Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 346 347 348 349 350 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#12727   2017. 02. 18. szombat 15:02
X Törölt felhasználó (1568852)
Ja és a frusztráltságom teljesen elmúlt vettem olyan gumit ami el ven látva egy kis időhúzóval az este kipróbáltuk smile Király. .........
#12726   2017. 02. 18. szombat 14:56
Mondtam a páromnak hogy mennyire kíváncsiak vagytok.
Azt mondja nem bánja ha megosztok veletek néhány részletet.
Szóval a lényeg a srácot aki jóval fiatalabb mint mi nem itt találtuk, hanem egy másik oldalon. Neki volt helye, küldött képet, szimpatikus volt, skype kamera, rendben volt, nem volt tolakodó, korrekt dolgokat írt. Nem kérte hogy mutogassuk magunkat meztelenül stb. A találka nehezen jött össze ő is elég elfoglalt és mi is. Hozzá mentünk találkozni úgy készülve hogy ha megvan a kémia, bármi is lehet. Beszélgetés közben kiderült korrekt srác, bár nem nagyon határozott teljesen ránk bízott mindent talán túlzottan is. Erre még visszatérek. Párom jelezte mehet a dolog, csak valahogy senki nem akarta kezdeni smile . Amikor kiment a mosdóba kérdeztem a srácot ő szeretné e mikor igen választ kaptam, elkezdtem a közben kiérkező párommal csókolózni, bementünk a hálóba és elkezdődött a gabalyodás. Páromat odafordítottam hozzá hogy csókolózzanak. Innentől kicsit filmszerű az egész. Simogatás, csókok, mindenhová a srác is kinyalta, én is,közben a párom a szájába vette, úgy kényeztette kicsit, aztán gumit húzott és fekve hátulról belé hatolt. Őríjtő volt, pláne hogy közben engem szájjal izgatott. aztán én húztam gumit a srác levette és elkezdte őt szájjal izgatni a párom, én pedig térdelő helyzetben dugtam a punciját. Egy idő után alá feküdtem és szájjal kényeztettem és ujjaztam míg el nem élvezett. Aztán bedugtam neki és én is elmentem addig ő a srácot kényeztette a szájával. Ezután a fiú húzott gumit én hátra feküdtem a párom elém térdelt és a szájába vett a fiú mögé állt és elkezdte dugni addig míg a kedvesem el nem élvezett. Ez gyönyörű volt. Utána meglovagolta, ekkor mindketten élvezésig izgatták egymást. Én közben hol a párom szájába adtam, hol a kezemmel izgattam a popóját. Ezt addig míg meg nem tapasztalja valaki el sem hiheti mekkora élmény. Mindez kb 2 óra hosszú volt. Utána kis beszélgetés és eljöttünk. Mi otthon folytattuk egy puncikényeztetés és újabb aktus sikeresen élvezésig. Tökéletes este volt. Kicsi szépség hiba hogy a srác valószínű használt valamit hogy sokáig bírja, lehet ettől nem volt olyan igazán "kemény", de amit kellett elérte smile . Viszont nem mutatta ki hogy a párom tetszik neki olyan gépszerűen viselkedett. (ezt nem tudom másként jellemezni) kedvesemnek kell a több visszaigazolás hogy tetszik a beszálló partnernek is. Valamint jobb lett volna talán ha jelzi hogy ő mit szeret hogy ne nekünk kelljen kezdőként mindent kitalálni. Egy valamit mondott hogy nagyon szeret azt viszont mi jeleztük hogy valószínű nem fog menni pedig párom megpróbálta de nem volt jó. Most még a z élmény hatása alatt vagyunk én csak vigyorgok ha rágondolok kedvesem azt mondja ő is. Talán lesz folytatás de valószínű mással. Valakivel aki jobban megmutatja tetszik neki a párom, és nem trükközik smile . Párom most mondja eddig nem adtunk a méretre de most már tudja számít!!!!!! Meg inkább az igazi keményre duzzadó kell!!!!! smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 02. 18. szombat 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (104575)
2017. 02. 18. szombat 13:19
Pedig itt ezen a fórumon sokan várnának részleteket, köztük persze én is.
Mert van, volt végre valakinek egy jó estéje, ezt érdemes lenne megosztani szegény fórumozók felé.
#12725   2017. 02. 18. szombat 13:19
X Törölt felhasználó (104575)
Pedig itt ezen a fórumon sokan várnának részleteket, köztük persze én is.
Mert van, volt végre valakinek egy jó estéje, ezt érdemes lenne megosztani szegény fórumozók felé.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 02. 18. szombat 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1568852)
2017. 02. 18. szombat 10:00
Ne haragudj. De részleteket nem szeretnék megosztani egyenlőre. Még túl friss az élmény. Vannak pillanatok amikor szinte kiestek......
#12724   2017. 02. 18. szombat 10:00
Ne haragudj. De részleteket nem szeretnék megosztani egyenlőre. Még túl friss az élmény. Vannak pillanatok amikor szinte kiestek......
(Ez egy válasz maci50 üzenetére (2017. 02. 18. szombat 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 18. szombat 07:47
Írnál arról, hogy végül kit találtatok és hogyan? Ha egy kicsit részletesebben elmesélnéd a történéseket arról hogyan fogadtátok az urat. Köszönöm!
#12723   2017. 02. 18. szombat 07:47
maci50 maci50
Írnál arról, hogy végül kit találtatok és hogyan? Ha egy kicsit részletesebben elmesélnéd a történéseket arról hogyan fogadtátok az urat. Köszönöm!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 02. 17. péntek 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 17. péntek 20:42
Lehet félre értettél. Mi ketten kényeztettük a páromat, csak én mint általában:( hamar eljutottam a csúcsra. Utána is aktívan részt vettem. de még egyszer nem akartam elmenni inkább hagytam őket egymásra hangolódni, csak kicsit próbáltam besegíteni a párom izgatásában. Nem csak ketten voltak én pedig néztem.
#12722   2017. 02. 17. péntek 20:42
Lehet félre értettél. Mi ketten kényeztettük a páromat, csak én mint általában:( hamar eljutottam a csúcsra. Utána is aktívan részt vettem. de még egyszer nem akartam elmenni inkább hagytam őket egymásra hangolódni, csak kicsit próbáltam besegíteni a párom izgatásában. Nem csak ketten voltak én pedig néztem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 02. 17. péntek 20:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1436672)
2017. 02. 17. péntek 20:14
Teljesen normálisak az érzéseid,nekem is ugyanez volt.Bár az én párom első alkalommal,sőtt a második alkalommal sem tudott igazán ellazulni ezért elég nehezen élvezett el.Most ott tartunk,hogy a harmadik alkalommal én is beszállok,vagyis ketten kényeztetjük.Meglátjuk i sül ki belőle.Szerintem jobban el tud majd lazulni,ha én is kényeztetem és nem csak nézem az eseményeket.A lényeg ahogyan előttem is írták,hogy beszéljétek meg az egészet,kinek mi tetszett mi nem jött be annyira.Bár mi az első alkalom után nem sokat beszéltünk róla.Még aznap este megbeszéltük ami épp eszünkbe jutott,de utána nem firtattuk a témát.Viszont a második alkalom óta bármikor szóba jön a dolog,teljesen felszabadultan beszélünk a témáról.Szóval én azt javaslom,hogy ne parázz az érzéseid miatt.Folytassátok nyugodtan,ha mindkettőtöknek jól esik.Túl vagytok a tűzkeresztségen a többi sokkal jobb lesz.
#12721   2017. 02. 17. péntek 20:33
LeonKatja LeonKatja
Vagyis nem mi, hanem BundiLizáék wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 02. 17. péntek 20:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1436672)
2017. 02. 17. péntek 20:14
Teljesen normálisak az érzéseid,nekem is ugyanez volt.Bár az én párom első alkalommal,sőtt a második alkalommal sem tudott igazán ellazulni ezért elég nehezen élvezett el.Most ott tartunk,hogy a harmadik alkalommal én is beszállok,vagyis ketten kényeztetjük.Meglátjuk i sül ki belőle.Szerintem jobban el tud majd lazulni,ha én is kényeztetem és nem csak nézem az eseményeket.A lényeg ahogyan előttem is írták,hogy beszéljétek meg az egészet,kinek mi tetszett mi nem jött be annyira.Bár mi az első alkalom után nem sokat beszéltünk róla.Még aznap este megbeszéltük ami épp eszünkbe jutott,de utána nem firtattuk a témát.Viszont a második alkalom óta bármikor szóba jön a dolog,teljesen felszabadultan beszélünk a témáról.Szóval én azt javaslom,hogy ne parázz az érzéseid miatt.Folytassátok nyugodtan,ha mindkettőtöknek jól esik.Túl vagytok a tűzkeresztségen a többi sokkal jobb lesz.
#12720   2017. 02. 17. péntek 20:14
X Törölt felhasználó (1436672)
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2017. 02. 17. péntek 17:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 17. péntek 17:26
Teljesen normális. Ahogy a párod az egészet átélte, és az is, ahogy Te reagálsz. Hidd el, ha a párod előtt Te is játszani fogsz, az is ugyan olyan eufórikus lesz. Mert más a szituáció. Ahogy előttem is írták. És valóban, meg kell beszélni az élményt. smile
#12719   2017. 02. 17. péntek 19:28
Azóta ha rá nézek rögtön az jut eszembe ahogyan tegnap élvezett, vagy ha csak a szemem becsülöm az is elég. Nagyon tetszett minden részlete, úgy ahogyan volt. Igazgatója van, én is írtam hogy pontosan ezért csináltuk az egészet. Ha ezzel a tudással rendelkeztem volna előtte akkor is megtettem volna. Az az egy- másfél óra mindent megért.
#12718   2017. 02. 17. péntek 17:26
LeonKatja LeonKatja
Teljesen normális. Ahogy a párod az egészet átélte, és az is, ahogy Te reagálsz. Hidd el, ha a párod előtt Te is játszani fogsz, az is ugyan olyan eufórikus lesz. Mert más a szituáció. Ahogy előttem is írták. És valóban, meg kell beszélni az élményt. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 02. 17. péntek 06:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 17. péntek 06:44
Megtörtént. Csodálatos volt hogy a párom mennyire nagyokat és mennyit élvezett. Soha nem láttam még ilyennek. Ez volt a cél. Ugyanakkor van bennem egy érzés hogy velem miért nem tudott ekkorát élvezni. Gondolom a helyzet, valamint a beszálló kell nagyon kitartó volt. Pedig semmi extra nagy méret vagy valami, csak egyszerűen más volt. Volt másnak is hasonló érzése az első után. Normális ez, vagy ne is mérjék tovább menni?
#12717   2017. 02. 17. péntek 16:53
X Törölt felhasználó (928969)
Ha te két nővel lennél egyszerre,jobban élveznéd ,hàt persze.Ez a lényege,hogy élvezzen nagyokat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 02. 17. péntek 06:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Megtörtént. Csodálatos volt hogy a párom mennyire nagyokat és mennyit élvezett. Soha nem láttam még ilyennek. Ez volt a cél. Ugyanakkor van bennem egy érzés hogy velem miért nem tudott ekkorát élvezni. Gondolom a helyzet, valamint a beszálló kell nagyon kitartó volt. Pedig semmi extra nagy méret vagy valami, csak egyszerűen más volt. Volt másnak is hasonló érzése az első után. Normális ez, vagy ne is mérjék tovább menni?
#12716   2017. 02. 17. péntek 15:57
X Törölt felhasználó (1370412)
Elolvasva ezt az élménybeszámolót, most kissé meginogtam...
#12715   2017. 02. 17. péntek 13:51
X Törölt felhasználó (1515782)
A helyzet, a szituáció miatt volt az élvezet másabb. Ezen ne rágódj.
(Ez egy válasz monilaci üzenetére (2017. 02. 17. péntek 06:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 17. péntek 06:42
az első nekünk is felemás volt részemről laci
#12714   2017. 02. 17. péntek 08:53
X Törölt felhasználó (1437052)
szóltam
,
#12713   2017. 02. 17. péntek 08:16
ktina ktina
Beszéljétek át részletesen és, ha utána is minden rendben ,akkor folytatható. smile
#12712   2017. 02. 17. péntek 07:14
Bocs 2-szer küldtem el a mondni valómat. Még most is a hatása alatt vagyok az egésznek. Igaz alig aludtam az éjszaka.
#12711   2017. 02. 17. péntek 06:50
monilaci monilaci
normális teljesen később már nem lesz felemás hanem élvezed teljesen
(Ez egy válasz monilaci üzenetére (2017. 02. 17. péntek 06:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 17. péntek 06:42
#12710   2017. 02. 17. péntek 06:44
#12709   2017. 02. 17. péntek 06:42
monilaci monilaci
#12708   2017. 02. 17. péntek 06:39
Megtörtént. Nagyon nagy élmény volt. Soha nem láttam még a páromat ekkorát és ennyit élvezni. Ez volt a cél. Nagyon kitartó volt a beszállónk, talàn ez talán a hejzettől alakult így a dolog. Kicsit felemás érzésem van. Jó volt látni az élvezetét, ugyanakkor kicsit frusztrált hogy én ezt nem tudtam eddig kihozni belőle. Pedig éppen ez volt a cél. Voltatok ilyen helyzetben?

... 346 347 348 349 350 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19667db
Utolsó üzenet: tegnap 07:23

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!