Privátban leírod?
Igen... Sok mindennel kapcsolatban mondtam már, hogy egy életem van, aztán mégsem magamat helyezem előtérbe. Én sejtem, hol a gond, de nem fórumtéma.
(Ez egy válasz azjul üzenetére (2015. 08. 16. vasárnap 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 16. vasárnap 19:04

Mindenkinek egy élete van és joga van a saját vágyait kiélni.. Saját érdekedben kínáld meg egy nővel, mikor veled lesz. Utána próbáld azt, hogy csak flörtölni szeretnél. Kísérjen el egy masszőrhöz.
Ha nem sikerül a beleegyezését, érdeklődését felkelteni, akkor nélküle ugorjál bele a többesbe. Nem bánod meg.
Ha nem sikerül a beleegyezését, érdeklődését felkelteni, akkor nélküle ugorjál bele a többesbe. Nem bánod meg.
Mindenkinek egy élete van és joga van a saját vágyait kiélni.. Saját érdekedben kínáld meg egy nővel, mikor veled lesz. Utána próbáld azt, hogy csak flörtölni szeretnél. Kísérjen el egy masszőrhöz.
Ha nem sikerül a beleegyezését, érdeklődését felkelteni, akkor nélküle ugorjál bele a többesbe. Nem bánod meg. (Ez egy válasz Nőci üzenetére (2015. 08. 16. vasárnap 16:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 16. vasárnap 16:19
Ha nem sikerül a beleegyezését, érdeklődését felkelteni, akkor nélküle ugorjál bele a többesbe. Nem bánod meg. (Ez egy válasz Nőci üzenetére (2015. 08. 16. vasárnap 16:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Tudom, ezért nem feszegetem. Beszéltünk már róla, nem akarja, ennyi. Megértem és tudomásul vettem.
Szia!Férfiként írom neked,hogy azt a bizonyos mondatot hímsovíniszta majmok fogalmazták meg,miközben túltengett bennük a férfiúi büszkeség!
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2015. 08. 16. vasárnap 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 16. vasárnap 12:46

Keksz Elek: bizonyára ismered azt a mondatot, amit férfiak tudnak leginkább terjeszteni: "Ha egy nő több férfivel kefél azt lekurvázza a köznyelv, de ha egy férfi több nővel dughat az mekkora macsó hím". Esélyes hogy ezt a mondatot férfiak alkották.
Nőci egy dolgot tehet, lenyeli a békát, hogy ez a dolog neki nem fog összejönni. Ahogy az is esélyes, hogy a férje azon aggódik hogy a kedves felesége "kiszeret" belőle, ha mással jobb a szex.... pedig ez nem szokott így lenni az esetek 99%-ban. Ha leülne a két fél megbeszélni mindent, hogy ki mit szeretne és miért, és mi az oka az elutasításnak sokkal többre mennének egymással! Viszont ez csak az én véleményem!
Nőci egy dolgot tehet, lenyeli a békát, hogy ez a dolog neki nem fog összejönni. Ahogy az is esélyes, hogy a férje azon aggódik hogy a kedves felesége "kiszeret" belőle, ha mással jobb a szex.... pedig ez nem szokott így lenni az esetek 99%-ban. Ha leülne a két fél megbeszélni mindent, hogy ki mit szeretne és miért, és mi az oka az elutasításnak sokkal többre mennének egymással! Viszont ez csak az én véleményem!
Kösz a tippet.
(Ez egy válasz Grafenberg üzenetére (2015. 08. 16. vasárnap 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 16. vasárnap 12:08

Probaljatok meg a parcsere nelkuli negyest elsore
Hatha raerez az izere.

Tudom, ezért nem feszegetem. Beszéltünk már róla, nem akarja, ennyi. Megértem és tudomásul vettem.
Keksz Elek: bizonyára ismered azt a mondatot, amit férfiak tudnak leginkább terjeszteni: "Ha egy nő több férfivel kefél azt lekurvázza a köznyelv, de ha egy férfi több nővel dughat az mekkora macsó hím". Esélyes hogy ezt a mondatot férfiak alkották.
Probaljatok meg a parcsere nelkuli negyest elsore
Hatha raerez az izere.
(Ez egy válasz Nőci üzenetére (2015. 08. 14. péntek 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 14. péntek 15:34

Én is nagyon szeretném a férjemet rávenni, hisz 20 év után kellene valami más, de azt mondja, nem bírná elviselni, ha más pasi hozzám érne. Nő jöhet(ne), de csakis nekem. Meg vagyok lőve...
nálunk működik hála..... én imád ha más......
Szia!Meg kell őt tanítani arra,hogy ne szeresse annyira magát,mert ez az alfája és egyben omegája a kisajátításnak.Ezzel párhuzamban,meg annyira kell tudnia téged szeretnie,hogy megengedje ezt neked,így szerezve neked átvitt értelemben is plusz örömöt.Azt tudnod kell,hogy neked is szeretned kell a férjedet,hogy tudd értékelni a gesztusát,és az újdonság varázsa miatt ne hagyd el őt.Kölcsönös érzelmi fejlettség nélkül,aminek az egyik formája a bizalom,nem működik a dolog!Én ezt már sajnos megtapasztaltam!Nem is egyszer!szia!
(Ez egy válasz Nőci üzenetére (2015. 08. 14. péntek 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Én is nagyon szeretném a férjemet rávenni, hisz 20 év után kellene valami más, de azt mondja, nem bírná elviselni, ha más pasi hozzám érne. Nő jöhet(ne), de csakis nekem. Meg vagyok lőve...
Ha akarod megpróbálok segíteni neked.
Nézd meg az üzeneteidet... (Ez egy válasz Nőci üzenetére (2015. 08. 15. szombat 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Nézd meg az üzeneteidet... (Ez egy válasz Nőci üzenetére (2015. 08. 15. szombat 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát... bár igazad lenne. Már nincs ötletem, hogy győzhetném meg.
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2015. 08. 15. szombat 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Lehet nem reménytelen még, csak hosszbb "játékot" igényel...

Beszélgessetek sokat. Szex közben mi sokszor mesélünk egymásnak, elmondjuk épp mit érzünk, mit gondolunk, miről fantáziálunk stb. Nálunk több évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy már a hölgy tagunk is nyugodt átadással tudjon beszélni arról, éppen mi játszódik le a fejében, kire, vagy éppen kikre gondol szex közben, ha épp tudunk bárkit is társítani a képhez. Ma már szexen kívül is nyíltan beszélünk ilyen dolgokról. Nagyon izgalmas egy játék, folyamatosan feszegetjük a fantázia átlépésének határait, sajnos nekünk még nem sikerült (csakis miattunk). De ami késik, nem múlik
Ha megvan rá a hajlam, megvan a kellő bizalom, és mind a ketten ugyanúgy reagáltok a kimondott szavakra, akkor nem lesz gond. Nálunk ez egy nagyon hosszú folyamat lett.
(Ez egy válasz bettinatoth üzenetére (2015. 08. 07. péntek 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 07. péntek 09:50

Én is nagyon szeretném ha párom belemenne a többesbe, akár plussz pasis játékba, de nem tudom rávenni. Pedig tutira megkedvelné, csak az első lépés hiányzik. Szerintetek próbálkozzak?
Csak utalás,és a tapasztalatom,megért dolgokat próbáltam pár sorban összefoglalni,mindig vannak kivételek,ahol meg a hölgy akarja ott pont a pasi nem.Ez is-ilyen is van biztos.Általában azért amelyik hölgy már volt a párja elött ilyenben és aránylag jól megélte az fogékonyabb a szerelmével,már férjével is ilyen dolgokra...........
(Ez egy válasz MaroonRoze üzenetére (2015. 08. 08. szombat 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 08. szombat 10:31

Mi már több mint egy éve együtt voltunk mire feljött ez a téma...nem kis bizalom kell ehhez, amit azért fél év alatt igen nehéz kiépíteni, legalábbis szerintem.
Én csak azt nem értem, hogy aimi volt, és mind a ketten élveztünk, az miért tünt el az egyik pillanatról a másikra.
A harmadik féllel sem volt gond, neki is tetszett a dolog. Tényleg csak a sexről, a szórakozásról szólt minden...
Ma pedig már hallani sem akar arról, hogy 3. személy is legyen...
A harmadik féllel sem volt gond, neki is tetszett a dolog. Tényleg csak a sexről, a szórakozásról szólt minden...
Ma pedig már hallani sem akar arról, hogy 3. személy is legyen...
A minimum.....hogy írsz üzit adatlapunkra...és hagysz valami-féle elérhetőségi lehetőséget..
További jó szórakozást..
Ilonka (Ez egy válasz johiboy üzenetére (2015. 08. 10. hétfő 07:48), amit ide kattintva olvashatsz)

További jó szórakozást..
Ilonka (Ez egy válasz johiboy üzenetére (2015. 08. 10. hétfő 07:48), amit ide kattintva olvashatsz)
szia jelentkeznék szegedről
tobb info privátban
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 08. 10. hétfő 03:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 08. 10. hétfő 03:56

Törölt felhasználó (912863)

Sziasztok!
Szegedről jelentkező..?
Szegedről jelentkező..?

az én árom bele megy,én meg imádom ha más dugja .....akàr ott vagyok a szitu láttán akàr nem csak tudjaka róla,nagyon izgat