Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 424 425 426 427 428 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#11162   2015. 09. 11. péntek 12:22
X Törölt felhasználó (69371)
Erre mondtam, hogy lelki sérültek, vagy éppen ez a perverziójuk. Mert aki bedől, azoktól valós amatőr képet kapnak. És külön izgató számukra, hogy ki kell kunyerálni. Esetleg annál jobb, minél nehezebben jön össze. A neten sok az amatőrnek álcázott sorozat. Itt is vannak olyan amatőr videók, képek, amik más, külföldi oldalakon kötnek ki, és pl. nem ugyanaz a személy tölti fel oda. A "névtelenség" álcája mögé bújva, sokan sok mindent meg mernek tenni. Bárki, aki, bárhova feltölt valamit, legyen az bármi, azzal nagy kockázatot is vállal. A legtöbb telefnszám visszakereshető netes felületen, így azért visszaellenőrizhető sok minden.
Mindezzel nem lenne probléma, ha nem kellene az embereknek titkolózniuk, vagy épp titokban élniük a vágyaikat, félve az ujjal mutogatástól. Egy találka is elsülhet rosszul. Megbeszélt időpont hely. Az egyik úgyis hamarabb érkezik, vagy épp figyeli távolról a másikat. Aztán kiderül ismerős és már oda sem megy. Sok "nem jött el a találkára" esetnél ez is benne lehet a pakliban. Ismerősöknek utána nehéz lenne egymás szemébe nézni. Főleg ha olyan intellektussal rendelkeznek. Nincs ez túl gondolva, ezek a dolgok simán benne vannak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 11. péntek 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1101822)
2015. 09. 11. péntek 11:25
Csak éppen lehet az a baj, hogy van képem kint, mert milyen a pasi (amit megértek), minél több van, annál több kell, csakhogy az első mondatból lehet tudni, hogy ki mire kéri.....
Én bizti, ha pasi lennék nem regiznék egy ilyen oldalra csak azért hogy képeket vadásszak, amivel megalázom magam. Páromtól tudom, hogy van számtalan olyan oldal ahol képeket kérni sem kell, sőt videókat is lehet nézni ingyenesen. Tehát nincsen az az isten, hogy elutasítást kapjak kép kéréséért, ha egyszer ingyen is van, kérés nélkül. Az ilyeneknek ezt is írom: Keress képeket a neten.....
#11161   2015. 09. 11. péntek 12:13
X Törölt felhasználó (1101822)
Főleg, hogy az ovóda a másik utcában van, ami közbe még majdhogynem ház sincsen nem még kávézó smile
Bizti igazad van....
Csak például velem itthon van a legkisebb gyerek, így csak vele tudnék menni talira. Furi lenne picit smile
15 perc múlva itthon a másik, innentől kezdve lehet talizni hajnalban meg este. Na most akkor hogyan is kellene tovább szervezni?
Ez a probléma, hogy emberek nincsenek tisztába élethelyzetekkel. Látnak egy puncit, vagy egy nálam sokkal szebb lányt és csak annyit látnak, hogy mikor, hol és miképp.
Az én feladatom leszervezni, összehozni, de ha a helyzet valakinek nem tetszik akkor így jártam, de legfőképpen ő.
Ahogyan a pasit nem érdekli, hogy hogyan, úgy engem sem, mert azért valljuk be, hogy van itt pasikból bőven választék, csak azt az egyet kell megtalálni, aki nem az életemet akarja irányítani, hanem jól érezni magát....
(Ez egy válasz s.loeb üzenetére (2015. 09. 11. péntek 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 11. péntek 12:03
A gyerekek járnak,bölcsödébe,óvodába,iskolába. A párok mindkét tagja dolgozik. Ezt tudom és értem. Ezért amikor végeznek,vagy egyikőjük végez és a munkahely iskola,óvoda közti úton bárhol meg lehet állni kávézni. És megnézni a lehetséges jelöltet. Minden csak akarat és szervezés kérdése. Tudom mert van benne tapasztalatom. Mindenkinek van 5perce. Aki azt mondja,az szerintem rosszul szervezi az életét. De ez csak a magánvéleményem.
#11160   2015. 09. 11. péntek 12:03
s.loeb s.loeb
A gyerekek járnak,bölcsödébe,óvodába,iskolába. A párok mindkét tagja dolgozik. Ezt tudom és értem. Ezért amikor végeznek,vagy egyikőjük végez és a munkahely iskola,óvoda közti úton bárhol meg lehet állni kávézni. És megnézni a lehetséges jelöltet. Minden csak akarat és szervezés kérdése. Tudom mert van benne tapasztalatom. Mindenkinek van 5perce. Aki azt mondja,az szerintem rosszul szervezi az életét. De ez csak a magánvéleményem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 11. péntek 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 11. péntek 11:31
Vitatkoznék kedves!
Nekem éppen időm nem lenne még 5 perc sem kávézgatni senkivel sem és pároknak szerintem ez nagyban befolyásoló tényező.
Csak egy egyszerű és életszerű példa: Napközben ott vannak a gyerekek (Pároknál!). Vagy 2-3 gyerekkel menjen el kávézni?? smile
Viszont pontosan azért időzítik estére a talit, mert akkorra a gyerekek rendezve, (fürdetés, alvás). Sok esetben akinek nincsenek, az nem is tudja, hogy külön erőfeszítés összehozni így a szexet még párban is, nem még hármasban.
#11159   2015. 09. 11. péntek 11:31
Vitatkoznék kedves!
Nekem éppen időm nem lenne még 5 perc sem kávézgatni senkivel sem és pároknak szerintem ez nagyban befolyásoló tényező.
Csak egy egyszerű és életszerű példa: Napközben ott vannak a gyerekek (Pároknál!). Vagy 2-3 gyerekkel menjen el kávézni?? smile
Viszont pontosan azért időzítik estére a talit, mert akkorra a gyerekek rendezve, (fürdetés, alvás). Sok esetben akinek nincsenek, az nem is tudja, hogy külön erőfeszítés összehozni így a szexet még párban is, nem még hármasban.
(Ez egy válasz s.loeb üzenetére (2015. 09. 11. péntek 11:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 11. péntek 11:26
Az is érdekes,hogy az esélyt sem adják meg egymásnak az emberek. Pont erre jó az a 10-15perces kávézás. Ami bárkinek belefér az idejébe. Mert akkor sokkal nagyobb lenne az összejött randik aránya. Aki a paramétereknek megfelel azzal inni egy kévet vagy bármit és ha ok akkor leszervezni a randit. Ikyen egyszerű lenne. Csak erre itt nincs meg a megfelelő inteligencia a hirdetők 80-85%ánál.
#11158   2015. 09. 11. péntek 11:29
tintapatron tintapatron VIP
Sziasztok!
Kar ezen kiakadni...Mindig is volt es sajnos lesz is ilyen ember.Aki szexualisan felnott ehhez a dologhoz tudja hogy irhat e valakinek adatlap alajan.Ha meg nem erett ilyen dologban akkor....mi mar csak nevetunk egy jot parommal es lapozunk tovabb.Ha meg irkal meg?? Tegye ha jol esik.Addig is kopik a klaviaturaja))))
#11157   2015. 09. 11. péntek 11:26
s.loeb s.loeb
Az is érdekes,hogy az esélyt sem adják meg egymásnak az emberek. Pont erre jó az a 10-15perces kávézás. Ami bárkinek belefér az idejébe. Mert akkor sokkal nagyobb lenne az összejött randik aránya. Aki a paramétereknek megfelel azzal inni egy kévet vagy bármit és ha ok akkor leszervezni a randit. Ikyen egyszerű lenne. Csak erre itt nincs meg a megfelelő inteligencia a hirdetők 80-85%ánál.
#11156   2015. 09. 11. péntek 11:25
Csak éppen lehet az a baj, hogy van képem kint, mert milyen a pasi (amit megértek), minél több van, annál több kell, csakhogy az első mondatból lehet tudni, hogy ki mire kéri.....
Én bizti, ha pasi lennék nem regiznék egy ilyen oldalra csak azért hogy képeket vadásszak, amivel megalázom magam. Páromtól tudom, hogy van számtalan olyan oldal ahol képeket kérni sem kell, sőt videókat is lehet nézni ingyenesen. Tehát nincsen az az isten, hogy elutasítást kapjak kép kéréséért, ha egyszer ingyen is van, kérés nélkül. Az ilyeneknek ezt is írom: Keress képeket a neten.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 11. péntek 11:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (901479)
2015. 09. 11. péntek 11:12
Nem tudom, szerintem egy szexuális célzatú ismerkedésnél természetes, hogy a Nő kér előbb képet. Én sosem csináltam ebből problémát. Feltéve persze, ha eleve gyanúsnak tartom az illetőt, akkor vagy próbálok előbb én kérni képet (ami persze többnyire nem jön össze), vagy annyiban is hagyom. Gyanús, kétes egyénekkel nem foglalkozom.
Meg hát eleve van egy dögös, szexi képe az adatlapodon, úgyhogy nincs oka követelőzni tőled senkinek sem smile
#11155   2015. 09. 11. péntek 11:22
s.loeb s.loeb
Telefonbeszélgetés is szokott lenni. Nem hinném,hogy profi hangutánzó lenne és tudna a saját hangján és egy csengő-búgó női hangon is beszélni. De egyébként 100%osan igazad van abban amit írtál. Mert nagyon sok olyan férfi van itt. Én úgy szoktam megfogalmazni,hogy csak kíváncsi rá,hányan d.gnák meg a feleségét. Ha sokan jelentkeznek akkor megnyugszik,hogy jól választott.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 11. péntek 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2015. 09. 11. péntek 09:42
Akikről írsz, ott egy férfi van a háttérben, aki unalomból, képgyűjtögetésből van itt. Sokan arra kiváncsiak, hogy ismerik-e az illetőt. Ez is afféle kukkolás. Hátha beesik egyszer egy ismerős. Hogy ezzel mi a célja az illetőnek, azt el lehet gondolni, akár több dolog is lehet. Ezek pedig azért vannak, mert még mindig annyira tabu ez a téma, hogy ezt idézi elő. Tudok olyanról, aki küldött képet, mert neki is küldtek. Aztán később a saját képét látta viszont. Amit ő kapott akkor, az is másé lehetett. Vagy épp elküldesz egy képet, a másik oldalon ismerős van, megismer és azért nem válaszol, mert nem akarja, hogy kiderüljön róla ez a dolog. De Te már felfedted magad, és megeshet az, hogy terjeszteni fogja rólad. Nagyon nem egyszerű. Ilyenkor látszik, hogy mennyire kicsi ez az ország. Szóval amíg az internet nyitott az ilyen lelki sérülteknek, addig nem lesz más a helyzet.
#11154   2015. 09. 11. péntek 11:12
X Törölt felhasználó (901479)
Nem tudom, szerintem egy szexuális célzatú ismerkedésnél természetes, hogy a Nő kér előbb képet. Én sosem csináltam ebből problémát. Feltéve persze, ha eleve gyanúsnak tartom az illetőt, akkor vagy próbálok előbb én kérni képet (ami persze többnyire nem jön össze), vagy annyiban is hagyom. Gyanús, kétes egyénekkel nem foglalkozom.
Meg hát eleve van egy dögös, szexi képe az adatlapodon, úgyhogy nincs oka követelőzni tőled senkinek sem smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 11. péntek 11:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 11. péntek 11:02
Ilyet le sem merek írni, amit te most kimondtál, mert ha csak célzok is rá, akkor vagy én vagyok a kamu, vagy azért nem adok köszönés nélkül képeket, mert pasi vagyok. Igaz, hogy senkinek nem adok képet rögtön, na de attól az identitásomat nem lehet megkérdőjelezni.
#11153   2015. 09. 11. péntek 11:02
Ilyet le sem merek írni, amit te most kimondtál, mert ha csak célzok is rá, akkor vagy én vagyok a kamu, vagy azért nem adok köszönés nélkül képeket, mert pasi vagyok. Igaz, hogy senkinek nem adok képet rögtön, na de attól az identitásomat nem lehet megkérdőjelezni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 11. péntek 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 11. péntek 10:55
Ilyenek az emberek. Mármint az itt lévő értetlen, agyatlan pasik nagy része. Recskabajnok, monitor előtt élvezkedő.
Tényleg nem értem, mire jó ez, mit remélnek az ilyenek. Erről valami pszichológiai értekezést lehetne írni smile
#11152   2015. 09. 11. péntek 10:55
Ilyenek az emberek. Mármint az itt lévő értetlen, agyatlan pasik nagy része. Recskabajnok, monitor előtt élvezkedő.
Tényleg nem értem, mire jó ez, mit remélnek az ilyenek. Erről valami pszichológiai értekezést lehetne írni smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 11. péntek 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 11. péntek 10:48
Eléggé furi, hogy itt a nagy része az embereknek egyetért a helyzettel, mégis naponta kb 5-10 levél vár, az ellenkezőjét bemutatva....
(Én vagyok akit kerestél köszönéssel, Nálam jobbat úgy sem találsz, Mi az a 8 év +, Nem mindegy, hogy 15cm vagy 25?) és ilyenek a mai napon, pedig még csak délelőtt van....
#11151   2015. 09. 11. péntek 10:48
Eléggé furi, hogy itt a nagy része az embereknek egyetért a helyzettel, mégis naponta kb 5-10 levél vár, az ellenkezőjét bemutatva....
(Én vagyok akit kerestél köszönéssel, Nálam jobbat úgy sem találsz, Mi az a 8 év +, Nem mindegy, hogy 15cm vagy 25?) és ilyenek a mai napon, pedig még csak délelőtt van....
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 11. péntek 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 11. péntek 10:42
Az adatlapotokat olvasván, és a képeket elnézve kár, hogy 187 vagyok smile De hát ez van, én megértem, amikor egy pár konkrét keresési paramétereket ad meg, nem erőszakoskodom, hogy de talán mégis....nekem sem mindegy, hogy kivel. Akkor egy párnak meg pláne nem mindegy.
#11150   2015. 09. 11. péntek 10:48
X Törölt felhasználó (30995)
A másik nagy kedvencem a kapcsolatra jelölősdi.Vegye már valaki a fáradságot,hogy legalább büfög egy jóízű sziát.
És még1.Amikor valaki (és vannak egy páran) három naponta ír pedig állandóan nemleges választ kap.Mit gondol ettől szimpi lesz?Vagy amnéziás?
(Ez egy válasz fullánkos üzenetére (2015. 09. 11. péntek 07:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 11. péntek 07:22
Teljesen egyetértek gabriel 1981 kommentel nagyon sokan itt olyan feltételeket szabnak aminek lehet h seni nem felel meg akkor miért keresnek??? Szórakozásbol unalomból nem lehet tudni.Nagyon jó példát mondott az egy két cm egy két kiló külömbségre . Szerintem is inkáb a szimpátiának az összhangnak,stílus,modor,stb ennek van jelentősége ]egy intim kapcsolatban nem a pár centinek ,évnek stb . Vagy ha ők nem a szimpátia és az összhang alapján döntenek akkor nem minegy kivel bújnak ágyba ??? Csak a pontos méret meg a súly legyen meg ja meg a farokméret csak 18 -20 tól felfele.azért ezen is érdemes lenne elgondolkodni.... Ez egy helyeslő válasz volt ,de a partnerkeresőbe is beillene.
#11149   2015. 09. 11. péntek 10:42
Az adatlapotokat olvasván, és a képeket elnézve kár, hogy 187 vagyok smile De hát ez van, én megértem, amikor egy pár konkrét keresési paramétereket ad meg, nem erőszakoskodom, hogy de talán mégis....nekem sem mindegy, hogy kivel. Akkor egy párnak meg pláne nem mindegy.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 11. péntek 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (30995)
2015. 09. 11. péntek 10:35
Tudod a párom se és én se vagyunk magasak.Lehet "hülyén éreznénk" magunkat (nem beszélve a nyakunk görcsöléséről) egy 2méteres ember mellett.Ami ugye alapból nem lenne szimpatikus nekünk.És bármilyen furcsa 180 cm alatt is lehet találni szimpatikus embereket.
#11148   2015. 09. 11. péntek 10:35
Tudod a párom se és én se vagyunk magasak.Lehet "hülyén éreznénk" magunkat (nem beszélve a nyakunk görcsöléséről) egy 2méteres ember mellett.Ami ugye alapból nem lenne szimpatikus nekünk.És bármilyen furcsa 180 cm alatt is lehet találni szimpatikus embereket.
(Ez egy válasz fullánkos üzenetére (2015. 09. 11. péntek 07:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 11. péntek 07:22
Teljesen egyetértek gabriel 1981 kommentel nagyon sokan itt olyan feltételeket szabnak aminek lehet h seni nem felel meg akkor miért keresnek??? Szórakozásbol unalomból nem lehet tudni.Nagyon jó példát mondott az egy két cm egy két kiló külömbségre . Szerintem is inkáb a szimpátiának az összhangnak,stílus,modor,stb ennek van jelentősége ]egy intim kapcsolatban nem a pár centinek ,évnek stb . Vagy ha ők nem a szimpátia és az összhang alapján döntenek akkor nem minegy kivel bújnak ágyba ??? Csak a pontos méret meg a súly legyen meg ja meg a farokméret csak 18 -20 tól felfele.azért ezen is érdemes lenne elgondolkodni.... Ez egy helyeslő válasz volt ,de a partnerkeresőbe is beillene.
#11147   2015. 09. 11. péntek 10:30
Maximálisan igazat adok neked, mert én is ezt vallom, hogy én had döntsem el, hogy kit szeretnék magamba és ne a pasi döntse el, hogy jó e nekem!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 11. péntek 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (30995)
2015. 09. 11. péntek 10:27
Lehet nem olvastad el normálisan amit írtam.Nem 180 meg 195cm-es farkakról írtam hanem a közte lévő plusz 15cm-ről.És ilyenkor kezdődnek a problémák amikor valaki nem vagy csak részlegesen olvassa el az írásokat.Neadj Isten szövegértési problémái vannak.Amúgy ha már hozzánk akar valaki csatlakozni szeretném eldönteniki az akit elfogadunk.Lehet kicsit húspiac hangzása van,de ha lemegyek a boltba se fogok "venni"olyant ami nem kell.
#11146   2015. 09. 11. péntek 10:27
Lehet nem olvastad el normálisan amit írtam.Nem 180 meg 195cm-es farkakról írtam hanem a közte lévő plusz 15cm-ről.És ilyenkor kezdődnek a problémák amikor valaki nem vagy csak részlegesen olvassa el az írásokat.Neadj Isten szövegértési problémái vannak.Amúgy ha már hozzánk akar valaki csatlakozni szeretném eldönteniki az akit elfogadunk.Lehet kicsit húspiac hangzása van,de ha lemegyek a boltba se fogok "venni"olyant ami nem kell.
(Ez egy válasz fullánkos üzenetére (2015. 09. 11. péntek 07:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 11. péntek 07:44
Elnézést mindenkitől aki magára vette az írásomat,én nem személyeskedem senkivel!!!! csak egyetértésemet fejeztem ki gabriel irásával.De ha már válaszoltál én nem azt irtam hogy a180 cm farok helyettt ami persze nincs az egész világon 195 cm tolják a seggébbe
#11145   2015. 09. 11. péntek 09:42
X Törölt felhasználó (69371)
Akikről írsz, ott egy férfi van a háttérben, aki unalomból, képgyűjtögetésből van itt. Sokan arra kiváncsiak, hogy ismerik-e az illetőt. Ez is afféle kukkolás. Hátha beesik egyszer egy ismerős. Hogy ezzel mi a célja az illetőnek, azt el lehet gondolni, akár több dolog is lehet. Ezek pedig azért vannak, mert még mindig annyira tabu ez a téma, hogy ezt idézi elő. Tudok olyanról, aki küldött képet, mert neki is küldtek. Aztán később a saját képét látta viszont. Amit ő kapott akkor, az is másé lehetett. Vagy épp elküldesz egy képet, a másik oldalon ismerős van, megismer és azért nem válaszol, mert nem akarja, hogy kiderüljön róla ez a dolog. De Te már felfedted magad, és megeshet az, hogy terjeszteni fogja rólad. Nagyon nem egyszerű. Ilyenkor látszik, hogy mennyire kicsi ez az ország. Szóval amíg az internet nyitott az ilyen lelki sérülteknek, addig nem lesz más a helyzet.
(Ez egy válasz s.loeb üzenetére (2015. 09. 11. péntek 07:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 11. péntek 07:50
Félreértelmezted az írásomat. Minden kritériumnak megfelelek(cm,kg,kor,intim méret,inteligencia). Kapnak egy majdnem Kazinczy díjas,nem egy mondatos,de nem is regény hosszúságú levelet itt az oldalon,és arra vagy nem jön válasz vagy elutasító jön. Ezt nem értem. Ha ő támaszt egy feltételrendszert. A jelentkező minden egyes kritériumnak megfelel. Akkor egy levélből honnan tudja,hogy mégsem. Az ilyenek szerintem nem is igazán keresnek. Én úgy vagyom vele ha inteligens a levél és arckép alapján megfelelünk egymásnak akkor egy kávényi időt megérdemel az illető vagy illetők. És majd ott kiderül,hogy akarjuk-e folytatni.
#11144   2015. 09. 11. péntek 09:41
Lehet nem kv-ni akarnak, hanem teljesen mást smile )))
(Ez egy válasz s.loeb üzenetére (2015. 09. 11. péntek 09:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 11. péntek 09:05
És mi a véleményetek arról,hogy ha az ismerkedésnél kép alapján mindenki mindenkinek tetszik,telefonon is minden oké,de 1év alatt a párnak még egy kávéra sincs sosem szabadideje.
#11143   2015. 09. 11. péntek 09:05
s.loeb s.loeb
És mi a véleményetek arról,hogy ha az ismerkedésnél kép alapján mindenki mindenkinek tetszik,telefonon is minden oké,de 1év alatt a párnak még egy kávéra sincs sosem szabadideje.

... 424 425 426 427 428 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19662db
Utolsó üzenet: tegnap 22:33

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!