Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 512 513 514 515 516 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#9406   2013. 09. 05. csütörtök 13:38
X Törölt felhasználó (857830)
IQ minek? A szimpátia meg lényegében egy érzelem kifejeződése...
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 05. csütörtök 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (870900)
2013. 09. 05. csütörtök 12:26
Szia Denver76-ne smile

Én úgy gondolom,hogy sok Nő mondja,hogy neki érzelem kell a szexhez!
Szeritem kis "keveredés" van mert úgy mint 3. és úgy mint egyéjszakás kaland kizártnak tartom,hogy kialakul érzelem.... legalábbis elsőre....Maximum testi vonzódás, vágy és szipátia,valamint IQ,kell hozzá......
Nem? smile
#9405   2013. 09. 05. csütörtök 13:10
X Törölt felhasználó (893755)
Szia jocoka 2.
Teljes mértékben igazat adok Neked. Így jár az ember ha felületes és nem gondolja át a mondatait. :-(
#9404   2013. 09. 05. csütörtök 12:26
X Törölt felhasználó (870900)
Szia Denver76-ne smile

Én úgy gondolom,hogy sok Nő mondja,hogy neki érzelem kell a szexhez!
Szeritem kis "keveredés" van mert úgy mint 3. és úgy mint egyéjszakás kaland kizártnak tartom,hogy kialakul érzelem.... legalábbis elsőre....Maximum testi vonzódás, vágy és szipátia,valamint IQ,kell hozzá......
Nem? smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 05. csütörtök 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (893755)
2013. 09. 05. csütörtök 12:15
Kedves Kanellos.
Olvastam amit írtál és gondolkodóba estem. Igazad van, nem jól fejeztem ki magam. Nem érzelmek kellenek hozzá hanem inkább szimpátia? Azon tűnődöm, hogy a mi vendégünk felé mit éreztem amikor először megláttam. Szimpátiát. Nem szerelmet, érzelmet.
#9403   2013. 09. 05. csütörtök 12:15
X Törölt felhasználó (893755)
Kedves Kanellos.
Olvastam amit írtál és gondolkodóba estem. Igazad van, nem jól fejeztem ki magam. Nem érzelmek kellenek hozzá hanem inkább szimpátia? Azon tűnődöm, hogy a mi vendégünk felé mit éreztem amikor először megláttam. Szimpátiát. Nem szerelmet, érzelmet.
#9402   2013. 09. 05. csütörtök 11:46
X Törölt felhasználó (890286)
Mától a párom is regisztrálta magát: denver76-ne névvel.
Így nem lesz keveredés. crazya
#9401   2013. 09. 05. csütörtök 11:17
Kanellos Kanellos
„de én úgy éreztem, hogy nekem érzelmek kellenek a szexhez.”

Na ennél a résznél kaptam fel a fejem , mert párom is ugyan ezt mondta ugyan ezekkel a szavakkal !
Egy beszélgetés során viszont elmesélte, hogy előző házasságát úgy zárta le, hogy az utolsó válóperes tárgyalás előtt csak úgy bosszúból megdugatta magát a férjével, akivel már egy éve nem voltak együtt. A férj nem akart válni csak hazudozott külön utakon járt és teljesen elhidegültek. Azon kívül hogy saját örömére kielégüljön az volt még a célja hogy tudatosítsa az ex fejébe azt hogy mit veszít.
Érdekes amióta elmesélte ezt a történetet már nem példálódzik ezzel hogy érzelmek kellenek a szexhez, és sokkal árnyaltabban látja az érzelmek és testi vágyak közötti különbséget.
Ezért jó ha nem vagyunk szemérmesek és testi vágyainkat is őszintén megbeszéljük párunkkal.
Köszi a Történetet !
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 03. kedd 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (890286)
2013. 09. 03. kedd 15:55
Én denver76 párja vagyok. Aug. 10-én írta le az első hármas szex történetünket. Gondoltam én is megteszem ezt a női oldalról.
Az előzményekről csak annyit, hogy pár évvel ezelőtt volt már ez téma köztünk, de én úgy éreztem, hogy nekem érzelmek kellenek a szexhez. Mivel csak a páromat szeretem így nincs helye még egy férfinak az ágyunkban. Nagyon sokáig így is maradt ez az érzés.
Mígnem év elején ki nem derült, hogy megcsalt. Összeomlott egy világ bennem.
Jöttek a nagy beszélgetések, hol rontottuk el?
A megcsalásos cirkusz kellős közepén ért az első meghökkenés.
Utáltam, amiért ezt tette velem és megvetettem azért, ahogy. Mégis amikor színt vallott és kért, hogy próbáljuk meg rendbe hozni le tudtam feküdni vele és nem is akármilyen szexben volt részünk.
A meghökkenést arra értettem, hogy utáltam Őt tiszta szívemből, mégis fergeteges élményben volt részünk.
Itt kezdtem el gondolkodni azon, hogy tényleg kell-e, hogy szeressek valakit ahhoz, hogy szexelni tudjak vele?
Telt múlt az idő, megint téma lett a hármas szex.
Az a lehetőség ugrott az agyamba, hogy mi lenne ha egy masszázzsal egybekötött aktus lenne.
Ez részemről járható útnak tűnk és Ő sem zárkózott el tőle.
Keresgéltem, rátaláltam. A részletekkel nem untatnálak benneteket.
Egy hetünk volt, hogy rákészüljünk lelkileg. Sokszor gondolkodóba estem, hogy kell-e ez nekem.
Valahol mindig arra lyukadtam ki, hogy igen, lefeküdnék mással, de nem akarok olyanná válni mint Ő, nem akarom megcsalni. Így gyakorlatilag engedélyt kaptam arra, hogy mással legyek.
Eljött a várva várt este. Bátorításképpen bekoktéloztunk, és vártuk a partnerünket.
Rettegtem, hogy mi lesz ha meglátom és nem lesz szimpi.
Amikor belépett a lakásba és megláttam, már éreztem, hogy minden tökéletes lesz, ha a párom is bírja. Benne nem voltam olyan biztos.
Váltottunk egy pár mondatot, aztán fürcsi, zene, gyertya.
Fehérneműben az ágyra hasaltam és csak arra tudtam gondolni, hogy egy idegen férfi van az ágyunkban. Érdekes dolog történt akkor velem. Eldöntöttem, hogy becsukom a szemem és csak arra figyelek, hogy mi történik a testemmel. Bevált!
Éreztem a hátamon az idegen kezek puha masszírozását és a következő pillanatban a párom simogatását az arcomon, fejemen, nyakamon. Éreztem , hogy Ő jól érzi magát, nem kell miatta aggódnom.
A vendégünk keze lassan bejárta az egész hátamat, majd a csípőmet és a fenekemet.
Éreztem amint leveszi a bugyimat és tudtam, hogy most oda fog nyúlni ahova eddig mást nem engedtem. Párom egyre izgatottabb lett. Végre megszabadult a ruháitól és a kezembe-számba vehettem a farkát. Éreztem, ahogy a puncimat izgatja a vendég és közben a párom keze a hátamat simogatja én meg csak szoptam Őt. Már-már minden tökéletesnek tűnt amikor ráeszméltem, hogy én lassan elmegyek a párom farka meg félig kész állapotban van. Hirtelen gondolat cikázott át az agyamon. Lehet , hogy nála baj van, abba kellene hagyni én meg nem veszem észre?
Ekkor egy pillanatra összenéztünk, láttam az arcán, hogy boldog.
#9400   2013. 09. 04. szerda 16:41
srác33 srác33
worship Valóban érzelemdú és nyilt Nő lehetsz.
De ez kell erról szól a forum, öszintén nyiltan beszélni ezekről a dolgokról...
#9399   2013. 09. 04. szerda 15:32
Párducék Párducék
Díjazom a hozzáállásodat!
Izgalmas Nő lehetsz... worship
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 03. kedd 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 03. kedd 21:10
jocoka2-nek. A véleményemet kérdezted. Az a véleményem, hogy bár konzervatívnak hittem magam sokáig, de rá kellett jönnöm, hogy a világ változik és nem én vagyok konzerv. Mindent lehet fokozni és kell is ha az ember nem akar
szürke egér módjára élni. Én még túl fiatalnak tartom Magam ahhoz, hogy megelégedjek egy tegyük be apukám aztán túl vagyunk rajta szexel.
Igen, szeretném újra átélni, akár még többször is.
Azt nem tudom, hogy 2-3 havonta, vagy hetente, vagy évente. Majd jön az érzés.
Nekem nagyon jó érzés az, hogy más farka is föláll rám. Lökött egy nagyot az önbizalmamon.
#9398   2013. 09. 04. szerda 15:28
jocoka2-nek.
Én nem azért mentem bele a hármasba mert vissza akartam adni a megcsalást. Ha visszaakarnám adni akkor olyanná válnék mint Ő. Mit háborgok ha megcsal, ha utána én is ezt teszem vele?
Nem kellett a helyükre rakni az érzéseimet. A páromat szeretem, a vendég csak egy "segédeszköz" volt.
Előtte voltak olyan félelmeim, hogy esetleg átszeretek a vendégbe, eltávolodom a páromtól stb.
Megnyíltunk ezen a téren, új utakat keresünk a kettőnk gyönyörei érdekében. Ez kettőnkről szól és az új életünkről.
#9397   2013. 09. 04. szerda 12:40
Gyugyu62 Gyugyu62
#9396   2013. 09. 04. szerda 11:03
Köszönöm kimerítő válaszod! smile

És lelkileg hogyan élted meg?
Úgy értem,hogy tudatosúlt benned ,hogy ti a pároddal összetartoztok,őt szereted ,és ez csak egy fűszer a szexben,vagy azért helyre kellett magadban tenni a dolgokat!
Szóval,hogy nem csak "visszaadtad"a megcsalást,hanem ez egy új kiaknázatlan dimenzió....
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 03. kedd 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 03. kedd 21:10
jocoka2-nek. A véleményemet kérdezted. Az a véleményem, hogy bár konzervatívnak hittem magam sokáig, de rá kellett jönnöm, hogy a világ változik és nem én vagyok konzerv. Mindent lehet fokozni és kell is ha az ember nem akar
szürke egér módjára élni. Én még túl fiatalnak tartom Magam ahhoz, hogy megelégedjek egy tegyük be apukám aztán túl vagyunk rajta szexel.
Nekem nagyon jó érzés az, hogy más farka is föláll rám. Lökött egy nagyot az önbizalmamon.
#9395   2013. 09. 04. szerda 08:31
srác33 srác33
worship Igen! Erre is van példa hogy a hármas összehoz párokat, nemcsak megront...
Ezt még lehet fokozni, hogy ki a harmadik, vendég, hogy izmos, sármos, vagy néger, vagy középkoru pároknál esetleg fiatalabb srác? Lehet így fokozni a hármas varázsát?
Én imádom a nálam érettebb Nőket.
#9394   2013. 09. 04. szerda 03:56
X Törölt felhasználó (804950)
Sziasztok.Mi egy évbe 2-3 alkalommal fogadunk harmadiknak ff-t.Ebben a hónapban is megdugjuk a feleségem.Mindent leírok majd nektek....
#9393   2013. 09. 03. kedd 21:10
#9392   2013. 09. 03. kedd 20:27
nézem23 nézem23
helló. nálunk úgy kezdődőt az egész dolog h barátnőmmel beszélgettünk erről a többes szexről meg minden és van gyerek kori barátom akivel elképzeltük a dolgokat..előszőr nem tudtuk h tudassuk vele volt mikor nálunk aludt meg minden és nyitva volt a fürdő ajtó miközben én fürdötem asszony meg a farkammal volt lefoglalva.. izgatott minket a dolog h bár mikor lebukhatunk. sokszor csináltunk ilyet de nem buktunk le igy egyszer feldobtam a témát..előszőr furcsa volt de a végére mindenki élvezte főleg asszonykám. aki kiváncsi h mi volt asz irjon és elmesélem : )
#9391   2013. 09. 03. kedd 19:11
És mi a véleményed mint Nő??
Szeretnéd átélni újra,és újra??
Mondjuk 2-3 havonta?
Vagy elég volt és soha többé?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 03. kedd 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 03. kedd 15:56
Mondta, hogy minden rendben és mosolygott. Ez nagyon megérintette a lelkemet.
Nyugodt szívvel élveztem és szoptam tovább hátha kőkeménnyé válik, de nem ez történt.
Abban a pillanatban amikor újból belefeledkeztem a kényeztetésbe, éreztem, hogy a párom elment.
Hát, még ilyet? Mi történik velünk? Ennyire nem ismerjük sem a saját sem a másik testét, lelkét?
Hát, de nem is állt neki rendesen!
Közben a vendégünk másodszorra is a csúcsra vitt a kezével. Árfordított és mellém térdelt, így az övét is elértem, sőt még a számba is vettem. Most a párom kényeztette a puncimat. A szemem még mindig csukva, iszonyú nyugalom a lelkemben és izgalom a testemen. Azt kívántam bárcsak soha ne lenne vége.
Arra vágytam, hogy végre valaki belém hatoljon, de tudtam, hogy még most a páromnak ez nem fog menni, mivel most élvezett el. Kezemmel toltam vendégünk fenekét a lábaim közé. Szolidan megkérdezte, hogy mit szeretnék? Csak annyit tudta kinyögni, hogy gyere.
Óvszert húzott és lassan belémhatolt.
Nem volt más érzésem, (gondolok a méretekre) nem éreztem, hogy egy idegen férfi farka van bennem, csak azt éreztem, hogy szexelünk hárman és ez nekem nagyon jó!
A párom valamit a fülembe súgott aztán eltűnt a fürdőben. Közben mi egyre keményebben dugtunk és éreztem, hogy jön a gyönyör. Visszatért a párom és így tanúja lehetett annak, hogy egy másik pasi dugja a feleségét és még az élvezetet is láthatta rajtam. Csodálatos volt. A vendégünk nem volt jobb az ágyban mint a párom, de nem is ez számított, hanem a hármas szitu. Annak a tudata juttatott el a csúcsra.
Lihegve meg pihentünk mindhárman. Én a párom ölében feküdtem, a combomnál a vendégünk és mindketten simogattak amíg megbeszéltük a tapasztalatainkat. A testem és lelkem tökéletes harmóniában pihent két pasi társaságában.
Aztán a vendégünk távozott, kettesben maradtunk.
Ha jól emlékszem nem kezdtük boncolgatni az eseményeket, inkább csak egy –egy szóval jellemeztü. Egybe hangzóan jól sikerült este volt!
Lepihenni indultunk a hálóba, aztán az lett belőle, hogy még ágyat sem fogtam , a párom már tövig bennem hatalmas álló férfiasságával. Bár az előbb még azt gondoltam, hogy nekem mára elég volt a szexből, most mégis hatalmas élvezet következett. Nem hallottam, hanem éreztem amit mondani akart.” Jó-jó, megvolt az első hármas szexünk, megdughatott más férfi, de azért én vagyok az úr a hátnál.” És mindezt éreztem!! Fantasztikus!!
Mint másnap megtudtam a páromtól , Ő még éjszaka egyszer eljuttatta magát a csúcsra.
Azt egy kicsit sajnálom , hogy én annak nem lehettem a részese, mert ugyan ki voltam rendesen elégítve, de még mindig annyira a hatása alatt voltam a történteknek, hogy szívesen élveztem volna vele megint.
#9390   2013. 09. 03. kedd 19:01
X Törölt felhasználó (804968)
jó sztori!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 03. kedd 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 03. kedd 15:56
Nyugodt szívvel élveztem és szoptam tovább hátha kőkeménnyé válik, de nem ez történt.
Abban a pillanatban amikor újból belefeledkeztem a kényeztetésbe, éreztem, hogy a párom elment.
Hát, még ilyet? Mi történik velünk? Ennyire nem ismerjük sem a saját sem a másik testét, lelkét?
Közben a vendégünk másodszorra is a csúcsra vitt a kezével. Árfordított és mellém térdelt, így az övét is elértem, sőt még a számba is vettem. Most a párom kényeztette a puncimat. A szemem még mindig csukva, iszonyú nyugalom a lelkemben és izgalom a testemen. Azt kívántam bárcsak soha ne lenne vége.
Arra vágytam, hogy végre valaki belém hatoljon, de tudtam, hogy még most a páromnak ez nem fog menni, mivel most élvezett el. Kezemmel toltam vendégünk fenekét a lábaim közé. Szolidan megkérdezte, hogy mit szeretnék? Csak annyit tudta kinyögni, hogy gyere.
Nem volt más érzésem, (gondolok a méretekre) nem éreztem, hogy egy idegen férfi farka van bennem, csak azt éreztem, hogy szexelünk hárman és ez nekem nagyon jó!
A párom valamit a fülembe súgott aztán eltűnt a fürdőben. Közben mi egyre keményebben dugtunk és éreztem, hogy jön a gyönyör. Visszatért a párom és így tanúja lehetett annak, hogy egy másik pasi dugja a feleségét és még az élvezetet is láthatta rajtam. Csodálatos volt. A vendégünk nem volt jobb az ágyban mint a párom, de nem is ez számított, hanem a hármas szitu. Annak a tudata juttatott el a csúcsra.
Lihegve meg pihentünk mindhárman. Én a párom ölében feküdtem, a combomnál a vendégünk és mindketten simogattak amíg megbeszéltük a tapasztalatainkat. A testem és lelkem tökéletes harmóniában pihent két pasi társaságában.
Ha jól emlékszem nem kezdtük boncolgatni az eseményeket, inkább csak egy –egy szóval jellemeztü. Egybe hangzóan jól sikerült este volt!
Lepihenni indultunk a hálóba, aztán az lett belőle, hogy még ágyat sem fogtam , a párom már tövig bennem hatalmas álló férfiasságával. Bár az előbb még azt gondoltam, hogy nekem mára elég volt a szexből, most mégis hatalmas élvezet következett. Nem hallottam, hanem éreztem amit mondani akart.” Jó-jó, megvolt az első hármas szexünk, megdughatott más férfi, de azért én vagyok az úr a hátnál.” És mindezt éreztem!! Fantasztikus!!
Mint másnap megtudtam a páromtól , Ő még éjszaka egyszer eljuttatta magát a csúcsra.
Azt egy kicsit sajnálom , hogy én annak nem lehettem a részese, mert ugyan ki voltam rendesen elégítve, de még mindig annyira a hatása alatt voltam a történteknek, hogy szívesen élveztem volna vele megint.
#9389   2013. 09. 03. kedd 15:56
#9388   2013. 09. 03. kedd 15:55
Én denver76 párja vagyok. Aug. 10-én írta le az első hármas szex történetünket. Gondoltam én is megteszem ezt a női oldalról.
Az előzményekről csak annyit, hogy pár évvel ezelőtt volt már ez téma köztünk, de én úgy éreztem, hogy nekem érzelmek kellenek a szexhez. Mivel csak a páromat szeretem így nincs helye még egy férfinak az ágyunkban. Nagyon sokáig így is maradt ez az érzés.
Mígnem év elején ki nem derült, hogy megcsalt. Összeomlott egy világ bennem.
Jöttek a nagy beszélgetések, hol rontottuk el?
A megcsalásos cirkusz kellős közepén ért az első meghökkenés.
Utáltam, amiért ezt tette velem és megvetettem azért, ahogy. Mégis amikor színt vallott és kért, hogy próbáljuk meg rendbe hozni le tudtam feküdni vele és nem is akármilyen szexben volt részünk.
A meghökkenést arra értettem, hogy utáltam Őt tiszta szívemből, mégis fergeteges élményben volt részünk.
Itt kezdtem el gondolkodni azon, hogy tényleg kell-e, hogy szeressek valakit ahhoz, hogy szexelni tudjak vele?
Telt múlt az idő, megint téma lett a hármas szex.
Az a lehetőség ugrott az agyamba, hogy mi lenne ha egy masszázzsal egybekötött aktus lenne.
Ez részemről járható útnak tűnk és Ő sem zárkózott el tőle.
Keresgéltem, rátaláltam. A részletekkel nem untatnálak benneteket.
Egy hetünk volt, hogy rákészüljünk lelkileg. Sokszor gondolkodóba estem, hogy kell-e ez nekem.
Valahol mindig arra lyukadtam ki, hogy igen, lefeküdnék mással, de nem akarok olyanná válni mint Ő, nem akarom megcsalni. Így gyakorlatilag engedélyt kaptam arra, hogy mással legyek.
Eljött a várva várt este. Bátorításképpen bekoktéloztunk, és vártuk a partnerünket.
Rettegtem, hogy mi lesz ha meglátom és nem lesz szimpi.
Amikor belépett a lakásba és megláttam, már éreztem, hogy minden tökéletes lesz, ha a párom is bírja. Benne nem voltam olyan biztos.
Váltottunk egy pár mondatot, aztán fürcsi, zene, gyertya.
Fehérneműben az ágyra hasaltam és csak arra tudtam gondolni, hogy egy idegen férfi van az ágyunkban. Érdekes dolog történt akkor velem. Eldöntöttem, hogy becsukom a szemem és csak arra figyelek, hogy mi történik a testemmel. Bevált!
Éreztem a hátamon az idegen kezek puha masszírozását és a következő pillanatban a párom simogatását az arcomon, fejemen, nyakamon. Éreztem , hogy Ő jól érzi magát, nem kell miatta aggódnom.
A vendégünk keze lassan bejárta az egész hátamat, majd a csípőmet és a fenekemet.
Éreztem amint leveszi a bugyimat és tudtam, hogy most oda fog nyúlni ahova eddig mást nem engedtem. Párom egyre izgatottabb lett. Végre megszabadult a ruháitól és a kezembe-számba vehettem a farkát. Éreztem, ahogy a puncimat izgatja a vendég és közben a párom keze a hátamat simogatja én meg csak szoptam Őt. Már-már minden tökéletesnek tűnt amikor ráeszméltem, hogy én lassan elmegyek a párom farka meg félig kész állapotban van. Hirtelen gondolat cikázott át az agyamon. Lehet , hogy nála baj van, abba kellene hagyni én meg nem veszem észre?
Ekkor egy pillanatra összenéztünk, láttam az arcán, hogy boldog.
#9387   2013. 09. 03. kedd 15:14
george.p.69 george.p.69
tapasztalatból beszélsz? smile
(Ez egy válasz Gyugyu62 üzenetére (2013. 09. 03. kedd 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 03. kedd 14:26
Teljesen igazad van!

... 512 513 514 515 516 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19666db
Utolsó üzenet: ma 06:58

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!