Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 455 456 457 458 459 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#10525   2015. 01. 17. szombat 11:37
X Törölt felhasználó (926509)
Engem nagyon izgat, ha a feleségem mással van. Ezt mondom úgy, hogy volt már rá példa, és tapasztalatból beszélek. Voltunk 3asban is, és láthattam hátulról is hogyan lovagol. Volt egy pasija és még az sem zavart mikor fölmentek együtt a lakására. Nálunk volt vendégségben, és utána történt meg a dolog, mikor hazavitte. Persze előtte megbeszéltük hogy lehet ilyesmit csinálni, ha mindent elmesél nekem. Igazából a lényeg a bizalom egy ilyen esetben. Azóta sokkal jobban kívánom őt, és ahogy nézzük hogy milyen sok pár szétmegy, mi még mindig együtt vagyunk, és ez így is marad, mert mellettem ezt mindig megteheti, ha olyan kedve van. Úgyhogy nem rosz dolog ez szerintem.
Az egyetlen egy dolog amit észrevettünk, hogy interneten nem jó ismerkedni. Legalább is neki, mert csak egy találkozó alkalmával derül csak ki, hogy vonzódik-e hozzá vagy nem. Ez így virtuálisan nem működik. Ezért elhatároztuk, hogy eljárunk egy swinger klubba. De csak azért, hogy főleg újoncokkal ismerkedjünk, és hátha összejön valami. Nem erőltetjük annyira. Rábízzuk magunkat a sorsra. Legrosszabb esetben szórakozunk táncolunk egy jót, és hazamegyünk.
#10524   2015. 01. 15. csütörtök 14:55
X Törölt felhasználó (915138)
Háhá, mint ha az én feleségemmel beszélgettél volna. Ugyan ezeket mondja. eljen /bár mi sok téren,teljesen tapasztalatlanok vagyok többes terén/
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2015. 01. 14. szerda 17:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 14. szerda 17:47
Upszi, mindegy, itt a folytatás:
Rákérdeztem arra is, hogy akkor hogy is volt? Csak a kedvemért ment bele ilyesmikbe? De a válasza az volt, hogy bár magától valószínűleg sohasem kezdett volna többesbe, mert szégyenlős és bátortalan lenne ilyesmihez, de Ő is kíváncsi is volt, sokat fantáziált hasonlóról (még most is néha), sokat masztizott "ilyesmire". Sőt amikor a többest volt szerencséje a valóságban átélni, akkor ott voltam izgatott tekintetű biztos támaszként, és Ő sok-sok orgazmussal és gyönyörrel élvezte ezeket az élményeket, mert tényleg kellemes testi élményt jelentettek, de mégis, egyik sem bírt olyan lelki kielégüléssel a testi kielégülés mellett, mint amikor mi ketten szeretkezünk, vagy szexelünk.

Na, legyen okos a férfi... smile
Egy NŐ már csak ilyen. Nehezen kiismerhető, és az, ha valamire vágyik egyszer meg jópárszor, utána sem biztos, hogy vágyja még egyszer. Az is tény, hogy egy nőnek a testi kielégülésnél talán a lelki kielégülés még fontosabb, ezt meg többnyire csak az tudja megadni neki, akihez pozitív érzelemmel és bizalommal kötődik.

Véleményem az, hogy akinek nem sikerül felkeltenie a felesége többesre, plusz férfira való igényét, vagy csak mindezt elborult izgalomban vágyja a párja, annak nem biztos, hogy túl gyakran, túl rámenősen érdemes erőlködnie. Vagy eljön a felesége igénye ilyesmire, vagy már túl is van az efféle vágyakon, vagy sohasem nem is lesz ilyesmire igénye... Türelem..
#10523   2015. 01. 15. csütörtök 06:51
greatom greatom
Na, legyen okos a férfi...

Ennél okosabbnak nem kell lenni. Ha elfogadod, hogy ő egy külön személyiség, saját változó vágyakkal és saját akarattal, (és ez az elfogadás kölcsönös) akkor megtettél mindent, ami elvárható.
Biztos volt, amit te is kipróbáltál, jó is volt, de az a felfokozott izgalom, ami az első alkalmat megelőzte, lehet, hogy többet nem jött elő és így már maga az élmény is megváltozott. Talán ...
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2015. 01. 14. szerda 17:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Rákérdeztem arra is, hogy akkor hogy is volt? Csak a kedvemért ment bele ilyesmikbe? De a válasza az volt, hogy bár magától valószínűleg sohasem kezdett volna többesbe, mert szégyenlős és bátortalan lenne ilyesmihez, de Ő is kíváncsi is volt, sokat fantáziált hasonlóról (még most is néha), sokat masztizott "ilyesmire". Sőt amikor a többest volt szerencséje a valóságban átélni, akkor ott voltam izgatott tekintetű biztos támaszként, és Ő sok-sok orgazmussal és gyönyörrel élvezte ezeket az élményeket, mert tényleg kellemes testi élményt jelentettek, de mégis, egyik sem bírt olyan lelki kielégüléssel a testi kielégülés mellett, mint amikor mi ketten szeretkezünk, vagy szexelünk.

Egy NŐ már csak ilyen. Nehezen kiismerhető, és az, ha valamire vágyik egyszer meg jópárszor, utána sem biztos, hogy vágyja még egyszer. Az is tény, hogy egy nőnek a testi kielégülésnél talán a lelki kielégülés még fontosabb, ezt meg többnyire csak az tudja megadni neki, akihez pozitív érzelemmel és bizalommal kötődik.

Véleményem az, hogy akinek nem sikerül felkeltenie a felesége többesre, plusz férfira való igényét, vagy csak mindezt elborult izgalomban vágyja a párja, annak nem biztos, hogy túl gyakran, túl rámenősen érdemes erőlködnie. Vagy eljön a felesége igénye ilyesmire, vagy már túl is van az efféle vágyakon, vagy sohasem nem is lesz ilyesmire igénye... Türelem..
#10522   2015. 01. 14. szerda 22:28
Chipelek Chipelek
Köszönjük , hogy meg osztotad worship érzéseiteket, vágyaitok wave

#10521   2015. 01. 14. szerda 18:03
X Törölt felhasználó (869987)
eljen

#10520   2015. 01. 14. szerda 17:47
Nyúlmedve Nyúlmedve

(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2015. 01. 14. szerda 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 14. szerda 17:46
Egy kis saját tapasztalat a reménykedőknek. Nem biztos, hogy reményt keltő.
Nekünk többször is volt szerencsénk a többes különféle(de nem túl vad) módozatait átélni. Nem túl gyakran, ámde igen ritkán, de mégis, legalább volt ilyesmi élmény. Ezzel nekem nem is volt bajom, mert átesni sem kívántam a ló túloldalára. Ahogy sokan használják e hasonlatot, a többes csak egy olyan különleges fűszer, mely a párok szexuális életébe új élményeket, új ingereket, új tüzet visz... S mint ahogyan a fűszer csak akkor lesz különleges, ha ritkán használják, ezért nincs is értelme a többest sem túlzásba vinni...

Volt pár, igen sűrű évünk, szóval le voltunk terhelve, és egymásra is alig jutott időnk. Aztán újra nekiveselkedtünk annak, hogy több időt tölthessünk együtt. Romantikus hétvégék, szaunázgatások (természetesen ruhamentes)... ilyesmik. Jó pár hasonlót tervezünk az idei évre is, sőt ami már két éve kimaradt, azt is pótolni szeretnénk... nudizás Berényben, az Isztrián, meg van pár ötletem ...
Próbáltam előhozakodni a farbával, hogy mi lenne, ha összehoznék egy szembekötős négykezes masszírozást neki, vagy jó lenne egy felszedős játszadozásba kezdeni a tiktakban, illetve Berényben másik párral vagy egy szóló férfival közösen kivehetnénk faházat, vagy az egyik szaunázgatós hétvége estéje lehetne izgalmasabb ... Na meg mondtam még pár többes lehetőség-ötletet smile
Míg régebben ha nem is volt túl gyakori a többes, de most nem volt vevőm az ötletekre. Azt mondja, az a régi időkben volt, és hogy értsem meg, ő belém szerelmes, az én simogatásomat kívánja a testén, az én csókjaimat az ajkain és másfelé, az én ujjaimat és farkamat a puncijába, s NEM másvalakiét. Őt most teljesen hidegen hagyja minden idegen farok és a gazdája, nézzen ki bármennyire is jól.
Ha belegondolok, minden okom megvan a büszkeségre és az örömre, hiszen csak engem szeret, csak reám vágyik.
Mindeközben izgatja az, ha szex közben más játékszer is előkerül, a több(est is imitáló) örömért. Erre azt mondja, hogy ami felizgatja fantáziájában, azt nem vágyja a valóságban.
Szerencsére mi beszélgetős, őszinte kapcsolatban létezünk, ezért megkérdeztem, hogy mégis, miért érez így.
Azt mondja, hogy míg régebben izgatta az idegen kezek, farkak érintése, addig most érdektelen számára minden ilyesmi (pedig csak jó élményeink voltak), mert most éppen ilyenje van, mert
#10519   2015. 01. 14. szerda 17:46
Nyúlmedve Nyúlmedve
Egy kis saját tapasztalat a reménykedőknek. Nem biztos, hogy reményt keltő.
Nekünk többször is volt szerencsénk a többes különféle(de nem túl vad) módozatait átélni. Nem túl gyakran, ámde igen ritkán, de mégis, legalább volt ilyesmi élmény. Ezzel nekem nem is volt bajom, mert átesni sem kívántam a ló túloldalára. Ahogy sokan használják e hasonlatot, a többes csak egy olyan különleges fűszer, mely a párok szexuális életébe új élményeket, új ingereket, új tüzet visz... S mint ahogyan a fűszer csak akkor lesz különleges, ha ritkán használják, ezért nincs is értelme a többest sem túlzásba vinni...

Volt pár, igen sűrű évünk, szóval le voltunk terhelve, és egymásra is alig jutott időnk. Aztán újra nekiveselkedtünk annak, hogy több időt tölthessünk együtt. Romantikus hétvégék, szaunázgatások (természetesen ruhamentes)... ilyesmik. Jó pár hasonlót tervezünk az idei évre is, sőt ami már két éve kimaradt, azt is pótolni szeretnénk... nudizás Berényben, az Isztrián, meg van pár ötletem ...
Próbáltam előhozakodni a farbával, hogy mi lenne, ha összehoznék egy szembekötős négykezes masszírozást neki, vagy jó lenne egy felszedős játszadozásba kezdeni a tiktakban, illetve Berényben másik párral vagy egy szóló férfival közösen kivehetnénk faházat, vagy az egyik szaunázgatós hétvége estéje lehetne izgalmasabb ... Na meg mondtam még pár többes lehetőség-ötletet smile
Míg régebben ha nem is volt túl gyakori a többes, de most nem volt vevőm az ötletekre. Azt mondja, az a régi időkben volt, és hogy értsem meg, ő belém szerelmes, az én simogatásomat kívánja a testén, az én csókjaimat az ajkain és másfelé, az én ujjaimat és farkamat a puncijába, s NEM másvalakiét. Őt most teljesen hidegen hagyja minden idegen farok és a gazdája, nézzen ki bármennyire is jól.
Ha belegondolok, minden okom megvan a büszkeségre és az örömre, hiszen csak engem szeret, csak reám vágyik.
Mindeközben izgatja az, ha szex közben más játékszer is előkerül, a több(est is imitáló) örömért. Erre azt mondja, hogy ami felizgatja fantáziájában, azt nem vágyja a valóságban.
Szerencsére mi beszélgetős, őszinte kapcsolatban létezünk, ezért megkérdeztem, hogy mégis, miért érez így.
Azt mondja, hogy míg régebben izgatta az idegen kezek, farkak érintése, addig most érdektelen számára minden ilyesmi (pedig csak jó élményeink voltak), mert most éppen ilyenje van, mert
#10518   2015. 01. 14. szerda 16:43
megbeszeljuk megbeszeljuk
Ha azt mondanak h gyere akkor mennek csak elotte haza kene mennem magyarorszagra na meg az is kellene hozza hogy kozel lakjanak de siman elmennek es siman elkezdenek musorozni
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 01. 13. kedd 20:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (104575)
2015. 01. 13. kedd 20:11
Na, ja. Aztán nem tudom, ha netalán kapnál valakitől, valakiktől választ hogy gyere, mit szólnál hirtelen hozzá. Meg mikor odakerülnél, hogy valamelyik fórumtárs feleségével, barátnőjével el kéne kezdened egy kis "műsort", akkor mit lépnél a dologra ??????
#10517   2015. 01. 14. szerda 14:47
greatom greatom
wave
#10516   2015. 01. 14. szerda 13:47
Valami jó ötlet hogy, hogyan füzem a fejét hogy megjöjjön a kedve a két pasihoz? Szerintem lenne kedve hozzá csak nem meri ki mondani.
De ahogy begerjedt az elmult két napban ... 10 éve nem láttam ilyennek az ágyban... Szex közben is mondom neki. Ő csak válaszol hogy nem de úgy beindul, látom rajta.... kiváncsi vagyok mikor bólint rá... Egy jo masszőr srác kéne neki. Imádja ha masszirozom wink
#10515   2015. 01. 14. szerda 12:32
Váradi Péter Váradi Péter
Hasonló reményeim vannak a feleségemmel kapcsolatban! confused .De jó úton járok!!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 01. 13. kedd 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (869987)
2015. 01. 13. kedd 21:45
A tettek mezején már teljesíteni kell... Bennem nem csalódna egy pár se.... Remélem egyszer az én feleségem is vehető lesz erre és egy tettekre kész pasi fogja jól megdöngetni.....
#10514   2015. 01. 14. szerda 09:48
stkl stkl
nállunk is ez a helyzet!!
(Ez egy válasz monilaci üzenetére (2015. 01. 12. hétfő 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 12. hétfő 11:52
életem legszebb élménye volt amikor láttam monit élvezkedni más farkán
#10513   2015. 01. 14. szerda 08:08
X Törölt felhasználó (125544)
Én benne is lennék szívesen!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 01. 10. szombat 17:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (933371)
2015. 01. 10. szombat 17:04
sziasztok engem is izgat ha dugják a feleségem, de az is ha cumizik
#10512   2015. 01. 13. kedd 21:45
A tettek mezején már teljesíteni kell... Bennem nem csalódna egy pár se.... Remélem egyszer az én feleségem is vehető lesz erre és egy tettekre kész pasi fogja jól megdöngetni.....
#10511   2015. 01. 13. kedd 20:11
X Törölt felhasználó (104575)
Na, ja. Aztán nem tudom, ha netalán kapnál valakitől, valakiktől választ hogy gyere, mit szólnál hirtelen hozzá. Meg mikor odakerülnél, hogy valamelyik fórumtárs feleségével, barátnőjével el kéne kezdened egy kis "műsort", akkor mit lépnél a dologra ??????
(Ez egy válasz megbeszeljuk üzenetére (2015. 01. 13. kedd 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 13. kedd 12:47
Engem az izgatna ha dughatnam eggyikotok feleseget
#10510   2015. 01. 13. kedd 12:48
Rém Rendes Család Rém Rendes Család VIP
meghiszem azt smile
(Ez egy válasz megbeszeljuk üzenetére (2015. 01. 13. kedd 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 13. kedd 12:47
#10509   2015. 01. 13. kedd 12:47
megbeszeljuk megbeszeljuk
#10508   2015. 01. 12. hétfő 21:06
Csak neked Csak neked
eljen
(Ez egy válasz monilaci üzenetére (2015. 01. 12. hétfő 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 12. hétfő 11:52
#10507   2015. 01. 12. hétfő 11:52
monilaci monilaci
#10506   2015. 01. 12. hétfő 10:25
Én a minap felhoztam a feleségemnek szex közben hogy , mi lenne ha keresnénk egy pasit harmadiknak neki... Ő ellenkezet hogy nem a szex csak két ember közt jo stb . De valahogy onnantol kezdve valahigy jobban begerjedve lovagolt rajtam.... Szerintem belegondolt mi lenne ha egy másik szerszám is kényeztetné....
Én is eltudnám viselni ha egy másik férfivel ketten kényeztetnénk... Régi vágyam hogy lássak benne egy minimum 20-22 centis farkat ami eltűnik akar a fenekében is tövig.... Lehet egyszer összejön...

... 455 456 457 458 459 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19645db
Utolsó üzenet: ma 06:50

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!