Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 407 408 409 410 411 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#11507   2015. 12. 09. szerda 19:27
X Törölt felhasználó (970042)
Eza tapasztalat ami-ahogy volt-van,nem azt írtam hogy a hévbe egy 1-2 másodperces nyelves nem történik soha de nem csókolóztam percegig-óráig mintha szerelmet találtam volna.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 09. szerda 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (104575)
2015. 12. 09. szerda 17:59
Hogy hol a határ ? Az nézőpont kérdése, vagy inkább használjuk a sorrend szót.
Sorrend, igen, mert a dolog nem úgy kezdődik, hogy hopp, kefélnek egyet, ( a párom és a harmadik)
Hanem úgy, hogy érkezéskor, legyen mondjuk egy sima puszi, mégcsak nem is szájra szájra, hanem "sima".
Ez így azt hiszem rendben, nem de ?
Majd később, még felöltözve elindul egy simi, tapi, fenék cicifogdosás, egyebek. Sorrendben ekkor akár már éppen mehet, (vagy mégsem, mert bizalmas,) egy rövidebb, hosszabb csókolózás, csőrözés, nyelvcsere, ki hogy nevezi ?
Mondjam én nekik, hogy helló, ne csókolózzátk már, legyetek szívesek !? De most komolyan ?
Oké, megkérem őket, hogy ezt ne, mert ugye bizalmas. Kérdezné, de nem kérdezi a harmadik, hogy vazzeg, csókolózni nem lehet a barátnőddel, de kb fél óra múlva dugni meg megdughatom nyugodtan, mert az nem olyan bizalmas ?
Eltelt negyed óra, tételezzük fel, hogy a barátnőm félmeztelenül, bugyiban ül a barátunk ölében, szemből. Ez egyébként kedvenc "jelenetem".
A barátunk a melleit markolássza, nyalogatja a bimbókat, fogdossa a fenekét, ekkor csókolóznának egyet, én meg mondjam hogy ezt ne, de az előzőekkel nincs bajom, sőt, felspanol ? És akkor még csak az elején vagyunk a sztorinak, az estének.
Na, mi legyen, lehet, vagy nem lehet a csók ?
#11506   2015. 12. 09. szerda 19:22
X Törölt felhasználó (970042)
A csókolózást ,ha párnál vagyok harmadik-vagy régebben nálunk is járt harmadik pasi-pár,arra írtam.Pénzes csajokkal sem szoktam,minek ?Arra van neki más.Ha valakit pl valahol összeszedtem az más,volt valami duma szimpátia,stb....
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 09. szerda 10:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (465100)
2015. 12. 09. szerda 10:57
Egy csók mitől intimebb, mint egy szeretkezés, vagy ha tetszik mitől intimebb egy smár, mit egy baszás?

Nem is tudom honnan jön ez a mém, hogy a száj szájjal való érintkezése tabu, mikor mondjuk ugyan annak a szájnak egy fasszal való érintkezése meg nem. Most komolyan!
Az utcai kurva kultúrával foglalkozó irományokban láttam itt-ott föltűnni azt a gondolatot, hogy a csók tabu, az csak a szerelmemnek... smile Az egy kifordított világ kifordított gondolkodása arról, hogyan tudjanak emberek maradni szolgáltató kisiparosok, vagy alkalmazottak, egy lelkileg és testileg is "gyilkos" környezetben.
Hogyan emelhetjük ezt a szexuális közgondolkodás részévé?!
Néhány évvel ezelőttről van némi fölhalmozott élményanyagom, én a csókot soha nem éreztem tabunak, és a szexuálisan nyitott lányoknál sem tapasztaltam ezt.
#11505   2015. 12. 09. szerda 19:01
ravenna ravenna VIP Admin
Úgy érzem hogy az összeszedett hozzászólásodban benne van a válasz mindenkinek!
Ez pedig az hogy Te magad tudod hogy neked/nektek miben hol a határ. És hogy te, én és mások nem vagyunk egyformák, nem egyformán gondolkozunk a dolgokról ebből is következik az hogy mindenki tudja ebben hogy számára hol az a határ, ameddig el lehet menni.
És ez ettől szép, hogy nem önző örömszerzés, hanem kölcsönös. Hiszen kapni is úgy jó, hogy az kölcsönös! smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 09. szerda 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 09. szerda 17:59
Sorrend, igen, mert a dolog nem úgy kezdődik, hogy hopp, kefélnek egyet, ( a párom és a harmadik)
Hanem úgy, hogy érkezéskor, legyen mondjuk egy sima puszi, mégcsak nem is szájra szájra, hanem "sima".
Majd később, még felöltözve elindul egy simi, tapi, fenék cicifogdosás, egyebek. Sorrendben ekkor akár már éppen mehet, (vagy mégsem, mert bizalmas,) egy rövidebb, hosszabb csókolózás, csőrözés, nyelvcsere, ki hogy nevezi ?
Mondjam én nekik, hogy helló, ne csókolózzátk már, legyetek szívesek !? De most komolyan ?
Oké, megkérem őket, hogy ezt ne, mert ugye bizalmas. Kérdezné, de nem kérdezi a harmadik, hogy vazzeg, csókolózni nem lehet a barátnőddel, de kb fél óra múlva dugni meg megdughatom nyugodtan, mert az nem olyan bizalmas ?
Eltelt negyed óra, tételezzük fel, hogy a barátnőm félmeztelenül, bugyiban ül a barátunk ölében, szemből. Ez egyébként kedvenc "jelenetem".
A barátunk a melleit markolássza, nyalogatja a bimbókat, fogdossa a fenekét, ekkor csókolóznának egyet, én meg mondjam hogy ezt ne, de az előzőekkel nincs bajom, sőt, felspanol ? És akkor még csak az elején vagyunk a sztorinak, az estének.
#11504   2015. 12. 09. szerda 17:59
X Törölt felhasználó (104575)
(Ez egy válasz maarimar üzenetére (2015. 12. 09. szerda 17:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 09. szerda 17:24
eljen ez érdekes és elgondolkodtató kinek hol a határ
#11503   2015. 12. 09. szerda 17:24
maarimar maarimar
eljen ez érdekes és elgondolkodtató kinek hol a határ
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 09. szerda 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 09. szerda 16:53
A Micsoda nő Julia Roberts féle film után két dolgot tudunk.
Az eper kihozza a pezsgő zamatát.
Azért nem csókolózom, mert az olyan bizalmas.
Az eper pezsgő kombót most hagyjuk, habár tényleg finom úgy, és a megállapítás is igaz.
A csók, vagy nem csók, az más kérdés. Nyilván itt senkinek nem prosti a a barátnője.
Csókolózzanak e, vagy ne, amikor a "harmadikról" van szó ?
Az olyan bizalmas, hangzott el a filmben, tehát ne.
Jó, és az nem elég bizalmas, ami az adott estén fog történni ?
Az nem bizalmas, "hogy nyál és nyelvcsere nuku", de a puncit ujjazni azt lehet ?
Az nem bizalmas, hogy puncinyalás is mehet ?
Egy kis szopizás, vagy nem kis, hanem nagy szopizás ?
Érkezéskor a szájrapuszi az kicsit bizalmas, tehát az ne legyen, nyelves meg legfőképpen ne legyen ? Igaz hogy ha teszem azt harmadszorra van itt a barátunk, tehét kétszer már volt minden, akkor már volt bizalom, talán nem is kevés ?
Tehát én, a párom, meg a harmadik fél azt mondja, hogy jó, akkor smár az nem lehet, de dugni azt fognak !?
#11502   2015. 12. 09. szerda 16:53
X Törölt felhasználó (104575)
A Micsoda nő Julia Roberts féle film után két dolgot tudunk.
Az eper kihozza a pezsgő zamatát.
Azért nem csókolózom, mert az olyan bizalmas.
Az eper pezsgő kombót most hagyjuk, habár tényleg finom úgy, és a megállapítás is igaz.
A csók, vagy nem csók, az más kérdés. Nyilván itt senkinek nem prosti a a barátnője.
Csókolózzanak e, vagy ne, amikor a "harmadikról" van szó ?
Az olyan bizalmas, hangzott el a filmben, tehát ne.
Jó, és az nem elég bizalmas, ami az adott estén fog történni ?
Az nem bizalmas, "hogy nyál és nyelvcsere nuku", de a puncit ujjazni azt lehet ?
Az nem bizalmas, hogy puncinyalás is mehet ?
Egy kis szopizás, vagy nem kis, hanem nagy szopizás ?
Érkezéskor a szájrapuszi az kicsit bizalmas, tehát az ne legyen, nyelves meg legfőképpen ne legyen ? Igaz hogy ha teszem azt harmadszorra van itt a barátunk, tehét kétszer már volt minden, akkor már volt bizalom, talán nem is kevés ?
Tehát én, a párom, meg a harmadik fél azt mondja, hogy jó, akkor smár az nem lehet, de dugni azt fognak !?
#11501   2015. 12. 09. szerda 15:10
X Törölt felhasználó (465100)
Szerintem nagyrészt egyetértünk!

Annyi a finomítás, hogy én valakivel vagy képes vagyok a szexre vagy nem. Ha csókolózni tudok vele, akkor menni fogy bármi, ha nem akkor nem. A csók egy lépéssel van a tánc után és egy lépéssel a szex előtt. smile

A csók vagy smár, különösen tizenéves koromban, nagyon szuper, de hétköznapi dolog volt, Ha tetszett valaki semmi akadálya nem volt, és előfordult, hogy egyszerre több mindenki is tetszett. smile

Amiben lehet, hogy nem értünk egyet:

Számomra a szex az intimitás és az érzelem csúcsa az, amikor védekezés nélkül szerelmeskedem a következményeket is vállalva. Minden ami nem ez, csak halvány pótlék, ami persze lehet szuper. Ezeken belül, hogy mi történik meg az másodlagos.
A szex első teljes formája természetesen csak azzal történhet meg, akibe szerelmes vagyok, akit fölvállaltam, aki mellé elköteleződtem.
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2015. 12. 09. szerda 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
ravenna VIP Admin
2015. 12. 09. szerda 14:35
Egy szövegnek úgy van értelme, ha jelen van a szövegkörnyezet, azaz egy mondat előtt és után következő gondolatok is olvashatóak.
De mégis idéznék: "Ennek annyi az oka, amit itt sokan írnak, hogy az emberek nagyobb %-ának a szex sokkal intimebb."

Ha az emberek nagy százalékának a szex sokkal intimebb, akkor mit is keresnek ebben a topikban, hogy izgatja őket, ha a feleségüket más keféli meg? Teszem fel ezt a kérdést úgy, hogy nő vagyok és a férfiak beszélnék itt meg azt, hogy de jó ha a hitvest más keféli meg.
Én kérek elnézést azért hogy nőként itt mertem valamire reagálni, leginkább úgy hogy kifejtettem számomra egy csók úgy működik ha van érzelem is benne.
Sokan mondják hogy kell nekik a csók, leginkább akkor ha fel kell állítani a fütyköst. Ha az illető férfi szemét bekötnék, fogalma se lenne arról hogy ki kapta be a farkát, vagy épp kivel csókolózik. Ki lehet ám próbálni uraim!

Ez a csók dolog pedig itt valahogy off topik, de épp olyan mint a baszás, a szeretkezés és a kefélés... szeretkezést azzal élik meg sokan akihez kötődnek - érzelmileg , a szex, a kefélés már összejöhet érzelmi háttér nélkül is, de azért akadnak sokan akiknek egy kiadós szex az sima baszás. Egy kedves barátnőm mondta mindig hogy szereti a szexet, de a baszást meghagyja a kutyáknak meg kocsmai kommunikációnak arról hogy ki mit nem tett meg, csak beszél a sok sör hatására.

Részemről a téma off. De tényleg. Privátban meg lehet találni, ha bárki beszélgetni szeretne erről velem.
#11500   2015. 12. 09. szerda 14:35
Egy szövegnek úgy van értelme, ha jelen van a szövegkörnyezet, azaz egy mondat előtt és után következő gondolatok is olvashatóak.
De mégis idéznék: "Ennek annyi az oka, amit itt sokan írnak, hogy az emberek nagyobb %-ának a szex sokkal intimebb."

Ha az emberek nagy százalékának a szex sokkal intimebb, akkor mit is keresnek ebben a topikban, hogy izgatja őket, ha a feleségüket más keféli meg? Teszem fel ezt a kérdést úgy, hogy nő vagyok és a férfiak beszélnék itt meg azt, hogy de jó ha a hitvest más keféli meg.
Én kérek elnézést azért hogy nőként itt mertem valamire reagálni, leginkább úgy hogy kifejtettem számomra egy csók úgy működik ha van érzelem is benne.
Sokan mondják hogy kell nekik a csók, leginkább akkor ha fel kell állítani a fütyköst. Ha az illető férfi szemét bekötnék, fogalma se lenne arról hogy ki kapta be a farkát, vagy épp kivel csókolózik. Ki lehet ám próbálni uraim!

Ez a csók dolog pedig itt valahogy off topik, de épp olyan mint a baszás, a szeretkezés és a kefélés... szeretkezést azzal élik meg sokan akihez kötődnek - érzelmileg , a szex, a kefélés már összejöhet érzelmi háttér nélkül is, de azért akadnak sokan akiknek egy kiadós szex az sima baszás. Egy kedves barátnőm mondta mindig hogy szereti a szexet, de a baszást meghagyja a kutyáknak meg kocsmai kommunikációnak arról hogy ki mit nem tett meg, csak beszél a sok sör hatására.

Részemről a téma off. De tényleg. Privátban meg lehet találni, ha bárki beszélgetni szeretne erről velem.
#11499   2015. 12. 09. szerda 14:10
nyitopar nyitopar
Sok, és megosztó véleményeket lehet olvasni erről az egészről....
Az is nyilván igaz, hogy másképp él meg dolgokat az, akinek más párját van szerencséje megdugni, és egészen más az, amikor a saját kedvesünket látjuk, hogy pont valakivel elélvez.
Tudom, hiszen volt, és most is van összehasonlítási alapom.
Erről talán érdemesebb eszmét és tapasztalatokat cserélni!
Azt is tudom, hogy számtalan férfi bármikor megdugná a másik pasi párját, de ha a sajátjával kéne megélnie, minden szőr felállna a hátán....Mondjuk ezzel sincs bajom, nem vagyunk egyformák. Viszont üzenetet naponta kapunk kb 10-et is, felajánlásokkal, békerétőzesekkel vegyesen. Ha már témánál vagyunk, akkor had jelezzem, hogy jelenleg megtaláltuk azt a személyt akit párom is elfogadott, akinek megengedi, akinek megteszi amit...., és akitől én is elviselem, hogy kényezteti a kedvesemet....Bármennyire is nehéz ezt megérteni, ez részemről önzetlen érzelmeken, kedvesem részéről pedig kíváncsiságon is múlik. (erről majd bővebben is írok)
Tehát: Nem baszni, és megbaszatni a cél, nem tervezünk hetente minden bejelentkezőt az ágyunkba fogadni. Pont elég sokáig tartott párommal megértetni, hogy ez nem arról szól, hogy jön valaki, aki már lépcsőházban letolja a gatyáját, beteszi, kiveszi, megtörli a függönyben, aztán haza megy, mert kell a hely a következő bejelentkezőnek.....
Ha most azt kérdeznéd, hogy akkor miért írtam le, akkor elmondom.....

Sok pár, férfi és Nő van hasonló vágyakkal, de a kezdő lépést nem merik megtenni....Nem merik, mert ez olyan "kurvásnak" tűnik, nem merik, mert nem tudják, nem biztosak benne, hogy a másik felük is erre vágyódik....

A véleményem: a másik felünk szót nem véletlen használtam. Mert, ha Ö nem a másik felünk, akkor ez az érzés nem fog soha átjönni, az csak egy baszás tud lenni, ahol valaki megtörli a farkát a függönyben, aztán haza megy....
#11498   2015. 12. 09. szerda 13:28
greatom greatom
Így ha akarsz valamit, előbb muszáj leszel csókolózni. Tehát a szex érdekében fel kell adnod az elveid. Nem tudom jó dolog-e ez, de kényszernek nevezhetem.

Nincs muszáj... ezt felejtsük már el. Közös megegyezés, az igen... az, hogy ebbe kinek mi fér... arról lehet vitázni, de (itt) sok értelme nincs.
Ennek annyi az oka, amit itt sokan írnak, hogy az emberek nagyobb %-ának a szex sokkal intimebb.

Bár igazad lenne... én valahogy (a tendenciát figyelve) úgy érzem, hogy ez egyre kevésbé van így... a szex már lassan csak fiziológiai igények kielégítése más emberek testének felhasználása által. Gépies, monoton rutin mentén...
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 09. szerda 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2015. 12. 09. szerda 12:38
Jó pár évvel ezelőtt én is így gondoltam. Csak azt tudtam megcsókolni, aki iránt éreztem valamit, amolyan szerelem félét, vagy hasonlót. Volt szexuális kapcsolatom más nőkkel, de csak szex. Az elején kikötöttük, hogy nincs csók, mert az számomra érzelmi alapon működik. Volt akibe közbe beleszerettem, de már mindegy volt. A szexhez nem igazán kell érzelem, a csaj bepucsít, ad számomra egy lyukat, nem is látod az arcát sok esetben, én biztosítok neki dorongot. Az adott pillanatot élvezzük, ha nincs megjátszás, és ennyi. Ez a szex.
Fél órás előjáték, vagy több, csók csaták, stb, a szeretkezés. Azzal, akit szeretsz.
Azóta már másképp gondolom. Ennek annyi az oka, amit itt sokan írnak, hogy az emberek nagyobb %-ának a szex sokkal intimebb. Így ha akarsz valamit, előbb muszáj leszel csókolózni. Tehát a szex érdekében fel kell adnod az elveid. Nem tudom jó dolog-e ez, de kényszernek nevezhetem.
Teszem hozzá sok éve nem érint ez a dolog, hisz egy nőt csókolok és egy nővel szexelek, szerelemeskedek. De ha úgy hozná a sors, félre tenném az elveim, mert a világ sokat változott. Az én párom nem igazán engedi popsiba, viszont a sok mai fiatal, hogy szüzek maradjanak, szinte bármit elnyel a seggük. A párommal előbb volt szex, aztán az orál. A mai fiatalok több faszt tartottak a szájukban, mint nyalókát.
#11497   2015. 12. 09. szerda 12:59
nyitopar nyitopar
Olvasva a hozzászólásokat, az derült ki számomra, hogy egy csók nagyobb vihart kavart, mint az, hogy a párom megujjazta szopás közben a vendégünket.....Amúgy ezeket az eseteket valóban nem egyformán éljük meg. Nem csak mi emberek, de az esetek sem egyformák. Régebben én magam is jártam évekig párokhoz, és ex kedvesemmel is többször fogadtunk vendéget. Így ment ez évekig, és az kell mondjam, hogy két egyforma eset nem nagyon fordult elő. Régi kedvesem nem csókolózott, viszont simán nyelésig szopott!
Engem speciel, a jelen esetben jobban zavart volna, ha a mostani párom hagyja, hogy a szájába élvezzenek, vagy, hogy análisan megdugják. Legalábbis egyenlőre. A későbbiekben nem tudom mi fog történni, még ezek is előfordulhatnak.
A miértjét amint lesz több időm megfogalmazom. Feltéve, ha van rá érdeklődés.
#11496   2015. 12. 09. szerda 12:38
X Törölt felhasználó (69371)
Jó pár évvel ezelőtt én is így gondoltam. Csak azt tudtam megcsókolni, aki iránt éreztem valamit, amolyan szerelem félét, vagy hasonlót. Volt szexuális kapcsolatom más nőkkel, de csak szex. Az elején kikötöttük, hogy nincs csók, mert az számomra érzelmi alapon működik. Volt akibe közbe beleszerettem, de már mindegy volt. A szexhez nem igazán kell érzelem, a csaj bepucsít, ad számomra egy lyukat, nem is látod az arcát sok esetben, én biztosítok neki dorongot. Az adott pillanatot élvezzük, ha nincs megjátszás, és ennyi. Ez a szex.
Fél órás előjáték, vagy több, csók csaták, stb, a szeretkezés. Azzal, akit szeretsz.
Azóta már másképp gondolom. Ennek annyi az oka, amit itt sokan írnak, hogy az emberek nagyobb %-ának a szex sokkal intimebb. Így ha akarsz valamit, előbb muszáj leszel csókolózni. Tehát a szex érdekében fel kell adnod az elveid. Nem tudom jó dolog-e ez, de kényszernek nevezhetem.
Teszem hozzá sok éve nem érint ez a dolog, hisz egy nőt csókolok és egy nővel szexelek, szerelemeskedek. De ha úgy hozná a sors, félre tenném az elveim, mert a világ sokat változott. Az én párom nem igazán engedi popsiba, viszont a sok mai fiatal, hogy szüzek maradjanak, szinte bármit elnyel a seggük. A párommal előbb volt szex, aztán az orál. A mai fiatalok több faszt tartottak a szájukban, mint nyalókát.
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2015. 12. 08. kedd 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
ravenna VIP Admin
2015. 12. 08. kedd 14:49
Olyan dolgot fogalmaztál meg, ami rettentő fontos! És maximálisan egyet is értek Veled!
A csók az "érzelem"!

worship
#11495   2015. 12. 09. szerda 12:05
tintapatron tintapatron VIP
Greatom-nak sokkal nagyobb az igénye,ezt láthattuk nem egy hozzászólásában.
Egyszer mellé áll valakinek,szerintem hagyjuk,hátha nem mindenki őt fogja ezek után csesztetni smile

Hajrá greatom így tovább smile
(Ez egy válasz Pluszegyffi üzenetére (2015. 12. 09. szerda 12:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 09. szerda 12:01
Talán nem véletlen ......
Ha neked ilyen alacsonyak az elvárásaid, akkor te nagyon elégedett ember lehetsz. nyes
#11494   2015. 12. 09. szerda 12:01
Pluszegyffi Pluszegyffi
Talán nem véletlen ......
Ha neked ilyen alacsonyak az elvárásaid, akkor te nagyon elégedett ember lehetsz. nyes
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2015. 12. 09. szerda 06:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 09. szerda 06:44
Nem tudom mi ez a nagy felhördülés... nincsen ezzel az írással semmi különösebb baj. Fikció? Valószínű... de abból van itt bőven, maximum (az ékezetek hiányát leszámítva) helyesírás tekintetében ettől messze elmaradva, pocsékabb történetvezetéssel...sablonos fordulatokkal. Persze ízlések és pofonok...
(mondom mindezt úgy, hogy én vagyok a GG kinevezett hivatalos fikázója.
#11493   2015. 12. 09. szerda 12:01
tintapatron tintapatron VIP
Szerintem nem is kellett volna válaszolnod rá.
Ez a tipikus "férfi" meg nyilvánulás,akinek minden csak egy dolog körül forog és nem éli át egy női,vagy akár egy másképpen gondolkodó férfi érzelmeit.

Mert ugye nem mindenkinek mindegy,hogy érzelmi alapon működik valami,vagy csak egy szimpla futó kaland,vagy egy jó kielégülés alapján.

Az érzelem,az az érzelem és velem együtt sok ember ezt a csókkal tudja kifejezni.
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2015. 12. 09. szerda 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
ravenna VIP Admin
2015. 12. 09. szerda 11:52
Kedves Vulvofil!

Ha már megszólítottál, válaszolnék is.
Engedd meg azt, hogy "mi" emberek, ne legyünk egyformák. Az hogy kinek mi mit jelent, legyen az egyén dolga. Számomra a csók mögött sokkal több érzelem van, mint neked, ez soraidból is kiderül. Azért mert dugok valakivel, nem kell "beleszeretnem", nem kell azon agyalni milyen lesz a reggel vele, vagy milyen lesz vele 1-2 hónap, 5-10 év múlva. Ha ez járna a fejemben, akkor ott a racionalitás és az érzelmek is mozgatnak. Félre tudom tenni a dolgok ezen részét, szeretkezni csak azzal "tudok", akihez érzelem is köt, és van egy olyan emberi hibám hogy csak akihez érzelem köt azzal csókolózom.
Hogy a csók kinek tabu, kinek nem: maradjon így. Én nem török pálcát azok felett, akik bárkivel smárolnak. Az ő dolguk. De ez maradjon is így.
Neked pedig ahogy olvastuk van elég átélt élményed és ismeretanyagod, hogy számodra egy "üres csók" nem jelent semmit. Én se vonom kétségbe a te dolgaid.
#11492   2015. 12. 09. szerda 11:52
Kedves Vulvofil!

Ha már megszólítottál, válaszolnék is.
Engedd meg azt, hogy "mi" emberek, ne legyünk egyformák. Az hogy kinek mi mit jelent, legyen az egyén dolga. Számomra a csók mögött sokkal több érzelem van, mint neked, ez soraidból is kiderül. Azért mert dugok valakivel, nem kell "beleszeretnem", nem kell azon agyalni milyen lesz a reggel vele, vagy milyen lesz vele 1-2 hónap, 5-10 év múlva. Ha ez járna a fejemben, akkor ott a racionalitás és az érzelmek is mozgatnak. Félre tudom tenni a dolgok ezen részét, szeretkezni csak azzal "tudok", akihez érzelem is köt, és van egy olyan emberi hibám hogy csak akihez érzelem köt azzal csókolózom.
Hogy a csók kinek tabu, kinek nem: maradjon így. Én nem török pálcát azok felett, akik bárkivel smárolnak. Az ő dolguk. De ez maradjon is így.
Neked pedig ahogy olvastuk van elég átélt élményed és ismeretanyagod, hogy számodra egy "üres csók" nem jelent semmit. Én se vonom kétségbe a te dolgaid.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 09. szerda 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (465100)
2015. 12. 09. szerda 11:03
Kedves Ravenna!

Imádom az ilyen sommás kijelentéseidet, mint "a csók érzelem"! Kérdésem a csók mitől "érzelmebb", mint a szexualitás bármely más kifejeződése?
#11491   2015. 12. 09. szerda 11:03
Kedves Ravenna!

Imádom az ilyen sommás kijelentéseidet, mint "a csók érzelem"! Kérdésem a csók mitől "érzelmebb", mint a szexualitás bármely más kifejeződése?
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2015. 12. 08. kedd 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
ravenna VIP Admin
2015. 12. 08. kedd 14:49
Olyan dolgot fogalmaztál meg, ami rettentő fontos! És maximálisan egyet is értek Veled!
A csók az "érzelem"!

worship
#11490   2015. 12. 09. szerda 10:57
Egy csók mitől intimebb, mint egy szeretkezés, vagy ha tetszik mitől intimebb egy smár, mit egy baszás?

Nem is tudom honnan jön ez a mém, hogy a száj szájjal való érintkezése tabu, mikor mondjuk ugyan annak a szájnak egy fasszal való érintkezése meg nem. Most komolyan!
Az utcai kurva kultúrával foglalkozó irományokban láttam itt-ott föltűnni azt a gondolatot, hogy a csók tabu, az csak a szerelmemnek... smile Az egy kifordított világ kifordított gondolkodása arról, hogyan tudjanak emberek maradni szolgáltató kisiparosok, vagy alkalmazottak, egy lelkileg és testileg is "gyilkos" környezetben.
Hogyan emelhetjük ezt a szexuális közgondolkodás részévé?!
Néhány évvel ezelőttről van némi fölhalmozott élményanyagom, én a csókot soha nem éreztem tabunak, és a szexuálisan nyitott lányoknál sem tapasztaltam ezt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 08. kedd 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (970042)
2015. 12. 08. kedd 13:48
Én soha nem csókolózom ha párnál vagyok,mert az a legintimebb a párnak akik szeretik egymást,bárhol-bármit de csókolózni csak akit szeretek akár vendég akár vendéglátó voltam-voltunk,bár ez lehet csak az én gyengém.
#11489   2015. 12. 09. szerda 06:44
greatom greatom
Nem tudom mi ez a nagy felhördülés... nincsen ezzel az írással semmi különösebb baj. Fikció? Valószínű... de abból van itt bőven, maximum (az ékezetek hiányát leszámítva) helyesírás tekintetében ettől messze elmaradva, pocsékabb történetvezetéssel...sablonos fordulatokkal. Persze ízlések és pofonok...
(mondom mindezt úgy, hogy én vagyok a GG kinevezett hivatalos fikázója.
(Ez egy válasz plasticman64 üzenetére (2015. 12. 08. kedd 20:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 08. kedd 20:19
Gyenge?
Szörnyű!!!
#11488   2015. 12. 08. kedd 22:17
X Törölt felhasználó (1150322)
Eddig a legalja volt. violent boxer
(Ez egy válasz Pluszegyffi üzenetére (2015. 12. 08. kedd 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 08. kedd 10:17
Szerintem ne erőltesd az írást ..... legalább is ne oszd meg a nagy nyilvánossággal, hogy mit "tudsz". Nagyon gyenge. violent

... 407 408 409 410 411 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19667db
Utolsó üzenet: tegnap 07:23

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!