Én nem bánnám, ha én is ott lehetnék, és aszisztálnék hozzá
Ha viszont a Tiéd nem álmodozik ilyesmiről, akkor Te kibaszott jó lehetsz (és biztos, hogy nem csak neki).
Én párszor megdugattam a haverommal a csajomat és fantasztikus érzés volt végignézni ahogy szétbassza a pináját!
Engem érdekelne.Van kedvetek ismerkedni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 30. szerda 04:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 30. szerda 04:57
Törölt felhasználó (74784)

Engem is nagyon izgat a téma!
Szeretném látni a feleségemet más férfival, izgatna ahogy széttenné neki a lábát ő meg jól megkefélné. Szex közben beszélünk ilyenről és nagyon élvezi. Raktam fel róla hrdetést szexpartnerkeresőben reélem kiválaszt valakit!
Szeretném látni a feleségemet más férfival, izgatna ahogy széttenné neki a lábát ő meg jól megkefélné. Szex közben beszélünk ilyenről és nagyon élvezi. Raktam fel róla hrdetést szexpartnerkeresőben reélem kiválaszt valakit!
Engem is nagyon izgat a téma!
mi volt a leg-extrémebb hely ahol többesben szexeltél?
szia))izgalmas dolgokat csináltok!én is szeretem az ilyesmiket))pl egy vonaton teljesen ismeretlen Nőt pl Téged)) bevinni egy fülkébe és mindenhol megdugni,szopatni,kinyalni stb.az kimondottan izgatna ha a Férjed mondaná,hogy mit csináljak Veled!))
nem haragszom
csak tiltottalak miatta...gondolkozz el barátom, és ha nem tudsz a témához hozzászólni, akkor ne tedd...vedd fel a kapcsolatot evzol-lal priviben, és beszéljétek meg ott a részleteket

szia
szivesen beszálnék ha gondoljátok képet küldök ha irtok
mail és msn cimem norbyboyno1@citromail.hu
szivesen beszálnék ha gondoljátok képet küldök ha irtok
mail és msn cimem norbyboyno1@citromail.hu
nah...cica-mica
ez már megint mi? így próbálod ki, hogy tudsz-e már írni a tiltásod után? az előző után is töröltem már egy hasonlóan magvas hozzászólást...nem lesz ennek jó vége
kérlek szépen, hogy a topicnak megfelelő hszeket írjál,például arról, hogy a férjedet miért izgatja, ha téged megdug valaki...a tangás sztori, és a vonatos terpeszes ülés is erről szóljon, jó?

Hat en nem osztom meg az aszonyt senkivel esteleg a masik aszonyat
)

Melyik volt a legizgalmasabb és élvezetesebb szitu számodra? A mini alatt van tanga vagy nélküle szoktál utazni? Discóban szoktál pasizni,miközben a férjed is ott van?
Nem semmi,de érdekes... A fiúk szemébe nézel vagy nem? Voltál már olyan szituban,hogy miközben találkoztatok egy idegen pasival,beszélgettetek a fiú tapogatott,mondjuk benyúlt a puncidba(természetesen a férjed jelenlétében) és közben ment a dumcsi,mint ha misem történt volna? Néhány éve voltam hasonló helyzetben egy strandon, ott a pasi nem volt aktív,csak a leányzó helyezkedett mindig úgy,hogy egészen véletlenül lássam amint megigazítja a kis bikini alsóját a puncijánál,úgy kelt fel a törölközőről,hogy pucsított,szétett lábakkal,felém fordulva napozott,stb. Kellemes volt,elhiheted...
nálam látnád a hatását...

én szivesen hagynám hogy legyen még 1 fiu, csak még noszogatom, hogy hagyja magát. töltöttem fel képet róla a párokba.
Kedvem lenne egy ilyen "vadászaton" részt venni,mint passzív szereplő. Úgy értem,hogy onnét kezdve,hogy megérkeztek a strandra és kiválasztjátok a megfelelő fiúkat..
swingerboy@citromail.hu
swingerboy@citromail.hu
Szuper kis történet,ha van még szívesen olvasnék... Hány pasival csinálod egyszerre a férjed jelenlétében? Az mit jelent,hogy a férjed tervezi meg? Esetleg Ő irányítja az egész "bulit"? SZERENCSÉSEK VAGYTOK,HOGY EGYMÁSRA TALÁLTATOK..
ezek szerint nem elég a férjed,h. másokkal is "szexualizálsz"?...

Egymással dugtatok mások előtt,vagy párt cseréltetek és úgy néztétek egymást?
(Ez egy válasz Nasrad28 üzenetére (2007. 05. 25. péntek 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)
A feleségemmel 26 éve élek együtt,Volt neki középiskolás korában egy barátja.Mikor még én nem ismertem. Izgalmas volt ezt a srácot kiütni a nyeregből.Aztán egymásba szerettünk.Elmondta hogy már lefeküdtek. Én azt hittem úgy egyszer kétszer, amit én is megtettem akkoriban, ha úgy adódott. Később mikor már a feleségem volt érdekelni kezdett, és addig faggattam míg egész részletességgel mesélt a kapcsolatukról. Egész naturálisan, szinte mindent elmondott.Kiderült hogy a kapcsolatuk kimerítette a házasság fogalmát, szinte minden nap csinálták. Általában este az ágyban mesélte el, én is meglepődtem, mert ahelyett hogy féltékenységet váltott volna ki belőlem felizgultam ,és bizony a vallomás közben többször is közösültünk.Észre vettem hogy amint mesél ő is felizgul.Azóta amikor eggyütt vagyunk sokszor gondolok arra hogy milyen lehetett amikor a fiúval csinálták és bizony még mindig felizgulok. Többször próbáltam már rávenni párcserére, de úgy tesz mintha hallani sem akarna a dologról. Pedig szeretném látni más férfival. DE az is lehet hogy féltékeny. Nem értem, mert már volt más férfival, akkor meg miért.