintem embere, kapcsolata válogatja, hogy "mi az a mennyiség".
Úgy vélem, hogy csak nagyon-nagyon stabil kapcsolat bírja el a többes játszadozásokat komoly sérülések nélkül.

Minden élvezeti forma, minden dolog, amitől függővé válik az ember, illetve amit túlzásba visz, az káros.
Az a jó szerintem, ha a hármas vagy bármiféle többes csak fűszer, amihez ritkán fordul a pár, de a visszaemlékezés, illetve az elkövetkező lehetséges játszadozás is izgalommal tölti el őket.
Tehát olyan különleges fűszer, amit pont a ritka használat tesz különlegessé. Ha valami a minden napok szürkeségében általános gyakorlat, akkor az megszokássá, kommerszé válik. Tehát egyre inkább új, erősebb (vadabb) ingerre van szükség ahhoz, hogy a gyönyörérzés meglegyen. Ezt érdemes elkerülni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 30. péntek 16:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 30. péntek 16:47

Szerintetek (már akinek van tapasztalata) csúnya szóval mi az a "mennyiség" 3masozásban amit "elbír"a kapcsolat??
Értem ezt úgy,hogy (persze eltérő vérmérséklet is közre játszik) heti,havi,esetleg évi bontásban....
Mert a jót könnyű megszokni,és mint a drogról nehéz leszokni róla, hamár függőséget okozott.....
#9352   2013. 08. 30. péntek 17:00
srác33 srác33
Ez a hármas varázsa különleges érzés, de ez mellett ott van a pár privát kettesben való együttléte.
Úgy gondolom kettesben többször ahogy jól esik és havonta, másfélhavonta megfüszerezni a hármassal, hogy nézze a férj párját hogy kényeztetik.
így megmarad a várakozás, izgalom élménye és nem megy akapcsolat rovására hisz együtt is vannak a házaspárok.... minde 8-10 alkalommal vendéget fogadva, kinek hogy, kinek mennyi esik jól...
#9351   2013. 08. 30. péntek 16:47
X Törölt felhasználó (870900)

#9350   2013. 08. 30. péntek 16:45
Tényleg leragadtunk ennél a témánál,én csak a tapasztalaitamat írtam le!Nyílván ha valaki azt kéri,hogy nem akkor nem, csak általában másra vágynaka ez alapvető a nőknél még nálad is!Egyébként egy ilyen hármas buliba a nők sokkal( mocskosabbak) mint a férfiak és ezt a szó jó értelmében írtam!Úgyhogy kattanjuk le a férfiakról le egy kicsit,mert egy ilyen buli után ha valami rosszul sül el ne csak a pasi legyen a hibás!
#9349   2013. 08. 30. péntek 16:36
Nyúlmedve Nyúlmedve
A szájbaélvezés talán még a csókot is megelőző tabu, amit a párok felállítanak a beszállók előtt. Tehát talán a legeklatánsabb példa a korlátok és szabályok felállításának ábrázolását, megmutatását illetően.
Vannak, akik mindent bele módon gondolkodnak, és vannak, akik inkább az ésszerű szabályokban és tabukban gondolkodnak. Számomra ez utóbbi a szimpatikus, mint kiderülhetett eddigi hozzászólásaimból.

" Az biztos marha rossz lehet ha váratlanul tele lesz a szája a hölgynek, na De kérem hát nem véletlen került az oda …."

Gheisa hozzászólására való reagálásomban ott a válasz. Tényleg nem véletlenül került oda, DE...

" imádom ha a számba lüktet a farkad, de ha zavar akkor nem csinálom"

A nők imádják, ha lüktet a farok. Még a puncijukban és a popsijukban is érzik, élvezik. A nyelvük is erogén zónájuk, csak megint előjön az érzelmi-értelmi vonal, hogy nem mindegy az, hogy kié.

" aki nem szeretné nagy adagba az ne vegye a szájába és Ne vállaljon kockázatot, mert a szex veszélyes üzem akár el is sülhet a merev farok. A fasz sorsa pedig hogy elsül ezt még annak a hölgynek is illik tudnia aki ilyen állapotba a szájába veszi."

Ez csúsztatás! A férfiak többsége meg nem egysejtű (na jó, némelyeknek még e hasonlat is hízelgő), hanem érzik, tudják azt, ha jön az élvezet, a spricc. A farok hozzájuk van nőve, ergo bánni is tudnak vele.
Szerintem cinikus az álláspont, hogy a nő ne csodálkozzon azon ha a szájába élveznek akkor, ha franciázik a férfinak.

A szabályokról. Egy jól működő kapcsolatban a nő ki meri mutatni, meg meri mondani azt, hogy mit akar, hogy mit szeretne. Még akkor is, ha az az előzetesen megbeszélteken túlmutat. Amelyik nő retteg a párjától, nem mer szólni, vagy teljes mértékig behódol és ráutaltan mindent elfogad, ott gond van. Szerintem.
A szabályok-korlátok nincsenek kőbe vésve, azoktól el lehet térni, egyetértés esetén. És ha a nő nem akarja azt, hogy az idegen a szájába élvezzen, akkor azt a nőnek kell kimondva vagy ráutalva megengednie az idegen felé, és nem a férjének
(Ez egy válasz Kanellos üzenetére (2013. 08. 30. péntek 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 30. péntek 16:09
Nem tudom miért pont ezen a szájba élvezős dolgon ragadunk le ?
Tetszik amit írsz mert engem jobban érdekel egy pár egymás iránti viszonya egy ilyen szituációban amikor a férjet „izgatja ha megdugják a feleségét” mint egy külső képzeletbeli pasi képzeletbeli szájba élvezése.
Az biztos marha rossz lehet ha váratlanul tele lesz a szája a hölgynek, na De kérem hát nem véletlen került az oda ….
( amúgy nálunk is hasonló a helyzet Én sem várom el hogy szájba menjek el, sőt állandóan jelzek és próbálok elhúzódni de álltalában úgy rám cuppan majd behorpad a homlokom és ilyenkor bamba arckifejezésemre csak azt mondja - imádom ha a számba lüktet a farkad, de ha zavar akkor nem csinálom - , hát persze hogy nem zavar )
Ezért az a véleményem aki nem szeretné nagy adagba az ne vegye a szájába és Ne vállaljon kockázatot, mert a szex veszélyes üzem akár el is sülhet a merev farok. A fasz sorsa pedig hogy elsül ezt még annak a hölgynek is illik tudnia aki ilyen állapotba a szájába veszi.
Amúgy meg szopás közbe kis adagokba már lenyeli a hölgy az anyagot , mert azért elő váladék formájába szinte észrevétlenül már bőven kiszopogat nem kevés spermiumot.
Na de vissza térve témánkhoz a szabályokhoz !
Hát ott vannak ezek a fránya korlátok előre megbeszélt forgató könyvek, és akkor véletlenül olyan történik ami nem volt megbeszélve a hölgy élvezte ugyan de nem meri kimutatni mert hát nem ez volt megbeszélve.
És akkor most ott áll mindenki meredt fasszal orgazmustól csöpögő puncival és azon agyal hogy most akkor mi is van mi történt mit keresett a számba a fasz vagy egyáltalán mit keresek Én itt ?
Szóval szerintem nem olyan egyszerű korlátokat előre megbeszélni ..persze igen Én is megbeszélném de nem lennék benne biztos hogy „mereven” mindent belehet tartani
#9348   2013. 08. 30. péntek 16:28
Hajjaj! Akkor ebbe nem gondoltam bele, annyira izgultam (nekem az elso alkalom volt,
neki meg már volt rutinja) eszembe sem jutott, mennyire
megnehezitettem a dolgát, mert amellett, hogy most két nővel kellett elbírnia, még
figyelnie is kellett minden rezdulésemet. De nem bánom hogy így alakult, mert fantasztikusan
helyt állt, amitől szerintem minden férfi kicsit meginkább férfinak érzi magát, de ezt már én
nem tudhatom smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 30. péntek 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 30. péntek 16:04
Ez így teljesen korrekt!!!

Azért párod a nem irigyeltem,hogy nem mondtál neki semmit! buck Mi voltunk úgy 3masban,hogy a 3. lánynak én nem tehettem be,mert ez volt a kérés de minden más szabad volt! Azért volt kisértés rendesen amikor páromat nyalogatta a lány,és éppen felém pucsított gyönyörű kerek popsijával,és fantasztikusan szép nedvességtől fénylő puncival!szívesen becsusszantam volna,de inkább belenyaltam én is,és tudtam,hogy nem fogok én sem "rosszul"járni finom
És így is fantasztikus élmény volt!!!
#9347   2013. 08. 30. péntek 16:14
Így van, és úgy gondolom, hogy a "plussz egy férfi" is többet kaphat ha betartja a játékszabályokat
és kierdemli amit esetleg szeretne és nem elveszi magának.
Nem is olyan rég, vagytunk egy kis kalandra, gondoltuk keresünk gyorsan valakit aki vegignézi
ahogy szexelunk a szabadban. Úgy alakult a dolog, hogy a fiú, annyira korrekt volt, kedves és
tisztelettudó, hogy végül pont ezért sikerült a puncimban kikötnie, úgy hogy a kérés
a mi oldalunkról következett be smile Nem állt neki alfahímkedni, és lőn...Eredmény!
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2013. 08. 30. péntek 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 30. péntek 15:56
Mi spontaneitás van abban, ha valaki bizalmat kap, az azzal a bizalommal visszaélve olyat tesz, amit nem akart sem a nő, sem a férj? Ez nem spontaneitás, hanem bunkóság, ami méltó "jutalmat" érdemel.

Spontaneitásról akkor beszélhetnénk, ha az van megbeszélve, hogy NEM lesz szájbaélvezés, de a szex hevében például a nő mégis azt akarja, hogy az idegen a szájába élvezzen el, és ennek szóban vagy cselekedetben tanújelét adja.

A példád nem támasztja alá a mondandódat! Sőt! smile

... 514 515 516 517 518 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19666db
Utolsó üzenet: ma 06:58

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!