Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 400 401 402 403 404 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#11620   2016. 01. 01. péntek 15:53
monilaci monilaci
nekünk is felejhetetlen volt
(Ez egy válasz nyitopar üzenetére (2016. 01. 01. péntek 12:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 01. 01. péntek 12:20
Mi átszeretkeztünk magunkat a 2016-os évbe smile

Nektek hogy telt a szilveszter?
#11619   2016. 01. 01. péntek 14:08
nyitopar nyitopar
Az első hármas mindig izgalmas! smile

Szerintem sokunkat érdekel, hogy hogyan történt meg veled?!

Tervezetten vagy spontán?
Te hogy élted meg, és a párod?

Ha van kedved oszd meg velünk, kíváncsian várjuk smile
(Ez egy válasz ktina üzenetére (2016. 01. 01. péntek 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 01. 01. péntek 13:29
Első 3-as. Szuper volt.2 ffi. 1 lány.
#11618   2016. 01. 01. péntek 13:29
ktina ktina
Első 3-as. Szuper volt.2 ffi. 1 lány.
(Ez egy válasz nyitopar üzenetére (2016. 01. 01. péntek 12:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 01. 01. péntek 12:20

#11617   2016. 01. 01. péntek 12:20
nyitopar nyitopar

#11616   2016. 01. 01. péntek 12:13
note note
eljen worship
(Ez egy válasz nyitopar üzenetére (2015. 12. 29. kedd 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 29. kedd 19:30
Nem is értem, hogy miért kell egy történetet hitelesíteni.

Véleményem szerint nagyon korrektül nem nevezte meg a pár nevét

Nekünk is van "házibarátunk", de ha azt olvasnám itt, hogy név szerint, és a beleegyezésünk nélkül kitálalja itt az eseményeket, hát finoman szólva baromi mérges lennék. Tovább megyek, hozzánk többé nem is kéne jönnie. Valószínűleg tartom, hogy ezzel több pár is így van. Tudod, nálunk, és másoknál is esetleg több évbe telt, mire a hölgytagunk felbátorodott, és legyőzte a bizalmatlanságát.

Szerinted most mit gondolna az egészről, ha itt olvasna a beleegyezése nélkül magáról????

Azt is gondolom, hogy ha a pár felakarja fedni magát, akkor van lehetőségük itt nekik is megtenni. Ezt viszont saját akaratukból teszik, vagy nem teszik meg, nem azért, mert valakinek akkor hiteles a történet, vagyis akkor megy jobban a zsebiszex, ha tudja a nevét olyan embereknek, akiknek a diszkréció fontos esetleg. Én magam is megírtam a történetünket, de eszembe nem jutott volna a felhatalmazása nélkül megnevezni a harmadig felet.

Igaz, nem is nagyon érdekelt, hogy mindenkinek hiteles-e a történetünk. A szándék amiért megírtam névtelenül a következő: BÁTORÍTANI azokat a hölgyeket, párokat akiket vonz a hármas gondolata, de még bizonytalanok. A saját maguknak feltett kérdésekre segíteni választ adni, elmondani, hogy attól még, hogy élvezik a Nőiségüket, lehet kiegyensúlyozott és boldog a kapcsolatuk....

Az én megítélésem szerint ennek a topoknak ez a lényege, és nem pedig az, hogy ki kit dugott meg név szerint....
#11615   2016. 01. 01. péntek 11:21
X Törölt felhasználó (870361)
Sziasztok

Valós párral ismerkednék.... crazya ....Buék
#11614   2016. 01. 01. péntek 11:09
X Törölt felhasználó (938808)
A (par) a jobb es bal keze volt!
(Ez egy válasz nogradpar üzenetére (2015. 12. 29. kedd 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 29. kedd 16:46
Szia szerintem a sztori ugy hiteles ha megnevezed a párt innét az oldalról.
#11613   2015. 12. 30. szerda 16:32
maca bébee maca bébee
Sziasztok Minek a topiknak címet-nevet adni ha mindenki másról
irkál?
#11612   2015. 12. 30. szerda 16:15
Pesti pár Pesti pár
Teljesen igazat adok!Maradjon meg a téma élménybeszámolónak,ne pedig észosztó fórumnak!!
(Ez egy válasz Gabriel_Grey üzenetére (2015. 12. 30. szerda 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Gabriel_Grey VIP Admin
2015. 12. 30. szerda 10:35
Legyetek szívesek ne egymást becsmérelni. Élménybeszámolók jöhetnek, nem kell hozzá oklevelet csatolni. Ha valakinek valaki nem tetszik, kerülje el, nem kell itt a fórumon megjegyzéseket tenni rá, az ilyen viták moderálva lesznek.
#11611   2015. 12. 30. szerda 15:42
Nyúlmedve Nyúlmedve
Korrekt!
Ha a párok elvárják azt, hogy valaki diszkrét legyen, akkor bizony illik annak lenni még a játszadozás után évekkel is.
Jól tetted, hogy nem ugrottál bele az igazolgatgatósdiba. Az hogy ki mit hisz el, s mit nem, teljesen lényegtelen.
(Ez egy válasz házifiu34 üzenetére (2015. 12. 29. kedd 06:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 29. kedd 06:33
Sziasztok! Engem felkért egy kedves csinos normális házaspár innen az oldalról hogy karácsony napján cumiztassam és keféljem a feleséget, csütörtökön reggel mentem hozzájuk és kb délután 16 óráig elvoltunk! Nagyon izgalmas volt a férj előtt kefélni ,és utána már vele közösen is! Tetszett de nagyon! Mondták januárba megismételjük! Utólag kiderült én voltam a Karácsonyi ajándéka a hölgynek! De jó volt! worship finom köszönöm nekik még egyszer! wave finom
#11610   2015. 12. 30. szerda 11:10
Glob112 Glob112
eljen eljen eljen
(Ez egy válasz nyitopar üzenetére (2015. 12. 29. kedd 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Nekünk is van "házibarátunk", de ha azt olvasnám itt, hogy név szerint, és a beleegyezésünk nélkül kitálalja itt az eseményeket, hát finoman szólva baromi mérges lennék. Tovább megyek, hozzánk többé nem is kéne jönnie. Valószínűleg tartom, hogy ezzel több pár is így van. Tudod, nálunk, és másoknál is esetleg több évbe telt, mire a hölgytagunk felbátorodott, és legyőzte a bizalmatlanságát.

Szerinted most mit gondolna az egészről, ha itt olvasna a beleegyezése nélkül magáról????

Azt is gondolom, hogy ha a pár felakarja fedni magát, akkor van lehetőségük itt nekik is megtenni. Ezt viszont saját akaratukból teszik, vagy nem teszik meg, nem azért, mert valakinek akkor hiteles a történet, vagyis akkor megy jobban a zsebiszex, ha tudja a nevét olyan embereknek, akiknek a diszkréció fontos esetleg. Én magam is megírtam a történetünket, de eszembe nem jutott volna a felhatalmazása nélkül megnevezni a harmadig felet.

Igaz, nem is nagyon érdekelt, hogy mindenkinek hiteles-e a történetünk. A szándék amiért megírtam névtelenül a következő: BÁTORÍTANI azokat a hölgyeket, párokat akiket vonz a hármas gondolata, de még bizonytalanok. A saját maguknak feltett kérdésekre segíteni választ adni, elmondani, hogy attól még, hogy élvezik a Nőiségüket, lehet kiegyensúlyozott és boldog a kapcsolatuk....

Az én megítélésem szerint ennek a topoknak ez a lényege, és nem pedig az, hogy ki kit dugott meg név szerint....
#11609   2015. 12. 30. szerda 10:35
Gabriel_Grey Gabriel_Grey VIP Admin
Legyetek szívesek ne egymást becsmérelni. Élménybeszámolók jöhetnek, nem kell hozzá oklevelet csatolni. Ha valakinek valaki nem tetszik, kerülje el, nem kell itt a fórumon megjegyzéseket tenni rá, az ilyen viták moderálva lesznek.
#11608   2015. 12. 29. kedd 19:36
X Törölt felhasználó (1245442)
Maximálisan igazad van,egy ilyen hármas kapcsolatban alap kell hogy legyen a diszkréció!

#11607   2015. 12. 29. kedd 19:35
X Törölt felhasználó (1245442)
Sziasztok szép estét kívánok nektek! Régóta olvasom itt ezt a fórumot,és izgat engem is ez a téma egy ideje. Szívesen beszélgetek itt olyanokkal akiket szintén vonz ez a dolog.Egy ötvenes férfi.
#11606   2015. 12. 29. kedd 19:30
nyitopar nyitopar

(Ez egy válasz nogradpar üzenetére (2015. 12. 29. kedd 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 29. kedd 16:46
Szia szerintem a sztori ugy hiteles ha megnevezed a párt innét az oldalról.
#11605   2015. 12. 29. kedd 19:28
X Törölt felhasználó (80804)
Szintén! :
Én is szeretem nézni mikor dugják a feleségem....
#11604   2015. 12. 29. kedd 18:15
házifiu34 házifiu34
Okés! worship worship worship
#11603   2015. 12. 29. kedd 18:12
X Törölt felhasználó (104575)
Félreértettél !
A Te szmájlijaid rendben vannak !
Én ezt a r...t szmájlit azért tettem ide, mert csak így jöttek elő a mai friss hozzászólások, mint azt lentebb moderátorok fogadóóra topikban jeleztem !
Nincs semmi gond a beírásoddal.
(Ez egy válasz házifiu34 üzenetére (2015. 12. 29. kedd 18:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 29. kedd 18:07
A szmájli kérlek szépen kedves Alezredes1 az nálam azt jelentette mikor ezt reggel ki írtam hogy nagyon nagyon jó volt ,és örültem, izgalmas kaland volt és azt hogy minden tiszteletem a kedves " páré " és mindenki másé itt az oldalon! Ennyi és semmi más,,kérlek ne kombinálj,ne lihegd túl a dolgot,és senki más,,,,egyszerűen szuper volt! worship finom worship
#11602   2015. 12. 29. kedd 18:07
házifiu34 házifiu34
A szmájli kérlek szépen kedves Alezredes1 az nálam azt jelentette mikor ezt reggel ki írtam hogy nagyon nagyon jó volt ,és örültem, izgalmas kaland volt és azt hogy minden tiszteletem a kedves " páré " és mindenki másé itt az oldalon! Ennyi és semmi más,,kérlek ne kombinálj,ne lihegd túl a dolgot,és senki más,,,,egyszerűen szuper volt! worship finom worship
#11601   2015. 12. 29. kedd 17:08
X Törölt felhasználó (104575)
vigyor2 Csak azért a szmájli, hogy "előjöjjenek " az új hozzászólások ! Valami nem oké.

... 400 401 402 403 404 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19640db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 08. kedd

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!