Okés!
Félreértettél !
A Te szmájlijaid rendben vannak !
Én ezt a r...t szmájlit azért tettem ide, mert csak így jöttek elő a mai friss hozzászólások, mint azt lentebb moderátorok fogadóóra topikban jeleztem !
Nincs semmi gond a beírásoddal. (Ez egy válasz házifiu34 üzenetére (2015. 12. 29. kedd 18:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 29. kedd 18:07
A Te szmájlijaid rendben vannak !
Én ezt a r...t szmájlit azért tettem ide, mert csak így jöttek elő a mai friss hozzászólások, mint azt lentebb moderátorok fogadóóra topikban jeleztem !
Nincs semmi gond a beírásoddal. (Ez egy válasz házifiu34 üzenetére (2015. 12. 29. kedd 18:07), amit ide kattintva olvashatsz)
A szmájli kérlek szépen kedves Alezredes1 az nálam azt jelentette mikor ezt reggel ki írtam hogy nagyon nagyon jó volt ,és örültem, izgalmas kaland volt és azt hogy minden tiszteletem a kedves " páré " és mindenki másé itt az oldalon! Ennyi és semmi más,,kérlek ne kombinálj,ne lihegd túl a dolgot,és senki más,,,,egyszerűen szuper volt!
A szmájli kérlek szépen kedves Alezredes1 az nálam azt jelentette mikor ezt reggel ki írtam hogy nagyon nagyon jó volt ,és örültem, izgalmas kaland volt és azt hogy minden tiszteletem a kedves " páré " és mindenki másé itt az oldalon! Ennyi és semmi más,,kérlek ne kombinálj,ne lihegd túl a dolgot,és senki más,,,,egyszerűen szuper volt!
Csak azért a szmájli, hogy "előjöjjenek " az új hozzászólások ! Valami nem oké.
Szia szerintem a sztori ugy hiteles ha megnevezed a párt innét az oldalról.
(Ez egy válasz házifiu34 üzenetére (2015. 12. 29. kedd 06:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 29. kedd 06:33
Sziasztok! Engem felkért egy kedves csinos normális házaspár innen az oldalról hogy karácsony napján cumiztassam és keféljem a feleséget, csütörtökön reggel mentem hozzájuk és kb délután 16 óráig elvoltunk! Nagyon izgalmas volt a férj előtt kefélni ,és utána már vele közösen is! Tetszett de nagyon! Mondták januárba megismételjük! Utólag kiderült én voltam a Karácsonyi ajándéka a hölgynek! De jó volt!
köszönöm nekik még egyszer!
A francba, hogy nekem ilyen felkérésem még nem érkezett !
Pedig egy kis kefélés lefilmezése után nekem sem lenne rossz, egy ilyen karácsonyi ajándék, na de talán majd jövőre. (Ez egy válasz házifiu34 üzenetére (2015. 12. 29. kedd 06:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 29. kedd 06:33
Pedig egy kis kefélés lefilmezése után nekem sem lenne rossz, egy ilyen karácsonyi ajándék, na de talán majd jövőre. (Ez egy válasz házifiu34 üzenetére (2015. 12. 29. kedd 06:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Engem felkért egy kedves csinos normális házaspár innen az oldalról hogy karácsony napján cumiztassam és keféljem a feleséget, csütörtökön reggel mentem hozzájuk és kb délután 16 óráig elvoltunk! Nagyon izgalmas volt a férj előtt kefélni ,és utána már vele közösen is! Tetszett de nagyon! Mondták januárba megismételjük! Utólag kiderült én voltam a Karácsonyi ajándéka a hölgynek! De jó volt!
Izgat ... lesz részem benne szilveszterkor
az egyik klubban...
az egyik klubban...
Én szívesen dugnám!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 27. vasárnap 19:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 27. vasárnap 19:14
Törölt felhasználó (1017402)
Sziasztok, Én is szeretem nézni mikor dugják a feleségem
Igen, a nyolcvan százalék közel lehet a valósághoz, hiszen az ember alapvetően nem monogám természetű.
(Ez egy válasz nyitopar üzenetére (2015. 12. 21. hétfő 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 21. hétfő 21:22
Egyet értek veled!
Férfiak, Nők 80%-ban felmerül az igény....A szerencsésebbeknél egy időben és egy helyen.....
A Nők viszont erről kevésbé szívesen nyilatkoznak. Pedig Ők is szükségessel hozzá
A húszból egy, akivel megtörtént, vagy szeretné, hogy megtörténjen is, inkább magában tartja az élményeit.
Férfiak, Nők 80%-ban felmerül az igény....A szerencsésebbeknél egy időben és egy helyen.....
A Nők viszont erről kevésbé szívesen nyilatkoznak. Pedig Ők is szükségessel hozzá
A húszból egy, akivel megtörtént, vagy szeretné, hogy megtörténjen is, inkább magában tartja az élményeit.
Sziasztok igen ez így van
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 28. hétfő 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (104575)
Ha nem is túl sokan, de vannak ezzel így páran.
Ebben a topikban meg jó páran, mint azt olvashatjátok.
Ebben a topikban meg jó páran, mint azt olvashatjátok.
Ha nem is túl sokan, de vannak ezzel így páran.
Ebben a topikban meg jó páran, mint azt olvashatjátok. (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 27. vasárnap 19:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 27. vasárnap 19:14
Ebben a topikban meg jó páran, mint azt olvashatjátok. (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 27. vasárnap 19:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1017402)
Köszönjük így utólag nektek is és boldog új esztendőt nektek és mindenkinek !
(Ez egy válasz nyitopar üzenetére (2015. 12. 25. péntek 07:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 25. péntek 07:17
(Ez egy válasz nyitopar üzenetére (2015. 12. 25. péntek 07:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Boldog Karácsonyt kívánunk!
- "Az ellenségednek, megbocsájtást.
- Az ellenfelednek, toleranciát.
- A barátodnak, a szívedet.
- Mindenkinek, emberszeretetet.
- Minden gyereknek, jó példát.
- Önmagunknak, tiszteletet.”
Boldog Karácsonyt kívánunk!
örömmel lennék feleséggel :_
írjatok privátban
írjatok privátban
örömmel lennék feleséggel :_)
(Ziher) = Sicher!!
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2015. 12. 21. hétfő 16:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 21. hétfő 16:56
Tele van a föld nevű bolygó ilyen férfival, és ide is bőven jutott belőlük, az ziher!
Nézz körbe az utcán, a bevásárlóközpontban, a strandon, vagy bárhol , mutass rá random módon tíz férfiből hétre, Te azokat keresed!
Az már más kérdés, hogy igencsak sok az olyan férfi, aki nem tud róla, pedig nincs ellenére a dolog. S még több olyan akad, aki féltékeny mint állat, ám a szarvakat ha akarja ha nem, megkapja.
Talán húszból egy meg átéli a feleségével közösen a többes örömeit...
Nézz körbe az utcán, a bevásárlóközpontban, a strandon, vagy bárhol , mutass rá random módon tíz férfiből hétre, Te azokat keresed! Az már más kérdés, hogy igencsak sok az olyan férfi, aki nem tud róla, pedig nincs ellenére a dolog. S még több olyan akad, aki féltékeny mint állat, ám a szarvakat ha akarja ha nem, megkapja.
Talán húszból egy meg átéli a feleségével közösen a többes örömeit...
Budapesten tudok önálló apartmant biztosítani ma estére, éjszakára hölgynek párnak.
Fizetés természetben.....
Fizetés természetben.....
Sziasztok
Valós párral ismerkednèk...
Kellemes ünnepeket mindenkinek...
Valós párral ismerkednèk...
Kellemes ünnepeket mindenkinek...

vagy-vagy

iby21