Kellemes karácsonyi ünnepet kívánok minden kedves ide látogatónak!
Egyike lennék azoknak a mazohistáknak, akik egyetértenek a topik címével ?
Mondjuk a lentebbi linkben leírtak kicsit túldimenzionálják, és túlmagyarázzák a helyzetet. Legalább is szerintem. (Ez egy válasz greatom üzenetére (2014. 12. 23. kedd 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Mondjuk a lentebbi linkben leírtak kicsit túldimenzionálják, és túlmagyarázzák a helyzetet. Legalább is szerintem. (Ez egy válasz greatom üzenetére (2014. 12. 23. kedd 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Boldog Karácsonyi ünnepeket

Hanem?
http://velvet.hu/szex/2013/04/02/izgat_ha_szexelnek_a_partnere- mmel/
Izgat ha szexelnek a partneremmel
Szerintem tévúton jár a pacák, mert a cuckold nem mazochizmus.
Izgat ha szexelnek a partneremmel
Szerintem tévúton jár a pacák, mert a cuckold nem mazochizmus.
Igen Nagyon izgat

sziasztok.
nekem van egy titkos szeretőm 4 éve járunk össze. szereti ha ketten hárman dugjuk. néhány barátommal már megdugtuk. szex után én pihenek és nézem ahogy a barátom még dugja.. izgató nagyon.....
nekem van egy titkos szeretőm 4 éve járunk össze. szereti ha ketten hárman dugjuk. néhány barátommal már megdugtuk. szex után én pihenek és nézem ahogy a barátom még dugja.. izgató nagyon.....
Minket is nagyon izgatnak az ilyen játékok,ezért ha van rá lehetőségünk,megfelelő partnerünk,akkor szívesen játszunk ilyet.
próbált meg leírni,,priviben
(Ez egy válasz baraband üzenetére (2014. 12. 14. vasárnap 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 12. 14. vasárnap 15:39

miti.
Jópárszor megtette..nagyon érdekes és bizsergetö.nehéz megfogalmazni,.
miti.
Ez a telefonlehalhatós dolog nagyon izgató lehet
(Ez egy válasz baraband üzenetére (2014. 12. 14. vasárnap 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 12. 14. vasárnap 15:10

sziasztok.
"öreg" swingerskedvelök vagyunk,de sose unom meg amikor a feleségem dugják.láttam sokszor de igen jó látvány..Nyitott a házasságunk igy külön is elmegyünk,az a legjobb ha néha bekapcsolja a telefont..Végigélem az egész gruppit.nem semmi dolog.
"öreg" swingerskedvelök vagyunk,de sose unom meg amikor a feleségem dugják.láttam sokszor de igen jó látvány..Nyitott a házasságunk igy külön is elmegyünk,az a legjobb ha néha bekapcsolja a telefont..Végigélem az egész gruppit.nem semmi dolog.
sziasztok.
Sziasztok.
Hogy én miért nem tudok ilyen párt talàlni? (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 12. 13. szombat 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 12. 13. szombat 08:32
Hogy én miért nem tudok ilyen párt talàlni? (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 12. 13. szombat 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (927628)

Mi is átéltünk már egy pár gabalyodást, s személy szerin nekem nagyon izgató látni ahogy a páromat dugják.
Pecás. Bedobja a csalit, és várja, hogy kapás legyen rá. Aztán ha jön a kapás, akkor vagy sikerül kifogni, vagy sem. Ha nincs szerencséje, akkor az átvert és kifogott "hal" beleállítja a tüskéit, bosszúból.
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2014. 12. 12. péntek 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 12. 12. péntek 12:23

Azt nem értem pontosan, hogy ha valaki egy eléggé bizalmi viszonyt szándékozik kiépíteni (tk. meg szeretné baszni más asszonyát, all inclusive) akkor miből gondolja, hogy ezen bizalom létrejöttének alapja lehet egy hamis profilkép? Vagy csak csalinak lógatja be?
Szép látvány is lehet bizonyára
Nekem is nagy élmény látni amikor élvez a párom (Ez egy válasz par50-52 üzenetére (2014. 12. 06. szombat 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 12. 06. szombat 14:43
Nekem is nagy élmény látni amikor élvez a párom (Ez egy válasz par50-52 üzenetére (2014. 12. 06. szombat 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)

szeretem mikor a parom nyogdecsel egy szep darab farkonn ! akarma is megneznem hogy televernek !
Mi is átéltünk már egy pár gabalyodást, s személy szerin nekem nagyon izgató látni ahogy a páromat dugják.

Azt nem értem pontosan, hogy ha valaki egy eléggé bizalmi viszonyt szándékozik kiépíteni (tk. meg szeretné baszni más asszonyát, all inclusive) akkor miből gondolja, hogy ezen bizalom létrejöttének alapja lehet egy hamis profilkép? Vagy csak csalinak lógatja be?
a felesegem nagyon hangosan elvez amikor sugom a fulebe kepzeld magad , hogy harmasban vagyunk
Sziasztok!
Nekunk is nagyon nagyon bejon a cuckold feeling!
Szep napot!
/moderálva/
Nekunk is nagyon nagyon bejon a cuckold feeling!
Szep napot!
/moderálva/