mi is ki próbálnánk csak nem merünk hosszá fogni mert nem tudjuk hogy mi lesz utána lenne is akivel meg is van beszélve a találkozás csak hezitálunk hogy mi legyen most péntekre van meg beszélve a találkozás szerintetek menyünk el félünk hogy ki hagyunk a jót én nagyon szeretném má át élni ezt a örömöt hogy két pénizel foglalkozzak és jól meg dugjanak a férjemmel egy jó tanácsra várok andi
Nekünk egyébként se rossz a kapcsolatunk, de azóta mindennap szexelünk.
Amikor eszembe jut a kép, ahogy csorog párom állán a sperma.....megőrülök!! (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 10. 23. vasárnap 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 10. 23. vasárnap 09:10
Amikor eszembe jut a kép, ahogy csorog párom állán a sperma.....megőrülök!! (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 10. 23. vasárnap 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1202772)

Egyetértek. Bàr nàlunk a férjemet nem lehetne ràvenni ilyesmire. Lehet feldobnà a hàzassàgunkat.
Szia Andi
Szerintem menjetek el a a találkozóra, azzal nem veszítetek semmit. Ha egy jó beszélgetéssel kezdtek segít oldódni. Ami nálunk lényeg: ha valaki valamit nem szeretne, nem kötelező.
Nálunk kedves gátlásait egy egyszerű szem maszk oldja fel.
Felejthetetlen a látvàny és az élmény.
Remélem tudtam segíteni
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 10. 26. szerda 04:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 10. 26. szerda 04:27
Szerintem menjetek el a a találkozóra, azzal nem veszítetek semmit. Ha egy jó beszélgetéssel kezdtek segít oldódni. Ami nálunk lényeg: ha valaki valamit nem szeretne, nem kötelező.
Remélem tudtam segíteni

Törölt felhasználó (796328)
VIP

mi is ki próbálnánk csak nem merünk hosszá fogni mert nem tudjuk hogy mi lesz utána lenne is akivel meg is van beszélve a találkozás csak hezitálunk hogy mi legyen most péntekre van meg beszélve a találkozás szerintetek menyünk el félünk hogy ki hagyunk a jót én nagyon szeretném má át élni ezt a örömöt hogy két pénizel foglalkozzak és jól meg dugjanak a férjemmel egy jó tanácsra várok andi
Tehát egy pénteki lebeszélt találka előtt szerdán még hezitáltok,majd a randevú előtt fél órával nyilván lemondjátok.
Milyen boldogok lesznek akik számítottak rátok és nem szerveztek maguknak más programot.
De megértőbbek lesznek ha azt mondjátok,hogy szeretkezés helyett inkább átnézitek az ötödik osztályos nyelvtankönyvet.
Milyen boldogok lesznek akik számítottak rátok és nem szerveztek maguknak más programot.
De megértőbbek lesznek ha azt mondjátok,hogy szeretkezés helyett inkább átnézitek az ötödik osztályos nyelvtankönyvet.
köszi a jó tanácsot igazad van át kel esni ezen is
(Ez egy válasz jani27 üzenetére (2016. 10. 26. szerda 06:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 10. 26. szerda 06:43

Szia Andi
Remélem tudtam segíteni
Remélem tudtam segíteni

ne gondolj hogy nem megyünk el ott leszünk mert ki akarjuk próbálni
(Ez egy válasz zenitó üzenetére (2016. 10. 26. szerda 07:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 10. 26. szerda 07:00

Tehát egy pénteki lebeszélt találka előtt szerdán még hezitáltok,majd a randevú előtt fél órával nyilván lemondjátok.
Bármikor, bármelyik pillanatban jogod van azt mondani, hogy nem. Viszont fölültetni valakit, el se menni nem elegáns. Akkor inkább mond le jó előre!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 10. 26. szerda 04:27), amit ide kattintva olvashatsz)

VIP

Nem kötelező àtesni. Ez nem kötelező gyerekbetegsèg. A lényeg, ne csinálj olyat amit nem szeretnél. Érdemes tisztàzni, meddíg mehettek el, mi az ami belefèr.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 10. 26. szerda 07:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 10. 26. szerda 07:26
VIP

köszi a jó tanácsot igazad van át kel esni ezen is
oké rendbe meg fontolom
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 10. 26. szerda 07:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 10. 26. szerda 07:29
VIP

ne gondolj hogy nem megyünk el ott leszünk mert ki akarjuk próbálni
igaz én rajtam áll de majd meg látom hogy mi lesz
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 10. 26. szerda 08:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 10. 26. szerda 08:22
Törölt felhasználó (465100)

Bármikor, bármelyik pillanatban jogod van azt mondani, hogy nem. Viszont fölültetni valakit, el se menni nem elegáns. Akkor inkább mond le jó előre!

....két eset sem egyforma, de nagy valószínűséggel egy Hozzátok hasonló gondolkodású emberrel találkoztok, akivel hamar egymásra tudtok találni és minimum tudtok egy jót beszélgetni gátlás nélkül... ha pedig nem vagytok biztosak a dologban... és ez is előfordul, - senki nem fog hibáztatni ezért - akkor inkább mondjátok le időben, azt mindenki megérti...
Viszont ha sikerül, akkor hihetetlen élmény minden résztvevőnek... mintha egy másik dimenzióba lépnétek... (Ez egy válasz Holdviola3740 üzenetére (2016. 10. 26. szerda 02:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Viszont ha sikerül, akkor hihetetlen élmény minden résztvevőnek... mintha egy másik dimenzióba lépnétek... (Ez egy válasz Holdviola3740 üzenetére (2016. 10. 26. szerda 02:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Jól látod
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 10. 26. szerda 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 10. 26. szerda 09:50
Törölt felhasználó (879243)

....két eset sem egyforma, de nagy valószínűséggel egy Hozzátok hasonló gondolkodású emberrel találkoztok, akivel hamar egymásra tudtok találni és minimum tudtok egy jót beszélgetni gátlás nélkül... ha pedig nem vagytok biztosak a dologban... és ez is előfordul, - senki nem fog hibáztatni ezért - akkor inkább mondjátok le időben, azt mindenki megérti...
Viszont ha sikerül, akkor hihetetlen élmény minden résztvevőnek... mintha egy másik dimenzióba lépnétek...
Viszont ha sikerül, akkor hihetetlen élmény minden résztvevőnek... mintha egy másik dimenzióba lépnétek...
Ja ezért csatlakoznál párokhoz egyedül....
(Ez egy válasz frenkie13 üzenetére (2016. 10. 26. szerda 06:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 10. 26. szerda 06:29

Nekünk egyébként se rossz a kapcsolatunk, de azóta mindennap szexelünk.
Amikor eszembe jut a kép, ahogy csorog párom állán a sperma.....megőrülök!!
Amikor eszembe jut a kép, ahogy csorog párom állán a sperma.....megőrülök!!
Akkor minek a 4.es hogy valaki megdugja,vagy egyből Te meg +2pasi.......mikor még csak álmodozól arról hogy valaki elötted vagy veled megdugja,meg ilyenek.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 10. 24. hétfő 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 10. 24. hétfő 17:02
Törölt felhasználó (1221662)

Szisztok! 5 eve vagyunk egyutt a felesegemmel es nagy vagyam hogy 4 esben legyunk vagy valaki megdugja ugy hogy ott vagyok en is. Neha megszoktam lepni egy egy uj vibratorral mikor kiprobaljuk szet durran a farkam kb. Szerintetek hogy tudnam ravenni a dologra? Mikor felhozom a dolgot neki akkor az van h biztos nem szeretem stb. Szerintetek hogy peobalkozzak?
Ha Andi-néven nem András írná-kérdezné-tenné az ártatlant"hülyét" ezeket, akkor nem lenne kérdés......Ennyire egyszerű.
VIP

Attól még lehet csatlakoznom párokhoz, nem? Nem értem az összefüggést.
Nem értem miért kell megkérdőjelezni, ha valaki leìrja ide az élményeit. Neked a "belekötök mindenkibe, mert nem áll fel a pöcsöm" csoportba kéne lenned.
Maradok tisztelettel! (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 10. 26. szerda 15:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 10. 26. szerda 15:23
Nem értem miért kell megkérdőjelezni, ha valaki leìrja ide az élményeit. Neked a "belekötök mindenkibe, mert nem áll fel a pöcsöm" csoportba kéne lenned.
Maradok tisztelettel! (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 10. 26. szerda 15:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (881165)

Ja ezért csatlakoznál párokhoz egyedül....
holnap remélem össze jönn talizunk
Ha gondolod írd meg hogy sikerült, lesznek kètelkedők kötekedők akik jobban tudják. Ne foglalkozz velük
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 10. 26. szerda 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 10. 26. szerda 17:55

VIP

holnap remélem össze jönn talizunk
oké csinálunk képeket is
(Ez egy válasz jani27 üzenetére (2016. 10. 26. szerda 18:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 10. 26. szerda 18:01

Ha gondolod írd meg hogy sikerült, lesznek kètelkedők kötekedők akik jobban tudják. Ne foglalkozz velük

Köszönöm vannak sajátok. Bár lesz bőven aki kérni fog
.
Elsőre ne s képekkel foglalkozz. Érezd jól magad. (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 10. 26. szerda 18:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 10. 26. szerda 18:59

Elsőre ne s képekkel foglalkozz. Érezd jól magad. (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 10. 26. szerda 18:59), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP

oké csinálunk képeket is