nálunk működik hála..... én imád ha más......
Szia!Meg kell őt tanítani arra,hogy ne szeresse annyira magát,mert ez az alfája és egyben omegája a kisajátításnak.Ezzel párhuzamban,meg annyira kell tudnia téged szeretnie,hogy megengedje ezt neked,így szerezve neked átvitt értelemben is plusz örömöt.Azt tudnod kell,hogy neked is szeretned kell a férjedet,hogy tudd értékelni a gesztusát,és az újdonság varázsa miatt ne hagyd el őt.Kölcsönös érzelmi fejlettség nélkül,aminek az egyik formája a bizalom,nem működik a dolog!Én ezt már sajnos megtapasztaltam!Nem is egyszer!szia!
(Ez egy válasz Nőci üzenetére (2015. 08. 14. péntek 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 14. péntek 15:34

Én is nagyon szeretném a férjemet rávenni, hisz 20 év után kellene valami más, de azt mondja, nem bírná elviselni, ha más pasi hozzám érne. Nő jöhet(ne), de csakis nekem. Meg vagyok lőve...
Ha akarod megpróbálok segíteni neked.
Nézd meg az üzeneteidet... (Ez egy válasz Nőci üzenetére (2015. 08. 15. szombat 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Nézd meg az üzeneteidet... (Ez egy válasz Nőci üzenetére (2015. 08. 15. szombat 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát... bár igazad lenne. Már nincs ötletem, hogy győzhetném meg.
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2015. 08. 15. szombat 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Lehet nem reménytelen még, csak hosszbb "játékot" igényel...
(Ez egy válasz Nőci üzenetére (2015. 08. 14. péntek 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 14. péntek 15:34

Én is nagyon szeretném a férjemet rávenni, hisz 20 év után kellene valami más, de azt mondja, nem bírná elviselni, ha más pasi hozzám érne. Nő jöhet(ne), de csakis nekem. Meg vagyok lőve...
Beszélgessetek sokat. Szex közben mi sokszor mesélünk egymásnak, elmondjuk épp mit érzünk, mit gondolunk, miről fantáziálunk stb. Nálunk több évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy már a hölgy tagunk is nyugodt átadással tudjon beszélni arról, éppen mi játszódik le a fejében, kire, vagy éppen kikre gondol szex közben, ha épp tudunk bárkit is társítani a képhez. Ma már szexen kívül is nyíltan beszélünk ilyen dolgokról. Nagyon izgalmas egy játék, folyamatosan feszegetjük a fantázia átlépésének határait, sajnos nekünk még nem sikerült (csakis miattunk). De ami késik, nem múlik
Ha megvan rá a hajlam, megvan a kellő bizalom, és mind a ketten ugyanúgy reagáltok a kimondott szavakra, akkor nem lesz gond. Nálunk ez egy nagyon hosszú folyamat lett.
(Ez egy válasz bettinatoth üzenetére (2015. 08. 07. péntek 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 07. péntek 09:50

Én is nagyon szeretném ha párom belemenne a többesbe, akár plussz pasis játékba, de nem tudom rávenni. Pedig tutira megkedvelné, csak az első lépés hiányzik. Szerintetek próbálkozzak?
Csak utalás,és a tapasztalatom,megért dolgokat próbáltam pár sorban összefoglalni,mindig vannak kivételek,ahol meg a hölgy akarja ott pont a pasi nem.Ez is-ilyen is van biztos.Általában azért amelyik hölgy már volt a párja elött ilyenben és aránylag jól megélte az fogékonyabb a szerelmével,már férjével is ilyen dolgokra...........
(Ez egy válasz MaroonRoze üzenetére (2015. 08. 08. szombat 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 08. szombat 10:31

Mi már több mint egy éve együtt voltunk mire feljött ez a téma...nem kis bizalom kell ehhez, amit azért fél év alatt igen nehéz kiépíteni, legalábbis szerintem.
Én csak azt nem értem, hogy aimi volt, és mind a ketten élveztünk, az miért tünt el az egyik pillanatról a másikra.
A harmadik féllel sem volt gond, neki is tetszett a dolog. Tényleg csak a sexről, a szórakozásról szólt minden...
Ma pedig már hallani sem akar arról, hogy 3. személy is legyen...
A harmadik féllel sem volt gond, neki is tetszett a dolog. Tényleg csak a sexről, a szórakozásról szólt minden...
Ma pedig már hallani sem akar arról, hogy 3. személy is legyen...
A minimum.....hogy írsz üzit adatlapunkra...és hagysz valami-féle elérhetőségi lehetőséget..
További jó szórakozást..
Ilonka (Ez egy válasz johiboy üzenetére (2015. 08. 10. hétfő 07:48), amit ide kattintva olvashatsz)

További jó szórakozást..
Ilonka (Ez egy válasz johiboy üzenetére (2015. 08. 10. hétfő 07:48), amit ide kattintva olvashatsz)
szia jelentkeznék szegedről
tobb info privátban
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 08. 10. hétfő 03:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 10. hétfő 03:56

Törölt felhasználó (912863)

Sziasztok!
Szegedről jelentkező..?
Szegedről jelentkező..?

az én árom bele megy,én meg imádom ha más dugja .....akàr ott vagyok a szitu láttán akàr nem csak tudjaka róla,nagyon izgat
Sziasztok!
Szegedről jelentkező..?
Szegedről jelentkező..?

Egyetértek, én is próbálom ezt járni
(Ez egy válasz pampallini007 üzenetére (2015. 08. 07. péntek 18:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 07. péntek 18:03

Nem, és mostanában nem is fog, szóval hagyom, lehetséges eltelik egy kis idő magától fog érdeklődni, ilyenek a nők...ezt nem rosszból mondtam, hanem ki kell őket ismerni...és ha határozott nemet mond véglegesen elfogadom, végül is o a párom...
Mi már több mint egy éve együtt voltunk mire feljött ez a téma...nem kis bizalom kell ehhez, amit azért fél év alatt igen nehéz kiépíteni, legalábbis szerintem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 08. 07. péntek 19:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 07. péntek 19:21
Törölt felhasználó (970042)

Ezek a dolgog a kapcsolat min első fél évében-ig ki kell derűlni,utána már sehol semmi.Ki ilyen ki olyan.ahol meg működött ott is megszünhet egy idő után mert pl:csak egy jó party-fogás miatt volt benne évekig,gyerek,stb----után sehol semmi...........................ez is egy verzió,megtörtént esetek egyike...................
Ezek a dolgog a kapcsolat min első fél évében-ig ki kell derűlni,utána már sehol semmi.Ki ilyen ki olyan.ahol meg működött ott is megszünhet egy idő után mert pl:csak egy jó party-fogás miatt volt benne évekig,gyerek,stb----után sehol semmi...........................ez is egy verzió,megtörtént esetek egyike...................
Nem, és mostanában nem is fog, szóval hagyom, lehetséges eltelik egy kis idő magától fog érdeklődni, ilyenek a nők...ezt nem rosszból mondtam, hanem ki kell őket ismerni...és ha határozott nemet mond véglegesen elfogadom, végül is o a párom...
(Ez egy válasz bettinatoth üzenetére (2015. 08. 07. péntek 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Neked sikerült meggyőznöd?
(Ez egy válasz pampallini007 üzenetére (2015. 08. 07. péntek 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 07. péntek 11:34

Szia, uabba a szituációba vagyok, őszinte közös beszélgetésekkel sokkal többre mész,Ne erőltesd és ha úgy veszed eszre meg mindig ellenzi,hagyjad egy jó darabig, esetleg időközönként hozd elő intim percekbe,talán akkor többre mész,ha totálisan nem tetszik neki a legokosabb ha belenyugszol o nem az a no aki ezt szeretne, fogadd el mivel a párod.
Szia, uabba a szituációba vagyok, őszinte közös beszélgetésekkel sokkal többre mész,Ne erőltesd és ha úgy veszed eszre meg mindig ellenzi,hagyjad egy jó darabig, esetleg időközönként hozd elő intim percekbe,talán akkor többre mész,ha totálisan nem tetszik neki a legokosabb ha belenyugszol o nem az a no aki ezt szeretne, fogadd el mivel a párod.
(Ez egy válasz bettinatoth üzenetére (2015. 08. 07. péntek 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)

Én is nagyon szeretném ha párom belemenne a többesbe, akár plussz pasis játékba, de nem tudom rávenni. Pedig tutira megkedvelné, csak az első lépés hiányzik. Szerintetek próbálkozzak?
Szerintem lassan vezesd rá...
Pláne ha elzárkózik... (Ez egy válasz bettinatoth üzenetére (2015. 08. 07. péntek 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Pláne ha elzárkózik... (Ez egy válasz bettinatoth üzenetére (2015. 08. 07. péntek 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)