Azért nem csak szájhősök vannak ám

Figyelem ezt a fórumot egy ideje. Engem is izgatna ha megdugná valaki a páromat. Ha beszélgetünk róla azt mondja időként ő is szokott fantáziálni róla, de nem tenné meg. Én is felvetettem ezt, hogy akkor csak verje ki valakinek. Arra azt mondta hogy akkor már szeretne dugni is, nem állna csak ott meg. Megvalósítás... nehéz dolog így, nem is hirdetünk. Szerintem nem vállalna be ilyet első találkozásra, ismeretség/szimpátia fontos neki. Aki hirdet meg legtöbbször ajtóstól rontana a házba. Meg amúgy ő tiltakozik is a hirdetés ellen, szerintem kényelmetlenül érezné magát egy ilyen első találkozáson. Úgy érzem rajtam fog múlni hogy összejön e egy ilyen vagy nem, de én szeretném. Mi vas megyeiek vagyunk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 09. 27. szombat 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 09. 27. szombat 09:55
Törölt felhasználó (928082)

Engem is izgatna, ha valakivel közösen dugnánk meg a nejem, de ő nagyon félénk, nem meri bevállalni. Elmondtam neki, hogy nekem az is tetszene, ha csak kiverné valakinek előttem, erre igéretet is kaptam tőle. Nem lehet tudni, hátha nem állunk meg ennyinél, kezdetnek már ez is jó lesz. Már csak össze kellene hozni valahogy...

Törölt felhasználó (928082)

Engem is izgatna, ha valakivel közösen dugnánk meg a nejem, de ő nagyon félénk, nem meri bevállalni. Elmondtam neki, hogy nekem az is tetszene, ha csak kiverné valakinek előttem, erre igéretet is kaptam tőle. Nem lehet tudni, hátha nem állunk meg ennyinél, kezdetnek már ez is jó lesz. Már csak össze kellene hozni valahogy...
És, hogy még jobban elrontsam a szórakozást: Képzeld el, hogy ha ilyen kamu képeket töltögetnek fel emberek, akkor hány százaléka lehet a leírt történeteknek igaz! Valószínűleg elég kevés.
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2014. 09. 23. kedd 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 09. 23. kedd 11:56

Fasza. Most elrontottad néhány ember szórakozását.
Azért kíváncsi lennék, hogy hányan startolnak rá egy-egy ilyen igéretesnek tűnő 'hirdetőre'. Amúgy mindegy is, hogy Riley kisasszony nem lesz ott a randin, vagy a kép mögött megbújó buzi recskagép.

Azért kíváncsi lennék, hogy hányan startolnak rá egy-egy ilyen igéretesnek tűnő 'hirdetőre'. Amúgy mindegy is, hogy Riley kisasszony nem lesz ott a randin, vagy a kép mögött megbújó buzi recskagép.
Huuu de jovolt neked!!! nagyon jo lenne ha én is nézhetném a nejem
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 09. 23. kedd 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 09. 23. kedd 09:14
Törölt felhasználó (824710)

Pár év győzködés után végre engedett az asszony és tegnap végre megtörtént hogy előttem dugta meg egy idegen keményen! Hatalmas élményben volt részünk! Alig várjuk már a következő alkalmat!
Fasza. Most elrontottad néhány ember szórakozását.
Azért kíváncsi lennék, hogy hányan startolnak rá egy-egy ilyen igéretesnek tűnő 'hirdetőre'. Amúgy mindegy is, hogy Riley kisasszony nem lesz ott a randin, vagy a kép mögött megbújó buzi recskagép. (Ez egy válasz thutmozis üzenetére (2014. 09. 23. kedd 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 09. 23. kedd 11:06

Azért kíváncsi lennék, hogy hányan startolnak rá egy-egy ilyen igéretesnek tűnő 'hirdetőre'. Amúgy mindegy is, hogy Riley kisasszony nem lesz ott a randin, vagy a kép mögött megbújó buzi recskagép. (Ez egy válasz thutmozis üzenetére (2014. 09. 23. kedd 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Úgy látszik, ti még nem jöttetek rá, hogy mióta van kép alapján való keresés, azóta hamar meg lehet dőlni mások képeivel amiket az internetről mentettetek le. Próbáld ki: tineye.com és ide tallózd be azt a képet amit úgy raktatok fel, mintha azon te lennél. Ki fogja dobni, hogy a képen Raven Riley van.
Úgy látszik, ti még nem jöttetek rá, hogy mióta van kép alapján való keresés, azóta hamar meg lehet dőlni mások képeivel amiket az internetről mentettetek le. Próbáld ki: tineye.com és ide tallózd be azt a képet amit úgy raktatok fel, mintha azon te lennél. Ki fogja dobni, hogy a képen Raven Riley van.
(Ez egy válasz 81tigris81 üzenetére (2014. 09. 19. péntek 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 09. 19. péntek 15:29

Mivel nálunk nem számít megcsalásnak, ha mással is kefélek, sőt páromat izgatja a dolog, ezér volt már, hogy csináltattam a sráccal fotót, miközben kefélt és elküldtem a páromnak. Ennek köszönhetően pedig otthon még ő is ellátta a bajomat!
)

Pár év győzködés után végre engedett az asszony és tegnap végre megtörtént hogy előttem dugta meg egy idegen keményen! Hatalmas élményben volt részünk! Alig várjuk már a következő alkalmat!
De buta vagy! Saját kép hisz Ő a barátnője, láthatod, lefotózta! Ezért is nem féltékenyek egymásra, mert tudja hogy amúgy is a testéből él.
(Ez egy válasz Bear üzenetére (2014. 09. 22. hétfő 18:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem saját kép...Raven Riley
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 09. 22. hétfő 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 09. 22. hétfő 10:16
Törölt felhasználó (14563)

Csinosnak teccik lenni!! Lehet pályázni a szereposztó díványra?

jolenne ha egy helyes sportos srác megismerkedne a feleségemmel
szia. beszélgethetnénk erröl a témárol...irj email cimet ha gondold forokat is cserélhetünk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 09. 22. hétfő 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 09. 22. hétfő 08:40
Törölt felhasználó (860492)

Szia.en benne vagyok! En is imadom nezni amikor dugjak paromat
Csinosnak teccik lenni!! Lehet pályázni a szereposztó díványra?
(Ez egy válasz 81tigris81 üzenetére (2014. 09. 19. péntek 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 09. 19. péntek 15:29

Mivel nálunk nem számít megcsalásnak, ha mással is kefélek, sőt páromat izgatja a dolog, ezér volt már, hogy csináltattam a sráccal fotót, miközben kefélt és elküldtem a páromnak. Ennek köszönhetően pedig otthon még ő is ellátta a bajomat!
)

Ez a lehetőség alapból mindenkinek megadatik
Arra kell csak erősen gondolni (gondolj, gondolj, gondolj... mint Micimackó) hogy a kis feleséged nem is az irodából caplatott haza (és közben beugrott a sarki cébéába lecsókolbászért) hanem a három sarokkal odébb aszfaltozó atlétatrikós fazonok szopatták le az úthenger mögött négyen. Arra kell csak gondolni, hogy nap mint nap így megy ez (hogy is másként
) aztán düböröghet a libidó. Legfeljebb, a biztonság kedvéért ezt egy tanúkkal igazolt meghatalmazás formájában át lehet adni az asszonynak. kvázi biankó csekk félrekúrásra. Licence to fuck

Nekem is jobban tetszik, ha jelen lehetek aktívan is , bár az is izgalmasan hat ha tudom, hogy a szeretője aki csak azért van, hogy néha megdugja, éppen dugja utána meg amikor hazajön én is megdugom. Csak akkor zavarna, ha nem tudnék előre az akcióról. Ti hogy vagytok ezzel?
Szia.en benne vagyok! En is imadom nezni amikor dugjak paromat
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 09. 22. hétfő 07:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 09. 22. hétfő 07:55
Törölt felhasználó (928192)
VIP

ilyen tipusu férjel szivesen cserélgetnék fotokat vagy beszélgetnék.
ilyen tipusu férjel szivesen cserélgetnék fotokat vagy beszélgetnék.
engem is nagyon izgatna ha basznà elöttem egy idegen férfi..
Legutóbbi kalandunk fotói... nem túl jó minőség, próbáltam ide is feltölteni de valamiért nem került ki.
http://egyikharmasunk.csakharmas.fotoalbum.hu/viewpicture/pict- ureid/23631707
http://egyikharmasunk.csakharmas.fotoalbum.hu/viewpicture/pict- ureid/23631707