Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 349 350 351 352 353 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#12655   2017. 01. 31. kedd 21:37
zenitaa zenitaa
Egyetértek....nem olyan bonyolult szó.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 01. 31. kedd 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1233382)
2017. 01. 31. kedd 21:11
Nagyon egyet értek veletek.annyi energia elmeg a szexpartner keresésben,mert annyi nagyszájú ember van aki csak szórakozik,utánna meg senkit nem tudunk komolyan venni.Sajnos nem látunk bele neten keresztül senki fejébe,nem tudjuk ki mit akar valójában.Párnak is nagyon nehéz,és nős férfinak is.De van egy pár közös cél,az a diszkréció és a kalandvágy stb.és sok az iq betyár.
#12654   2017. 01. 31. kedd 21:11
X Törölt felhasználó (1233382)
Nagyon egyet értek veletek.annyi energia elmeg a szexpartner keresésben,mert annyi nagyszájú ember van aki csak szórakozik,utánna meg senkit nem tudunk komolyan venni.Sajnos nem látunk bele neten keresztül senki fejébe,nem tudjuk ki mit akar valójában.Párnak is nagyon nehéz,és nős férfinak is.De van egy pár közös cél,az a diszkréció és a kalandvágy stb.és sok az iq betyár.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 01. 25. szerda 20:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1568852)
2017. 01. 25. szerda 20:45
Sziasztok! Mi nemrég döntöttünk arról hogy megpróbálunk egy pasit beszervezni magunk mellé. Nem egyszerű hisz nehéz olyat találni aki mindkettőnknek megfelel valamint mi is neki. Arról nem is beszélve hogy még közel is legyen valamint időben is ráérjen amikor mi. Aztán még ott vannak akik valójában nem is mernek találkozni de szükségük van arra hogy úgy érezzék meggyőztek minket arról hogy ők az igaziak erre a felállásra. Persze biztosan a párokkal is van baj, fényképet kérnek meg szeretnének előtte többet tudni a pasiról. Pedig ez valahol természetes, mi többet veszíthetünk ha rosszul döntünk.
#12653   2017. 01. 31. kedd 17:37
X Törölt felhasználó (1336642)
Sziasztok.
Péntek este jön át hozzánk az egyik haverom, hogy megdugja a párom. Ez lesz a második alkalom. Már most nem bírok magammal.
#12652   2017. 01. 28. szombat 21:37
X Törölt felhasználó (1568852)
Sziasztok.
Tudom nem ide illő kérdés, de itt csak tapasztaltabbak vannak mint mi. Miskolci búvóhely vagy szoba kellene.
#12651   2017. 01. 26. csütörtök 18:33
Glob112 Glob112
eljen
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 01. 25. szerda 20:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1568852)
2017. 01. 25. szerda 20:45
Sziasztok! Mi nemrég döntöttünk arról hogy megpróbálunk egy pasit beszervezni magunk mellé. Nem egyszerű hisz nehéz olyat találni aki mindkettőnknek megfelel valamint mi is neki. Arról nem is beszélve hogy még közel is legyen valamint időben is ráérjen amikor mi. Aztán még ott vannak akik valójában nem is mernek találkozni de szükségük van arra hogy úgy érezzék meggyőztek minket arról hogy ők az igaziak erre a felállásra. Persze biztosan a párokkal is van baj, fényképet kérnek meg szeretnének előtte többet tudni a pasiról. Pedig ez valahol természetes, mi többet veszíthetünk ha rosszul döntünk.
#12650   2017. 01. 25. szerda 20:45
X Törölt felhasználó (1568852)
#12649   2017. 01. 23. hétfő 23:10
jani27 jani27
Szeva
Nálunk alapból 3as felállás volt.
Szerencsére ilyen probléma, hogy kinyalni kedvest egymás után, alapból nem merült fel, ez az előjáték része is lehet. Ki nyal finomabban több fordulóban. Kedves szeme persze bekötve. Az hogy véletlenül összeér, ez van. A játék hevében előfordulhat. Nem arról szól, hogy neked kell berakni simogatni ... a màsikat, ha csak nincs kedved hozzá. Ha feszült vagy, nem lesz olyan jó mintha ellazulsz és élvezed a csoda pillanatát.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 01. 23. hétfő 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1436672)
2017. 01. 23. hétfő 18:34
Sziasztok!
Már korábban megosztottam veletek,hogy túlvagyunk az első sőtt azóta már a második alkalmonn is.
Legutóbb amikor beszélgettünk erről a témáról a feleségem szóbahozta,hogy legközelebb azt szeretné,ha én is beszállnék.Viszont nekem ezzel kapcsolatban vannak aggályaim.Örülnék ha lenne valaki/valakik aki megosztaná az ilyen jellegű tapasztalatait.Például a puncinyalásra gondolok,nem igen tudom elképzelni,hogy egy srác kinyalja a párom és utána én is megtegyem.Illetve az is furcsa lehet ha szeretkezés közben egyes testrészeink összeérnek.Szóval ha valakinek van ilyen jellegű tapasztalata szívesen beszélgetnék róla akár privátban is.(Valószínűleg nem mindenkit érdekel a "problémám". nyes
#12648   2017. 01. 23. hétfő 18:34
X Törölt felhasználó (1436672)
Sziasztok!
Már korábban megosztottam veletek,hogy túlvagyunk az első sőtt azóta már a második alkalmonn is.
Legutóbb amikor beszélgettünk erről a témáról a feleségem szóbahozta,hogy legközelebb azt szeretné,ha én is beszállnék.Viszont nekem ezzel kapcsolatban vannak aggályaim.Örülnék ha lenne valaki/valakik aki megosztaná az ilyen jellegű tapasztalatait.Például a puncinyalásra gondolok,nem igen tudom elképzelni,hogy egy srác kinyalja a párom és utána én is megtegyem.Illetve az is furcsa lehet ha szeretkezés közben egyes testrészeink összeérnek.Szóval ha valakinek van ilyen jellegű tapasztalata szívesen beszélgetnék róla akár privátban is.(Valószínűleg nem mindenkit érdekel a "problémám". nyes
#12647   2017. 01. 19. csütörtök 17:25
X Törölt felhasználó (925470)
Hehe smile
Van egy ismerősöm.
A felesége ugyan ezt játszotta el.
Neki max két ember.
Szal neked nem muszáj ott lenni smile
És ez nem vicc.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 12. 27. kedd 07:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1344322)
2016. 12. 27. kedd 07:44
Nekem is nagy vágyam a 3as felállás. De csak is hetero alapon. A feleségemnek már többször emlitettem ,hogy mi lenne ha bevennén egy férfit harmadiknak. Nagy ellenkezés nincsen se letolás hogy mit képzelek. Max annyit mond hogy neki a szex két ember közé tartozik. De ha szex közben hozom fel akkor hamarabb elmegy smile . Ja meg még azt is mondja hogy a szexhez neki kell vonzalom,érzések a másik iránt :(

Azért fűzögetem hátha egyszer összejön. Sose lehet tudni....
#12646   2017. 01. 19. csütörtök 15:52
X Törölt felhasználó (69371)
Láttam már elég filmet, és nézek is, mert igényem van rá (persze nem ezen az oldalon), ami szerintem nem bűn. Meg tudom különböztetni mi a megrendezett és mi nem. Valamikor régebben pont erre tértem ki, hogy én az amatőr jelleget szeretem, de nagyon nem azt, amikor lerí, hogy megrendezett, meg utasításokra élveznek, stb. Még az amatőrnek tűnő megrendezettben is látom, hogy az. Látszik, hogy mi erőltetett és mi nem. Amit láttam nem urban legend. Azt sem tudom elmondani, hol készült, de magyar volt. Lehet nem is nagy, ismert swinger klub volt, hanem maszek.
Azzal nem azt akartam mondani, hogy most ne menjen senki, hanem azokon a felvételeken láttam, hogy vannak, akik csak nézelődnek. Ez több éves film, lehet van vagy 8 éves is tán, hanem régebbi. El hiszem, hogy egy nevesebb klub nem kockáztat meg ilyeneket, de láttam azokat a videókat, és valószínű nem egyedül. Azóta sem találkoztam egy képkockával sem. Pedig azt mondják, ami a netre felkerül az ott is marad. Hát ezt jól eltakarították. Lehet valami góré volt a videókon?
Erotikus társkeresés szempontjából én a swinger klub mellett szavazok. Leírtam miért.
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2017. 01. 19. csütörtök 15:23), amit ide kattintva olvashatsz)
ravenna VIP Admin
2017. 01. 19. csütörtök 15:23
... a hozzászólásod egy kicsit "off topik". De a válaszom is az lesz!
Ha elmennél - azt már írni se merem hogy elmennétek, mert félelmeid vannak bizonyos dolgokkal kapcsolatban - egy swingerklubba, hamar rájönnél hogy a "neten látott swingerklub képek, film" kamu. Illetve megrendezett dolog, ahol a helyszín lehet egy klub vagy annak kinéző valami.
A klubokban és meglepő módon a nudistrandokon is figyelnek az üzemeltetők - tehát nem ilyen "szatyros Tesco gazdaságos "swingerklubra", vagy vadnudira gondolok- hogy fim vagy kép ne készüljön.
Vagyunk itt páran akik voltak sokfelé klubban itthon és akár külföldön de sehol se futottunk bele fotózásba, videózásba.
Az ilyen "urban legend" dolgok hidd el Columbo felesége üzemmódot generálnak csak!

ON: mivel nő vagyok " on topic" hozzászólni nem tudok smile
#12645   2017. 01. 19. csütörtök 15:23
ravenna ravenna VIP Admin
... a hozzászólásod egy kicsit "off topik". De a válaszom is az lesz!
Ha elmennél - azt már írni se merem hogy elmennétek, mert félelmeid vannak bizonyos dolgokkal kapcsolatban - egy swingerklubba, hamar rájönnél hogy a "neten látott swingerklub képek, film" kamu. Illetve megrendezett dolog, ahol a helyszín lehet egy klub vagy annak kinéző valami.
A klubokban és meglepő módon a nudistrandokon is figyelnek az üzemeltetők - tehát nem ilyen "szatyros Tesco gazdaságos "swingerklubra", vagy vadnudira gondolok- hogy fim vagy kép ne készüljön.
Vagyunk itt páran akik voltak sokfelé klubban itthon és akár külföldön de sehol se futottunk bele fotózásba, videózásba.
Az ilyen "urban legend" dolgok hidd el Columbo felesége üzemmódot generálnak csak!

ON: mivel nő vagyok " on topic" hozzászólni nem tudok smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 01. 19. csütörtök 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2017. 01. 19. csütörtök 11:51
Tudod az betegség, függőség. Olyan, mint a cigaretta. Nem baj ha éhezik a család, de legyen mit szívni. Ha van valami beteges perverziója, akkor nem sajnálja rá a pénzt.
Régebben, sok-sok éve valami oldalon (megszűnt azóta) voltak fent ilyen swinger klubokból kikerült rejtett kamerás felvételek. Eleinte cenzúrázva sem voltak. Aztán lehet pont valami jogi dolog miatt szűnt meg az oldal is.
#12644   2017. 01. 19. csütörtök 15:12
Keserű Méz Keserű Méz
Rólad annyit, hogy elég visszanézni a hozzászólásaidat...no comment !!
Majd akkor írj, ha nálad v nálatok "kuncsorgok" punciért...Még szerencse hogy van ízlésem !
#12643   2017. 01. 19. csütörtök 14:57
eljen
#12642   2017. 01. 19. csütörtök 14:43
Keserű Méz Keserű Méz
Maradjunk abba hogy azért mert nem futtatom magam folyamatosan és nem állok bele állandóan valakibe érthetetlenül, sajnos van-volt módom sok ízben találkozni "munkásságoddal" dehonesztáló, hitetlenkedő, kérdőre vonó hozzászólásaiddal....
A "nagymegmondó" aki mindent és mindenkit megkérdőjelez...csak sokan nem reagálnak rá hanem egyszerűen, kilépnek...
Tudnám ajánlani neked a kevesebb több...üzemmódot ?!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 01. 19. csütörtök 12:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 19. csütörtök 12:42
Mondhatnám, hogy savanyú a szőlő mi. Keserű Méz.
Bírom amikor egyesek csak úgy felbukkannak egy-egy olyan témánál, amit magukra vesznek. eplus2
#12641   2017. 01. 19. csütörtök 14:00
LeonKatja LeonKatja
20 évig normálisan éltünk, még van pár jó évünk őrültnek lenni smile
(Ez egy válasz robertosanni üzenetére (2017. 01. 19. csütörtök 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 19. csütörtök 13:44
Fasza dolog ,hogy 50 felé is így gondolkoztok ebből is lászik,hogy a kor nem akadály semmilyen vágy kielégítésére worship
#12640   2017. 01. 19. csütörtök 13:44
robertosanni robertosanni
Fasza dolog ,hogy 50 felé is így gondolkoztok ebből is lászik,hogy a kor nem akadály semmilyen vágy kielégítésére worship
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2017. 01. 19. csütörtök 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 19. csütörtök 11:29
Lehet érzelem nélkül. De attól függ, milyen értelemben. Nem az első látásra szerelmet keressük, és nem is várjuk meg, míg kialakul.
Mi csak klubbozunk, így erről tudok nyilatkozni. Ott nics hamis adat, photoshop, mellébeszélés. Ha az illetők megfelelnek az elvárt paramétereknek, szímpatikus a fellépésük (persze oda-vissza) akkor játszunk. A testünkkel. Itt nincsenek olyan érzelmek, amiktől kezdetben mindenki fél. Igen, mi is féltünk, hogy mi lesz, ha többet akar a másik. De nincs több, hiszen a legtöbb megvolt. A szex.
Vannak olyan kapcsolataink, akikkel időnként összefutunk. Egy párocskával pl együtt megyünk nyaralni. De ezt nem keverjük a tényleges magánélettel. Nincs facebook, napi telefon, közös szülinap stb.
#12639   2017. 01. 19. csütörtök 12:42
Mondhatnám, hogy savanyú a szőlő mi. Keserű Méz.
Bírom amikor egyesek csak úgy felbukkannak egy-egy olyan témánál, amit magukra vesznek. eplus2
(Ez egy válasz Keserű Méz üzenetére (2017. 01. 19. csütörtök 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 19. csütörtök 12:10
Abszolút egyetértek !!
#12638   2017. 01. 19. csütörtök 12:10
Keserű Méz Keserű Méz
Abszolút egyetértek !!
(Ez egy válasz agibeby28 üzenetére (2017. 01. 19. csütörtök 11:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 19. csütörtök 11:20
Jól el basszátok ezt az oldalt, állandó kötekedéssel. Grat.
#12637   2017. 01. 19. csütörtök 11:59
LeonKatja LeonKatja
Betegek azok vannak nyes
És mióta internet van, ilyen oldalakon tombolnak, mit ez. wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 01. 19. csütörtök 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 19. csütörtök 11:51
Tudod az betegség, függőség. Olyan, mint a cigaretta. Nem baj ha éhezik a család, de legyen mit szívni. Ha van valami beteges perverziója, akkor nem sajnálja rá a pénzt.
Régebben, sok-sok éve valami oldalon (megszűnt azóta) voltak fent ilyen swinger klubokból kikerült rejtett kamerás felvételek. Eleinte cenzúrázva sem voltak. Aztán lehet pont valami jogi dolog miatt szűnt meg az oldal is.
#12636   2017. 01. 19. csütörtök 11:51
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2017. 01. 19. csütörtök 11:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 19. csütörtök 11:44
Leskelődéshez elég költséges. wink Pláne szóló pasiknak. Akkor inkább nudista strand. Bár, az ilyen szempontból elég veszélyes a szigorú szabályok miatt.
Azért neten is lehet találni jó partnert. Elég zsákbamacska ugyan, de már mi is találtunk.

... 349 350 351 352 353 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19655db
Utolsó üzenet: tegnap 19:10

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!