Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 409 410 411 412 413 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#11442   2015. 12. 01. kedd 06:34
vakany111 vakany111
Szivesen olvastuk volna lépésről lépésre hgy csinált meg a szerencsés
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 01. kedd 06:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1198432)
2015. 12. 01. kedd 06:26
A párom nincs fennt csak én..
#11441   2015. 12. 01. kedd 06:26
X Törölt felhasználó (1198432)
A párom nincs fennt csak én..
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 11. 30. hétfő 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (970042)
2015. 11. 30. hétfő 19:57
Milyen néven van itt a párod?
#11440   2015. 11. 30. hétfő 22:27
ni13ggs9 ni13ggs9
Fantasztikus élmény lehetett a párodnak! Szivesen olvastam volna még részleteket a randiról. wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 11. 30. hétfő 00:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 30. hétfő 00:17
Sziasztok!
Megvolt a randi, nem volt az igazi, de ilyennek is lenni kell....
Reggelre volt megbeszélve a találka, párom még aludt mikor elindultam...
Mivel szereti tudni mindig mi van velem, írtam neki időközönként... A fickó kissé többet gondolt magáról sztem, mint ami a valóság, de hàt istenem...
Párom tudja milyen vagyok, nem volt kétsége affelől hogy a fickó mit fog kapni...
Én nem teljesen azt kaptam, mint amit vàrtam.. :(
Hazaérkezésem előtt írtam a páromnak, hogy mielőtt bármi is lesz, hadd fürödjek le. Megértő volt, de alig várta, hogy mindent részletesen elmeséljek...
Természetes volt számomra, hogy minden apró részletre kíváncsi és meglepődve tapasztaltam magamon, hogy csak kicsit volt rossz érzésem. Hamar elmúlt, és a kétségeim is tűnni kezdenek a "félrekefélés" miatt, amihez nagyban hozzájárul a párom reakciója... Imádom látni, amikor fel van izgulva és amit a randi után tapasztaltam, leírhatatlan.
Eddig se volt gond azzal, hogy kíván engem és akar, de most, hogy tudta, hogy csak az övé vagyok és pár órája másik pasi farka volt a számba teljesen beindult...
Egész nap együtt voltunk, beszélgettünk és felizgulva másztunk egymásra...
Ez volt az első lépés, mindkettőnknek, idővel szeretném azt is ha jelen lenne és együtt élnénk át egy jól sikerült randit, de arra még hagyunk időt magunknak...
Egyenlőre keressük, keresem a megfelelő alanyt..
De ha a tudattól és beszámolómtól is ilyen állapotba kerül, vágyom nagyon a hármasra....
#11439   2015. 11. 30. hétfő 19:57
X Törölt felhasználó (970042)
Milyen néven van itt a párod?
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 11. 30. hétfő 00:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Mivel szereti tudni mindig mi van velem, írtam neki időközönként... A fickó kissé többet gondolt magáról sztem, mint ami a valóság, de hàt istenem...
Párom tudja milyen vagyok, nem volt kétsége affelől hogy a fickó mit fog kapni...
Hazaérkezésem előtt írtam a páromnak, hogy mielőtt bármi is lesz, hadd fürödjek le. Megértő volt, de alig várta, hogy mindent részletesen elmeséljek...
Természetes volt számomra, hogy minden apró részletre kíváncsi és meglepődve tapasztaltam magamon, hogy csak kicsit volt rossz érzésem. Hamar elmúlt, és a kétségeim is tűnni kezdenek a "félrekefélés" miatt, amihez nagyban hozzájárul a párom reakciója... Imádom látni, amikor fel van izgulva és amit a randi után tapasztaltam, leírhatatlan.
Eddig se volt gond azzal, hogy kíván engem és akar, de most, hogy tudta, hogy csak az övé vagyok és pár órája másik pasi farka volt a számba teljesen beindult...
Ez volt az első lépés, mindkettőnknek, idővel szeretném azt is ha jelen lenne és együtt élnénk át egy jól sikerült randit, de arra még hagyunk időt magunknak...
De ha a tudattól és beszámolómtól is ilyen állapotba kerül, vágyom nagyon a hármasra....
#11438   2015. 11. 30. hétfő 15:15
man2000 man2000
Sziasztok!! Ezt még olvasni is jó volt hát még át élni!! finom
Sziasztok!
#11437   2015. 11. 30. hétfő 05:32
X Törölt felhasználó (1204662)
Udv.

Nagyon jo hirek.Irnam en is ,csak irhatnak hasonlo jorol. vigyor2
#11436   2015. 11. 30. hétfő 00:17
X Törölt felhasználó (1198432)
Sziasztok!
#11435   2015. 11. 29. vasárnap 10:11
X Törölt felhasználó (1204662)
Udv.

Tan izgalmas is.?
A jelzo tan kicsit banto ranezve.
Akik itt vagyun hasonlokat szeretnenk.
Orulnek en is hasonlonak,nem utolag megtudva.
Rajt vagyok en is nagyon. vigyor2
#11434   2015. 11. 29. vasárnap 09:24
zolikafighter36 zolikafighter36
Este bevallotta a nejem, hogy amikor telefonon hivtam kefélt a fönökével mindezt lovaglás közben ahogy beszélt róla iszonyu forro lett a pinája hatalmasat élvezett tudtam hogy a kurva vér benne van....)))
#11433   2015. 11. 29. vasárnap 06:10
X Törölt felhasználó (974612)
nálunk is műkodik a dolog szuper
#11432   2015. 11. 29. vasárnap 05:45
X Törölt felhasználó (1041852)
Minket is izgatna smile
#11431   2015. 11. 27. péntek 20:16
friendlyman friendlyman
Aki ilyen lapon fent van már azzal a tény bizonyítja hogy az "átlagostól" (megjegyzem jó értelemben) eltérő szex igényei szokásai vannak. Lehet beszólni, kritizálni bármit ,de ezt csak azok teszik akik vágynak valamire és még nem teljesült, irigyek vagy álszentek. Tehát ha valakinek azt tetszik ha látja élvezni a feleségét egy megbízható intelligens kulturált férfival akkor had élvezze. Persze ezt csak bizonyos intelligencia felett értik meg és élvezik.
#11430   2015. 11. 26. csütörtök 18:10
X Törölt felhasználó (1101822)
Akkor már nem izgatja, hogy megdugják a feleségét. Szerintem is a történet inkább a sejthető megcsalás, mint sem a topik címe...
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 11. 26. csütörtök 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (893066)
2015. 11. 26. csütörtök 09:15
Nekem úgy jön le a történeted alapján,hogy igenis basszák a nejed mint a tököt,és ez téged zavar!!!Tulajdonképen leirtad mekkora rigó vagy
#11429   2015. 11. 26. csütörtök 17:39
goni13 goni13
Csatlakozok a véleményedhez. eljen
Ki kéne rakni azt a nőt, de csak, ha bejöttek a kemény fagyok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 11. 26. csütörtök 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (893066)
2015. 11. 26. csütörtök 09:15
Nekem úgy jön le a történeted alapján,hogy igenis basszák a nejed mint a tököt,és ez téged zavar!!!Tulajdonképen leirtad mekkora rigó vagy
#11428   2015. 11. 26. csütörtök 09:15
X Törölt felhasználó (893066)
(Ez egy válasz zolikafighter36 üzenetére (2015. 11. 24. kedd 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 24. kedd 14:56
Üdv.

A nejem 28 éves nagyon csinos barna hosszu haj 165 cm magas 60 kg nőies testalkatú. Vidéken dolgozik titkárnőként egy üzemben mint adminisztrátor. Szokása h elég kihivóan öltözködik ugymond szereti kelletni magát. A fönöke egy 30 körüli pasi van egy sejtésem hogy több is van köztük munkakapcsolatnál. Amikor dolgozni megy alap a mini és a szexi felső nála még télen is csak ekkor harisnyát vesz alá és csizmát. A jomultkor bálban voltunk ahol persze a fönöke is ott volt és felkérte táncolni , elég nagy tömeg volt de azért átlátható volt. Ők nem látták de én láttam hogy a fönöke keze bizony néha becsuszott a miniszoknya alá csak azt hitték hogy nem veszem észre hogy izott köztük a levegő. Hozzáteszem a nejemnek gyönyörü segge van olyan igazi brazilos. Otthon kérdőre vontam de ő persze tagadta hogy bármi is lenne köztük. Kb másfél hete egy délután kimentem a cégükhöz de se ő se fönöke nem voltak ott a könyvelő azt mondta elmentek kb fél órája mindketten céges ügybe a közeli bnagyvárosba ami kb 30 km re van. Felhivtam a nejem aki fel is vette a telefont és kérdőre vontam aki azt mondta valóban együtt vannak munka ügyben csak ő kinn van a kocsiban. Fura volt a hangja néha furcsán vette a levegőt meggyőződesem hogy éppen keféltek valami motelban amikor hivtam.
#11427   2015. 11. 25. szerda 18:04
Igen, értem minden szavad, de amit a kommentelő leírt az köszönő viszonyban sincsen azzal, amiről beszélünk.
(Ez egy válasz pampallini007 üzenetére (2015. 11. 25. szerda 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 25. szerda 14:58
Szia!

Igaz, de jobb egy oszinte tars mint egy hazug "menyecske", pl ha o hata mogott csinalja az megcsalas,en lepnek, vagy bevallja es egyutt csinaljuk elvezetbol, ha nem es hazudozik tovabb akkor en is mas utakra terelodnek, oda-vissza eset, ez nem bosszu hanem akkor mar en miert is nem elvezhetnek friss nunuson ha o mas pasin elvezkedik?
Felreertes vegett nem bosszu kihangsulyozom megint...
#11426   2015. 11. 25. szerda 14:58
pampallini007 pampallini007
Szia!

Igaz, de jobb egy oszinte tars mint egy hazug "menyecske", pl ha o hata mogott csinalja az megcsalas,en lepnek, vagy bevallja es egyutt csinaljuk elvezetbol, ha nem es hazudozik tovabb akkor en is mas utakra terelodnek, oda-vissza eset, ez nem bosszu hanem akkor mar en miert is nem elvezhetnek friss nunuson ha o mas pasin elvezkedik?
Felreertes vegett nem bosszu kihangsulyozom megint...
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 11. 25. szerda 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1101822)
2015. 11. 25. szerda 10:14
Igaz!
"Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!", ahogyan a topik címében is van.....
#11425   2015. 11. 25. szerda 10:14
Igaz!
"Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!", ahogyan a topik címében is van.....
(Ez egy válasz pampallini007 üzenetére (2015. 11. 25. szerda 01:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 25. szerda 01:35
Szia!

Szerintem ebben semmi izgato nincs, ez mar megcsalas es teged neznek hulyenek, jobb ha lepsz mert csunya vege lesz!
#11424   2015. 11. 25. szerda 01:35
pampallini007 pampallini007
Szia!

Szerintem ebben semmi izgato nincs, ez mar megcsalas es teged neznek hulyenek, jobb ha lepsz mert csunya vege lesz!
(Ez egy válasz zolikafighter36 üzenetére (2015. 11. 24. kedd 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Üdv.

A nejem 28 éves nagyon csinos barna hosszu haj 165 cm magas 60 kg nőies testalkatú. Vidéken dolgozik titkárnőként egy üzemben mint adminisztrátor. Szokása h elég kihivóan öltözködik ugymond szereti kelletni magát. A fönöke egy 30 körüli pasi van egy sejtésem hogy több is van köztük munkakapcsolatnál. Amikor dolgozni megy alap a mini és a szexi felső nála még télen is csak ekkor harisnyát vesz alá és csizmát. A jomultkor bálban voltunk ahol persze a fönöke is ott volt és felkérte táncolni , elég nagy tömeg volt de azért átlátható volt. Ők nem látták de én láttam hogy a fönöke keze bizony néha becsuszott a miniszoknya alá csak azt hitték hogy nem veszem észre hogy izott köztük a levegő. Hozzáteszem a nejemnek gyönyörü segge van olyan igazi brazilos. Otthon kérdőre vontam de ő persze tagadta hogy bármi is lenne köztük. Kb másfél hete egy délután kimentem a cégükhöz de se ő se fönöke nem voltak ott a könyvelő azt mondta elmentek kb fél órája mindketten céges ügybe a közeli bnagyvárosba ami kb 30 km re van. Felhivtam a nejem aki fel is vette a telefont és kérdőre vontam aki azt mondta valóban együtt vannak munka ügyben csak ő kinn van a kocsiban. Fura volt a hangja néha furcsán vette a levegőt meggyőződesem hogy éppen keféltek valami motelban amikor hivtam.
#11423   2015. 11. 24. kedd 16:40
házimester házimester
Akkor téged most biztos izgat ha megdugják a feleséged. smile
Üdv.

... 409 410 411 412 413 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19642db
Utolsó üzenet: ma 06:20

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!