Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 421 422 423 424 425 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#11202   2015. 09. 12. szombat 16:31
X Törölt felhasználó (1101822)
Ne haragudj, de a kötekedésednek nem ülök fel, mert igen is az. Nem fogom elmagyarázni azt a bizonyos "élethelyzetet", mert mindenki magából indul ki, így valószínűleg te is és én is. Sok sikert kívánok neked az itteni "sikeres" keresésben és legfőképp a talikhoz. smile
Itt és most lezártam magamban a témát!
Szia.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 12. szombat 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1101822)
2015. 09. 12. szombat 13:57
Akkor én már itt sem vagyok kedves revenna, mert nekem csak férjem van smile
Sziasztok!
#11201   2015. 09. 12. szombat 14:16
X Törölt felhasználó (69371)
Bocs, éppen írtam, de már bent hagyom az utolsót. Amúgy sem akartam többet írni.
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2015. 09. 12. szombat 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
ravenna VIP Admin
2015. 09. 12. szombat 13:55
OFF Legyetek szívesek visszatérni a fórum témájához. És jó hogy a "személyeskedés" kényes témáját jól kezeltétek, az külön öröm!
#11200   2015. 09. 12. szombat 14:15
X Törölt felhasználó (69371)
Ha szándékosan nem akarod megérteni azt, amit írok és csak a kötekedést akarod benne látni, akkor valóban felesleges. Te csak a saját elgondolásod hajtod, ami olykor kesze és kusza. Tudod nem mindig lesz ugyan az az élethelyzet. Direkt felhoztam egy olyan eshetőséget, ami egy adonisz esetében is előfordulhat, és mondjuk zavaró lehet egy nő számára. És lehet az illető nem is tudja magáról. Hiába klappol minden, amikor a TALI-n kiderülnek azok a dolgok. Nem adta ki magát másnak, csak épp nem tudott róla, hogy hormonális problémája miatt, éppen más a testszaga, vagy a szája szaga, olyan dolgok, amiket virtuálisan nem tudsz megítélni. Akkor igenis feleslegesen utazott el. Persze erre is van aktus előtti gyors megoldás, de engem pl egy jól kinőző, de büdös szájú nő rögtön kiábrándít. Férfi vagyok, hiába csak mondjuk betenném hátulról, a tudatomban már benne van. Nyilván lehet valaki úgy fel van spanolva, hogy nem érdeklik az ilyenek.
Ezt az egész dolgot csak azért hoztam fel, mert nem vagy híve az előzetes taliknak, mert nincs időd ilyenekkel foglalkozni. Nem ismerlek, de hasonló esetekben, ugyanúgy feleslegesen megy el az időd. Ismerkdéskor meg nem sokan fogják azt mondani levélben, meg akármi, hogy amúgy büdös vagyok.
Aki távolról jönne, az esetében az előzetes külön talinak sincs értelme, mert az ugyanolyan. De szerintem ha a közeledből lenne valaki, azoknál célszerű lenne alkalmazni. Mint írtam a Te dolgod, úgy csinálod ahogy neked jó. Nem meggyőzni akarlak, inkább megérteni. (Épp, mint másokat is, engem ez a része jobban érdekel, ki miként gondolja és miért, miért nem gondolja másképp.)
Aki meg nyilván totál másnak adja ki magát, az úgy sem fog elmenni a talira. Ha igen, akkor még hülye is az illető.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 12. szombat 09:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 12. szombat 09:31
Annyit a véleményedhez még reagálva, hogy "Feleslegesen utaztatom..."
NEM! Akkor utazik, (de csak egyszer!) feleslegesen, ha az oldalon állítottak szöges ellentétben állnak a valósággal. Abból meg már ne én csináljak lelki ismeret furdalást, hogy számtalan pasi teljesen más képet fest magáról, sokszor más képet küld, mint a valóság. Szerinted ebben az esetben mennyire érdekell, hogy ha 300 kilométert is utazott és nem a válaszom?
A távol eső hely, nem a következő, város, hanem akár a városban egy park, ahonnan 5 perc sétálva az út hozzánk. Azonban ha valamelyik féltől nemleges a válasz, akkor sincsen olyan veszély, hogy zaklasson a későbbiekben, vagy győzködjön, ne adj isten megkeressen más időpontban.
Szerintem az átfogó témát másként látjuk teljes mértékben.
A plázás hasonlatod pedig nem egészen értem, hiszen írtam, hogy nem mindenki és nem minden áron, de ismét az a hiba, hogy kiragadsz egy-egy mondatot és abba kapaszkodsz.
Te dolgod. Én is csak a véleményemet és életszerű dolgokat írom ide le a realitás talaján maradva.
#11199   2015. 09. 12. szombat 13:57
Akkor én már itt sem vagyok kedves revenna, mert nekem csak férjem van smile
Sziasztok!
#11198   2015. 09. 12. szombat 13:56
Így már értem, csak kissé hitetlen vagyok a dologban, hogy van olyan pasi, aki eljön 300 kilométert azért hogy.....
(Ez egy válasz s.loeb üzenetére (2015. 09. 12. szombat 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 12. szombat 13:17
Ahol magánhasználatra is van céges autó ott nincs korlát. Meg se lepődik a cég egy 120-140000es havi üzemanyagfogyasztáson. Maximum a főkönyvellő. smile Csak,hogy példát mondjak erre: ausztriai síelés,Zakopanei kirándulás,ugorjunk le Siófokra úszni egyet és hasonlóak. Meg az ilyen kocsit nem ritkán 6-8000 km-t mennek céges ügyekben egy hónapban. Tehát ha Te magánra még melléteszel 1-2000t az fel se tűnik. smile Ez a szépsége. Amíg jók a számok addig senkit nem érdekel. Mivel ugyanolyan könyvelési tétel csak mint a nyomtató papír. És lehet találna a közelben. Csak akkor könnyebben lebukna a felesége előtt. Így meg biztos,hogy nem futottok össze a szombati Tescos vásárlás közben. És simán belefér akár minden héten egy ilyen kirándulás. A kmről meg annyit,hogy Budapest időben nincs messzebb Kemecséről mint Miskolc vagy Csenger.
#11197   2015. 09. 12. szombat 13:55
ravenna ravenna VIP Admin
OFF Legyetek szívesek visszatérni a fórum témájához. És jó hogy a "személyeskedés" kényes témáját jól kezeltétek, az külön öröm!
#11196   2015. 09. 12. szombat 13:54
Saját történet? Ez nem az a topic.
Egymás fikázása? Véleményeket és benyomásokat cserélünk kulturált módon.
Ide akartad írni?
Szerintem amilyen történetet leírtál az mindanyjiunkkal naponta előforduló helyzet, csak kisebb a távolság.
(Ez egy válasz dzsabal üzenetére (2015. 09. 12. szombat 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 12. szombat 13:24
Hello, sziasztok!

Bar en jobban orulnek ha itt sajat tortenetek, tapasztalatok lennenek tulnyomoreszt, az egymas fikazasa, es az alltalanos panaszkodas helyett (arrol nem is beszelve h itt a leggazabb arrol beszelni h ez amit szeretunk jo e vagy beteges e), de ha mar ez a tema, hogy mennyien el sem olvassak, vagy leszarjak a levelek tartalmat akkor egy sajat pelda:

Mi angliaban elunk. Egyszer v ide v mas hasonlo forumba irtunk h hatha akad valaki aki itt el kinnt es megdongetne a baratnomet (kolcsonos szimpatia eseten).
Arra szamitottunk, hogy senki nincs. Arra is, hogy van 1-2 de v hangember, vagy ami ilyen esetben fontos, korban, kulsoben nem felel meg.
De nem!
Dobbenten lattuk, hogy magyarbol irtak, olyan szovegekkel h kuldjek kepet a baratnomrol es ha tetszik neki akkor kirepul (erted?! Minek? Itt vannak a kepeink fent!) meg a kedvencunk "szia szivesen megismernem" es ennyi!! Se kor se par sor se egy kep vagy legalabb leirna magat!

De minden ketseget kizaroan az verte ki a biztit h mindenki azzal a dumaval irt h o majd iderepul!!! HOVA? Ki hiszi ezt el h minden jarulekos koltseget, repulo, vonat, busz, motel vki kiad oda vissza egy hetvegere 150-200E ft? Mikor otthon dogos fullos csajok vannak 15ert. Egyertelmu h csak azert akartsk levelezni h par szaftos kerdes "hogy szopnad a faszom?Raverhetem e az arcodra?srb utan jol kiverje maganak...

Igy mar kb a 30. level utan be sem leptem az emailbe... felesleges.

Szoval az hagyjan h a par ev kor v peniszmeret elteres ellenere ir vki, ha egyszeruen azt nem veszi eszre h egy masik foldreszrol irtunk 2300kmre...
#11195   2015. 09. 12. szombat 13:38
X Törölt felhasználó (974612)
igaz,nagyon is én pl imádom ha más dugja a nejem
(Ez egy válasz dzsabal üzenetére (2015. 09. 12. szombat 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 12. szombat 13:24
Hello, sziasztok!

Bar en jobban orulnek ha itt sajat tortenetek, tapasztalatok lennenek tulnyomoreszt, az egymas fikazasa, es az alltalanos panaszkodas helyett (arrol nem is beszelve h itt a leggazabb arrol beszelni h ez amit szeretunk jo e vagy beteges e), de ha mar ez a tema, hogy mennyien el sem olvassak, vagy leszarjak a levelek tartalmat akkor egy sajat pelda:

Mi angliaban elunk. Egyszer v ide v mas hasonlo forumba irtunk h hatha akad valaki aki itt el kinnt es megdongetne a baratnomet (kolcsonos szimpatia eseten).
Arra szamitottunk, hogy senki nincs. Arra is, hogy van 1-2 de v hangember, vagy ami ilyen esetben fontos, korban, kulsoben nem felel meg.
De nem!
Dobbenten lattuk, hogy magyarbol irtak, olyan szovegekkel h kuldjek kepet a baratnomrol es ha tetszik neki akkor kirepul (erted?! Minek? Itt vannak a kepeink fent!) meg a kedvencunk "szia szivesen megismernem" es ennyi!! Se kor se par sor se egy kep vagy legalabb leirna magat!

De minden ketseget kizaroan az verte ki a biztit h mindenki azzal a dumaval irt h o majd iderepul!!! HOVA? Ki hiszi ezt el h minden jarulekos koltseget, repulo, vonat, busz, motel vki kiad oda vissza egy hetvegere 150-200E ft? Mikor otthon dogos fullos csajok vannak 15ert. Egyertelmu h csak azert akartsk levelezni h par szaftos kerdes "hogy szopnad a faszom?Raverhetem e az arcodra?srb utan jol kiverje maganak...

Szoval az hagyjan h a par ev kor v peniszmeret elteres ellenere ir vki, ha egyszeruen azt nem veszi eszre h egy masik foldreszrol irtunk 2300kmre...
#11194   2015. 09. 12. szombat 13:24
dzsabal dzsabal
Hello, sziasztok!

De nem!

#11193   2015. 09. 12. szombat 13:17
s.loeb s.loeb
Ahol magánhasználatra is van céges autó ott nincs korlát. Meg se lepődik a cég egy 120-140000es havi üzemanyagfogyasztáson. Maximum a főkönyvellő. smile Csak,hogy példát mondjak erre: ausztriai síelés,Zakopanei kirándulás,ugorjunk le Siófokra úszni egyet és hasonlóak. Meg az ilyen kocsit nem ritkán 6-8000 km-t mennek céges ügyekben egy hónapban. Tehát ha Te magánra még melléteszel 1-2000t az fel se tűnik. smile Ez a szépsége. Amíg jók a számok addig senkit nem érdekel. Mivel ugyanolyan könyvelési tétel csak mint a nyomtató papír. És lehet találna a közelben. Csak akkor könnyebben lebukna a felesége előtt. Így meg biztos,hogy nem futottok össze a szombati Tescos vásárlás közben. És simán belefér akár minden héten egy ilyen kirándulás. A kmről meg annyit,hogy Budapest időben nincs messzebb Kemecséről mint Miskolc vagy Csenger.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 12. szombat 12:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 12. szombat 12:25
Igazad van, mert erre még én sem gondoltam.
De! Erre is azt tudom mondani, hogy ha főleg ilyen időben meg van beszélve valahol egy találkozó és az illető ne adj isten több 100 kilométerről jönne...., akkor bármi előfordulhat. Az egy óra késés már nagyon is soknak számít.
Egy kezemen pedig meg sem tudom számolni, hogy hányszor jött a telefon, email, üzenet, hogy defektet kaptam, elvitte a haverom a kocsit, meghalt a szomszéd kutyája, stb...mi meg ott vártunk egy tó mellett novemberbe a hidegbe. De szerintem ezen emberek már az első leírt sornál tudják, hogy nem lesznek ott.
Ha pedig ezt a céges dolgot nézem, akkor az rendben van, hogy egyszer eljön, minden szuper....és utána? Nem kurva vagyok, hogy mindíg más és más, hanem állandót keresünk/keresek. Egy ilyen embernek is véges lehet a céges üzemanyagkártyája.... De ettől függetlenül igazat adok neked, bár nem hiszem, hogy az adott céges pasi nem találna közelebb párt, lányt.
#11192   2015. 09. 12. szombat 12:32
Szerintem végre a témához hozzászólva, engem jobban izgat ha két pasi kényeztet (megdug), mint a páromat.
#11191   2015. 09. 12. szombat 12:29
Hozzánk is jött a környékről pasi, akkor 200 kilométert kellett autóznia és minden rendbe volt, mire kitalálta, hogy zavarja a párom jelenléte. Egyszerűen bármit is.....magyarul nem állt fel a farka. Na, akkor kocsikázhat vissza Miskolcra. Utána rögtön jött az sms, hogy itt van a közelbe és kettesbe menyjünk el valahova, kártyát cseréltem...
(Ez egy válasz s.loeb üzenetére (2015. 09. 12. szombat 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 12. szombat 12:12
Ilyennel nem is szabad ismerkedni. De a távolság szerintem nem nagy probléma. Voltam már olyan találkozón ahol egy miskolci párral találkoztunk. Egy srác Pestről és én Nyíregyházáról. És ott volt mindenki. Arra nem gondolnak itt sokan,hogy van aki olyan szerencsés helyzetben van,hogy céges autója van céges üzemanyag kártyával magánhasználatra is. Tehát az utazás 0Ftba kerül neki.
#11190   2015. 09. 12. szombat 12:25
Igazad van, mert erre még én sem gondoltam.
De! Erre is azt tudom mondani, hogy ha főleg ilyen időben meg van beszélve valahol egy találkozó és az illető ne adj isten több 100 kilométerről jönne...., akkor bármi előfordulhat. Az egy óra késés már nagyon is soknak számít.
Egy kezemen pedig meg sem tudom számolni, hogy hányszor jött a telefon, email, üzenet, hogy defektet kaptam, elvitte a haverom a kocsit, meghalt a szomszéd kutyája, stb...mi meg ott vártunk egy tó mellett novemberbe a hidegbe. De szerintem ezen emberek már az első leírt sornál tudják, hogy nem lesznek ott.
Ha pedig ezt a céges dolgot nézem, akkor az rendben van, hogy egyszer eljön, minden szuper....és utána? Nem kurva vagyok, hogy mindíg más és más, hanem állandót keresünk/keresek. Egy ilyen embernek is véges lehet a céges üzemanyagkártyája.... De ettől függetlenül igazat adok neked, bár nem hiszem, hogy az adott céges pasi nem találna közelebb párt, lányt.
(Ez egy válasz s.loeb üzenetére (2015. 09. 12. szombat 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 12. szombat 12:12
Ilyennel nem is szabad ismerkedni. De a távolság szerintem nem nagy probléma. Voltam már olyan találkozón ahol egy miskolci párral találkoztunk. Egy srác Pestről és én Nyíregyházáról. És ott volt mindenki. Arra nem gondolnak itt sokan,hogy van aki olyan szerencsés helyzetben van,hogy céges autója van céges üzemanyag kártyával magánhasználatra is. Tehát az utazás 0Ftba kerül neki.
#11189   2015. 09. 12. szombat 12:12
s.loeb s.loeb
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 12. szombat 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 12. szombat 11:28
Tegnap én is így jártam, de a kedves srác Budaörsről írt és fogadkozott, hogy eljön (310km).....
Na gondoltam ennek is annyi. Mondtam én is neki, hogy valós dolgokat állítson, mert ha kamuzik, akkor nem lesz hármas. Erre az volt a válasza, hogy ha eljön és azt mondom, hogy nem lesz szex, akkor agyonver a férjemmel együtt.
Mondtam neki, hogy nem egymást keressük, erre kamuk vagytok.
Vannak érdekes helyzetek, de sajnos ez mindennapos dolog, amivel együtt jár az oldal.
#11188   2015. 09. 12. szombat 12:00
Milyen igaz! smile
(Ez egy válasz tintapatron üzenetére (2015. 09. 12. szombat 11:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 12. szombat 11:57
Eppen ezt irtam...visszafele ez mar reszukrol vagy nagy reszukrol nem mondhato el.
Irhattunk volna mi is nektek de adatlap olvasas utan nem tettuk mivel nem felelunk meg az altalatok kitett kriteriumoknak.
Sok lasi mint irta valaki avagy par odaig nem jut el hogy olvasson.Csak lat egy jo lyukat es gatyaba szalad a tudas.))
#11187   2015. 09. 12. szombat 11:57
tintapatron tintapatron VIP
Eppen ezt irtam...visszafele ez mar reszukrol vagy nagy reszukrol nem mondhato el.
Irhattunk volna mi is nektek de adatlap olvasas utan nem tettuk mivel nem felelunk meg az altalatok kitett kriteriumoknak.
Sok lasi mint irta valaki avagy par odaig nem jut el hogy olvasson.Csak lat egy jo lyukat es gatyaba szalad a tudas.))
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 12. szombat 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 12. szombat 11:35
Csak az a baj, hogy a kilencedik hasonló "alfahím" után a tizediknek úgy állok, hogy na ez mibe köt bel, vagy már én is rosszabb szemszögből állok hozzá. Tudom nem helyes, de akkor van az hogy kilépek és később visszatérek. Én minden pasit emberszámba veszem, míg nem kötözködik, követelőzik és nem ő akarja eldönteni helyettem, hogy mit szeretnénk és hogyan.
#11186   2015. 09. 12. szombat 11:35
Csak az a baj, hogy a kilencedik hasonló "alfahím" után a tizediknek úgy állok, hogy na ez mibe köt bel, vagy már én is rosszabb szemszögből állok hozzá. Tudom nem helyes, de akkor van az hogy kilépek és később visszatérek. Én minden pasit emberszámba veszem, míg nem kötözködik, követelőzik és nem ő akarja eldönteni helyettem, hogy mit szeretnénk és hogyan.
(Ez egy válasz tintapatron üzenetére (2015. 09. 12. szombat 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 12. szombat 11:29
Igazan mi mar nem foglalkozunk ilyen dolgokkal...Nagyon ritka ha ide irunk plane ebben a temaban.Ugy sem fogjak megerteni mirol beszelunk mivel a pasik elott csak a punci lebeg es az hogy nekik ures legyen a zacsijuk.
Esetleg ha meg mered mondani a valot hogy bocsi de nem vagy esetleg szex utan hogy ez nem volt az igazi rogton mi vagyunk a kurvak mert velemenyt mertunk mondani az alfakrol....De jol van az...Ha ettol jobban teljesitenek erezzek magukat buszkenek)))
#11185   2015. 09. 12. szombat 11:31
Lányokról nem tudok beszélni, hogy ők milyenek, mert én csak a pasikat szeretem, párom pedig nem használja az oldalt.
#11184   2015. 09. 12. szombat 11:29
tintapatron tintapatron VIP
Igazan mi mar nem foglalkozunk ilyen dolgokkal...Nagyon ritka ha ide irunk plane ebben a temaban.Ugy sem fogjak megerteni mirol beszelunk mivel a pasik elott csak a punci lebeg es az hogy nekik ures legyen a zacsijuk.
Esetleg ha meg mered mondani a valot hogy bocsi de nem vagy esetleg szex utan hogy ez nem volt az igazi rogton mi vagyunk a kurvak mert velemenyt mertunk mondani az alfakrol....De jol van az...Ha ettol jobban teljesitenek erezzek magukat buszkenek)))
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 12. szombat 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 12. szombat 09:40
Csak annyit, hogy maximálisan egyetértek!
#11183   2015. 09. 12. szombat 11:28
Tegnap én is így jártam, de a kedves srác Budaörsről írt és fogadkozott, hogy eljön (310km).....
Na gondoltam ennek is annyi. Mondtam én is neki, hogy valós dolgokat állítson, mert ha kamuzik, akkor nem lesz hármas. Erre az volt a válasza, hogy ha eljön és azt mondom, hogy nem lesz szex, akkor agyonver a férjemmel együtt.
Mondtam neki, hogy nem egymást keressük, erre kamuk vagytok.
Vannak érdekes helyzetek, de sajnos ez mindennapos dolog, amivel együtt jár az oldal.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 12. szombat 11:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (30995)
2015. 09. 12. szombat 11:02
Ma jelentkezett egy győri srác.Írtam neki hogy vágja azt hogy pesten vagyunk.Erre azt mondta h akkor mi van.Közöltem úgy készüljön ha már a lakásunkba vagy és akkir nem tetszik valami nem tetszik,akkor is repülsz.Némelyik ember (elég sok)a faszával gondolkodik.Az más kérdés, nem jutottunk odáig hogy találkozót beszéljünk meg.

... 421 422 423 424 425 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19642db
Utolsó üzenet: ma 06:20

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!