Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 408 409 410 411 412 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#11460   2015. 12. 03. csütörtök 16:43
X Törölt felhasználó (1150322)
,,Aktuális éppen, hogy egyszer az egyik barátunk mikor jött, azt mondta, át akar öltözni, de úgy hogy a párom ne lássa. Kiderült, hogy érkezéskor rögtön átöltözött mikulásruhába meglepetésként. Meg sem lehetett ismerni, csak a testalkatából, fehér szakáll, miki sapi, stb."
Az ötletes lehetett. vigyor
Előtte lévőkkel egyetértek. eljen
Addigra már kialakulhat egy társaság. wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 02. szerda 22:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (104575)
2015. 12. 02. szerda 22:50
No igen, ezért jobb az, ha már mondjuk az ember a hét közepén tudja, hogy pl szombat lesz egy kis "összejövetel"
Akkor tényleg jobban rá tud készülni akár a harmadik fél, akár mondjuk a pár, akihez érkezik a barát.
Ha pedig már nem először jön a harmadik, akkkor meg már olyan óriási meglepetés sem történhet, sem neki, sem pedig akár a páromnak.
Aktuális éppen, hogy egyszer az egyik barátunk mikor jött, azt mondta, át akar öltözni, de úgy hogy a párom ne lássa. Kiderült, hogy érkezéskor rögtön átöltözött mikulásruhába meglepetésként. Meg sem lehetett ismerni, csak a testalkatából, fehér szakáll, miki sapi, stb.
#11459   2015. 12. 02. szerda 22:50
X Törölt felhasználó (104575)
No igen, ezért jobb az, ha már mondjuk az ember a hét közepén tudja, hogy pl szombat lesz egy kis "összejövetel"
Akkor tényleg jobban rá tud készülni akár a harmadik fél, akár mondjuk a pár, akihez érkezik a barát.
Ha pedig már nem először jön a harmadik, akkkor meg már olyan óriási meglepetés sem történhet, sem neki, sem pedig akár a páromnak.
Aktuális éppen, hogy egyszer az egyik barátunk mikor jött, azt mondta, át akar öltözni, de úgy hogy a párom ne lássa. Kiderült, hogy érkezéskor rögtön átöltözött mikulásruhába meglepetésként. Meg sem lehetett ismerni, csak a testalkatából, fehér szakáll, miki sapi, stb.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 02. szerda 18:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1150322)
2015. 12. 02. szerda 18:24
Dióhéjban nem volt előre lebeszélve a találka már napokkal korábban és így nem tudtam rá nagyon lélekben felkészülni. A találkozás napján kerestek meg, amit feltételekkel mondhattam volna csak vissza, azaz talán arról is szólt volna, ha hosszabb távon is fennmarad, hogy akkor menjek/mehetek, ha ők aznap úgy gondolják, ami bizonytalanságot teremtett. Nem volt nyomulós vagy aggresszív a stílus, de úgymond javallott volt igent mondani. vigyor
Nem volt elég idő a kibontakozásra, mivel az egész program rövid időre sikeredett.
#11458   2015. 12. 02. szerda 22:14
Egyetértek. eljen
(Ez egy válasz friendlyman üzenetére (2015. 11. 27. péntek 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 27. péntek 20:16
Aki ilyen lapon fent van már azzal a tény bizonyítja hogy az "átlagostól" (megjegyzem jó értelemben) eltérő szex igényei szokásai vannak. Lehet beszólni, kritizálni bármit ,de ezt csak azok teszik akik vágynak valamire és még nem teljesült, irigyek vagy álszentek. Tehát ha valakinek azt tetszik ha látja élvezni a feleségét egy megbízható intelligens kulturált férfival akkor had élvezze. Persze ezt csak bizonyos intelligencia felett értik meg és élvezik.
#11457   2015. 12. 02. szerda 22:00
X Törölt felhasználó (1212722)
Tanács kell! Tudsz segíteni? Hogyan kezdjünk hozzá? Ja! Férfi bi!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 02. szerda 21:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (462503) VIP
2015. 12. 02. szerda 21:51
Sziasztok.én beszálnék szivesen hozzátok wave
#11456   2015. 12. 02. szerda 21:51
X Törölt felhasználó (462503) VIP
Sziasztok.én beszálnék szivesen hozzátok wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 02. szerda 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1212722)
2015. 12. 02. szerda 21:25
Sziasztok! Kicsi segítség kellene! A férjem felhozta a témát(két pasi,egy lány). Ami izgat! Csak van benne egy csavar,biszex felállás,mármint a pasik részéről. Ez is izgat! Vkinek tapasztalata,tanácsa?
#11455   2015. 12. 02. szerda 21:25
X Törölt felhasználó (1212722)
Sziasztok! Kicsi segítség kellene! A férjem felhozta a témát(két pasi,egy lány). Ami izgat! Csak van benne egy csavar,biszex felállás,mármint a pasik részéről. Ez is izgat! Vkinek tapasztalata,tanácsa?
#11454   2015. 12. 02. szerda 18:24
Dióhéjban nem volt előre lebeszélve a találka már napokkal korábban és így nem tudtam rá nagyon lélekben felkészülni. A találkozás napján kerestek meg, amit feltételekkel mondhattam volna csak vissza, azaz talán arról is szólt volna, ha hosszabb távon is fennmarad, hogy akkor menjek/mehetek, ha ők aznap úgy gondolják, ami bizonytalanságot teremtett. Nem volt nyomulós vagy aggresszív a stílus, de úgymond javallott volt igent mondani. vigyor
Nem volt elég idő a kibontakozásra, mivel az egész program rövid időre sikeredett.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 11. 24. kedd 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (104575)
2015. 11. 24. kedd 12:29
Ha nem vagyok indiszkrét, mi volt az ami nem volt megbeszélve, és baj lett belőle ?
#11453   2015. 12. 02. szerda 18:14
Szia. Izgalmas lehetett mindenki tudtával kettesben találkozni. Az, hogy nem a tervek szerint sült el benne lehet a pakliban, de ne csüggedj. smile
Sok sikert a továbbiakhoz és ne add fel. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 11. 30. hétfő 00:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1198432)
2015. 11. 30. hétfő 00:17
Sziasztok!
Megvolt a randi, nem volt az igazi, de ilyennek is lenni kell....
Reggelre volt megbeszélve a találka, párom még aludt mikor elindultam...
Mivel szereti tudni mindig mi van velem, írtam neki időközönként... A fickó kissé többet gondolt magáról sztem, mint ami a valóság, de hàt istenem...
Párom tudja milyen vagyok, nem volt kétsége affelől hogy a fickó mit fog kapni...
Én nem teljesen azt kaptam, mint amit vàrtam.. :(
Hazaérkezésem előtt írtam a páromnak, hogy mielőtt bármi is lesz, hadd fürödjek le. Megértő volt, de alig várta, hogy mindent részletesen elmeséljek...
Természetes volt számomra, hogy minden apró részletre kíváncsi és meglepődve tapasztaltam magamon, hogy csak kicsit volt rossz érzésem. Hamar elmúlt, és a kétségeim is tűnni kezdenek a "félrekefélés" miatt, amihez nagyban hozzájárul a párom reakciója... Imádom látni, amikor fel van izgulva és amit a randi után tapasztaltam, leírhatatlan.
Eddig se volt gond azzal, hogy kíván engem és akar, de most, hogy tudta, hogy csak az övé vagyok és pár órája másik pasi farka volt a számba teljesen beindult...
Egész nap együtt voltunk, beszélgettünk és felizgulva másztunk egymásra...
Ez volt az első lépés, mindkettőnknek, idővel szeretném azt is ha jelen lenne és együtt élnénk át egy jól sikerült randit, de arra még hagyunk időt magunknak...
Egyenlőre keressük, keresem a megfelelő alanyt..
De ha a tudattól és beszámolómtól is ilyen állapotba kerül, vágyom nagyon a hármasra....
#11452   2015. 12. 02. szerda 17:26
Szia elolvasva a történetet, amiről írtál azóta sikerült mindent megbeszélnetek?
(Ez egy válasz zolikafighter36 üzenetére (2015. 11. 29. vasárnap 09:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 29. vasárnap 09:24
Este bevallotta a nejem, hogy amikor telefonon hivtam kefélt a fönökével mindezt lovaglás közben ahogy beszélt róla iszonyu forro lett a pinája hatalmasat élvezett tudtam hogy a kurva vér benne van....)))
#11451   2015. 12. 02. szerda 14:12
rajmiki rajmiki
Majd 20 évig a barátommal kényeztettük az asszonyt. csodálatos volt mikor benne zakatolt a fasza.Most is izgalomba jövök ha csak rá gondolok hogy mit művelt a pinájával. majd 2 órás menetei voltak, mert le-le állt és akkor nem sült el neki addig nekem 2-3 alkalommal is elsült Mélytorkosakat szopott mind két farok a szájában és (menstruáció alatt) sütöttük bele a szájába vagy a nagy farkába beleült ráfeküdt és én hátúlról még betoltam egyszerre a 2 farokkal ott is én hamar sikossá tettem lefürödtem visszamente de a haver csak dugta éd forgatta minden oldalra szép volt
#11450   2015. 12. 02. szerda 13:05
szexpartnert szexpartnert
Ez egy kellemes este lehetett! Én is szívesen mennék ilyen buliba!
(Ez egy válasz julius11 üzenetére (2015. 12. 02. szerda 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 02. szerda 12:39
nos, a párommal elmentünk egy privat swingerbuliba. Mottoeste volt, "Meztelen igazság" álarcban és semmiben. kb 17-18 résztvevövel. A társaság középkorú volt föleg, de volt pár fiatalabb páros és egy fiatal szóló hölgy is. Rövid ismerkedés iddogálás után a kishölgy elvonult 3 úrral. Csak néztem ki a fejemböl,mert nagyon céltudatos volt. Asszonykámnak kellett egy kis idö és ital, hogy felmelegedjen.
Aztán mi is elkezdtük kényztetni egymást. Ez volt a trombitaszó. szinte mindenki belevetette magát. Párok a partnereikkel kezdték, aztán át átnyúltak egymáshoz aztán megindultak a cserék is. Nem kis látvány volt a fiatal lány a három idösebb úrral.Nagyon szép arca volt, tökéletes cicik és felsötest. Deréktól lefelé kicsit más volt. két szémmal nagyobb popsi és vaskosabb combok. ( lehet hogy ezért kell neki a többes az ego megerösítéshez)
Párom rámbukott és popsit fordított a többi érdeklödö felé,Majd én nyaltam ki alaposan, aztán simogattam ujjaztam, de úgy hogy látvány legyen az ott már éhesen nézelödö két úrnak. Kedvesem akkorát spriccelt, mint még soha.
Itt meg kell jegyeznem ,hogy rajta kívül még négy hölgy volt akik nagyokat spricceltek. A férfiak szinte versenyeztek , ki tud locsogósabban ujjazni öklözni.
Asszonykámnak eredetileg nem jött be egy férfi sem, de itt már minden mindegy volt. Csak szemmel kérdeztem, mire biccentve válaszolt, hogy igen. Az egyik magas úrnak-nagy szerszémmal megáldva- nem kellett kétszer intenem. Aztán jött a társa is meg egy éppen pihenözö a kiscsaj hármasából.
A következö 20-30 percben csak nézelödtem és simogattam mközben kedvesemnek puncijában szájában kezében farkak jártak. A punciba csak gumival engedtük.
Késöb a második menet is kb így zajlott le. Mellettünk a fiatal lányt lovaglás közben egy nagyfarkú pasi seggbe újjazta. Aztán átengedtem a páromat a duonak, én meg átcsusszantam a kishölgyhöz kis simogatással, aki éppen kicsit pihent miután a nagyfarku alaposan megujjazta minden lyukát- úgy látszik ez volt a mániája, mert dugni nem láttam.
A legszebb látvány ,élmény az volt, mikor kedvesem guggolva lovagolt a magas pasin, kezében egy farok én pedig mellette a nagy popsit kúrtam kajakra- hihetetlen mit ki nem bírt ez a lány- , ami igy nem is tünt olyan nagynak.
Idönként összenéztünk egy mosolyt egy puszit küldtünk egymásnak. Asszonykámnak orgazmushegyei voltak.
A harmadik kört már egyedül nyomtuk, kedvesem szájjal lerendezett. Itt kell megyjegyeznem, hogy olyan mélytorkossal, amilyet a kiscsaj nekem-is- csinált még nem találkoztam. Szinte fájt nekem, de neki ugy látszik tetszett igy.
Fél négykor mentünk haza, de rögtön nyomtunk egy kört, aztán fél óra múlva még egyet -itt már csak ö tudott elmenni smile - és dél körül ujra kezdtük.
Két hét óta csak ezen jár az agyunk , hogy mikor ismételünk. Szilveszteri bulira hívtak ugyanide, de már eligérkeztünk egy normál szilveszteri mulatságra. De januárra már beterveztük... smile
#11449   2015. 12. 02. szerda 12:39
julius11 julius11
nos, a párommal elmentünk egy privat swingerbuliba. Mottoeste volt, "Meztelen igazság" álarcban és semmiben. kb 17-18 résztvevövel. A társaság középkorú volt föleg, de volt pár fiatalabb páros és egy fiatal szóló hölgy is. Rövid ismerkedés iddogálás után a kishölgy elvonult 3 úrral. Csak néztem ki a fejemböl,mert nagyon céltudatos volt. Asszonykámnak kellett egy kis idö és ital, hogy felmelegedjen.
Aztán mi is elkezdtük kényztetni egymást. Ez volt a trombitaszó. szinte mindenki belevetette magát. Párok a partnereikkel kezdték, aztán át átnyúltak egymáshoz aztán megindultak a cserék is. Nem kis látvány volt a fiatal lány a három idösebb úrral.Nagyon szép arca volt, tökéletes cicik és felsötest. Deréktól lefelé kicsit más volt. két szémmal nagyobb popsi és vaskosabb combok. ( lehet hogy ezért kell neki a többes az ego megerösítéshez)
Párom rámbukott és popsit fordított a többi érdeklödö felé,Majd én nyaltam ki alaposan, aztán simogattam ujjaztam, de úgy hogy látvány legyen az ott már éhesen nézelödö két úrnak. Kedvesem akkorát spriccelt, mint még soha.
Itt meg kell jegyeznem ,hogy rajta kívül még négy hölgy volt akik nagyokat spricceltek. A férfiak szinte versenyeztek , ki tud locsogósabban ujjazni öklözni.
Asszonykámnak eredetileg nem jött be egy férfi sem, de itt már minden mindegy volt. Csak szemmel kérdeztem, mire biccentve válaszolt, hogy igen. Az egyik magas úrnak-nagy szerszémmal megáldva- nem kellett kétszer intenem. Aztán jött a társa is meg egy éppen pihenözö a kiscsaj hármasából.
A következö 20-30 percben csak nézelödtem és simogattam mközben kedvesemnek puncijában szájában kezében farkak jártak. A punciba csak gumival engedtük.
Késöb a második menet is kb így zajlott le. Mellettünk a fiatal lányt lovaglás közben egy nagyfarkú pasi seggbe újjazta. Aztán átengedtem a páromat a duonak, én meg átcsusszantam a kishölgyhöz kis simogatással, aki éppen kicsit pihent miután a nagyfarku alaposan megujjazta minden lyukát- úgy látszik ez volt a mániája, mert dugni nem láttam.
A legszebb látvány ,élmény az volt, mikor kedvesem guggolva lovagolt a magas pasin, kezében egy farok én pedig mellette a nagy popsit kúrtam kajakra- hihetetlen mit ki nem bírt ez a lány- , ami igy nem is tünt olyan nagynak.
Idönként összenéztünk egy mosolyt egy puszit küldtünk egymásnak. Asszonykámnak orgazmushegyei voltak.
A harmadik kört már egyedül nyomtuk, kedvesem szájjal lerendezett. Itt kell megyjegyeznem, hogy olyan mélytorkossal, amilyet a kiscsaj nekem-is- csinált még nem találkoztam. Szinte fájt nekem, de neki ugy látszik tetszett igy.
Fél négykor mentünk haza, de rögtön nyomtunk egy kört, aztán fél óra múlva még egyet -itt már csak ö tudott elmenni smile - és dél körül ujra kezdtük.
Két hét óta csak ezen jár az agyunk , hogy mikor ismételünk. Szilveszteri bulira hívtak ugyanide, de már eligérkeztünk egy normál szilveszteri mulatságra. De januárra már beterveztük... smile
#11448   2015. 12. 02. szerda 09:54
X Törölt felhasználó (1198542)
Szia..Tudom,nem nekem írtad de attól,hogy v,ki nincs regizve ide még olvasgathat itt....Mi is ezt tettük sokáig mielőtt regiztünk volna az oldalra smile )) Csak olvasgattunk... smile ))
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 01. kedd 20:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (970042)
2015. 12. 01. kedd 20:11
Sziasztok!
A párom kedvenc topicja vagytok, rendszeres olvasótok. Őt is izgatja, sőt szinte remeg érte hogy valaki megdugjon... Ezt te írtad...Vagy??
#11447   2015. 12. 01. kedd 20:11
X Törölt felhasználó (970042)
Sziasztok!
A párom kedvenc topicja vagytok, rendszeres olvasótok. Őt is izgatja, sőt szinte remeg érte hogy valaki megdugjon... Ezt te írtad...Vagy??
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 01. kedd 06:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 01. kedd 06:26
A párom nincs fennt csak én..
#11446   2015. 12. 01. kedd 20:06
X Törölt felhasználó (970042)
Majd más-másokra bízom a véleményt-commentet,az izazság-ot......Engem már tíltottak innen egyszer 2020-ig is, nem merek hozzászóni.
#11445   2015. 12. 01. kedd 18:18
X Törölt felhasználó (906474)
Nekünk ma összejött ,felejthetetlen élmény volt köszönyjük smile
Van egy hölgy ,itt a GG-n ismertem meg (egyelőre anonim) találkoztam kb. három hónapja vele és a párjával. A párja viszonylag elfoglalt így rám lett bízva E. "karbantartása" azzal a kikötéssel ,hogy dokumentáljuk és beszámolunk róla mindig. Az elmúlt három hónapban ez így is volt ,de kb egy hete E. elkezdte sex közben a popsiját is izgatni. Először ujjal majd legközelebb egy tágítóval. Ma napközben felhívott ,hogy nem szeretné ,ha félre érteném én mindent megadok neki amire szüksége van ,de egy kis plusszt vigyünk ma bele. Először nem értettem mire gondol ,majd E kimondta ,hogy talált még egy fiút itt gg-n és mi lenne ,ha ...
Megnéztem igényes srác találkoztuk és együtt mentünk E.-hez aki csak egy combfixben nyitott ajtót a hívásom után. Amint beléptünk nekünk is esett. Először felváltva szopott minket ,majd én raktam be neki hátulról ,mert már érezni akartam a punciját is. ZS-ét közben a szájából egy pillanatig se engedte ki . Utána szólt ZS-nek ,hogy őt is akarja magában érezni .Ekkor ZS fölém állt majd egy kicsi variálás és nevetés ,hogy hogyan jöjjön ,de a szendvics pikk- pakk sikerült. Éreztem ahogy a puncid húzódik és Te beleremegsz az élvezésbe ,majd ezt megismételd 3-szor. (elmondásod szerint 4szer wink ) Popsi puncival kezdtük majd punci punci lett és a végén arcra spricceltünk. (Amikor E.vel csak ketten voltam kifejezetten kérte és a spriccet rendszerint meg is örökítettük csak most dupla adag volt, ZS elment én meg vertem) E elmesélte ,meg a párja is ,hogy ilyenkor ha én távozok E az arcán is hagyja amíg nem ér haza. Ma dupla adagot kaptál . Reméljük most együtt alszotok . Holnap találkozunk E és ha nem is hármasban akkor ketten . Aki pedig olvassa ezt ne fossza meg a nejét /barátnőjét/feleségét ettől az élvezettől. Köszönöm E . Csók ahová gondolod !
#11444   2015. 12. 01. kedd 17:31
X Törölt felhasználó (1221662)
engem meg az izgat ha valaki feleségét megdughatom
#11443   2015. 12. 01. kedd 17:02
X Törölt felhasználó (995032)
wave
(Ez egy válasz friendlyman üzenetére (2015. 11. 27. péntek 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 27. péntek 20:16
Aki ilyen lapon fent van már azzal a tény bizonyítja hogy az "átlagostól" (megjegyzem jó értelemben) eltérő szex igényei szokásai vannak. Lehet beszólni, kritizálni bármit ,de ezt csak azok teszik akik vágynak valamire és még nem teljesült, irigyek vagy álszentek. Tehát ha valakinek azt tetszik ha látja élvezni a feleségét egy megbízható intelligens kulturált férfival akkor had élvezze. Persze ezt csak bizonyos intelligencia felett értik meg és élvezik.
#11442   2015. 12. 01. kedd 06:34
vakany111 vakany111
Szivesen olvastuk volna lépésről lépésre hgy csinált meg a szerencsés
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 01. kedd 06:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 01. kedd 06:26
#11441   2015. 12. 01. kedd 06:26
X Törölt felhasználó (1198432)
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 11. 30. hétfő 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (970042)
2015. 11. 30. hétfő 19:57
Milyen néven van itt a párod?

... 408 409 410 411 412 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19640db
Utolsó üzenet: tegnap 11:07

Hírek

tegnap 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!