Igazad van!! Ezért is.. Töröljük magunkat a G.G.ről. Sok bölcs ember,tele kritikával 'jó tanáccsal' kép- adatlap nélkül, mi csak ámulunk. A többit meg nem szeretnénk kommentálni....
Üzenet módosítása (Ez egy válasz tuzso72 üzenetére (2014. 10. 20. hétfő 16:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 20. hétfő 16:31
Üzenet módosítása (Ez egy válasz tuzso72 üzenetére (2014. 10. 20. hétfő 16:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem unjátok mèg ezt a rengeteg pocskandèriázást? mert èn már nagyon.
Pedig ott aztán voltak ám szép, esztétikus, magas kultúrájú emberek !
Na, egy szónak is száz a vége, félliteres ásványvíz, és témája lezárva.
Történeteket, sztorirészleteket várnánk itt legtöbben, nem ezt a szarpaszírozást. Ha meg még az igaz sztorik mellé képek, videók is kerülnének, az lenne az igazi. (Ez egy válasz pinababa üzenetére (2014. 10. 20. hétfő 17:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Na, egy szónak is száz a vége, félliteres ásványvíz, és témája lezárva.
Történeteket, sztorirészleteket várnánk itt legtöbben, nem ezt a szarpaszírozást. Ha meg még az igaz sztorik mellé képek, videók is kerülnének, az lenne az igazi. (Ez egy válasz pinababa üzenetére (2014. 10. 20. hétfő 17:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Esküszöm,jobb mint a maónika sóóóó
Nem unjátok mèg ezt a rengeteg pocskandèriázást? mert èn már nagyon.
Szevasz filefile!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 20. hétfő 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 20. hétfő 15:33
Törölt felhasználó (804968)

...jó nagy impotens csávó lehetsz....kilőtték a golyszlidat!? nem is volt háború!

Sziasztok!
Olvasgatom a hozzá szokásokat, és nagyon tetszik!
Olyan emberek osztják az észt aki feltehetően még soha nem voltak többségben! (lehet hogy kettesben sem)
Nekem az a véleményem hogy igen is jól esik a víz, és szerintem ha a páromat meg ajándékozóm azzal hogy egy másik pasival szeretkezhet,akkor az a legkevesebb hogy ki szolgálom!
De lehet hogy ezt csak én látom így!
Olyan emberek osztják az észt aki feltehetően még soha nem voltak többségben! (lehet hogy kettesben sem)
Nekem az a véleményem hogy igen is jól esik a víz, és szerintem ha a páromat meg ajándékozóm azzal hogy egy másik pasival szeretkezhet,akkor az a legkevesebb hogy ki szolgálom!
...jó nagy impotens csávó lehetsz....kilőtték a golyszlidat!? nem is volt háború!
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2014. 10. 20. hétfő 06:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 20. hétfő 06:35

Szerintem (de "ki vagyok én"
azt senki nem vitatta, hogy alezredeséknél így mennek a dolgok. Irígykedésről meg végképp nem volt szó.
Aki nézni valót adott, annak neve legyen áldott! Amen.

Aki nézni valót adott, annak neve legyen áldott! Amen.
igazad van pman77, aki mer az nyer! meglátod, 1x még leteszed a poharat te is, ki tudja? talán még nőd is lesz - ha nem is szép - talán....addig is jó húzogatást!
(Ez egy válasz pman77 üzenetére (2014. 10. 20. hétfő 15:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 20. hétfő 15:05

Sziasztok!
Sziasztok!
Most hagytam volna, hogy a párom leszálljon a srác farkáról, kimenjen ő azért hideg ásványvízért ?
Persze mindenről az a kurva hideg ....aqua félliteres tehet ! Meg a nyár ! Meg a meleg !
Volna még jó pár dolog, amit a megértés címszó alá lehetne vonni, de akkor megint jönne az ócsárló duma. (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 18. szombat 23:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 18. szombat 23:04
Persze mindenről az a kurva hideg ....aqua félliteres tehet ! Meg a nyár ! Meg a meleg !
Volna még jó pár dolog, amit a megértés címszó alá lehetne vonni, de akkor megint jönne az ócsárló duma. (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 18. szombat 23:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (125544)

Szerintem nagyvonalú, kedves gasztus volt az a sztori!
Aki ezr nem így látja, ne akarjon párhoz beszállni!
Aki ezr nem így látja, ne akarjon párhoz beszállni!
Szerintem (de "ki vagyok én"
azt senki nem vitatta, hogy alezredeséknél így mennek a dolgok. Irígykedésről meg végképp nem volt szó.
Aki nézni valót adott, annak neve legyen áldott! Amen. (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 19. vasárnap 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 19. vasárnap 18:42

Aki nézni valót adott, annak neve legyen áldott! Amen. (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 19. vasárnap 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (816802)

Senkinek nem akarom pártját fogni, mert "ki vagyok én", de
alezredes1, néven regisztrált pár, egyértelműen bizonyította, és
bizonyítja most is, hogy megteszik, nem csak álmodoznak!
Nem hiszem, hogy annyira fontos az a pohár víz... Nem tudnak
már milyen hibát találni.... Csak annyit: ne foglalkozz velük
alezredes1!!! Akik tudják miről szól a dolog, veled vannak,
a sok kamus meg KIT ÉRDEKEL??
Senkinek nem akarom pártját fogni, mert "ki vagyok én", de
Egyetértünk Veletek! Aki nem így gondolkodik, az ne ezt a fórumot olvassa!
(Ez egy válasz pinababa üzenetére (2014. 10. 19. vasárnap 17:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 19. vasárnap 17:41

Velünk szinte ugyan ez volt a helyzet!Szomjan haltam,párom meg szánt és adott inni!!!Én hálás voltam neki és meg is háláltam egy hatalmas csókolózással
!!!!De persze biztos ,hogy ez nem normális és majd jól megkapjuk mi is a magunkét
!!!

Velünk szinte ugyan ez volt a helyzet!Szomjan haltam,párom meg szánt és adott inni!!!Én hálás voltam neki és meg is háláltam egy hatalmas csókolózással
!!!!De persze biztos ,hogy ez nem normális és majd jól megkapjuk mi is a magunkét
!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 18. szombat 23:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 18. szombat 23:00

Törölt felhasználó (104575)
VIP

Nem vagyok sem pincér, sem konyhafőnök. Tehát nincs szmokingos felszolgálás, és nincs Michlein csillagos vacsora sem.
Az van, az volt amit leírtam, mindössze a "megértés" szót akartam valami úton-módon beleszőni a sztoriba. Ha ez Neked nem esett le, akkor kérek engedélyt bocsánatért esedezni, és mélységes megbánást tanusítani.
Az van, az volt amit leírtam, mindössze a "megértés" szót akartam valami úton-módon beleszőni a sztoriba. Ha ez Neked nem esett le, akkor kérek engedélyt bocsánatért esedezni, és mélységes megbánást tanusítani.
Ne foglalkozz velük! El sem tudja képzelni, hogy valaki tényleg megcsinálja ezt és ezért irigykedik, ahelyett, hogy bedobná a közösbe egyébként nem rossz nejét. Ha meg nem akarja, akkor minek olvassa ezt a fórumot? A téma leírása elég egyértelmű. Ha nem tetszik lehet olvasgatni 200 másikat. Ajánlom a "zseléfix öntése műpuncinak" címűt. Ahhoz nyolc éve senki sem szólt.
Már régóta nézem a beszámolóidat és a videóidat. Te aztán komolyan veszed ezt a cuckold-szexet.
Gondolom nejed sem bánja ezt a hobbidat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 18. szombat 23:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Már régóta nézem a beszámolóidat és a videóidat. Te aztán komolyan veszed ezt a cuckold-szexet.

VIP

Nem vagyok sem pincér, sem konyhafőnök. Tehát nincs szmokingos felszolgálás, és nincs Michlein csillagos vacsora sem.
Szerintem nagyvonalú, kedves gasztus volt az a sztori!
Aki ezr nem így látja, ne akarjon párhoz beszállni! (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 18. szombat 23:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Aki ezr nem így látja, ne akarjon párhoz beszállni! (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 18. szombat 23:00), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP

Az van, az volt amit leírtam, mindössze a "megértés" szót akartam valami úton-módon beleszőni a sztoriba. Ha ez Neked nem esett le, akkor kérek engedélyt bocsánatért esedezni, és mélységes megbánást tanusítani. (Ez egy válasz Vadgalamb üzenetére (2014. 10. 18. szombat 21:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 18. szombat 21:58
Az van, az volt amit leírtam, mindössze a "megértés" szót akartam valami úton-módon beleszőni a sztoriba. Ha ez Neked nem esett le, akkor kérek engedélyt bocsánatért esedezni, és mélységes megbánást tanusítani. (Ez egy válasz Vadgalamb üzenetére (2014. 10. 18. szombat 21:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Na látod. Így csinálja ezt egy igazi férfi. A párom Ne sóvárogjon a szex-után,ne szomjazzon meg szexközben.
Szerintem aki igazán szereti a párját (NA NEM CSAK ÚGY) annak ez minden napos kötelessége,hogy egy kevéske szexet (egy délutánt) toleráljon neki.
Sőt közben felszolgáló is legyen mert anno a "nagy melegben" bizony meg is szomjaznak attól a kemény fizikai terheléstől.Tényleg nem is írtad: borravalót nem kaptál?? Mert az is kijárt volna annak aki egy kút hideg vizet behord szerető párjának,még kényeztetik. Na és nem beszélve arról,még azzal a kamerával szaladgáltál ott köröttük,ahelyett igazán készíthettél volna egy jó kiadós vacsorát,hogy szegény srác ne menjen éhen haza és a párod is tudjon rendesen aludni az éhségtől. Vidám kis történet. Nekem tetszik,mert biztos jó volt. VALAKIKNEK
Szerintem aki igazán szereti a párját (NA NEM CSAK ÚGY) annak ez minden napos kötelessége,hogy egy kevéske szexet (egy délutánt) toleráljon neki.
Sőt közben felszolgáló is legyen mert anno a "nagy melegben" bizony meg is szomjaznak attól a kemény fizikai terheléstől.Tényleg nem is írtad: borravalót nem kaptál?? Mert az is kijárt volna annak aki egy kút hideg vizet behord szerető párjának,még kényeztetik. Na és nem beszélve arról,még azzal a kamerával szaladgáltál ott köröttük,ahelyett igazán készíthettél volna egy jó kiadós vacsorát,hogy szegény srác ne menjen éhen haza és a párod is tudjon rendesen aludni az éhségtől. Vidám kis történet. Nekem tetszik,mert biztos jó volt. VALAKIKNEK
1. A Szabin csepp, mint védőoltás sok sok éve megszűnt.
2. De amikor még volt, akkor is csak pár éves korig adták.
Ezért semmiképp sem hozható összefüggésbe ezzel a válaszod, megjegyzésed. (Ez egy válasz Vadgalamb üzenetére (2014. 10. 18. szombat 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 18. szombat 22:02
2. De amikor még volt, akkor is csak pár éves korig adták.
Ezért semmiképp sem hozható összefüggésbe ezzel a válaszod, megjegyzésed. (Ez egy válasz Vadgalamb üzenetére (2014. 10. 18. szombat 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Épp szabin cseppről hozta az anyukája és egy ilyen történet jutott az eszébe. Hagyjuk inkább.
Kezdetben nehéz volt elhinni, hogy menni fog, hisz romaként még nagyobb tabuk vannak, de amikor kipróbáltuk sokat segített a szexuális életünkön
szeretem nézni a feleségemet , hisz van is mit