Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 408 409 410 411 412 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#11487   2015. 12. 08. kedd 20:19
plasticman64 plasticman64
Gyenge?
Szörnyű!!!
(Ez egy válasz Pluszegyffi üzenetére (2015. 12. 08. kedd 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 08. kedd 10:17
Szerintem ne erőltesd az írást ..... legalább is ne oszd meg a nagy nyilvánossággal, hogy mit "tudsz". Nagyon gyenge. violent
#11486   2015. 12. 08. kedd 15:51
greatom greatom
Egy fiktív történet bármit elbír. (Az élet más... nagyon más...)
#11485   2015. 12. 08. kedd 14:49
ravenna ravenna VIP Admin
Olyan dolgot fogalmaztál meg, ami rettentő fontos! És maximálisan egyet is értek Veled!
A csók az "érzelem"!

worship
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 08. kedd 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (970042)
2015. 12. 08. kedd 13:48
Én soha nem csókolózom ha párnál vagyok,mert az a legintimebb a párnak akik szeretik egymást,bárhol-bármit de csókolózni csak akit szeretek akár vendég akár vendéglátó voltam-voltunk,bár ez lehet csak az én gyengém.
#11484   2015. 12. 08. kedd 13:48
X Törölt felhasználó (970042)
Én soha nem csókolózom ha párnál vagyok,mert az a legintimebb a párnak akik szeretik egymást,bárhol-bármit de csókolózni csak akit szeretek akár vendég akár vendéglátó voltam-voltunk,bár ez lehet csak az én gyengém.
(Ez egy válasz nyitopar üzenetére (2015. 12. 07. hétfő 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 07. hétfő 15:06
A szombat estéről.

Kedvesem már sokkal határozottabban állt az este elé. megerősítést is már szerintem mindössze udvariasságból kért. Miután ismét átbeszéltük a várható eseményeket, kért, hogy had készüljön egyedül, addig foglaljam le magamat. Így is lett, bár nagyon nehezemre esett nem bemenni utána hálóba. Miután elkészült és kijött a szobából, őrjítően szexinek láttam. Sokat sejtető, szinte áttetsző felső, és alig-alig takaró mini szoknya. Magamhoz öleltem, és miután megmarkoltam a seggét, éreztem, hogy nem vett fel bugyit sem. Legszívesebben ott rögtön megdugtam volna, de nem akartam a felfokozott vágyakat idő előtt megélni, valamint érezhető volt, hogy a ma este arról a Nőről szól, aki megakarja mutatni a pasijának, hogy milyen szenvedélyes szerető tud lenni....

Felbontottam egy üveg bort, és elindítottunk egy előre megkeresett, az estéhez illő filmet.

Az időzítés tökéletes volt, néhány perc, és csengetett "barátunk" is.

Az első alkalomhoz képest teljesen fesztelen fogadás kedvesem részéről is, itt már a szájra puszit is magától adta smile

1-2 pohár bor, kis beszélgetés, néhány érintés barátunk részéről is, amit már nem félszegen fogadott, mint az első alkalomkor.

Közben a film is elindításra került, és kedvesem az ágy szélén foglalt helyet. Lassan "barátunk" mellé telepedett, én pedig hagytam, hogy most ők bontakozzanak ki. Csókolózni kezdetek. Kedvesemen látható volt, hogy úgy helyezkedik, hogy mindent jól láthassak. Pár perc után szét rakta lábait, úgy hogy a finom csupasz puncija látható legyen nekem is. "Barátunk" simogatni, majd a nedvektől csillogó kis pináját ujjazni kezdte, míg Ő folyamatosan vágytól ragyogó szemeivel a szemembe nézet.........
#11483   2015. 12. 08. kedd 10:17
Pluszegyffi Pluszegyffi
Szerintem ne erőltesd az írást ..... legalább is ne oszd meg a nagy nyilvánossággal, hogy mit "tudsz". Nagyon gyenge. violent
(Ez egy válasz Kiskiflike üzenetére (2015. 12. 08. kedd 07:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 08. kedd 07:18
Elmentuk vadaszni egy szorakozo helyre,ittunk tancoltunk majd megtetszet egy pasi neked ittunk 3asban a barpultanal majd egyszer csak megkerdeztuk haza jon-e velunk.
Igent mondot utkozben kiderult tudd maszirozni.
Haza ertunk otthon is elfogyott par pezsgo majd elmentel furdeni a masszazs elott bugyiban es egy szal turulkozoben jottel ki es hasrafekudtel az agyon.
Mi boxerban 2oldalrol elkezdtunk szepen finoman maszirozni ahogyan haladtunk feljebb lathatova valt hogy csillog a puncid a nedvenyakat es,termesuetesen veletlenul hozza erunk masszirozuk ugy kitagulsz hogy negy ujjal belso masszazst vegzunk egesz addig amig elelvezel.
Folytetjuk a masszazst a hatadon finoman Te probalod a farkunkat megfogni es hirtelen nincsen rajtunk boxer.
Majd egy kisparnat teszek a csipod ala es a hatadra ulok szet huzom a puncid es a srac beled hatol eloszor finoman majd huszarosan megdugja a puncid,majd helyet cserelunk o huzza szet a puncid popsid en finoman duglak o a popsid izgatja kozben es nem hagyunk hogy megfordulj.
Egyszer csak a sokadik elelvezes utan sikerul megfordulnod es szajba veszel minket hol felvaltva hol egyutt amikor jelez a srac hogy kozel van kivene a farkat a szadbol meg fogod a feneket nem hagyod es szinte tovig bekapva folytatod a szopast es a szadba elvezteted el egy resze kifolyik a szadbol masik reszet lenyeled rogton oda rakom en is megint ketto farok a szadba egyutt szopsz minket es en is robbanok es nyelted szivtad szoptal mind kettobket.
Utana felemeltuk a csipod a labaid a plafon fele szet huztuk a puncidbele toltuk a pezsgos uveg nyakat es pezsgot toltottunk a puncidba picit hideg borzongtal tole majd felenk terdeltel a beloled kifolyt pezsgovel oltottuk a szomjunk
#11482   2015. 12. 08. kedd 10:14
Pluszegyffi Pluszegyffi
Nagyon jó történet. Folytatást követelünk smile
(Ez egy válasz nyitopar üzenetére (2015. 12. 07. hétfő 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 07. hétfő 15:10
Szólt "barátunknak" hogy vegye le a nadrágját, érezni akarja a farkát. Ö így is tett. Kedvesem pedig először a kezébe, majd a szájába vette, és mohon szopni kezdte. Nem engedte "barátunkat" leülni, állva csinálta neki, így szinte karnyújtásnyi távolságból láthattam, és halhattam mindent! Közben a másik kezével matatni kezdett a pléd alatt, és elővette az egyik vibrátorát.. Fantasztikus volt látni, hogy miközben "barátunk" egyre határozottabban dugja a száját, Ő elkezdi magát a kedvencebbik játékszerével kényeztetni. Tudta, hogy ez engem nagyon izgat, hiszen többször kértem már tőle ilyesmit amikor ketten voltunk is.

Kis idő elteltével kérte "barátunkat" hogy feküdjön hanyatt....Közben az erre a célra tartott olajjal beolajozta a kezét, ismét simogatni kezdte magát, és közben, négykézláb "barátunk" fölé térdelt, és így folytatta a szopást tovább. Csupasz kis puncija pont felém nézett, és mindent jól láthattam amit csinált magával, és"barátunkkal" is. Itt nagyon nehéz volt türtőztetni magam, hogy hagyjam még egy kicsit játszani a csábító Nő játékát.

Kérte "barátunkat", hogy tegye szét a lábát, hogy kényelmesebben közé telepedhessen. Miközben szopott, kis kezei felfedező útra indultak. "Barátunk" farkát jól megdolgozta, semmit nem hagyva ki......, közben egyre mélyebbre és mélyebbre nyúlt, és időzött "ott" egyre tovább. Tudom, ismerem jól, velem is így kezdte, felméri a terepet, hogy a kívánt hatást éri-e el. "Barátunkon" látszott, hogy tetszik neki kedvesem keze munkája, egyre hangosabb volt a lélegzése. Pajkosan hátranézett, és megkérdezte, hogy megdugnám-e hátulról. Természetesen akkor már alig vártam, hogy nekem is jusson az élvezetekből. Miközben én hátulról beraktam neki, és finoman mozogva dugtam, láttam a kezén, hogy még mindig matat. Tudtam, hogyha "barátunk" hagyja, akkor most kedvesem megujjazza. Így is történt, simán adott neki 5 percben egy prosztata kényeztetést. Ennek következtében "barátunk" hatalmasat élvezett, mire kedvesem is fantasztikus hosszúra nyúlt orgazmust élt meg. Azt már talán említenem sem kell, hogy az orgazmusát hallva, bármennyire is szerettem volna visszafogni magam, ez nekem sem sikerült.

A második hármasunkat összegezve, lényegesen rövidebb ideig tartott mint az első, de a szunnyadó vulkán bedobta azt a formáját amit eddig csak én ismerhettem. Megmutatta, hogy milyen az, amikor a Nőt hagyunk, hogy Nő legyen smile

Utána megbeszéltük, hogy jó ez nekünk, és a jövőben is fogunk még hármasban szeretkezni.

Ha kíváncsiak vagytok, akkor a következő alkalmat is megírom.....
#11481   2015. 12. 08. kedd 07:18
Kiskiflike Kiskiflike
Elmentuk vadaszni egy szorakozo helyre,ittunk tancoltunk majd megtetszet egy pasi neked ittunk 3asban a barpultanal majd egyszer csak megkerdeztuk haza jon-e velunk.
Igent mondot utkozben kiderult tudd maszirozni.
Haza ertunk otthon is elfogyott par pezsgo majd elmentel furdeni a masszazs elott bugyiban es egy szal turulkozoben jottel ki es hasrafekudtel az agyon.
Mi boxerban 2oldalrol elkezdtunk szepen finoman maszirozni ahogyan haladtunk feljebb lathatova valt hogy csillog a puncid a nedvenyakat es,termesuetesen veletlenul hozza erunk masszirozuk ugy kitagulsz hogy negy ujjal belso masszazst vegzunk egesz addig amig elelvezel.
Folytetjuk a masszazst a hatadon finoman Te probalod a farkunkat megfogni es hirtelen nincsen rajtunk boxer.
Majd egy kisparnat teszek a csipod ala es a hatadra ulok szet huzom a puncid es a srac beled hatol eloszor finoman majd huszarosan megdugja a puncid,majd helyet cserelunk o huzza szet a puncid popsid en finoman duglak o a popsid izgatja kozben es nem hagyunk hogy megfordulj.
Egyszer csak a sokadik elelvezes utan sikerul megfordulnod es szajba veszel minket hol felvaltva hol egyutt amikor jelez a srac hogy kozel van kivene a farkat a szadbol meg fogod a feneket nem hagyod es szinte tovig bekapva folytatod a szopast es a szadba elvezteted el egy resze kifolyik a szadbol masik reszet lenyeled rogton oda rakom en is megint ketto farok a szadba egyutt szopsz minket es en is robbanok es nyelted szivtad szoptal mind kettobket.
Utana felemeltuk a csipod a labaid a plafon fele szet huztuk a puncidbele toltuk a pezsgos uveg nyakat es pezsgot toltottunk a puncidba picit hideg borzongtal tole majd felenk terdeltel a beloled kifolyt pezsgovel oltottuk a szomjunk
#11480   2015. 12. 07. hétfő 15:19
greatom greatom
Jó "történet"...
#11479   2015. 12. 07. hétfő 15:10
nyitopar nyitopar
Szólt "barátunknak" hogy vegye le a nadrágját, érezni akarja a farkát. Ö így is tett. Kedvesem pedig először a kezébe, majd a szájába vette, és mohon szopni kezdte. Nem engedte "barátunkat" leülni, állva csinálta neki, így szinte karnyújtásnyi távolságból láthattam, és halhattam mindent! Közben a másik kezével matatni kezdett a pléd alatt, és elővette az egyik vibrátorát.. Fantasztikus volt látni, hogy miközben "barátunk" egyre határozottabban dugja a száját, Ő elkezdi magát a kedvencebbik játékszerével kényeztetni. Tudta, hogy ez engem nagyon izgat, hiszen többször kértem már tőle ilyesmit amikor ketten voltunk is.

Kis idő elteltével kérte "barátunkat" hogy feküdjön hanyatt....Közben az erre a célra tartott olajjal beolajozta a kezét, ismét simogatni kezdte magát, és közben, négykézláb "barátunk" fölé térdelt, és így folytatta a szopást tovább. Csupasz kis puncija pont felém nézett, és mindent jól láthattam amit csinált magával, és"barátunkkal" is. Itt nagyon nehéz volt türtőztetni magam, hogy hagyjam még egy kicsit játszani a csábító Nő játékát.

Kérte "barátunkat", hogy tegye szét a lábát, hogy kényelmesebben közé telepedhessen. Miközben szopott, kis kezei felfedező útra indultak. "Barátunk" farkát jól megdolgozta, semmit nem hagyva ki......, közben egyre mélyebbre és mélyebbre nyúlt, és időzött "ott" egyre tovább. Tudom, ismerem jól, velem is így kezdte, felméri a terepet, hogy a kívánt hatást éri-e el. "Barátunkon" látszott, hogy tetszik neki kedvesem keze munkája, egyre hangosabb volt a lélegzése. Pajkosan hátranézett, és megkérdezte, hogy megdugnám-e hátulról. Természetesen akkor már alig vártam, hogy nekem is jusson az élvezetekből. Miközben én hátulról beraktam neki, és finoman mozogva dugtam, láttam a kezén, hogy még mindig matat. Tudtam, hogyha "barátunk" hagyja, akkor most kedvesem megujjazza. Így is történt, simán adott neki 5 percben egy prosztata kényeztetést. Ennek következtében "barátunk" hatalmasat élvezett, mire kedvesem is fantasztikus hosszúra nyúlt orgazmust élt meg. Azt már talán említenem sem kell, hogy az orgazmusát hallva, bármennyire is szerettem volna visszafogni magam, ez nekem sem sikerült.

A második hármasunkat összegezve, lényegesen rövidebb ideig tartott mint az első, de a szunnyadó vulkán bedobta azt a formáját amit eddig csak én ismerhettem. Megmutatta, hogy milyen az, amikor a Nőt hagyunk, hogy Nő legyen smile

Utána megbeszéltük, hogy jó ez nekünk, és a jövőben is fogunk még hármasban szeretkezni.

Ha kíváncsiak vagytok, akkor a következő alkalmat is megírom.....
(Ez egy válasz nyitopar üzenetére (2015. 12. 07. hétfő 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 07. hétfő 15:06
A szombat estéről.

Kedvesem már sokkal határozottabban állt az este elé. megerősítést is már szerintem mindössze udvariasságból kért. Miután ismét átbeszéltük a várható eseményeket, kért, hogy had készüljön egyedül, addig foglaljam le magamat. Így is lett, bár nagyon nehezemre esett nem bemenni utána hálóba. Miután elkészült és kijött a szobából, őrjítően szexinek láttam. Sokat sejtető, szinte áttetsző felső, és alig-alig takaró mini szoknya. Magamhoz öleltem, és miután megmarkoltam a seggét, éreztem, hogy nem vett fel bugyit sem. Legszívesebben ott rögtön megdugtam volna, de nem akartam a felfokozott vágyakat idő előtt megélni, valamint érezhető volt, hogy a ma este arról a Nőről szól, aki megakarja mutatni a pasijának, hogy milyen szenvedélyes szerető tud lenni....

Felbontottam egy üveg bort, és elindítottunk egy előre megkeresett, az estéhez illő filmet.

Az első alkalomhoz képest teljesen fesztelen fogadás kedvesem részéről is, itt már a szájra puszit is magától adta smile

1-2 pohár bor, kis beszélgetés, néhány érintés barátunk részéről is, amit már nem félszegen fogadott, mint az első alkalomkor.

Közben a film is elindításra került, és kedvesem az ágy szélén foglalt helyet. Lassan "barátunk" mellé telepedett, én pedig hagytam, hogy most ők bontakozzanak ki. Csókolózni kezdetek. Kedvesemen látható volt, hogy úgy helyezkedik, hogy mindent jól láthassak. Pár perc után szét rakta lábait, úgy hogy a finom csupasz puncija látható legyen nekem is. "Barátunk" simogatni, majd a nedvektől csillogó kis pináját ujjazni kezdte, míg Ő folyamatosan vágytól ragyogó szemeivel a szemembe nézet.........
#11478   2015. 12. 07. hétfő 15:06
nyitopar nyitopar
A szombat estéről.

#11477   2015. 12. 07. hétfő 09:12
X Törölt felhasználó (104575)
Ne siettessétek, nem egyszerű pontosan, részletesen leírni mi, és hogy történt. Ha csak emlékezetből teszi, még nehezebb.
Amiken én írtam, régebben, hasonló történeteket, ott is volt olyan, hogy bizonyos momentumok kimaradtak az emlékezetemből, de a videó minden percét visszanézve, néha "beugrott" még ez meg az.
Azok a pár percek, amikor meg magukra hagytam a párom, meg a harmadikat, azok néha még érdekesebbek is.
#11476   2015. 12. 07. hétfő 07:39
nyitopar nyitopar
Sziasztok. Amint lesz időm a részletes élménybeszámolóra, ígérem megírom. 5 perc alatt képtelenség leírni egy komplett és tartalmas este történetét, és az egyéb elfoglaltságok is maga alá temettek :-(

Annyit előzetesben, hogy minden jól alakult, az este hozta a gazdag élményeket, talán még kicsit annál is többet smile

Amint lesz egy nyugodt órám, jelentkezem smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 07. hétfő 05:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1041852) VIP
2015. 12. 07. hétfő 05:25
Miért kell ez a hatásszünet már ne is haragudj... persze hogy érdekel, hiszen ez e fórum erről szól...
#11475   2015. 12. 07. hétfő 05:25
X Törölt felhasználó (1041852) VIP
Miért kell ez a hatásszünet már ne is haragudj... persze hogy érdekel, hiszen ez e fórum erről szól...
(Ez egy válasz Holdviola3740 üzenetére (2015. 12. 06. vasárnap 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 06. vasárnap 22:30
Várjuk a folytatást!!! worship
#11474   2015. 12. 06. vasárnap 22:30
Holdviola3740 Holdviola3740
Várjuk a folytatást!!! worship
(Ez egy válasz nyitopar üzenetére (2015. 12. 06. vasárnap 10:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 06. vasárnap 10:33
Szombaton már kora délutántól érezhető volt a levegőben a felfokozott szexuális izgalom a közeledő, második hármasban eltöltött estére gondolva.
Kedvesem több időt töltött a fürdőszobában, egy kád forróvízben felkészülve mind testileg, mind lelkileg azokra az élvezetekre amik rá várnak. Finom simára borotválta kis punciját, egy kicsit újabb fazont hagyva a szokásostól.
Nem mondta ki, de tudtam, láttam rajta, hogy már Ö is várja az estét. A tűzkeresztségen már túl esve, kevésbé tűnt bizonytalannak. Ismerem jól, tudtam, hogy nem kell sok megerősítés, hiszen az első tapasztalatai kellemesek voltak. Pár szóban annyiban maradtunk, hogy nyugodtan élje ki a vágyait, előttem nem kell, hogy gátlásos legyen, hiszen neki minél jobb, nekem annál inspirálóbb az este. Megbeszéltük, hogy análisan nem, valamint a szájába sem élvezhet más. Ebben egyet értettem vele, de jeleztem, hogy minden más ami jól esik neki, az belefér nekem is.
Megkérdezte, hogy biztos ezt akarom-e, és hogy azokat az extrákat amiket nekem meg ad, megadhatja-e az új barátunknak is, hiszen szeretné, hogy a második alkalom már ne csak Ö róla szóljon, hanem barátunknak is felejthetetlen élmény legyen. Vagyis mindhármunknak. Sejtettem mire gondol, és abban maradtunk, hogy ami mindenkinek belefér, az legyen.

Így indultunk neki a szombat estének......Ha érdekel titeket a folytatás, akkor megírom!
#11473   2015. 12. 06. vasárnap 21:22
martonolsen martonolsen
szerintem biszex, de ezt ne hagyd parlagon heverni! Keress egy csajt neki!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 06. vasárnap 19:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1039442)
2015. 12. 06. vasárnap 19:14
van egy fiatal csajom, aki kipróbálná egy plussz csajjal, hogy én ráélvezek a puncijára és kinyalja.... nagyon csajos, szerintetek biszex, vagy leszbi?
#11472   2015. 12. 06. vasárnap 21:21
martonolsen martonolsen
szerintem biszex, de ezt ne hagyd parlagon heverni! Keres egy csajt neki!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 06. vasárnap 19:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1039442)
2015. 12. 06. vasárnap 19:14
van egy fiatal csajom, aki kipróbálná egy plussz csajjal, hogy én ráélvezek a puncijára és kinyalja.... nagyon csajos, szerintetek biszex, vagy leszbi?
#11471   2015. 12. 06. vasárnap 19:14
X Törölt felhasználó (1039442)
#11470   2015. 12. 06. vasárnap 13:59
vakany111 vakany111
egyértelmüen nagyon érdekle ilyen irások miatt érdemes ezt a fórumot olvasni csak az a baj egyre kevesebbet lehet ilyen jó kis történeteket olvasni
(Ez egy válasz nyitopar üzenetére (2015. 12. 06. vasárnap 10:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 06. vasárnap 10:33
Szombaton már kora délutántól érezhető volt a levegőben a felfokozott szexuális izgalom a közeledő, második hármasban eltöltött estére gondolva.
Kedvesem több időt töltött a fürdőszobában, egy kád forróvízben felkészülve mind testileg, mind lelkileg azokra az élvezetekre amik rá várnak. Finom simára borotválta kis punciját, egy kicsit újabb fazont hagyva a szokásostól.
Nem mondta ki, de tudtam, láttam rajta, hogy már Ö is várja az estét. A tűzkeresztségen már túl esve, kevésbé tűnt bizonytalannak. Ismerem jól, tudtam, hogy nem kell sok megerősítés, hiszen az első tapasztalatai kellemesek voltak. Pár szóban annyiban maradtunk, hogy nyugodtan élje ki a vágyait, előttem nem kell, hogy gátlásos legyen, hiszen neki minél jobb, nekem annál inspirálóbb az este. Megbeszéltük, hogy análisan nem, valamint a szájába sem élvezhet más. Ebben egyet értettem vele, de jeleztem, hogy minden más ami jól esik neki, az belefér nekem is.
Megkérdezte, hogy biztos ezt akarom-e, és hogy azokat az extrákat amiket nekem meg ad, megadhatja-e az új barátunknak is, hiszen szeretné, hogy a második alkalom már ne csak Ö róla szóljon, hanem barátunknak is felejthetetlen élmény legyen. Vagyis mindhármunknak. Sejtettem mire gondol, és abban maradtunk, hogy ami mindenkinek belefér, az legyen.

Így indultunk neki a szombat estének......Ha érdekel titeket a folytatás, akkor megírom!
#11469   2015. 12. 06. vasárnap 10:38
X Törölt felhasználó (1204662)
Udv.

Nagyon erdekel.Varjuk. vigyor2
#11468   2015. 12. 06. vasárnap 10:33
nyitopar nyitopar

... 408 409 410 411 412 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19667db
Utolsó üzenet: tegnap 07:23

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!