Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 416 417 418 419 420 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#11326   2015. 09. 21. hétfő 23:04
kinam kinam VIP
Mi ki probáltuk nem bántuk meg kapcsolatunk erösebb lett
#11325   2015. 09. 21. hétfő 21:05
X Törölt felhasználó (1101822)
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."
#11324   2015. 09. 21. hétfő 20:35
tintapatron tintapatron VIP
Szia!
Szerintem nem fikázás az,ha öszintén és ráadásul "név" nélküli emberek elképzeléseit írom re...Egy hozzászólásomban sem személyeskedtem sem én sem párom.
Ja...És akár milyen hihetetlen tanulunk belőle,de gondolom az nem probléma,ha másnak is leírjuk a véleményünket,tapasztalatainkat,hogy esetleg Ők is tanuljanak a mi esetünkből.Bocsánat ne tanuljanak,csak okuljanak,hogy ilyenek is vannak.
És mint írtam előző hozzászólásomban ez ugyan úgy hozzátartozik az élményekhez,csak sajnos "negatív" értelemben...
Másik dolog és talán a legfontosabb,senkinek nem írtam,csak Nata-nak,azon kívül máshoz külön egy hozzászólásban sem regnév szerint...
Ugye akinek nem inge...
Ezek után is kedvünk tartja majd írunk itt Nata-nak azon kívül meg majd ha kedvünk tartja privizünk smile
Pá-pá.
(Ez egy válasz plasticman64 üzenetére (2015. 09. 21. hétfő 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 21. hétfő 19:17
Én már korábban akartam nektek javasolni a privátot. Tudomásul kell venni, hogy nagyon sokan csak nyálcsorgatók, vagy kötekedni járnak ide. Valahogy fel kellene már nőni arra a szintre, hogy elfogadjuk mások szokásait, vágyait. Ezeket nem fikázni kellene, hanem tanulni belőle. Lehet, hogy pont ezeknek az embereknek a párja vágyna valami extrára. A tapasztaltaktól nem szégyen tanulni
A fórum címéhez csak annyit, hogy aki bevállalja, hogy a a feleségét más is kényeztesse, az azért teszi, mert a párjának akar örömet szerezni. Ezt hívják önzetlenségnek. Sajnos ez nagyon sok emberből hiányzik.
#11323   2015. 09. 21. hétfő 19:42
Szia.
Ahogyan írtam a miénk is erősebb lett ettől a helyzettől, annyi különbséggel, hogy én lányos szemszögből írom ezt. Nekünk jó tanulás volt az első három alkalom. Megtanultuk tisztelni a másikat, megérteni, megtanulni, hogy ebben a formában is meg lehet tartani az érzelmeket és az odafigyelést, amit egy pasi (a párom) megérdemel.
(Ez egy válasz komolyhazibarat üzenetére (2015. 09. 21. hétfő 19:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 21. hétfő 19:35
Sziasztok! Mi több éve regisztráltunk, de még nem találtuk meg az igazit. Nem hiszem el, hogy nincs itt egy olyan férfi, aki tartós, titkos kapcsolatot szeretne egy kedves párral! Nagyon sok negatív élményünk volt, bár meg kell jegyezni, volt pozitív, kellemes is. Engem is borzasztóan izgat, amikor egy szimpatikus fiúval van a feleségem, és én is aktív résztvevője lehetek a helyzetnek. Mivel ez egy teljesen bizalmi dolog, alapfeltétele a pár szempontjából a kapcsolat erőssége. A mi kapcsolatunk csak erősebb lett a kellemes hármas élményektől. Várom az értelmes véleményeket! Sziasztok!
#11322   2015. 09. 21. hétfő 19:35
komolyhazibarat komolyhazibarat
Sziasztok! Mi több éve regisztráltunk, de még nem találtuk meg az igazit. Nem hiszem el, hogy nincs itt egy olyan férfi, aki tartós, titkos kapcsolatot szeretne egy kedves párral! Nagyon sok negatív élményünk volt, bár meg kell jegyezni, volt pozitív, kellemes is. Engem is borzasztóan izgat, amikor egy szimpatikus fiúval van a feleségem, és én is aktív résztvevője lehetek a helyzetnek. Mivel ez egy teljesen bizalmi dolog, alapfeltétele a pár szempontjából a kapcsolat erőssége. A mi kapcsolatunk csak erősebb lett a kellemes hármas élményektől. Várom az értelmes véleményeket! Sziasztok!
#11321   2015. 09. 21. hétfő 19:33
Szia.
Én nem szégyelem a véleményemet és nagyon szívesen beszélgetek a fórum címét érintő dolgokról nyíltan, nem privátban. Na most ha ez valaki(k)nek nem tetszik, az menyjen más teplomba imádkozni vigyor2
(Ez egy válasz plasticman64 üzenetére (2015. 09. 21. hétfő 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 21. hétfő 19:17
Én már korábban akartam nektek javasolni a privátot. Tudomásul kell venni, hogy nagyon sokan csak nyálcsorgatók, vagy kötekedni járnak ide. Valahogy fel kellene már nőni arra a szintre, hogy elfogadjuk mások szokásait, vágyait. Ezeket nem fikázni kellene, hanem tanulni belőle. Lehet, hogy pont ezeknek az embereknek a párja vágyna valami extrára. A tapasztaltaktól nem szégyen tanulni
A fórum címéhez csak annyit, hogy aki bevállalja, hogy a a feleségét más is kényeztesse, az azért teszi, mert a párjának akar örömet szerezni. Ezt hívják önzetlenségnek. Sajnos ez nagyon sok emberből hiányzik.
#11320   2015. 09. 21. hétfő 19:27
dekii dekii
Kár hogy itt nem lehet linkelni a sok hülye hozaszolast!
#11319   2015. 09. 21. hétfő 19:17
plasticman64 plasticman64
(Ez egy válasz tintapatron üzenetére (2015. 09. 21. hétfő 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 21. hétfő 16:30
Köszi,kedves vagy...Kár,hogy nem esünk bele a keresési feltételeitekbe,pedig lenne miről eszmecserét folytatni smile
Viszont lehet privátban jobb lenne,mivel sok embernek szúrja a szemét az igazság,pedig ha bele gondolunk ezek ugyan úgy hozzátartoznak a kereséshez,mintha elkezdenék regényeket írni,mikor hogyan és mit csináltunk az éppen aktuális pasival,illetve párral.
Mert ugye ebben a dologban nem csak pozitív élmények vannak,hanem sajnos elég sok negatív is smile
Bár a zacskó üritő kisiparosoknak egy élmény,ha új punciba tehetik be,az az tehetnék be smile
#11318   2015. 09. 21. hétfő 16:50
greatom greatom

....
Egyszer elfog majd a félelem,
Életed filmje mégsem végtelen.
Illúziók nélkül élsz tovább
Illúziók nélkül, nap nap után.
......
Tátrai Tibor
Pálvölgyi Géza
Kovács Tamás
#11317   2015. 09. 21. hétfő 16:39
Vajon miért is nincsen az ilyen emberkéknek adatlapja? Inkább hagyjuk is, mert értelmesebb a témával foglalkozni, amiről a topic szól, mint sem ilyenekkel.
(Ez egy válasz tintapatron üzenetére (2015. 09. 21. hétfő 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 21. hétfő 16:03
Szerintem senki nem írta,hogy nem szeretné,csak egyszerűen nehéz partnert találni,aki a hölgyek igényeinek megfelel...Azon kívül azért van szerintem mindenki az oldalon,hogy a vágyait kiélje,illetve meséljen pozitív negatív talikról,emberekről...bla-bla bla...Adatlap hiányában meg elég nehéz megmondani,ki pár,ki nem,illetve pasi e vagy sem.
#11316   2015. 09. 21. hétfő 16:33
violent Nagyon jól mondod, bár tény, hogy minket könnyű rászedni.
(Ez egy válasz tintapatron üzenetére (2015. 09. 21. hétfő 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 21. hétfő 16:30
Köszi,kedves vagy...Kár,hogy nem esünk bele a keresési feltételeitekbe,pedig lenne miről eszmecserét folytatni smile
Viszont lehet privátban jobb lenne,mivel sok embernek szúrja a szemét az igazság,pedig ha bele gondolunk ezek ugyan úgy hozzátartoznak a kereséshez,mintha elkezdenék regényeket írni,mikor hogyan és mit csináltunk az éppen aktuális pasival,illetve párral.
Mert ugye ebben a dologban nem csak pozitív élmények vannak,hanem sajnos elég sok negatív is smile
Bár a zacskó üritő kisiparosoknak egy élmény,ha új punciba tehetik be,az az tehetnék be smile
#11315   2015. 09. 21. hétfő 16:30
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 21. hétfő 16:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1101822)
2015. 09. 21. hétfő 16:23
10 pontos válasz nekem és mindenki részére. Az a baj, hogy az ilyen emberből van kevés, vagy nem itt, mint te és még mr75 és még tudnék egyet kettőt. alien2
#11314   2015. 09. 21. hétfő 16:27
Mindenki úgy éli meg azt ami a 4 fal között történik, ahogyan akarja, de tudjuk, hogy ez nem ábránd és illúzió számunkra.
Jaaaaj mi csak 7 év házasság után vagyunk, tehát gyerekcipőben járunk hozzátok képest, de a hármas szex csak javított a kapcsolatunkkon, megtanultam tisztelni a páromat, megtanítottam neki, mi az a feltétel nélküli bizalom, mert annélkül szerintem nem működik a hármas.
#11313   2015. 09. 21. hétfő 16:23
10 pontos válasz nekem és mindenki részére. Az a baj, hogy az ilyen emberből van kevés, vagy nem itt, mint te és még mr75 és még tudnék egyet kettőt. alien2
(Ez egy válasz tintapatron üzenetére (2015. 09. 21. hétfő 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 21. hétfő 16:10
Az hogy tisztázva van önmagában kevés sok embernél...Itt már az lenne a sík,ha a két pasi egy nő felállás csak kettesben az idegen pasi és a nő között zajlana,felállás lenne sok pasinak a sík.

Én kifejezetten imádom ha láthatom páromat mással szexelni.Vannak szabályok,azokat betartjuk, egymást tiszteljük.Mondhat bárki bármit,ez a mi életünk,ugy éljük ahogyan akarjuk.Gondolom ezzel ti is igy vagytok.Ezt csak azért jegyeztem így meg,mivel láttam 1-2 elég érdekes irónikus beszólást olyan emberektől akik ugyan semmit nem keresnek,de itt vannak és osztják az észt mindenkinek.De biztosan csak ök látják az életben a tutit,miközben ugyan arról ábrándoznak,amiket mi már megmertünk tenni és 21év házasság után még mindig ott vagyunk egymásnak boldogságban,megélve a vágyainkat és nem csak ábrándozva róla. smile
#11312   2015. 09. 21. hétfő 16:20
X Törölt felhasználó (1158022)
Az azért úgy nem gond ha a Petra pl. mondjuk a párom neve..de arra nem is merek gondolni, hogy ezt tudod követni szoftverrel..kötekedni pedig te keztél olyannal és olyanról akit és amit nem ismersz hisz nem is ismerhetsz..
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 21. hétfő 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 21. hétfő 15:58
Na megint egy kötözködő.....
Egyébként Nata=Natália IQ bajnok vigyor2
#11311   2015. 09. 21. hétfő 16:10
Az hogy tisztázva van önmagában kevés sok embernél...Itt már az lenne a sík,ha a két pasi egy nő felállás csak kettesben az idegen pasi és a nő között zajlana,felállás lenne sok pasinak a sík.

Én kifejezetten imádom ha láthatom páromat mással szexelni.Vannak szabályok,azokat betartjuk, egymást tiszteljük.Mondhat bárki bármit,ez a mi életünk,ugy éljük ahogyan akarjuk.Gondolom ezzel ti is igy vagytok.Ezt csak azért jegyeztem így meg,mivel láttam 1-2 elég érdekes irónikus beszólást olyan emberektől akik ugyan semmit nem keresnek,de itt vannak és osztják az észt mindenkinek.De biztosan csak ök látják az életben a tutit,miközben ugyan arról ábrándoznak,amiket mi már megmertünk tenni és 21év házasság után még mindig ott vagyunk egymásnak boldogságban,megélve a vágyainkat és nem csak ábrándozva róla. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 21. hétfő 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 21. hétfő 14:28
Na de ha tisztázva van, hogy csak a lány örömére? Akkor ezen nincs mit ragozni.
#11310   2015. 09. 21. hétfő 16:03
Szerintem senki nem írta,hogy nem szeretné,csak egyszerűen nehéz partnert találni,aki a hölgyek igényeinek megfelel...Azon kívül azért van szerintem mindenki az oldalon,hogy a vágyait kiélje,illetve meséljen pozitív negatív talikról,emberekről...bla-bla bla...Adatlap hiányában meg elég nehéz megmondani,ki pár,ki nem,illetve pasi e vagy sem.
#11309   2015. 09. 21. hétfő 15:58
Na megint egy kötözködő.....
Egyébként Nata=Natália IQ bajnok vigyor2
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 21. hétfő 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1158022)
2015. 09. 21. hétfő 15:48
Női névvel egy pár..A te neved mit is jelent?? Pfff..
#11308   2015. 09. 21. hétfő 15:48
X Törölt felhasználó (1158022)
Női névvel egy pár..A te neved mit is jelent?? Pfff..
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 21. hétfő 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 21. hétfő 15:36
Ha nem tetszik ne olvasgasd.... Női névvel pasi, de mennyire nem lep meg....
#11307   2015. 09. 21. hétfő 15:36
Ha nem tetszik ne olvasgasd.... Női névvel pasi, de mennyire nem lep meg....

... 416 417 418 419 420 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19666db
Utolsó üzenet: tegnap 06:58

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!