Félreértettél !
A Te szmájlijaid rendben vannak !
Én ezt a r...t szmájlit azért tettem ide, mert csak így jöttek elő a mai friss hozzászólások, mint azt lentebb moderátorok fogadóóra topikban jeleztem !
Nincs semmi gond a beírásoddal. (Ez egy válasz házifiu34 üzenetére (2015. 12. 29. kedd 18:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 29. kedd 18:07
A Te szmájlijaid rendben vannak !
Én ezt a r...t szmájlit azért tettem ide, mert csak így jöttek elő a mai friss hozzászólások, mint azt lentebb moderátorok fogadóóra topikban jeleztem !
Nincs semmi gond a beírásoddal. (Ez egy válasz házifiu34 üzenetére (2015. 12. 29. kedd 18:07), amit ide kattintva olvashatsz)

A szmájli kérlek szépen kedves Alezredes1 az nálam azt jelentette mikor ezt reggel ki írtam hogy nagyon nagyon jó volt ,és örültem, izgalmas kaland volt és azt hogy minden tiszteletem a kedves " páré " és mindenki másé itt az oldalon! Ennyi és semmi más,,kérlek ne kombinálj,ne lihegd túl a dolgot,és senki más,,,,egyszerűen szuper volt!

A szmájli kérlek szépen kedves Alezredes1 az nálam azt jelentette mikor ezt reggel ki írtam hogy nagyon nagyon jó volt ,és örültem, izgalmas kaland volt és azt hogy minden tiszteletem a kedves " páré " és mindenki másé itt az oldalon! Ennyi és semmi más,,kérlek ne kombinálj,ne lihegd túl a dolgot,és senki más,,,,egyszerűen szuper volt!

Szia szerintem a sztori ugy hiteles ha megnevezed a párt innét az oldalról.
(Ez egy válasz házifiu34 üzenetére (2015. 12. 29. kedd 06:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 29. kedd 06:33

Sziasztok! Engem felkért egy kedves csinos normális házaspár innen az oldalról hogy karácsony napján cumiztassam és keféljem a feleséget, csütörtökön reggel mentem hozzájuk és kb délután 16 óráig elvoltunk! Nagyon izgalmas volt a férj előtt kefélni ,és utána már vele közösen is! Tetszett de nagyon! Mondták januárba megismételjük! Utólag kiderült én voltam a Karácsonyi ajándéka a hölgynek! De jó volt!
köszönöm nekik még egyszer!

A francba, hogy nekem ilyen felkérésem még nem érkezett !
Pedig egy kis kefélés lefilmezése után nekem sem lenne rossz, egy ilyen karácsonyi ajándék, na de talán majd jövőre. (Ez egy válasz házifiu34 üzenetére (2015. 12. 29. kedd 06:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 29. kedd 06:33
Pedig egy kis kefélés lefilmezése után nekem sem lenne rossz, egy ilyen karácsonyi ajándék, na de talán majd jövőre. (Ez egy válasz házifiu34 üzenetére (2015. 12. 29. kedd 06:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Engem felkért egy kedves csinos normális házaspár innen az oldalról hogy karácsony napján cumiztassam és keféljem a feleséget, csütörtökön reggel mentem hozzájuk és kb délután 16 óráig elvoltunk! Nagyon izgalmas volt a férj előtt kefélni ,és utána már vele közösen is! Tetszett de nagyon! Mondták januárba megismételjük! Utólag kiderült én voltam a Karácsonyi ajándéka a hölgynek! De jó volt!

Izgat ... lesz részem benne szilveszterkor
az egyik klubban...

Én szívesen dugnám!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 27. vasárnap 19:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 27. vasárnap 19:14
Törölt felhasználó (1017402)

Sziasztok, Én is szeretem nézni mikor dugják a feleségem
Igen, a nyolcvan százalék közel lehet a valósághoz, hiszen az ember alapvetően nem monogám természetű.
(Ez egy válasz nyitopar üzenetére (2015. 12. 21. hétfő 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 21. hétfő 21:22

Egyet értek veled!
Férfiak, Nők 80%-ban felmerül az igény....A szerencsésebbeknél egy időben és egy helyen.....
A Nők viszont erről kevésbé szívesen nyilatkoznak. Pedig Ők is szükségessel hozzá
A húszból egy, akivel megtörtént, vagy szeretné, hogy megtörténjen is, inkább magában tartja az élményeit.
Férfiak, Nők 80%-ban felmerül az igény....A szerencsésebbeknél egy időben és egy helyen.....
A Nők viszont erről kevésbé szívesen nyilatkoznak. Pedig Ők is szükségessel hozzá

A húszból egy, akivel megtörtént, vagy szeretné, hogy megtörténjen is, inkább magában tartja az élményeit.

Törölt felhasználó (104575)

Ha nem is túl sokan, de vannak ezzel így páran.
Ebben a topikban meg jó páran, mint azt olvashatjátok.
Ebben a topikban meg jó páran, mint azt olvashatjátok.
Ha nem is túl sokan, de vannak ezzel így páran.
Ebben a topikban meg jó páran, mint azt olvashatjátok. (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 27. vasárnap 19:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 27. vasárnap 19:14
Ebben a topikban meg jó páran, mint azt olvashatjátok. (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 27. vasárnap 19:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1017402)

Köszönjük így utólag nektek is és boldog új esztendőt nektek és mindenkinek !
(Ez egy válasz nyitopar üzenetére (2015. 12. 25. péntek 07:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 25. péntek 07:17

Boldog Karácsonyt kívánunk!
- "Az ellenségednek, megbocsájtást.
- Az ellenfelednek, toleranciát.
- A barátodnak, a szívedet.
- Mindenkinek, emberszeretetet.
- Minden gyereknek, jó példát.
- Önmagunknak, tiszteletet.”
Boldog Karácsonyt kívánunk!
örömmel lennék feleséggel :_
írjatok privátban

örömmel lennék feleséggel :_)
(Ziher) = Sicher!!
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2015. 12. 21. hétfő 16:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 21. hétfő 16:56

Tele van a föld nevű bolygó ilyen férfival, és ide is bőven jutott belőlük, az ziher!
Nézz körbe az utcán, a bevásárlóközpontban, a strandon, vagy bárhol , mutass rá random módon tíz férfiből hétre, Te azokat keresed!
Az már más kérdés, hogy igencsak sok az olyan férfi, aki nem tud róla, pedig nincs ellenére a dolog. S még több olyan akad, aki féltékeny mint állat, ám a szarvakat ha akarja ha nem, megkapja.
Talán húszból egy meg átéli a feleségével közösen a többes örömeit...

Az már más kérdés, hogy igencsak sok az olyan férfi, aki nem tud róla, pedig nincs ellenére a dolog. S még több olyan akad, aki féltékeny mint állat, ám a szarvakat ha akarja ha nem, megkapja.

Budapesten tudok önálló apartmant biztosítani ma estére, éjszakára hölgynek párnak.
Fizetés természetben.....
Fizetés természetben.....
Sziasztok
Valós párral ismerkednèk...
Kellemes ünnepeket mindenkinek...
Valós párral ismerkednèk...

Mi is szívesen meghallgattuk volna az okosságot !!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 23. szerda 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 23. szerda 21:18
Törölt felhasználó (104575)

Én is kíváncsi volnék a titkodra, habár már pár alkalmon túl vagyunk. Azonban a jó pap is holtig tanul mondásból kiindulva, megoszthatnád a gondolataidat, leginkább itt, nyilvánosan, mert sokan nemigen tudják, hogy kezdjenek neki.
De ha privi, akkor legyen privi.
De ha privi, akkor legyen privi.