Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 384 385 386 387 388 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#11942   2016. 04. 22. péntek 08:23
zenitó zenitó
Valóban egyre több helység van bekamerázva.
Az utcán sétálva kis odafigyeléssel észre is veheted.
Általában magasra vannak telepítve.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 04. 22. péntek 07:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2016. 04. 22. péntek 07:32
Ez már nem éppen ez a téma, de ha létre is jön ilyen, valószínű olyan emberek ezek, akik kiadnak így szobát, és ilyen szolgáltatást, lehetőséget kérnek cserébe, akik mondjuk úgy nem egy matyó hímzések, és önmaguktól nem lennének képesek összeszedni senkit. Ahhoz tudom hasonlítani, mint itt az oldalon lévő számos szerencsétlen. Csak ezek már túl léptek az internet leplén, nem elégszenek meg a pár soros levelezéssel, kép kicsalással, stb. Ők már végre kézzel fogható dolgot akarnak. Nem tartom kizártnak a bekamerázott helységeket sem.
Ilyen konkrétan búvóhelyet hirdető egyéneket én kerülném messzire, ha hasonlóra lenne igényem. Inkább néznék egyéb szállás alternatívákat, és fizetnék egy éjszakát. Ha pedig a legolcsóbban szeretném megoldani a dolgot, akkor ott a természet, sátor, jó idő esetén.
Ha az izgatna, hogy közben valaki nézzen, akkor sem ezt a megoldást választanám. Ha már azt akarom, hogy valaki lásson, azt az illetőt én választanám meg, ha meg mindegy az illető személyisége, akkor meg spontán szex a szabadban, vagy akárhol, persze okosan.
#11941   2016. 04. 22. péntek 07:47
X Törölt felhasználó (1083112)
Nálunk pontosan ugyanez a helyzet. smile Szerintem elég neki csak a gondolat, de tettek nincsenek. Egy helyben toporgunk. Biztosra veszem, hogy izgatja de fél bevallani.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 03. 27. vasárnap 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1037792)
2016. 03. 27. vasárnap 12:59
Sziasztok!

Sok olyan hozzászólást olvastam, amiben arról írtok, hogy párotok tesz rá utalást, hogy két fiúval is kipróbálná. Ad jeleket, de amikor finoman puhatolódzol kétértelmű választ kapsz vagy elutasítót. Bekapja az ujjad és hevesen szopja miközben te dolgozod.

Erről egy kapcsolatom jut eszembe, ahol ugyanez volt a helyzet. Engem izgatott volna őt mással látni. Párszor beszélgettünk róla, szopta az ujjam mintha valaki mást cumizna, gruppen-es filmeken szinte azonnal élvezett. Biztosra vettem, hogy kipróbálná a hármast két fiúval, de mikor finoman céloztam rá, finom kétértelmű mismás választ kaptam. Például ilyeneket: "Ha sokat innék, akkor lehet, hogy..." , "Kár, hogy nincs két farkad..." és hasonlók.

Ugye, ismerős a sztori? smile Utólag visszagondolva, a kulcs abban volt, hogy sosem voltam elég határozott. Ha azt mondom: "Szívem, szeretném ha kipróbálnánk a hármast, mert baromira izgatna mással látni és biztos vagyok benne te is élveznéd", akkor történt volna valami. Ha más nem is, de egy érdeklődési és keresési folyamat biztosan. Szerintem ebben a kérdésben a nők legtöbbje határozatlan. Nehéz, de a férfinek kell határozottnak lenni, ha a jelek egyértelműek. Párokkal, akikkel eddig beszélgettem, mindig a férfi tette meg a fő lépést. Maximum kapsz egy egyértelmű elutasító választ, rosszabb nem történhet.
#11940   2016. 04. 22. péntek 07:32
X Törölt felhasználó (69371)
Ez már nem éppen ez a téma, de ha létre is jön ilyen, valószínű olyan emberek ezek, akik kiadnak így szobát, és ilyen szolgáltatást, lehetőséget kérnek cserébe, akik mondjuk úgy nem egy matyó hímzések, és önmaguktól nem lennének képesek összeszedni senkit. Ahhoz tudom hasonlítani, mint itt az oldalon lévő számos szerencsétlen. Csak ezek már túl léptek az internet leplén, nem elégszenek meg a pár soros levelezéssel, kép kicsalással, stb. Ők már végre kézzel fogható dolgot akarnak. Nem tartom kizártnak a bekamerázott helységeket sem.
Ilyen konkrétan búvóhelyet hirdető egyéneket én kerülném messzire, ha hasonlóra lenne igényem. Inkább néznék egyéb szállás alternatívákat, és fizetnék egy éjszakát. Ha pedig a legolcsóbban szeretném megoldani a dolgot, akkor ott a természet, sátor, jó idő esetén.
Ha az izgatna, hogy közben valaki nézzen, akkor sem ezt a megoldást választanám. Ha már azt akarom, hogy valaki lásson, azt az illetőt én választanám meg, ha meg mindegy az illető személyisége, akkor meg spontán szex a szabadban, vagy akárhol, persze okosan.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 04. 21. csütörtök 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (104575)
2016. 04. 21. csütörtök 15:01
A másik hasonló, de ott még hajókázási élmény sincs, a következő.
"Kukkolásért, esetleges tipi tapiért cserébe búvóhelyet biztosítok"
Akkor most akinek nincs épp hova mennie, és van egy pár órára "kiadó" ingyenes hely, "cserébe" a házigazda (hogy ne nevezzük úriembernek) végignézné a műsort, azt milyen pénzbeli ellentételezésnek gondolnánk ?
#11939   2016. 04. 21. csütörtök 15:01
X Törölt felhasználó (104575)
A másik hasonló, de ott még hajókázási élmény sincs, a következő.
"Kukkolásért, esetleges tipi tapiért cserébe búvóhelyet biztosítok"
Akkor most akinek nincs épp hova mennie, és van egy pár órára "kiadó" ingyenes hely, "cserébe" a házigazda (hogy ne nevezzük úriembernek) végignézné a műsort, azt milyen pénzbeli ellentételezésnek gondolnánk ?
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2016. 04. 21. csütörtök 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 04. 21. csütörtök 14:54
Tudod, nálam ott bukik a dolog, hogy nulla fantáziát látok az anyagi ellentételezéssel beszennyezett szexben. Hovatovább szánalmasnak gondolom, es ebben a kontextusban "úriemberről" beszélni meglehetősen mókás.
Ezzel együtt biztos vagyok benne, hogy megisik ilyesmi, de nem nagyon irigylem az ilyen élményeket.
#11938   2016. 04. 21. csütörtök 14:54
greatom greatom
Tudod, nálam ott bukik a dolog, hogy nulla fantáziát látok az anyagi ellentételezéssel beszennyezett szexben. Hovatovább szánalmasnak gondolom, es ebben a kontextusban "úriemberről" beszélni meglehetősen mókás.
Ezzel együtt biztos vagyok benne, hogy megisik ilyesmi, de nem nagyon irigylem az ilyen élményeket.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 04. 21. csütörtök 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 04. 21. csütörtök 14:43
Tulajdonképpen nem találok rajta kivetnivalót.
Persze, lehet mondani hogy számszerűsítve egy napközbeni hajókázásért egy csere dugás "jár", amit ha osztunk szorzunk, az ennyi, meg annyi.
De ezzel az erővel, ha mondjuk ugyanez a hirdető, úriember nem hajóján látja vendégül az arra "jelentkezőket " hanem a Balatoni nyaralalójában, egy pár órás hármasra, akkor meg mi van ? Tulajdonképpen a hajós, nudis, dugós projekt, az (tudom az csak film) nem egy nem két filmben, és szerintem jó pár alkalommal a valóságban is megtörténik.
#11937   2016. 04. 21. csütörtök 14:43
Tulajdonképpen nem találok rajta kivetnivalót.
Persze, lehet mondani hogy számszerűsítve egy napközbeni hajókázásért egy csere dugás "jár", amit ha osztunk szorzunk, az ennyi, meg annyi.
De ezzel az erővel, ha mondjuk ugyanez a hirdető, úriember nem hajóján látja vendégül az arra "jelentkezőket " hanem a Balatoni nyaralalójában, egy pár órás hármasra, akkor meg mi van ? Tulajdonképpen a hajós, nudis, dugós projekt, az (tudom az csak film) nem egy nem két filmben, és szerintem jó pár alkalommal a valóságban is megtörténik.
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2016. 04. 21. csütörtök 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 04. 21. csütörtök 14:32
Annyira magyaros.... de nem lepne meg, ha létre jött volna efféle üzlet. Olcsó nőkből nincs hiány...
#11936   2016. 04. 21. csütörtök 14:32
greatom greatom
Annyira magyaros.... de nem lepne meg, ha létre jött volna efféle üzlet. Olcsó nőkből nincs hiány...
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 04. 21. csütörtök 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 04. 21. csütörtök 11:18
Volt itt egy hirdetés valamikor e témában. Úgy szólt kb, hogy a fiatalember nyáron szívesen vinne hölgyet, hölgyeket, párokat a Balatonon a vitorlásával, a parttól távolabb, ahonnan már nem látni semmit, ott lehetne nudizni, meztelenül csobbani a hajóról, stb. Annyi volt a lényeg, hogy "cserébe" ha már úgyis mindenki meztelen, de leginkább ugye a hölgy tag, hogy egyszer, esetleg kétszer hagy dughassa meg lányt ott a fedélzeten. Ti mit mondtok erre, mit tudtok róla ?
Érdekelne a véleményetek, ha az adminok engedik persze.
#11935   2016. 04. 21. csütörtök 12:22
kisjanko kisjanko
Nagyon izgatna, de Ő már nem akarja. Régen imádta ha rommá kefélték.
#11934   2016. 04. 21. csütörtök 11:18
Volt itt egy hirdetés valamikor e témában. Úgy szólt kb, hogy a fiatalember nyáron szívesen vinne hölgyet, hölgyeket, párokat a Balatonon a vitorlásával, a parttól távolabb, ahonnan már nem látni semmit, ott lehetne nudizni, meztelenül csobbani a hajóról, stb. Annyi volt a lényeg, hogy "cserébe" ha már úgyis mindenki meztelen, de leginkább ugye a hölgy tag, hogy egyszer, esetleg kétszer hagy dughassa meg lányt ott a fedélzeten. Ti mit mondtok erre, mit tudtok róla ?
Érdekelne a véleményetek, ha az adminok engedik persze.
#11933   2016. 04. 10. vasárnap 09:20
Mitibarátság Mitibarátság
Igen olvastuk finom
#11932   2016. 04. 09. szombat 14:59
Mitibarátság Mitibarátság
wave
#11931   2016. 04. 09. szombat 09:44
hazasparos2013 hazasparos2013
Elnézést félreléptem buck ejnye1
(Ez egy válasz kisjanko üzenetére (2016. 04. 06. szerda 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 04. 06. szerda 15:28
Szerintem nem nekem szól. nagyjozsef1414
#11930   2016. 04. 09. szombat 05:16
andras2100 andras2100
marmint mi volt mitol extremebb?
(Ez egy válasz maranellof üzenetére (2016. 04. 07. csütörtök 23:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 04. 07. csütörtök 23:22
mitől volt extrémebb???? mesélj, és hogy reagált a feleséged ?
#11929   2016. 04. 07. csütörtök 23:22
maranellof maranellof
mitől volt extrémebb???? mesélj, és hogy reagált a feleséged ?
(Ez egy válasz andras2100 üzenetére (2016. 03. 25. péntek 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 25. péntek 14:43
nem merem meglepni, mert félek nem biztos, hogy jól csattanna a dolog. ő tudja, hogy kivel lenne benne, ki jönne be neki. főleg, hogy külföldön élünk, így keresni kell partnert, akire neki kellene rábólintania véleményem szerint.
mindannak ellenére, hogy szereti a kikötözés szexet is, és egyszer azt mondta, hogy ha kikötözöm, azt csinálok vele amit akarok. sőt kérdeztem szex-klub (vagy swingerklub) látogatásról is, és abban is benne lenne, bár elsősorban arra utalt, hogy nem zavarná, ha mások látnák...
#11928   2016. 04. 06. szerda 17:49
feri_mare feri_mare
circling lookaround
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 04. 06. szerda 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1023182)
2016. 04. 06. szerda 08:59
Engem is izgat a téma. 19 éves a baratnom. De nem tudom ra venni. Valaki tud ebben segiteni? Kepet is kuldok cserebe rola
#11927   2016. 04. 06. szerda 15:28
kisjanko kisjanko
Szerintem nem nekem szól. nagyjozsef1414
(Ez egy válasz hazasparos2013 üzenetére (2016. 04. 06. szerda 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 04. 06. szerda 13:07
A barátnő az még nem feleség. ..
#11926   2016. 04. 06. szerda 13:07
hazasparos2013 hazasparos2013
A barátnő az még nem feleség. ..
(Ez egy válasz kisjanko üzenetére (2016. 04. 06. szerda 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 04. 06. szerda 08:39
Inkább Te írnál már valami értelmeset...
#11925   2016. 04. 06. szerda 08:59
X Törölt felhasználó (1023182)
Engem is izgat a téma. 19 éves a baratnom. De nem tudom ra venni. Valaki tud ebben segiteni? Kepet is kuldok cserebe rola
#11924   2016. 04. 06. szerda 08:39
kisjanko kisjanko
Inkább Te írnál már valami értelmeset...
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2016. 04. 06. szerda 07:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 04. 06. szerda 07:14
A napi négy-öt kalimpálós emoticonon túl valami egyebet nem tudsz felmutatni? Roppant fárasztó (és szánalmas).
#11923   2016. 04. 06. szerda 07:14
greatom greatom
A napi négy-öt kalimpálós emoticonon túl valami egyebet nem tudsz felmutatni? Roppant fárasztó (és szánalmas).

... 384 385 386 387 388 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19642db
Utolsó üzenet: tegnap 06:20

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!