Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 451 452 453 454 455 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#10600   2015. 02. 19. csütörtök 19:29
Spermadonor Spermadonor
Az Én történetem kicsit szokatlan, de megírom, mert valahogy így kezdődött a hármas iránti vonzalmam, igaz két éve lassan erre a területre nem tévedtem csak lélekben.
Sok évvel ezelőtt, egy konferencia unalmas perceiben a gépemen chat programon beszélgettem és keveredtem össze egy párral. Azaz a pár hölgy tagjával. Beszélgetés során sok érdekes infót megtudtam kiderült számomra, hogy a hölgy nálam picit fiatalabb a srác 8 évvel idősebb. A beszélgetés során elmondta a lány, hogy lényegében egy gyerek projektben vannak, de nem jött össze nekik régóta, pedig szerinte mindenkivel minden rendben. Jártak lombikra de nem jött össze, és a támogatott keret már elfogyott. Sokat gondolkodott, hogy válik, vagy hogy a férje háta mögött elmegy a discoba és lesz ami lesz alapon... Sokszor hallottam, hogy a Nő mindenre képes ha gyereket akar, vagy ha nem. Ő jobban szereti a férjét, hogy elhagyja ezért kitalálták, talán hármasban sikerülhet egy babyt összehozni. Na itt gondolkodóra fogtam, és bíztam benne nem rám gondolnak. Képet cseréltünk, és mondta majd jelentkezik, ha a párja hazajön és átgondolják. Gondoltam ennek itt vége is.
Egyszer csak villog a képernyőn, hogy keresnek, a srác írt, és lényegében elmondta, hogy mi is a vágyuk. Na ekkor megremegett bennem minden, de hát ne féljünk egyből. A sráccal sok mindent megbeszéltünk, lényeg, hogy meggyőzött, hogy ha nem vagyunk szimpik egymásnak akkor mindenki mondhat nemet, és mivel csak a keresztnevünket mondjuk és szállodában találkozunk lesz ami lesz. (Tudom lehet meggondolatlanságnak tűnik, de fiatalság bohóság.) Találkoztunk is a szálloda lobbyjában a sráccal a lány fent volt a szobában. Itt neki, mint pasinak kell döntenie, hogy szimpatikus vagyok-e, mondta el végül is a játékszabályokat. Megtörtént, egy jófej nyitott srác volt, hasonló gondolkodással mint én. Belevágtunk!
Ahogy a lifttel mentünk fel a szobához, egyre jobban vert a szívem, száradt a szám... Nem felejtem el 511-es szoba, franciaággyal két fotellel... jobbra belépve a fürdő. A férj mondta ne lepődjek meg, párja az ágyon fog feküdni...
#10599   2015. 02. 19. csütörtök 18:07
alive alive
Szuper lehetett, gratulálok!
(Ez egy válasz werf08 üzenetére (2015. 02. 19. csütörtök 11:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 02. 19. csütörtök 11:59
...Folyt.
Ezután nejem négykézlábra állt, mire a srác ismét elkezdte dugni a fenekét. Én melléjük térdelve gyönyörködtem a látványban és közben a lüktető farkam ráztam, nejem könyékre rogyva sóhajtozott.Miután a srác "kiszállt" én kezdtem el ismét dugni, először a punciját, majd a popóját, közben most a haver nézett minket. Ekkor már majdnem eldurrantam ezért kivettem a farkam, mire ő ismét betette és még dugtak 1-2 percig.Ezután pihit tartottunk, majd kimentem a fürdőbe.Soha nem felejtem el azokat a nyögéseket amit akkor hallottam. Mire visszaértem a srác fél oldalra fordította a hason fekvő párom és most úgy dugta a punciját, egyik kezével a lábát tartotta, a másikkal pedig a mellbimbóit dörzsölte. Ezután nejem szopni kezdett, miközben a másik fasz ki-be járt benne.Miután ismét felállt a farkam, nejem beleült, átkarolta a nyakamat és ennyit mondott:Most már menjetek el ti is légyszi! Ekkor a haver mögé térdelt és lassan ismét bevezette a farkát a fenekébe. Ezután a nejem nagyon mély nyögésekbe kezdett, ami kis idő múlva sikításba ment át.Ekkor a srác turbóra kapcsolt és nemsokára előbb a párom majd néhány másodperc múlva a barátunk és én is hatalmasat élveztünk.Mint később párom élménybeszámolójából kiderült, mivel a srácnak vékonyabb a farka, ezért volt ennyire kedvére való a sok popószex.Bocs ha hosszú volt,nekem akkor elröppent, már várom a következőt.
#10598   2015. 02. 19. csütörtök 14:49
X Törölt felhasználó (350879)
Eddig az ilyen esetekben nem volt soha probléma, és nem egy alkalommal hosszabb ideig is eltartott a kapcsolat... Volt, hogy évekig, és van olyan kapcsolat, amiből ma is megmaradt a barátság.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 02. 19. csütörtök 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (104575)
2015. 02. 19. csütörtök 13:09
Nagyon jó kis sztori, fasza kis este lehetett.
Hanem mostmár szívesen olvasnék részletes, és lehetőleg igaz történetekek olyan srácoktól akik mint harmadik beszállók voltak akár egyszeri, akár sűrűbb alkalmakkor.
Az ő nézőpontjuk is érdekelne, milyen "idegenként" más csajával lenni, akár közösen, akár csak "simán".
Volt e aki esetleg viszakozott valamiért, vagy nem működöt a dolog mert ott volt a férj is, vagy minden simán ment.
#10597   2015. 02. 19. csütörtök 13:09
X Törölt felhasználó (104575)
Nagyon jó kis sztori, fasza kis este lehetett.
Hanem mostmár szívesen olvasnék részletes, és lehetőleg igaz történetekek olyan srácoktól akik mint harmadik beszállók voltak akár egyszeri, akár sűrűbb alkalmakkor.
Az ő nézőpontjuk is érdekelne, milyen "idegenként" más csajával lenni, akár közösen, akár csak "simán".
Volt e aki esetleg viszakozott valamiért, vagy nem működöt a dolog mert ott volt a férj is, vagy minden simán ment.
(Ez egy válasz werf08 üzenetére (2015. 02. 19. csütörtök 11:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 02. 19. csütörtök 11:59
...Folyt.
Ezután nejem négykézlábra állt, mire a srác ismét elkezdte dugni a fenekét. Én melléjük térdelve gyönyörködtem a látványban és közben a lüktető farkam ráztam, nejem könyékre rogyva sóhajtozott.Miután a srác "kiszállt" én kezdtem el ismét dugni, először a punciját, majd a popóját, közben most a haver nézett minket. Ekkor már majdnem eldurrantam ezért kivettem a farkam, mire ő ismét betette és még dugtak 1-2 percig.Ezután pihit tartottunk, majd kimentem a fürdőbe.Soha nem felejtem el azokat a nyögéseket amit akkor hallottam. Mire visszaértem a srác fél oldalra fordította a hason fekvő párom és most úgy dugta a punciját, egyik kezével a lábát tartotta, a másikkal pedig a mellbimbóit dörzsölte. Ezután nejem szopni kezdett, miközben a másik fasz ki-be járt benne.Miután ismét felállt a farkam, nejem beleült, átkarolta a nyakamat és ennyit mondott:Most már menjetek el ti is légyszi! Ekkor a haver mögé térdelt és lassan ismét bevezette a farkát a fenekébe. Ezután a nejem nagyon mély nyögésekbe kezdett, ami kis idő múlva sikításba ment át.Ekkor a srác turbóra kapcsolt és nemsokára előbb a párom majd néhány másodperc múlva a barátunk és én is hatalmasat élveztünk.Mint később párom élménybeszámolójából kiderült, mivel a srácnak vékonyabb a farka, ezért volt ennyire kedvére való a sok popószex.Bocs ha hosszú volt,nekem akkor elröppent, már várom a következőt.
#10596   2015. 02. 19. csütörtök 11:59
werf08 werf08
...Folyt.
#10595   2015. 02. 19. csütörtök 11:33
werf08 werf08
Sziasztok! Egy hármas élményemet szeretném megosztani veletek. 30-as párként már nagyon régen, volt 1-2 kalandunk, akkor egy haverom szállt be 3.-nak, de mivel még nagyon kezdők voltunk, úgy gondoltam páromnak nem volt maradandó élmény.Miután azonban nemrég többször újra szóba került a téma, először elzárkózott, majd aztán azt mondta, hogy csak is vele tudná ismét elképzelni. Mivel azonban a sráccal csak nagyon ritkán találkozunk, már szinte le is mondtam a dologról.Néhány hónap múlva mégis összefutottunk vele egy házibuliban, ahová a haver egyedül érkezett.Egész estés iszogatás, duma közben odakint hatalmas havazás volt, és mivel ő elég messze lakott, a párom aki kissé becsiccsentett felajánlotta, hogy aludjon nálunk. Amíg hazaértünk nekem is leesett a tantusz, miért is hívta hozzánk "aludni". A srác azonban mit sem sejtett.Míg párom zuhanyzott, gyorsan megbeszéltem vele mit tervezünk.Természetesen azonnal rábólintott, már csak azért is mert mint mondta, éppen facér.Ezután párom bejött egy rövid hálóingbe és mellém feküdt az ágyon, a haver pedig kiment zuhanyozni.Mikor visszaért és leült a fotelbe, elővettem a nejem egyik mellét és elkezdtem masszírozni, közben még TV-t néztünk és dumáltunk. Néhány perc múlva megcsókoltam, majd elkezdtem nyalni a bimbóját.Amikor legközelebb felnéztem, a haver feje már párom lábai között volt aki először halkan, majd később egyre hangosabban nyögdécselt, miközben egyik kezével elővette a farkam és elkezdte rázni, a másik kezével pedig a srác haját túrta.Ezután cseréltünk, én kezdtem nyalni a csiklóját miközben a punciját ujjaztam.Ezalatt a barátom, mellé térdelt az asszonynak és a melleit gyúrta, nyalta. A következő képkocka az volt előttem, hogy a haver gatyájában van a párom keze és a heréit masszírozza, miközben hevesen smárolnak. Miután kivette az akkor már álló falloszt, előbb elkezdte nyalni alul a zacskótól fel a makkig, majd a srác finoman rátartva a fejére a szájába tette a péniszét,ő pedig lassan szopni kezdte.Ekkor már kész voltam a látványtól, majd szét durrantam.Ezután a srác óvszert húzott, helyet cseréltünk és mutattam neki, hogy kezdheti. Mielőtt ismét smárolni kezdtünk a párommal annyit láttam, hogy elkezdte ujjazni, de ekkor még nem láttam, hogy a popóját is.Az asszony hevesen sóhajtozott, néha aprókat sikított, miközben én a nyakát harapdáltam és a bimbóit izgattam.Közben a haver a párom lábait a könyök hajlatában tartva betette a farkát, de mint később kiderült egyből a popóba, amit addig már jól ki is tágított. Nekem ezért csak az tűnt fel, hogy a nejem egyre vadabbul sikít.Néhány perc vad lihegés sikongatás után a srác a vállára tette át a nejem lábait és még mélyebbre tolta a farkát a párom fenekébe, mire ő hatalmasat élvezett.Ezután én kezdtem el dugni a punciját ő pedig elkezdte verni a másik farkat,közben én a csiklóját izgattam a barátom pedig a melleit kényeztette szájával.Nem kellett túl sokáig várnunk, mert nejemnek ismét hatalmas orgazmusa volt, most velem.Folyt. köv.
#10594   2015. 02. 16. hétfő 06:40
yume yume
Teljesen igazad van
(Ez egy válasz Johnny73 üzenetére (2015. 02. 14. szombat 19:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 02. 14. szombat 19:10
Először ez egy természetes reakció minden nő részéről. Ne csodálkozz rajta hogy így reagál. A tapasztalatom az, hogy leginkább olyan pároknál jön össze a dolog, akik már több éve együtt vannak, és talán egy kicsit már megszokottá vált a dolog az ágyban. Viszont egy idő eltelte után, minden nő fantáziájában megfordul, hogy milyen lenne egy másik pasival. Mivel írtam már évekkel ezelőtt a volt feleségemmel lévő szexuális kalandjainkról, ott konkrétan leírtam, hogy is kezdődött a nyitott gondolkodásunk. A volt feleségem rettenetesen prűd volt, konzervatív. Azt a nőt, aki megcsalta a férjét, mindenféle kurvának elhordta. Aztán eltelt pár év, és egy pálfordulás következett. Közös szexfilm nézések, elsősorban 2/1-es felállásokról, szex közbeni beszéd hozzá. És addig mondogattam, és suttogtam afülébe, hogy próbáljuk ki, mert végülis mi bajunk történne, belement a dologba, azzal a feltétellel, ha az aktus közben nem lesz jó, azonnal abbahagyjuk. Aztán miután átestünk a tűzkeresztségen, jött a következő alkalom, majd a harmadik, és így tovább. És a kezdeti szégyenlősség ellenére, teljesen feloldódott, és nyitottá vált több dologra is. Több pasival kényeztettük, és természetessé vált közöttünk, hogy ő mással is fog szexelni, amikor neki kedve támadt egy idegen farokra. Tehát minden nőt bele lehet vinni, még a legprűdebbet is, csak nem ajtóstul kell rontani a házba, ez kizárólag folyamatos adagolással jöhet létre. És természetesen megfelelő intelligencia is kell hozzá. Mivel itt nem megcsalásról van szó, hanem kizárólag a szexuális élményeink bővítésére. Ha valaki féltékeny típus, az ne menjen bele, mert rosszul sülhet el a dolog! Ha valaki belemegy, annak fel kell mérni a dolgot, és tudomásul kell venni, és szinte akarni is kell, hogy itt bizony nyalni, szopatni és baszni fogják az asszonyt! De aki még nem próbálta ki, az nem tudja hogy milyen rendkívüli élménytől esett el! Borzalmasan izgató látni a párunk arcát, amikor elalél a gyönyörtől, amit más okoz neki.
#10593   2015. 02. 16. hétfő 05:10
keresnék keresnék VIP
Szuper bizony,én is szeretem ha mással dug
#10592   2015. 02. 16. hétfő 03:09
ford123456789 ford123456789
Igen ez szuper élmény
#10591   2015. 02. 15. vasárnap 20:26
X Törölt felhasználó (944921)
izgis ez a téma remélem nem soká tudok én is hozzá szólni
#10590   2015. 02. 14. szombat 19:10
Johnny73 Johnny73
Először ez egy természetes reakció minden nő részéről. Ne csodálkozz rajta hogy így reagál. A tapasztalatom az, hogy leginkább olyan pároknál jön össze a dolog, akik már több éve együtt vannak, és talán egy kicsit már megszokottá vált a dolog az ágyban. Viszont egy idő eltelte után, minden nő fantáziájában megfordul, hogy milyen lenne egy másik pasival. Mivel írtam már évekkel ezelőtt a volt feleségemmel lévő szexuális kalandjainkról, ott konkrétan leírtam, hogy is kezdődött a nyitott gondolkodásunk. A volt feleségem rettenetesen prűd volt, konzervatív. Azt a nőt, aki megcsalta a férjét, mindenféle kurvának elhordta. Aztán eltelt pár év, és egy pálfordulás következett. Közös szexfilm nézések, elsősorban 2/1-es felállásokról, szex közbeni beszéd hozzá. És addig mondogattam, és suttogtam afülébe, hogy próbáljuk ki, mert végülis mi bajunk történne, belement a dologba, azzal a feltétellel, ha az aktus közben nem lesz jó, azonnal abbahagyjuk. Aztán miután átestünk a tűzkeresztségen, jött a következő alkalom, majd a harmadik, és így tovább. És a kezdeti szégyenlősség ellenére, teljesen feloldódott, és nyitottá vált több dologra is. Több pasival kényeztettük, és természetessé vált közöttünk, hogy ő mással is fog szexelni, amikor neki kedve támadt egy idegen farokra. Tehát minden nőt bele lehet vinni, még a legprűdebbet is, csak nem ajtóstul kell rontani a házba, ez kizárólag folyamatos adagolással jöhet létre. És természetesen megfelelő intelligencia is kell hozzá. Mivel itt nem megcsalásról van szó, hanem kizárólag a szexuális élményeink bővítésére. Ha valaki féltékeny típus, az ne menjen bele, mert rosszul sülhet el a dolog! Ha valaki belemegy, annak fel kell mérni a dolgot, és tudomásul kell venni, és szinte akarni is kell, hogy itt bizony nyalni, szopatni és baszni fogják az asszonyt! De aki még nem próbálta ki, az nem tudja hogy milyen rendkívüli élménytől esett el! Borzalmasan izgató látni a párunk arcát, amikor elalél a gyönyörtől, amit más okoz neki.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 02. 12. csütörtök 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (841722)
2015. 02. 12. csütörtök 09:22
Engem izgatna ha láthatnám. Már említettem neki, de hallani sem akar róla. Teljesen elzárkózik.
Így marad az álmodozás... :-(
#10589   2015. 02. 12. csütörtök 09:25
759305 759305
Még nem tudja mi lenne a jó neki smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 02. 12. csütörtök 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (841722)
2015. 02. 12. csütörtök 09:22
Engem izgatna ha láthatnám. Már említettem neki, de hallani sem akar róla. Teljesen elzárkózik.
#10588   2015. 02. 12. csütörtök 09:22
X Törölt felhasználó (841722)
#10587   2015. 02. 11. szerda 20:58
parow parow
az ok de ha barátodként mutattad be a párodnak kicsit neked is "el kellett hinni" , hogy vele is elhitesd . és a végére úgy alakult hogy nem is kellett megjátszani . erre gondoltam , és hogy egy "valódi baráttal" ez fordítva elég meredek
(Ez egy válasz Johnny73 üzenetére (2015. 02. 11. szerda 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 02. 11. szerda 14:59
Köszönöm szépen, hogy azért vannak itt normális emberek is. Sajnos mindenhol vannak provokátorok, akik befészkelik magukat, mint ahogy ide is a jo parban. Ráadásul még helyesen sem tud írni. Ennyit az intelligenciáról. Kedves parow! A barátot én természetesen a házibarát fogalmára gondoltam. Nekem is van olyan barátom, aki olyan nekem, mintha a testvérem lenne. A házibarát pedig az, aki többször eljön, és megdugja a párom. Vele csak szexuális témát tárgyalunk ki. smile
#10586   2015. 02. 11. szerda 20:54
parow parow
én lennék a potyás? ...nem mint ha ez számítana , személyeskedj ha olyanod van , éltesd az egód ! győzz !
mondjuk néhány évvel régebben vagyok errefelé mint te , de örülök hogy így összetegeződtünk .
#10585   2015. 02. 11. szerda 20:41
X Törölt felhasználó (936816)
Szerintem nem ér annyit,hogy felhúzd magad egy gyökéren, aki még helyesen írni sem tud.
(Ez egy válasz Johnny73 üzenetére (2015. 02. 11. szerda 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 02. 11. szerda 14:59
Köszönöm szépen, hogy azért vannak itt normális emberek is. Sajnos mindenhol vannak provokátorok, akik befészkelik magukat, mint ahogy ide is a jo parban. Ráadásul még helyesen sem tud írni. Ennyit az intelligenciáról. Kedves parow! A barátot én természetesen a házibarát fogalmára gondoltam. Nekem is van olyan barátom, aki olyan nekem, mintha a testvérem lenne. A házibarát pedig az, aki többször eljön, és megdugja a párom. Vele csak szexuális témát tárgyalunk ki. smile
#10584   2015. 02. 11. szerda 18:43
X Törölt felhasználó (936816)
nyes nyes nyes ez jó !
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2015. 02. 10. kedd 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 02. 10. kedd 11:28
Én pedig most kényelmesen hátradőlök a fotelben és kérek egy kávét smile
#10583   2015. 02. 11. szerda 14:59
Johnny73 Johnny73
(Ez egy válasz parow üzenetére (2015. 02. 09. hétfő 23:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 02. 09. hétfő 23:03
baráti viszony ... ezen morfondíroztam , mert nekem a barát az olyan valaki aki ébvtizedes titkokat őriz stb , de ha onnan nézzük nem volt barátom akivel ilyesmit megosztanék ... csak azért mondom ezt mert ezek szerint a barátságnak is sok árnyalata van smile
#10582   2015. 02. 11. szerda 13:31
vakany111 vakany111
Elmesélhetnétek a részleteket....ti pl gyönyörű látvány lehetetek
(Ez egy válasz pár8476 üzenetére (2015. 02. 11. szerda 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 02. 11. szerda 10:32
Mi már megéltük. smile SZUPER! smile
#10581   2015. 02. 11. szerda 12:36
Váradi Péter Váradi Péter
worship Szerencsések vagytok!!!
(Ez egy válasz pár8476 üzenetére (2015. 02. 11. szerda 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 02. 11. szerda 10:32
Mi már megéltük. smile SZUPER! smile

... 451 452 453 454 455 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19640db
Utolsó üzenet: ma 11:07

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!