Voltak már h párok itt összevesztek miután dugadták vagy ketten dugták a barátnőjüket?
Úgy gondolom, hogy senki sem pótolhatatlan, és egyben mindenki pótolható, ha a külsőségekre asszociálunk.
Egészen biztos vagyok abban, hogy a többest kedvelő férfiak-férjek többsége nem dől a kardjába attól, ha a hitvesi ágyukba befogadott férfi netán nagyobb farkú, izmosabb, fiatalabb, szebb mint Ő. Miért is tenné? Ezek csak külsőségek, amiket ha már a befogadott harmadikat „használják” valamilyen szinten mindannyiuk örömére, akkor érdemes élvezni, kihasználni. Hiszen a feleség mégis őt szereti, az ő szerelmét és társaságát vágyja, vele kívánja leélni az életét. Sőt, sok esetben a férj veti fel a többes témáját, Ő veti oda asszonyát idegen farkak „prédájául”, és a férj próbál meg minél jobb pasit, tehát számukra minél jobban megfelelő fizikai és egyéb tulajdonságokkal rendelkező férfit találni, a felesége örömére is. Jobban mondva többnyire leginkább felesége örömére! (Ez egy válasz Gabriel_Grey üzenetére (2015. 09. 13. vasárnap 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 13. vasárnap 14:33
Egészen biztos vagyok abban, hogy a többest kedvelő férfiak-férjek többsége nem dől a kardjába attól, ha a hitvesi ágyukba befogadott férfi netán nagyobb farkú, izmosabb, fiatalabb, szebb mint Ő. Miért is tenné? Ezek csak külsőségek, amiket ha már a befogadott harmadikat „használják” valamilyen szinten mindannyiuk örömére, akkor érdemes élvezni, kihasználni. Hiszen a feleség mégis őt szereti, az ő szerelmét és társaságát vágyja, vele kívánja leélni az életét. Sőt, sok esetben a férj veti fel a többes témáját, Ő veti oda asszonyát idegen farkak „prédájául”, és a férj próbál meg minél jobb pasit, tehát számukra minél jobban megfelelő fizikai és egyéb tulajdonságokkal rendelkező férfit találni, a felesége örömére is. Jobban mondva többnyire leginkább felesége örömére! (Ez egy válasz Gabriel_Grey üzenetére (2015. 09. 13. vasárnap 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Egy férfi számára mindenképp sértő a büszkeségére nézve, ha egy másik férfi tud valamit, amit ő nem. Akár adottság, akár képesség kérdése. Akár bevallja, akár nem. Itt legfeljebb az önfeláldozásról van szó, hogy engedi, hogy a párja valakivel átéljen olyat, amit vele nem tud. Még akár izgathatja is, de legbelül akkor is fáj. Különösen, ha ennyire intim témáról van szó.
Nagyon régóta itt vagyok a GG-n, a mostani nickem is hét éves, számtalanszor elmondtam, hogy miért jó az nekem, ha a feleségemet idegen férfi karjaiban látom, illetve hogy miért jó az, ha egy idegen férfival közösen kényeztethetjük őt.
De a topik megléte folyamán több százan elmondták már…
Bár pörög a topik, de aki erőst érdeklődik a téma iránt, akit érdekel mások története, az egészen biztosan venni fogja a fáradságot, s akár napokig is olvasgat. Így szívja magába az információkat, falja mások írásait, igyekszik átérezni mások vágyait, miközben talán magyarázatokat, ötleteket, érzéseket tesz magáévá.
Bár pörög a topik, de aki erőst érdeklődik a téma iránt, akit érdekel mások története, az egészen biztosan venni fogja a fáradságot, s akár napokig is olvasgat. Így szívja magába az információkat, falja mások írásait, igyekszik átérezni mások vágyait, miközben talán magyarázatokat, ötleteket, érzéseket tesz magáévá.
Köszönöm fiúk!
Sok hasznos dolgot olvastam és kezdem megérteni a pasik nézetéből a dolgot.
Jó hogy ilyen egedékenyek vagytok velünk lányokkal, az meg egyenesen dícséretes, aki pasi keresi a másik pasit a feleségének. Természetesen hetero alapon!
Jó hogy ilyen egedékenyek vagytok velünk lányokkal, az meg egyenesen dícséretes, aki pasi keresi a másik pasit a feleségének. Természetesen hetero alapon!
Nem tudom, de tény intelligencia kérdése is, hogy ki miben van benne. Lehet, hogy egy másik arra illetékes topicban megírom a történetemet.
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2015. 09. 13. vasárnap 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 13. vasárnap 16:22

Nagyon régóta itt vagyok a GG-n, a mostani nickem is hét éves, számtalanszor elmondtam, hogy miért jó az nekem, ha a feleségemet idegen férfi karjaiban látom, illetve hogy miért jó az, ha egy idegen férfival közösen kényeztethetjük őt.
Ez nem csak engedékenység, hanem önzetlenség is. Vagy olyan önzetlenség, ami önzőség?
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 13. vasárnap 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 13. vasárnap 19:46

Törölt felhasználó (1101822)

Köszönöm fiúk!
Én azért némi iróniát fedeztem fel …
(Ez egy válasz plasticman64 üzenetére (2015. 09. 13. vasárnap 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 13. vasárnap 21:42

Ez nem csak engedékenység, hanem önzetlenség is. Vagy olyan önzetlenség, ami önzőség?

Tényleg majd minden intelligencia kérdése. Bár az a jó, ha van viszonylag jól áll az IQ & EQ egyaránt.
A történetet érdemes megírni, akár tényszerűen, akár kiszínezve is akár, hiszen sokan vannak, akik tanulhatnak belőle, akik az alapján is alakíthatják véleményüket, elképzelésüket, vágyaikat. (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 13. vasárnap 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 13. vasárnap 20:21

A történetet érdemes megírni, akár tényszerűen, akár kiszínezve is akár, hiszen sokan vannak, akik tanulhatnak belőle, akik az alapján is alakíthatják véleményüket, elképzelésüket, vágyaikat. (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 13. vasárnap 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1150322)

Nem tudom, de tény intelligencia kérdése is, hogy ki miben van benne. Lehet, hogy egy másik arra illetékes topicban megírom a történetemet.
Agyonver a férjeddel együtt?? Hát az nagyon nagy ! Ekkora parasztot...
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 12. szombat 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 12. szombat 12:00
Törölt felhasználó (1101822)

Milyen igaz!

Sziasztok!
A véleményeteket szeretném kérni, első alkalommal ha a feleség a két pasis verziót szeretné kipróbálni, a hölgy szempontjából melyik verzió előnyösebb ha a férj is jelen van vagy ha nincs.
A véleményeteket szeretném kérni, első alkalommal ha a feleség a két pasis verziót szeretné kipróbálni, a hölgy szempontjából melyik verzió előnyösebb ha a férj is jelen van vagy ha nincs.
Szia Suni66!
Szerintem igen úgy a jó de a még jobb amikor ketten kényeztetitek a feleségedet valakivel! (Ez egy válasz suni66 üzenetére (2015. 09. 14. hétfő 15:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 14. hétfő 15:44
Szerintem igen úgy a jó de a még jobb amikor ketten kényeztetitek a feleségedet valakivel! (Ez egy válasz suni66 üzenetére (2015. 09. 14. hétfő 15:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Mivel a jelenléte , részvétele, biztonság érzetet ad , így szerintünk előnyös.
Két idegen pasi , biztos hogy azt adja neki és úgy amire vágyik ami jól esik neki?
De biztos akad olyan aki ellent mond ennek a véleménynek (Ez egy válasz suni66 üzenetére (2015. 09. 14. hétfő 15:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Két idegen pasi , biztos hogy azt adja neki és úgy amire vágyik ami jól esik neki?
De biztos akad olyan aki ellent mond ennek a véleménynek (Ez egy válasz suni66 üzenetére (2015. 09. 14. hétfő 15:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Az én esetemben jelen volt. Sokkal jobb, ha jelen van. Hiszen neki is látnia kell, hogy a párja valóban élvezi a 2 pasit. Az a férfi, aki belemegy, hogy a párja mással is szexeljen, azt azért teszi ezt, mert neki is örömet fog szerezni a látvány.
(Ez egy válasz suni66 üzenetére (2015. 09. 14. hétfő 15:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Igen, de ez valójában tényleg önzetlenség. Csak annyi az önzőség benne, hogy a pasi is élvezi, ha a párja élvezi őket.
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2015. 09. 13. vasárnap 22:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok, nálam ez pont fordítva van. Én inkább nem szeretek ott lenni ha a párom lefekszik valakivel, csak szeretek tudni róla. Az egész úgy kezdődött hogy kaptam egy jó külföldi munkát, és egy évre távkapcsolatra kényszerültünk. Kb fél év után megváltozott a viselkedése. Lett egy új barátnője akin első találkozásunkkor megdöbbentem mert hát enyhén szólva "meg hát" típusú a csaj. A párommal komolyan elbeszélgettem, és kiderült hogy az újdonsült barátnőjével pasiznak is. Volt egy pár egy éjszakás kalandja. Összetörve utaztam el, de a távolság és a párom kitartó üzenetei valahogy tompították az érzést. Végül beszélni kezdtünk az egészről, és őszintén szólva meggyőzött arról hogy ezek az alkalmi kapcsolatok nem jelentettek neki semmit, csak jól kitombolta magát. Elmesélte hogy a barátnője néha bugyi nélkül szokott járni, és őt is bíztatta hogy próbálja ki. Régi vágyam volt egy ilyen nő, de azt tapasztaltam hogy a nők nem ilyenek, ezért már hosszú ideje letettem a gondolatról hogy ilyen nőm lesz valaha. Nagyon felcsigázott a dolog, és ezt el is mondtam neki. A következő napokban olyan MMS -eket kaptam tőle amikben az látszott hogy nincs rajta bugyi. Végül megírta hogy túl extrémnek találja, és ez nem fog a szokásai közé tartozni :-(. Azt is elmesélte hogy az egyik pasizásánál a pasi eldugta a bugyiját, és reggel bugyi nélkül kellett hazamennie miniszoknyában ami nagyon kínos volt. Erre írtam neki egy üzenetet amit az elküldés után rögtön megbántam. Azt írtam hogy ha újra lefekszik valakivel büntiből egy hétig nem hordhat bugyit. Egy hét múlva újból elkezdtek jönni az MMS -ek a szoknya bugyi nélkül témában, és kérdésemre jött a válasz hogy egész héten büntiben van. Nagyon zavart hogy megint lefeküdt valakivel, de furcsa is volt. Megőrültem hogy nem lehetek otthon. Ez kétszer is megismétlődött a következő hazalátogatásomig, a második pont ittlétemkor. Nagyon féltem milyen lesz vele lefeküdni annak tudatában hogy mással volt, de valami fantasztikus érzés volt a tudat hogy mindennek ellenére az enyém. Miután hazajöttem elmaradt a bugyi nélkül járkálás, és ezt szóvá is tettem, mire ő kacérkodni kezdett hogy olyat csak büntiben lehetséges.
Sziasztok nálunk ez úgy történt az elsönél nem voltam jelen csak kukkoltam a másodiknál csak tudtam róla az elmesélös sztori volt.A harmadik eseménynél már jelen voltam és részt is vettem benne,mi igy kezdtük az izgat ha megdugják a feleségemet cimü játékot.Söt mostmár a feleségem kéri hogy keressek partnert.
Szuper sztorik

A történet tényleg jó volt, de sajnos már csak volt...
Bár csak meg tudnám gyözni a feleségem hogy próbálja más pasival is. Sajnos nem tetszik neki a hármas ötlet...Nekem az is jó lenne ha egy pasival lefeküdne és aztán elmesélné hogy mi történt. Talán pár képet is mutatna...
Magam már csajoztam, de az lenne a leg izgalmasabb ha a páromat oszthatnám meg.
Magam már csajoztam, de az lenne a leg izgalmasabb ha a páromat oszthatnám meg.
Ez a hsz, elég árulkodó
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 15. kedd 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 15. kedd 10:59

Törölt felhasználó (1146222)

A történet tényleg jó volt, de sajnos már csak volt...