Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 423 424 425 426 427 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#11187   2015. 09. 12. szombat 11:57
tintapatron tintapatron VIP
Eppen ezt irtam...visszafele ez mar reszukrol vagy nagy reszukrol nem mondhato el.
Irhattunk volna mi is nektek de adatlap olvasas utan nem tettuk mivel nem felelunk meg az altalatok kitett kriteriumoknak.
Sok lasi mint irta valaki avagy par odaig nem jut el hogy olvasson.Csak lat egy jo lyukat es gatyaba szalad a tudas.))
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 12. szombat 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1101822)
2015. 09. 12. szombat 11:35
Csak az a baj, hogy a kilencedik hasonló "alfahím" után a tizediknek úgy állok, hogy na ez mibe köt bel, vagy már én is rosszabb szemszögből állok hozzá. Tudom nem helyes, de akkor van az hogy kilépek és később visszatérek. Én minden pasit emberszámba veszem, míg nem kötözködik, követelőzik és nem ő akarja eldönteni helyettem, hogy mit szeretnénk és hogyan.
#11186   2015. 09. 12. szombat 11:35
X Törölt felhasználó (1101822)
Csak az a baj, hogy a kilencedik hasonló "alfahím" után a tizediknek úgy állok, hogy na ez mibe köt bel, vagy már én is rosszabb szemszögből állok hozzá. Tudom nem helyes, de akkor van az hogy kilépek és később visszatérek. Én minden pasit emberszámba veszem, míg nem kötözködik, követelőzik és nem ő akarja eldönteni helyettem, hogy mit szeretnénk és hogyan.
(Ez egy válasz tintapatron üzenetére (2015. 09. 12. szombat 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 12. szombat 11:29
Igazan mi mar nem foglalkozunk ilyen dolgokkal...Nagyon ritka ha ide irunk plane ebben a temaban.Ugy sem fogjak megerteni mirol beszelunk mivel a pasik elott csak a punci lebeg es az hogy nekik ures legyen a zacsijuk.
Esetleg ha meg mered mondani a valot hogy bocsi de nem vagy esetleg szex utan hogy ez nem volt az igazi rogton mi vagyunk a kurvak mert velemenyt mertunk mondani az alfakrol....De jol van az...Ha ettol jobban teljesitenek erezzek magukat buszkenek)))
#11185   2015. 09. 12. szombat 11:31
Lányokról nem tudok beszélni, hogy ők milyenek, mert én csak a pasikat szeretem, párom pedig nem használja az oldalt.
#11184   2015. 09. 12. szombat 11:29
Igazan mi mar nem foglalkozunk ilyen dolgokkal...Nagyon ritka ha ide irunk plane ebben a temaban.Ugy sem fogjak megerteni mirol beszelunk mivel a pasik elott csak a punci lebeg es az hogy nekik ures legyen a zacsijuk.
Esetleg ha meg mered mondani a valot hogy bocsi de nem vagy esetleg szex utan hogy ez nem volt az igazi rogton mi vagyunk a kurvak mert velemenyt mertunk mondani az alfakrol....De jol van az...Ha ettol jobban teljesitenek erezzek magukat buszkenek)))
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 12. szombat 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 12. szombat 09:40
Csak annyit, hogy maximálisan egyetértek!
#11183   2015. 09. 12. szombat 11:28
Tegnap én is így jártam, de a kedves srác Budaörsről írt és fogadkozott, hogy eljön (310km).....
Na gondoltam ennek is annyi. Mondtam én is neki, hogy valós dolgokat állítson, mert ha kamuzik, akkor nem lesz hármas. Erre az volt a válasza, hogy ha eljön és azt mondom, hogy nem lesz szex, akkor agyonver a férjemmel együtt.
Mondtam neki, hogy nem egymást keressük, erre kamuk vagytok.
Vannak érdekes helyzetek, de sajnos ez mindennapos dolog, amivel együtt jár az oldal.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 12. szombat 11:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (30995)
2015. 09. 12. szombat 11:02
Ma jelentkezett egy győri srác.Írtam neki hogy vágja azt hogy pesten vagyunk.Erre azt mondta h akkor mi van.Közöltem úgy készüljön ha már a lakásunkba vagy és akkir nem tetszik valami nem tetszik,akkor is repülsz.Némelyik ember (elég sok)a faszával gondolkodik.Az más kérdés, nem jutottunk odáig hogy találkozót beszéljünk meg.
#11182   2015. 09. 12. szombat 11:02
X Törölt felhasználó (30995)
Ma jelentkezett egy győri srác.Írtam neki hogy vágja azt hogy pesten vagyunk.Erre azt mondta h akkor mi van.Közöltem úgy készüljön ha már a lakásunkba vagy és akkir nem tetszik valami nem tetszik,akkor is repülsz.Némelyik ember (elég sok)a faszával gondolkodik.Az más kérdés, nem jutottunk odáig hogy találkozót beszéljünk meg.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 12. szombat 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2015. 09. 12. szombat 08:52
Részlet kérdés.
Azt írtad feleslegesen nem utaztatod az embert.
"Találkozás egy az otthonunktól távolabb eső helyen, egy megadott időpontban és (ha olyan a pasi, aminek leírta magát és ő sem csalódik a látottakban), akkor mehetünk haza és szex." - én az ajtón kopogtatást jelképesen írtam.
De így ugyanúgy utaztatod az embert, mert lehet 50-100km-re lakik tőled, de az otthonodtól távolabb eső tali helyszíne is távol van neki, és akkor is kiderülhet számodra, hogy inkább még sem. Oké, nyilván ezt a férfi is vállalja, hogy benne van a pakliban. De akkor ne állítsd, hogy már pedig feleslegesen nem utaztatsz senkit, miközben simán előfordulhat olyan.
Nem köteledem, ha neked ez a módszer megfelelő és bevállt, ám legyen. De nekem nem tiszta ez a megoldás sem. Igazából csak véleményt formálok, próbálom megérteni a különböző gondolkodást. A kurvás dolgot sem bántásnak írtam, de így jött le az írásodból.
Csak így, ahogy figyelem a stílusod, kb azt is megtehetnéd, ha olyan helyen laksz, hogy elmész egy plázába, szórakozóhelyre, aztán mint a Terminátor kispécized azokat a palikat, akik megfelelnek az általad felállítot paramétereknek, és megszólítod őket, hogy van-e kedvük kefélni?
És akkor senki nem utazott feleslegesen, ott helyben eldől minden. Leegyszerűsítve ez lenne a legegyszerűbb és legcélravezetőbb.
#11181   2015. 09. 12. szombat 09:40
Csak annyit, hogy maximálisan egyetértek!
(Ez egy válasz tintapatron üzenetére (2015. 09. 12. szombat 09:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 12. szombat 09:19
Mivel ez egy "tars mereso" oldal tisztaban kellene lenni az embereknek azzal hogy mindenkinek plane paroknak vannak elkepzelesei vagyai hogy kivel es milyen feltetellel akar agyba bujni egy idegen pasival illetve parral.
Azert mert minden pasi ramenos nem azt nelenti hogy akkor az egy par holgytagjanak mar be is jon.Lehat valaki jokepu gazdag nagy meretu illedelmes kitarto stb had ne soroljam.De ha nincs meg az a plussz ami megfog benne akkor az az isten sincs hogy lefekudjek vele...Ennyi es nem tobb.
Lehet itt lekurvazni vagy mas illetoket ra titulalni barkire mert nagy a szaja vagy ertelmeseket ir a sajat szemszogebol nezve.
Meg kell erteni hogy a partneret mindenki maga valasztja ki akkor es ugy ott es ugy ahogyan azt Ő elkepzelte.
Talalkozni meg had menjen mar akkor amikor ugy erzi hogy a nő szamara megfelelo es nem a leendo harmadiknak...
Itt befejezem mert ez egy ertelmetlen vita amikor valaki megszabja ki mikor hogyan erjen ra.
Nem ti pasik tesziteknoda a farotokat hogy na tessek....

Hibakert elnezest telefonrol irtam.

Udv G&P.
#11180   2015. 09. 12. szombat 09:31
Annyit a véleményedhez még reagálva, hogy "Feleslegesen utaztatom..."
NEM! Akkor utazik, (de csak egyszer!) feleslegesen, ha az oldalon állítottak szöges ellentétben állnak a valósággal. Abból meg már ne én csináljak lelki ismeret furdalást, hogy számtalan pasi teljesen más képet fest magáról, sokszor más képet küld, mint a valóság. Szerinted ebben az esetben mennyire érdekell, hogy ha 300 kilométert is utazott és nem a válaszom?
A távol eső hely, nem a következő, város, hanem akár a városban egy park, ahonnan 5 perc sétálva az út hozzánk. Azonban ha valamelyik féltől nemleges a válasz, akkor sincsen olyan veszély, hogy zaklasson a későbbiekben, vagy győzködjön, ne adj isten megkeressen más időpontban.
Szerintem az átfogó témát másként látjuk teljes mértékben.
A plázás hasonlatod pedig nem egészen értem, hiszen írtam, hogy nem mindenki és nem minden áron, de ismét az a hiba, hogy kiragadsz egy-egy mondatot és abba kapaszkodsz.
Te dolgod. Én is csak a véleményemet és életszerű dolgokat írom ide le a realitás talaján maradva.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 12. szombat 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 12. szombat 08:52
Részlet kérdés.
"Találkozás egy az otthonunktól távolabb eső helyen, egy megadott időpontban és (ha olyan a pasi, aminek leírta magát és ő sem csalódik a látottakban), akkor mehetünk haza és szex." - én az ajtón kopogtatást jelképesen írtam.
De így ugyanúgy utaztatod az embert, mert lehet 50-100km-re lakik tőled, de az otthonodtól távolabb eső tali helyszíne is távol van neki, és akkor is kiderülhet számodra, hogy inkább még sem. Oké, nyilván ezt a férfi is vállalja, hogy benne van a pakliban. De akkor ne állítsd, hogy már pedig feleslegesen nem utaztatsz senkit, miközben simán előfordulhat olyan.
Nem köteledem, ha neked ez a módszer megfelelő és bevállt, ám legyen. De nekem nem tiszta ez a megoldás sem. Igazából csak véleményt formálok, próbálom megérteni a különböző gondolkodást. A kurvás dolgot sem bántásnak írtam, de így jött le az írásodból.
Csak így, ahogy figyelem a stílusod, kb azt is megtehetnéd, ha olyan helyen laksz, hogy elmész egy plázába, szórakozóhelyre, aztán mint a Terminátor kispécized azokat a palikat, akik megfelelnek az általad felállítot paramétereknek, és megszólítod őket, hogy van-e kedvük kefélni?
És akkor senki nem utazott feleslegesen, ott helyben eldől minden. Leegyszerűsítve ez lenne a legegyszerűbb és legcélravezetőbb.
#11179   2015. 09. 12. szombat 09:19
Mivel ez egy "tars mereso" oldal tisztaban kellene lenni az embereknek azzal hogy mindenkinek plane paroknak vannak elkepzelesei vagyai hogy kivel es milyen feltetellel akar agyba bujni egy idegen pasival illetve parral.
Azert mert minden pasi ramenos nem azt nelenti hogy akkor az egy par holgytagjanak mar be is jon.Lehat valaki jokepu gazdag nagy meretu illedelmes kitarto stb had ne soroljam.De ha nincs meg az a plussz ami megfog benne akkor az az isten sincs hogy lefekudjek vele...Ennyi es nem tobb.
Lehet itt lekurvazni vagy mas illetoket ra titulalni barkire mert nagy a szaja vagy ertelmeseket ir a sajat szemszogebol nezve.
Meg kell erteni hogy a partneret mindenki maga valasztja ki akkor es ugy ott es ugy ahogyan azt Ő elkepzelte.
Talalkozni meg had menjen mar akkor amikor ugy erzi hogy a nő szamara megfelelo es nem a leendo harmadiknak...
Itt befejezem mert ez egy ertelmetlen vita amikor valaki megszabja ki mikor hogyan erjen ra.
Nem ti pasik tesziteknoda a farotokat hogy na tessek....

Hibakert elnezest telefonrol irtam.

Udv G&P.
#11178   2015. 09. 12. szombat 08:52
X Törölt felhasználó (69371)
Részlet kérdés.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 12. szombat 08:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 12. szombat 08:00
Szia!
Oda írtam minden ilyen eseményhez (ha olyan a pasi!)
Én ilyen vagyok és lány. Ha ez kurvásan hangzik a számodra, akkor még azt is vállalom. A kurva pénzért adja a testét, én pedig élvezetből szeretnék pasit. Szerintem ez nem ugyanaz.
A másik: Tali: Találkozás egy az otthonunktól távolabb eső helyen, egy megadott időpontban és (ha olyan a pasi, aminek leírta magát és ő sem csalódik a látottakban), akkor mehetünk haza és szex. (Hol kopogtat az ajtón?) Ha m,égsem az akinek leírta magát, vagy az álltalad felsoroltak valamelyike van, akkor szépen elköszönünk és mindenki megy a saját dolgára és kettesben szeretkezek a párommal.
Válogatok, mert megtehetem és mindenki aki itt van megteheti legyen az fiú, vagy lány.
Nem mondtam szerintem ellent egy szavammal sem, de ha te ezt másként látod, ám legyen.
A tali+szex-et arra írtam, hogy nem randizgatok, nem kávézgatok, nem mozizok. Ezen mit nem lehet érteni, valahogy nem is értem.
Talán pont ezért is olyan nehéz találni megfelelő embert, mert így állunk hozzá. De akárki nem! Nem létszükséglet, csak egy kis plusz.
#11177   2015. 09. 12. szombat 08:03
Ez a baj, hogy kiragadtok valamit és abba kapaszkodtok....
#11176   2015. 09. 12. szombat 08:02
Másrészt én a férjemmel randizok, más pasival tali és irány az ágy (ha olyan), hiszen erről szól az oldal is és a dolog is, amit mindenki szeretne.
Tegnap 12:54
#11175   2015. 09. 12. szombat 08:00
Szia!
Oda írtam minden ilyen eseményhez (ha olyan a pasi!)
Én ilyen vagyok és lány. Ha ez kurvásan hangzik a számodra, akkor még azt is vállalom. A kurva pénzért adja a testét, én pedig élvezetből szeretnék pasit. Szerintem ez nem ugyanaz.
A másik: Tali: Találkozás egy az otthonunktól távolabb eső helyen, egy megadott időpontban és (ha olyan a pasi, aminek leírta magát és ő sem csalódik a látottakban), akkor mehetünk haza és szex. (Hol kopogtat az ajtón?) Ha m,égsem az akinek leírta magát, vagy az álltalad felsoroltak valamelyike van, akkor szépen elköszönünk és mindenki megy a saját dolgára és kettesben szeretkezek a párommal.
Válogatok, mert megtehetem és mindenki aki itt van megteheti legyen az fiú, vagy lány.
Nem mondtam szerintem ellent egy szavammal sem, de ha te ezt másként látod, ám legyen.
A tali+szex-et arra írtam, hogy nem randizgatok, nem kávézgatok, nem mozizok. Ezen mit nem lehet érteni, valahogy nem is értem.
Talán pont ezért is olyan nehéz találni megfelelő embert, mert így állunk hozzá. De akárki nem! Nem létszükséglet, csak egy kis plusz.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 12. szombat 07:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 12. szombat 07:19
"Az meg hogy lássam élőben a pasit 5 percre, aki meg fog valamikor dugni??? Nevetséges időpocsékolásnak tartom a részemről. Tali-szex és ennyi.
Én ezért regiztem erre az oldalra, nem ismerkedni"

Azért ez elég kurvásan hangzott. Nem mellesleg ilyet inkább férfi szájából hallani. Sőt inkább férfiak szeretnék, ha ilyen lenne a párjuk. Gondolj bele, hogy megfelel képen, méretben, telefonon beszélgetésben. Aztán eljön a nagy nap. Tali. Mondjuk kellemetlen testszaga van, valamilyen betegség miatt, büdös szája (hiába tisztálkodik). Akkor is már mindegy, ha már odament, akkor megdughat?
Mert így ellent mondasz magadnak. Válogatsz, mintha annyira számítana, miközben most azt írod: "tali-szex és ennyi". Akkor mi ez a válogatás, meg a centi kérdések, stb.
Bocsi, de most ez a kígyó a saját farkába harapot.
#11174   2015. 09. 12. szombat 07:19
X Törölt felhasználó (69371)
"Az meg hogy lássam élőben a pasit 5 percre, aki meg fog valamikor dugni??? Nevetséges időpocsékolásnak tartom a részemről. Tali-szex és ennyi.
Én ezért regiztem erre az oldalra, nem ismerkedni"

Azért ez elég kurvásan hangzott. Nem mellesleg ilyet inkább férfi szájából hallani. Sőt inkább férfiak szeretnék, ha ilyen lenne a párjuk. Gondolj bele, hogy megfelel képen, méretben, telefonon beszélgetésben. Aztán eljön a nagy nap. Tali. Mondjuk kellemetlen testszaga van, valamilyen betegség miatt, büdös szája (hiába tisztálkodik). Akkor is már mindegy, ha már odament, akkor megdughat?
Mert így ellent mondasz magadnak. Válogatsz, mintha annyira számítana, miközben most azt írod: "tali-szex és ennyi". Akkor mi ez a válogatás, meg a centi kérdések, stb.
Bocsi, de most ez a kígyó a saját farkába harapot.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 11. péntek 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 11. péntek 17:55
Hát nálam ez a veszély nem áll fenn, hogy csengessen az ajtónkban smile
Megvan erre is a megoldás.
Nem értek veled egyet, hogy üljünk le beszélgetni.... Ugyan miről beszélgetne egy pár női tagja veled, ha már ezen a felületen mindent tisztáztatok a szexet illetően? Egy közösségi kávézóban egyébként sem gondolom, hogy bármi részletről lehetne beszélgetni.... Az meg hogy lássam élőben a pasit 5 percre, aki meg fog valamikor dugni??? Nevetséges időpocsékolásnak tartom a részemről. Tali-szex és ennyi.
Én ezért regiztem erre az oldalra, nem ismerkedni, regényeket olvasni, élettörténeteket, lelkizni....
#11173   2015. 09. 11. péntek 23:47
gyuri111 gyuri111
Sziasztok veszprem zala masszor srac???
#11172   2015. 09. 11. péntek 17:55
Hát nálam ez a veszély nem áll fenn, hogy csengessen az ajtónkban smile
Megvan erre is a megoldás.
Nem értek veled egyet, hogy üljünk le beszélgetni.... Ugyan miről beszélgetne egy pár női tagja veled, ha már ezen a felületen mindent tisztáztatok a szexet illetően? Egy közösségi kávézóban egyébként sem gondolom, hogy bármi részletről lehetne beszélgetni.... Az meg hogy lássam élőben a pasit 5 percre, aki meg fog valamikor dugni??? Nevetséges időpocsékolásnak tartom a részemről. Tali-szex és ennyi.
Én ezért regiztem erre az oldalra, nem ismerkedni, regényeket olvasni, élettörténeteket, lelkizni....
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 11. péntek 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (104575)
2015. 09. 11. péntek 14:22
Ismerkedés, képcsere, skype, kávézés, összefutás egy pár percre bárhol, stb.
Szerintem ez még mindig jobb, mintha csengetnek, ajtót nyitok, (vagy a párom) aztán egy nagy, esetleg óriási csalódás, mert : elmondással ellentétben : kövér, szakállas, 13 as az íkú, fél fogsora hiányzik, (maúnika show) stb.
Meg mondjuk, ha ez után a bizonyos kávézás után, még pár nap is van a döntésig, az sem baj.
#11171   2015. 09. 11. péntek 17:49
Sziasztok ismét!
Úgy látom, hogy ebben nagyon nincsen egyetértés, csak TE mondasz olyan dolgot, amit én is gondolok, hiszen ahogyan szoktam mondani: a férjemmel randizok, de ha itt találok olyan pasit, aki megfelel és én is megfelelek, akkor tali szex és meglátjuk hogyan tovább.
Azért én mint lány nem várhatom el egy pasitól sem, hogy utazzon 50-60-70km-t, hogy 5-10 percre leüljünk kv-ni és azt mondjuk egymás szemébe, hogy kérek pár napot hogy átgondoljam és gyere vissze majd pár nap mulva. Ezt ti sem gondolhatjátok komolyan, mert a mai világba igen is nézni kell azt a pasit is aki jön, mert ez róla is szól és nem hiszem, hogy az anyagi részével nem kellene törődni (utazás+üzemanyag). Ennyire ne legyetek már naívak.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 11. péntek 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 11. péntek 15:38
Lehet valaki levelező és szabadidős ismeretséget keres,de mi nem szeretünk hosszasan ismerkedni.Kávézni sörözni ezt azt csinálni barátokkal haverokkal szoktunk.Ha valaki nem az/Olyan mint akinek írta/mondta magát akkor is még ott a lehetőség a nem válaszra.És milyen csalódás lesz?Nem hármasban hanem kettesben szeretkezünk?Életem legnagyobb problémája legyen.És ha netán tényleg olyan partnert találunk aki "mindenben megfelel" ,megtartjuk.
#11170   2015. 09. 11. péntek 15:38
X Törölt felhasználó (30995)
Lehet valaki levelező és szabadidős ismeretséget keres,de mi nem szeretünk hosszasan ismerkedni.Kávézni sörözni ezt azt csinálni barátokkal haverokkal szoktunk.Ha valaki nem az/Olyan mint akinek írta/mondta magát akkor is még ott a lehetőség a nem válaszra.És milyen csalódás lesz?Nem hármasban hanem kettesben szeretkezünk?Életem legnagyobb problémája legyen.És ha netán tényleg olyan partnert találunk aki "mindenben megfelel" ,megtartjuk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 11. péntek 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (104575)
2015. 09. 11. péntek 14:22
Szerintem ez még mindig jobb, mintha csengetnek, ajtót nyitok, (vagy a párom) aztán egy nagy, esetleg óriási csalódás, mert : elmondással ellentétben : kövér, szakállas, 13 as az íkú, fél fogsora hiányzik, (maúnika show) stb.
Meg mondjuk, ha ez után a bizonyos kávézás után, még pár nap is van a döntésig, az sem baj.
#11169   2015. 09. 11. péntek 14:22
X Törölt felhasználó (104575)
#11168   2015. 09. 11. péntek 13:37
s.loeb s.loeb
Olyannal kávézzanak aki megfelel a kritériumoknak. Jobb ha egy kávénál derül ki,hogy mégsem felel meg valami miatt(pl hiányos a fogsora). Mintha egy éjszakai találkozón a randi helyszínén. Szerintem barátibb elb.szni az életből 10percet napközben egy kávé mellett,mint éjszaka elutazni egy randira és ott derüljön ki,hogy nem feleltek meg egymásnak. Volt olyan ahol én jöttem el a randiról mert a pár az életben más volt mint a levelek és telefonok alapján. Nem kinézetre hanem stílusra és összhangra. Mert a hiedelemmel ellentétben nekünk egyedülálló pasiknak se mindegy hogy kivel bújunk ágyba.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 11. péntek 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 11. péntek 13:25
Minek kávézzak olyannal aki alapból el van utasítva?

... 423 424 425 426 427 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19667db
Utolsó üzenet: ma 07:23

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!