Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 455 456 457 458 459 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#10546   2015. 01. 27. kedd 17:40
X Törölt felhasználó (907397)
én szívesen csatlakoznék párhoz lennék szopató ja a feleségnek a párja előtt is vagy lennék titkos szeretője hölgynek : ) de hát eddig nem sok minden van : (
#10545   2015. 01. 27. kedd 17:02
X Törölt felhasználó (940115) VIP
Sziasztok! Valóban klasz látvány és jó dopping...!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 01. 10. szombat 17:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (933371)
2015. 01. 10. szombat 17:04
sziasztok engem is izgat ha dugják a feleségem, de az is ha cumizik
#10544   2015. 01. 27. kedd 16:59
X Törölt felhasználó (940115) VIP
Szuperek vagytok!!! Ha gondoljátok...?! Puszi
(Ez egy válasz monilaci üzenetére (2015. 01. 12. hétfő 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 12. hétfő 11:52
életem legszebb élménye volt amikor láttam monit élvezkedni más farkán
#10543   2015. 01. 27. kedd 12:54
greatom greatom
Jaj, ne menj már! Én megcsinálom, milyet szeretnél? Ne foglalkozz a sok negatívval. Csak irígykednek.
(Ez egy válasz GIGA001 üzenetére (2015. 01. 27. kedd 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 27. kedd 11:42
Bocsánat.Lehet rosz helyen keresgéltem.
#10542   2015. 01. 27. kedd 11:59
X Törölt felhasználó (69371)
Egyszerűbb lett volna azt írnod, hogy bár a feleséged nem tud róla, de vannak olyan vágyaid, hogy szeretnéd ha más is megdugná előtted. Persze libidó csökkenés után ez a vágy alább is hagy. alien2
(Ez egy válasz GIGA001 üzenetére (2015. 01. 27. kedd 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 27. kedd 11:42
#10541   2015. 01. 27. kedd 11:42
GIGA001 GIGA001
#10540   2015. 01. 27. kedd 11:19
X Törölt felhasználó (69371)
Ez elég furcsa, és szinte hihetetlen felkérés. Inkább csak szórakozás a részedről, mert itt lesz annyi jelentkező, hogy...
Ha pedig komolyan gondolod, azért a jelentkezők figyelmét felhívnám arra, hogy (lehet durva) szerződést írassanak, hogy későbbiekben semmilyen követelésük ne legyen. Kezd egyre divatosabb lenni ez a csalás fajta. Szépen meg van a gyerek, aztán anyuka, (vagy) és a férje (aki nem az apa), elkezdik kiszedni a biológiai apából a gyerektartást. Ők felvesznek még mellé, egy rakat segélyt. Szóval érdemes odafigyelni.
Tételezzük fel semmi ilyen szándékotok nincs, és sajnos ez a helyzet, amit vázoltál. Ha lenne némi sütnivalód, akkor nem ilyen helyen keresnél. (Nekem már csak ezért is gyanús a posztod.) Ilyen helyzetben talán az a legjobb, ha olyan embert kérsz meg, akit ismersz és el tudnád fogadni, ha a születendő gyermek tőle örökelne meg bizonyos jegyeket. Magyarán egy beszámítható, jó megjelenésű embert, ismerőst kérnél meg. De ott vannak a spermabankok, vagy ha annyira nem nagy a gond, akkor a tőled nyert dolgokból is megtermékenyíthető a nő.
Ha ez egy valós probléma lenne, akkor a háziorvos, nőgyógyász rég elmondta volna a lehetőségeket és nem itt írnál ilyet.
(Ez egy válasz GIGA001 üzenetére (2015. 01. 27. kedd 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 27. kedd 10:59
Sziasztok!Valaki tudna e segiteni!27 éves feleségemmel szeretnénk gyereket és tőlem nem tud teherbe esni.Olyan férfit keresnénk aki ezt megtenné helyettem.ha itt nem találok olyat merre keresgéljek ilyen témában?
#10539   2015. 01. 27. kedd 11:09
X Törölt felhasználó (925653)
Nagyon vicces !! Biztos nem hallottál még a spermabankról !!
(Ez egy válasz GIGA001 üzenetére (2015. 01. 27. kedd 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 27. kedd 10:59
Sziasztok!Valaki tudna e segiteni!27 éves feleségemmel szeretnénk gyereket és tőlem nem tud teherbe esni.Olyan férfit keresnénk aki ezt megtenné helyettem.ha itt nem találok olyat merre keresgéljek ilyen témában?
#10538   2015. 01. 27. kedd 10:59
GIGA001 GIGA001
#10537   2015. 01. 26. hétfő 13:16
X Törölt felhasználó (926509)
Változó lehet, de én is sokkal jobban kívántam a feleségemet utána. Mondjuk mi tudatosan kezdtük el, nem csak úgy megtörtént a dolog.
(Ez egy válasz frangis üzenetére (2015. 01. 24. szombat 06:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 24. szombat 06:07
Én elejében szégyelltem,hogy csal a feleségem. Sokáig vegyes érzelmek dúltak bennem,de magamba szálltam,és rájöttem,nem őt kell hibáztatnom.Javasoltam játsszon nyílt lapokkal,nem kell az orromnál fogva vezetni. Szeretjük egymást,de ez kevés számára. Megértettem,és mostanában élvezem is ezt a helyzetet, Mikor hazajön az aktus-ok után,nekem is beszámol részletesen. Furcsa,de olyankor fedezem fel benne újra A NŐT és úgy megkívánom,mint a kezdetkor.
#10536   2015. 01. 25. vasárnap 13:46
X Törölt felhasználó (938808)
hat velem nem csalt volna a feleseged!!
(Ez egy válasz frangis üzenetére (2015. 01. 24. szombat 06:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Én elejében szégyelltem,hogy csal a feleségem. Sokáig vegyes érzelmek dúltak bennem,de magamba szálltam,és rájöttem,nem őt kell hibáztatnom.Javasoltam játsszon nyílt lapokkal,nem kell az orromnál fogva vezetni. Szeretjük egymást,de ez kevés számára. Megértettem,és mostanában élvezem is ezt a helyzetet, Mikor hazajön az aktus-ok után,nekem is beszámol részletesen. Furcsa,de olyankor fedezem fel benne újra A NŐT és úgy megkívánom,mint a kezdetkor.
#10535   2015. 01. 25. vasárnap 13:04
X Törölt felhasználó (104575)
Ez így egy szomorú történet. Lehet, hogy amúgy belefér a topik címébe, de szerintem jobb, ha az ilyen sztorik nem titokban, az ember háta mögött történnek. Hanem mondjuk az ember szeme előtt ! Az úgy mégiscsak izgisebb !
#10534   2015. 01. 25. vasárnap 08:03
X Törölt felhasználó (125544)
Ez tetszik!
#10533   2015. 01. 24. szombat 06:07
frangis frangis
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 01. 18. vasárnap 03:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (867473)
2015. 01. 18. vasárnap 03:14
Engem is régóta izgat a gondolat! Most megtörtént. Helyesebben két éve csak most derült ki. Igen megcsalt. Ahogyan beszéltünk róla, hogy történt nagyon felizgultam, hatalmasat sexeltünk! Közben mondta vele hogy csinálta. Viszont őt félbe hagyta mert a srác csak feküdt a hátán és ennyi. Jól indult de nem végződött kellemesen. Viszont tőlem most megkapta amit akkor ott nem. Őrületeset élveztünk mindketten! Igen izgat ha megdugják a feleségem!
#10532   2015. 01. 23. péntek 12:34
X Törölt felhasználó (104575)
Egyetlen egy alkalommal sem fordult elő nálunk, hogy ha valakivel megbeszéltük hogy akkor bárki is lemondta volna.
Ha meg már nem először jött valamelyik barátunk, akkor meg főleg nem gondolnám, hogy ilyen olyan indokkal lemondta volna bárki is.
Olyan volt, hogy késésben volt valamelyik barátunk, de csörgetett, hogy véletlenül se higgyük hogy nem jön.
#10531   2015. 01. 19. hétfő 21:33
Nyúlmedve Nyúlmedve
Sziasztok!
Örülök annak, hogy többen is érdekesnek találtátok, vagy netán páran magatokra ismertek a gondolatainkat, élethelyzetünket olvasgatva.
Egyelőre itt tartunk. Biztos vagyok abban (remélem), hogy attól még, hogy jelen pillanatban "monogám duó" smile a házasságunk státusza, lesz még többes kalandunk valamikor, egyszer.
Az élet változik, így mi is, és amire jelen körülmények közt nincs igény, az nem jelenti azt, hogy később sem lesz. De az egészen biztos, hogy nyomásgyakorlást alkalmazni nem fogok, sem ármányos terveket kiókumlálni, sem kisírni nem akarok semmit!
Tudja az asszonykám, hogy szeretem akkor is, ha soha többé nem lesz semmiféle többes, és akkor sem fogok kiakadni (persze, hogy nem), ha fogékony lesz újra egy hármasra, vagy más egyébre.
Érdekes, de a mások előtti szextől, a másokkal egy "légtérben" való szexeléstől nem zárkózott el. Pont ezért inkább spontán jöhetne össze ilyesmi, sem mint célzott tervezéssel. Elvégre továbbra is nagy lelkesedéssel járunk nudizni, ruhamentes szaunákba.

Szia Kisszivpar!
Mi sem vagyunk túl tapasztaltak, mivel pár alkalommal volt szerencsénk kalandozni, tehát a többesezés, a swinger klubba járás sohasem volt életforma vagy teljesen, hétköznapian természetes a számunkra. Fűszer, ahogyan írtam.

Szia Greatom!
Az ember mindig igyekszik okosnak lenni. Aztán vagy sikerül, vagy nem. Az meg alap egy kapcsolatban, legalábbis szerintem, hogy közösek a döntések, mivel közösek az érdekek is. Elvégre a "nyereségnek" is közösnek illik lennie.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 01. 15. csütörtök 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (915138)
2015. 01. 15. csütörtök 14:55
Háhá, mint ha az én feleségemmel beszélgettél volna. Ugyan ezeket mondja. eljen /bár mi sok téren,teljesen tapasztalatlanok vagyok többes terén/
#10530   2015. 01. 19. hétfő 11:43
zenitó zenitó
Ezen neked kár agyalnod,hiszen nincs se barátnőd,se feleséged.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 01. 19. hétfő 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (843004)
2015. 01. 19. hétfő 11:13
Tisztelt feleség b nő megosztók szeretném tőletek meg kérdezni hogy feleségetek vagy barát nőtökben milyen változás történt az első többes sex élmény után. De még érdekesebb lenne ha maguk a hölgyek mesélnék el hogy mi történt velük.
#10529   2015. 01. 19. hétfő 11:13
X Törölt felhasználó (843004)
Tisztelt feleség b nő megosztók szeretném tőletek meg kérdezni hogy feleségetek vagy barát nőtökben milyen változás történt az első többes sex élmény után. De még érdekesebb lenne ha maguk a hölgyek mesélnék el hogy mi történt velük.
#10528   2015. 01. 18. vasárnap 08:02
X Törölt felhasználó (879243)
csak így tovább!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 01. 18. vasárnap 03:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (867473)
2015. 01. 18. vasárnap 03:14
Engem is régóta izgat a gondolat! Most megtörtént. Helyesebben két éve csak most derült ki. Igen megcsalt. Ahogyan beszéltünk róla, hogy történt nagyon felizgultam, hatalmasat sexeltünk! Közben mondta vele hogy csinálta. Viszont őt félbe hagyta mert a srác csak feküdt a hátán és ennyi. Jól indult de nem végződött kellemesen. Viszont tőlem most megkapta amit akkor ott nem. Őrületeset élveztünk mindketten! Igen izgat ha megdugják a feleségem!
#10527   2015. 01. 18. vasárnap 03:14
X Törölt felhasználó (867473)

... 455 456 457 458 459 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19666db
Utolsó üzenet: ma 06:58

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!