ENGEMET IS.
Én pl. a férjem beleegyezésével kezdtem el szeretőt tartani. Ő javasolta, mert találkozott ilyesmivel a neten és izgatta, én elgondolkodtam rajta, majd beleegyeztem és választottam egy partnert. Nagyon feldob minket a szituáció. Azóta rengeteget szeretkezünk és nagyon inspirál minket, hogy mással is lefekszem. Nincs féltékenység, szerelem van! Hármasban nem csináltuk még, külön randizom és utána elmesélem, hogy mi történt. Mindezt diszkréten, kulturáltan csináljuk, egy harmonikus házasság keretein belül.

Jó lenne egy ilyen kapcsolat de nem mernek találkozni,csak írogatnak még a telefonálást sem merik vállalni.
Igen! Nagyon sok. Persze biztosan van olyan is aki párnák adja ki magát és úgy veri át a ténylegesen kereső pasikat. Ezért mindenki bizalmatlan a másikkal. Kicsit mi is.
Mi is szeretnénk egy 3 ast de sajnos sok a kamus
Nekünk még sajnos nem jött össze de nagyon rajta vagyunk az ügyön. Ha esetleg mégsem jön össze, akkor már ez az időszak is megérte. Eddig is többet szexelünk szerintem az átlagnál, de néha már rutinból. A mostani helyzettől viszont Liza szárnyal, és én is vele.
Igen nagyon is izgat mikkor elmegy az idős úrhoz egy órácskára utána felizgulva várom nagyon haza és mikor megjön nagyon felizgulva van mikor úgy jön hogy el élvezett és a pinája tiszta lucsok a cicije meg tiszta sperma a száján érezni lehet a sperma izét na nekem ez nagyon izgató és szeretném ha lenne még kefélő barátunk !
Azt hittem egy nős pasi jobb mert nem lesz gond az érzelmekkel. Valószínűleg nem lesz mert ahhoz képest hogy azzal nyitott hozzánk igazodik, már az ott tartunk, hogy megpróbál valamikor valami időpontot. De persze a kamera az menjen esténként.
sziasztok pár nappal ezelőtt megtörtént az első alkalom egy közös barátunkkal a páromnak nagyon tetszett a szituáció nekem vegyesek az érzelmeit így utólag.maga az aktus izgatott engem is. . Írjatok.
Bocs én vágyakozok sok éve
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 02. 02. csütörtök 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 02. csütörtök 13:07

Törölt felhasználó (1568852)

Nagyon sok éve vágyakozik erre a dologra, ezt a párom is tudja. Mindíg nem volt a válasz ha szóba került, erőltetni nem szabad csak akkor van értelme, ha vágyik rá. Már azt hittem én is hogy sosem lesz benne részem és egy idelye fel sem mertem hozni a témát, neki pedig ennyi idő kellett hogy elrendezése magában a dolgokat, így ő hozta szóba. Most keresgélünk, de még így sem biztos semmi. Sok mindennek passzolnia kell plàne egy nőnél. Türelem kell és szerintem az hogy érezze megbízólevelét benne és ő is benned. Szerintem itt az érzelmi határokat nehéz leginkább kezelni. Nálunk ismerős szóba sem jöhet.
Nagyon sok éve vágyakozik erre a dologra, ezt a párom is tudja. Mindíg nem volt a válasz ha szóba került, erőltetni nem szabad csak akkor van értelme, ha vágyik rá. Már azt hittem én is hogy sosem lesz benne részem és egy idelye fel sem mertem hozni a témát, neki pedig ennyi idő kellett hogy elrendezése magában a dolgokat, így ő hozta szóba. Most keresgélünk, de még így sem biztos semmi. Sok mindennek passzolnia kell plàne egy nőnél. Türelem kell és szerintem az hogy érezze megbízólevelét benne és ő is benned. Szerintem itt az érzelmi határokat nehéz leginkább kezelni. Nálunk ismerős szóba sem jöhet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 02. 01. szerda 16:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 01. szerda 16:55
Törölt felhasználó (1370412)

Igen, én is úgy vélem, hogy nem minden nő van benne, kis lépésekkel próbálok haladni, de lehet, hogy ez nekem kimarad. :(
Igen, én is úgy vélem, hogy nem minden nő van benne, kis lépésekkel próbálok haladni, de lehet, hogy ez nekem kimarad. :(
(Ez egy válasz csak együtt üzenetére (2017. 02. 01. szerda 16:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 01. szerda 16:39

Szia,nehéz helyzetben vagy,de próbáld megérteni,hogy nem minden nőt vonz a többes felállás. Ez nem olyasmi mint mondjuk a biciklizés,hogy majd addig duruzsolok a fülébe amíg beadja a derekát.
Lépésről-lépésre haladva esetleg lehet némi esélyed,de óriási türelem és kitartás kell hozzá. Az eredmény persze akkor sem garantált.
Lépésről-lépésre haladva esetleg lehet némi esélyed,de óriási türelem és kitartás kell hozzá. Az eredmény persze akkor sem garantált.
Szia,nehéz helyzetben vagy,de próbáld megérteni,hogy nem minden nőt vonz a többes felállás. Ez nem olyasmi mint mondjuk a biciklizés,hogy majd addig duruzsolok a fülébe amíg beadja a derekát.
Lépésről-lépésre haladva esetleg lehet némi esélyed,de óriási türelem és kitartás kell hozzá. Az eredmény persze akkor sem garantált. (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 02. 01. szerda 12:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 01. szerda 12:27
Lépésről-lépésre haladva esetleg lehet némi esélyed,de óriási türelem és kitartás kell hozzá. Az eredmény persze akkor sem garantált. (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 02. 01. szerda 12:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1370412)

Sziasztok!
Nagyon régóta olvasom a fórumot és érdeklődök a hármas felállás iránt, és azt hiszem eldöntöttem, hogy nem akarom úgy leélni az életem, hogy ne próbáljam ki, ha lehetőség van rá. Sajna a feleségem nem igazán vevő erre, pár éve szóba kerültek az ilyen felállások és akkor nagyon perverz dolognak tartotta. Engem évek óta izgat és bevallom mindig a 2 férfi 1 nő felállás volt közelebb hozzám. Tudom, hogy sokan kérdezték már, de arra vagyok kíváncsi milyen ötleteitek vannak, hogyan hozhatom fel a témát. Szerfölött érdekel a nők véleményére, hogy miként élték ezt meg.
Nagyon régóta olvasom a fórumot és érdeklődök a hármas felállás iránt, és azt hiszem eldöntöttem, hogy nem akarom úgy leélni az életem, hogy ne próbáljam ki, ha lehetőség van rá. Sajna a feleségem nem igazán vevő erre, pár éve szóba kerültek az ilyen felállások és akkor nagyon perverz dolognak tartotta. Engem évek óta izgat és bevallom mindig a 2 férfi 1 nő felállás volt közelebb hozzám. Tudom, hogy sokan kérdezték már, de arra vagyok kíváncsi milyen ötleteitek vannak, hogyan hozhatom fel a témát. Szerfölött érdekel a nők véleményére, hogy miként élték ezt meg.
Nálunk teljesen kizárt, hogy a privát életünkből bevonjunk valakit. Gyakorlatilag ez az egyetlen szabályunk. Még akkor sem játszunk, ha véletlenül összefutunk klubban, vagy buliban. Nem tartjuk szerencsésnek az ilyen jellegű összefonódást az életünkben. De biztos írnak mások a pozitív tapasztalatukról.
(Ez egy válasz potiri üzenetére (2017. 02. 01. szerda 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 01. szerda 13:26

Sziasztok a párom és én szeretnénk kipróbálni a hármas felállást két pasi egy nő ha szóba hozom teljesen benedvesedik engem is izgat nagyon neki már van kiszemeltje egy közös ismerősünk én nem szeretném ha ő lenne a harmadik.idegent szeretnék mit csináljak kössék kompromisszumot? segítsetek.
Szerintem tedd össze a kezedet és adj hálát.....a nejednek,hogy ennyire szerencsés vagy. Mindig a NŐ dönt,így örülj a lehetőségnek. Amennyiben jól sikerül,akkor mindhárman elégedettek lesztek. Ha valamiért mégsem,akkor terelgesd az asszonyt más pasi irányába.
(Ez egy válasz potiri üzenetére (2017. 02. 01. szerda 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 01. szerda 13:26

Sziasztok a párom és én szeretnénk kipróbálni a hármas felállást két pasi egy nő ha szóba hozom teljesen benedvesedik engem is izgat nagyon neki már van kiszemeltje egy közös ismerősünk én nem szeretném ha ő lenne a harmadik.idegent szeretnék mit csináljak kössék kompromisszumot? segítsetek.
Sziasztok!
Egyetértek....nem olyan bonyolult szó.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 01. 31. kedd 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 31. kedd 21:11
Törölt felhasználó (1233382)

Nagyon egyet értek veletek.annyi energia elmeg a szexpartner keresésben,mert annyi nagyszájú ember van aki csak szórakozik,utánna meg senkit nem tudunk komolyan venni.Sajnos nem látunk bele neten keresztül senki fejébe,nem tudjuk ki mit akar valójában.Párnak is nagyon nehéz,és nős férfinak is.De van egy pár közös cél,az a diszkréció és a kalandvágy stb.és sok az iq betyár.
Nagyon egyet értek veletek.annyi energia elmeg a szexpartner keresésben,mert annyi nagyszájú ember van aki csak szórakozik,utánna meg senkit nem tudunk komolyan venni.Sajnos nem látunk bele neten keresztül senki fejébe,nem tudjuk ki mit akar valójában.Párnak is nagyon nehéz,és nős férfinak is.De van egy pár közös cél,az a diszkréció és a kalandvágy stb.és sok az iq betyár.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 01. 25. szerda 20:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 25. szerda 20:45
Törölt felhasználó (1568852)

Sziasztok! Mi nemrég döntöttünk arról hogy megpróbálunk egy pasit beszervezni magunk mellé. Nem egyszerű hisz nehéz olyat találni aki mindkettőnknek megfelel valamint mi is neki. Arról nem is beszélve hogy még közel is legyen valamint időben is ráérjen amikor mi. Aztán még ott vannak akik valójában nem is mernek találkozni de szükségük van arra hogy úgy érezzék meggyőztek minket arról hogy ők az igaziak erre a felállásra. Persze biztosan a párokkal is van baj, fényképet kérnek meg szeretnének előtte többet tudni a pasiról. Pedig ez valahol természetes, mi többet veszíthetünk ha rosszul döntünk.
Sziasztok.
Péntek este jön át hozzánk az egyik haverom, hogy megdugja a párom. Ez lesz a második alkalom. Már most nem bírok magammal.
Péntek este jön át hozzánk az egyik haverom, hogy megdugja a párom. Ez lesz a második alkalom. Már most nem bírok magammal.