Igen, a nyolcvan százalék közel lehet a valósághoz, hiszen az ember alapvetően nem monogám természetű.
(Ez egy válasz nyitopar üzenetére (2015. 12. 21. hétfő 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 21. hétfő 21:22

Egyet értek veled!
Férfiak, Nők 80%-ban felmerül az igény....A szerencsésebbeknél egy időben és egy helyen.....
A Nők viszont erről kevésbé szívesen nyilatkoznak. Pedig Ők is szükségessel hozzá
A húszból egy, akivel megtörtént, vagy szeretné, hogy megtörténjen is, inkább magában tartja az élményeit.
Férfiak, Nők 80%-ban felmerül az igény....A szerencsésebbeknél egy időben és egy helyen.....
A Nők viszont erről kevésbé szívesen nyilatkoznak. Pedig Ők is szükségessel hozzá

A húszból egy, akivel megtörtént, vagy szeretné, hogy megtörténjen is, inkább magában tartja az élményeit.

Törölt felhasználó (104575)

Ha nem is túl sokan, de vannak ezzel így páran.
Ebben a topikban meg jó páran, mint azt olvashatjátok.
Ebben a topikban meg jó páran, mint azt olvashatjátok.
Ha nem is túl sokan, de vannak ezzel így páran.
Ebben a topikban meg jó páran, mint azt olvashatjátok. (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 27. vasárnap 19:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 27. vasárnap 19:14
Ebben a topikban meg jó páran, mint azt olvashatjátok. (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 27. vasárnap 19:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1017402)

Sziasztok, Én is szeretem nézni mikor dugják a feleségem
Sziasztok, Én is szeretem nézni mikor dugják a feleségem
Köszönjük így utólag nektek is és boldog új esztendőt nektek és mindenkinek !
(Ez egy válasz nyitopar üzenetére (2015. 12. 25. péntek 07:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 25. péntek 07:17

Boldog Karácsonyt kívánunk!
- "Az ellenségednek, megbocsájtást.
- Az ellenfelednek, toleranciát.
- A barátodnak, a szívedet.
- Mindenkinek, emberszeretetet.
- Minden gyereknek, jó példát.
- Önmagunknak, tiszteletet.”
Boldog Karácsonyt kívánunk!
örömmel lennék feleséggel :_
írjatok privátban

örömmel lennék feleséggel :_)
(Ziher) = Sicher!!
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2015. 12. 21. hétfő 16:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 21. hétfő 16:56

Tele van a föld nevű bolygó ilyen férfival, és ide is bőven jutott belőlük, az ziher!
Nézz körbe az utcán, a bevásárlóközpontban, a strandon, vagy bárhol , mutass rá random módon tíz férfiből hétre, Te azokat keresed!
Az már más kérdés, hogy igencsak sok az olyan férfi, aki nem tud róla, pedig nincs ellenére a dolog. S még több olyan akad, aki féltékeny mint állat, ám a szarvakat ha akarja ha nem, megkapja.
Talán húszból egy meg átéli a feleségével közösen a többes örömeit...

Az már más kérdés, hogy igencsak sok az olyan férfi, aki nem tud róla, pedig nincs ellenére a dolog. S még több olyan akad, aki féltékeny mint állat, ám a szarvakat ha akarja ha nem, megkapja.

Budapesten tudok önálló apartmant biztosítani ma estére, éjszakára hölgynek párnak.
Fizetés természetben.....
Fizetés természetben.....
Sziasztok
Valós párral ismerkednèk...
Kellemes ünnepeket mindenkinek...
Valós párral ismerkednèk...

Mi is szívesen meghallgattuk volna az okosságot !!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 23. szerda 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 23. szerda 21:18
Törölt felhasználó (104575)

Én is kíváncsi volnék a titkodra, habár már pár alkalmon túl vagyunk. Azonban a jó pap is holtig tanul mondásból kiindulva, megoszthatnád a gondolataidat, leginkább itt, nyilvánosan, mert sokan nemigen tudják, hogy kezdjenek neki.
De ha privi, akkor legyen privi.
De ha privi, akkor legyen privi.
Én is kíváncsi volnék a titkodra, habár már pár alkalmon túl vagyunk. Azonban a jó pap is holtig tanul mondásból kiindulva, megoszthatnád a gondolataidat, leginkább itt, nyilvánosan, mert sokan nemigen tudják, hogy kezdjenek neki.
De ha privi, akkor legyen privi. (Ez egy válasz zolikafighter36 üzenetére (2015. 12. 22. kedd 05:24), amit ide kattintva olvashatsz)
De ha privi, akkor legyen privi. (Ez egy válasz zolikafighter36 üzenetére (2015. 12. 22. kedd 05:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia. Erre a módszerre azt hiszem sokan kíváncsiak vagyunk. Üdv!
(Ez egy válasz zolikafighter36 üzenetére (2015. 12. 22. kedd 05:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Ha el akar menni előbb utóbb úgy is elmegy!!
(Ez egy válasz SzabóRoland üzenetére (2015. 12. 22. kedd 08:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 22. kedd 08:20

Szia!
Én is azt szeretném, hogy valaki elcsábítsa a feleségem. Nálatok miért alakult így leírnád?Lehet, hogy Én is így fogok járni, de azt látom, hogy a feleségem így is kihátrál, és nyíltan flörtöl férfiakkal. Bárkinek a tapasztalatát elfogadom. Köszi!
Én is azt szeretném, hogy valaki elcsábítsa a feleségem. Nálatok miért alakult így leírnád?Lehet, hogy Én is így fogok járni, de azt látom, hogy a feleségem így is kihátrál, és nyíltan flörtöl férfiakkal. Bárkinek a tapasztalatát elfogadom. Köszi!
Szia!
Én is azt szeretném, hogy valaki elcsábítsa a feleségem. Nálatok miért alakult így leírnád?Lehet, hogy Én is így fogok járni, de azt látom, hogy a feleségem így is kihátrál, és nyíltan flörtöl férfiakkal. Bárkinek a tapasztalatát elfogadom. Köszi! (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 18. péntek 23:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 18. péntek 23:20
Én is azt szeretném, hogy valaki elcsábítsa a feleségem. Nálatok miért alakult így leírnád?Lehet, hogy Én is így fogok járni, de azt látom, hogy a feleségem így is kihátrál, és nyíltan flörtöl férfiakkal. Bárkinek a tapasztalatát elfogadom. Köszi! (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 18. péntek 23:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (197415)

Van! Az ex beleszeretett a pasiba, minden megbeszélt szabályt fel rúgott utána engem akart másodhegedűre állítani mert én biztos pont vagyok! Azóta már nem a párom. Már nem látom benne a nőt!
Olyan pasit keress akinek szintén fontos a családja!!
(Ez egy válasz cassiopea üzenetére (2015. 12. 17. csütörtök 23:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 17. csütörtök 23:14

Sziasztok! Egyre jobban vágyom rá, hogy valaki elcsábítsa a feleségemet. Nagyon izgatna a tudat, hogy mással is van. Azt nem szeretném, ha szétmenne a családunk, csak ha lenne egy kalandja, szeretője. Ilyen helyzetre van valakinek tapasztalata?
Van egy tuti jo modszer beszeljunk priviben
(Ez egy válasz cassiopea üzenetére (2015. 12. 17. csütörtök 23:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 17. csütörtök 23:14

Sziasztok! Egyre jobban vágyom rá, hogy valaki elcsábítsa a feleségemet. Nagyon izgatna a tudat, hogy mással is van. Azt nem szeretném, ha szétmenne a családunk, csak ha lenne egy kalandja, szeretője. Ilyen helyzetre van valakinek tapasztalata?
Egyet értek veled!
A húszból egy, akivel megtörtént, vagy szeretné, hogy megtörténjen is, inkább magában tartja az élményeit. (Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2015. 12. 21. hétfő 16:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 21. hétfő 16:56

A húszból egy, akivel megtörtént, vagy szeretné, hogy megtörténjen is, inkább magában tartja az élményeit. (Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2015. 12. 21. hétfő 16:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Tele van a föld nevű bolygó ilyen férfival, és ide is bőven jutott belőlük, az ziher!
Nézz körbe az utcán, a bevásárlóközpontban, a strandon, vagy bárhol , mutass rá random módon tíz férfiből hétre, Te azokat keresed!

(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 19. szombat 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 19. szombat 12:43

Törölt felhasználó (1023182)

olyan férfit keresek akinek már meg dugták a feleségét. izgat a dolog de a párom nem megy bele