Ja és a frusztráltságom teljesen elmúlt vettem olyan gumit ami el ven látva egy kis időhúzóval az este kipróbáltuk
Király. .........

Mondtam a páromnak hogy mennyire kíváncsiak vagytok.
Azt mondja nem bánja ha megosztok veletek néhány részletet.
Szóval a lényeg a srácot aki jóval fiatalabb mint mi nem itt találtuk, hanem egy másik oldalon. Neki volt helye, küldött képet, szimpatikus volt, skype kamera, rendben volt, nem volt tolakodó, korrekt dolgokat írt. Nem kérte hogy mutogassuk magunkat meztelenül stb. A találka nehezen jött össze ő is elég elfoglalt és mi is. Hozzá mentünk találkozni úgy készülve hogy ha megvan a kémia, bármi is lehet. Beszélgetés közben kiderült korrekt srác, bár nem nagyon határozott teljesen ránk bízott mindent talán túlzottan is. Erre még visszatérek. Párom jelezte mehet a dolog, csak valahogy senki nem akarta kezdeni
. Amikor kiment a mosdóba kérdeztem a srácot ő szeretné e mikor igen választ kaptam, elkezdtem a közben kiérkező párommal csókolózni, bementünk a hálóba és elkezdődött a gabalyodás. Páromat odafordítottam hozzá hogy csókolózzanak. Innentől kicsit filmszerű az egész. Simogatás, csókok, mindenhová a srác is kinyalta, én is,közben a párom a szájába vette, úgy kényeztette kicsit, aztán gumit húzott és fekve hátulról belé hatolt. Őríjtő volt, pláne hogy közben engem szájjal izgatott. aztán én húztam gumit a srác levette és elkezdte őt szájjal izgatni a párom, én pedig térdelő helyzetben dugtam a punciját. Egy idő után alá feküdtem és szájjal kényeztettem és ujjaztam míg el nem élvezett. Aztán bedugtam neki és én is elmentem addig ő a srácot kényeztette a szájával. Ezután a fiú húzott gumit én hátra feküdtem a párom elém térdelt és a szájába vett a fiú mögé állt és elkezdte dugni addig míg a kedvesem el nem élvezett. Ez gyönyörű volt. Utána meglovagolta, ekkor mindketten élvezésig izgatták egymást. Én közben hol a párom szájába adtam, hol a kezemmel izgattam a popóját. Ezt addig míg meg nem tapasztalja valaki el sem hiheti mekkora élmény. Mindez kb 2 óra hosszú volt. Utána kis beszélgetés és eljöttünk. Mi otthon folytattuk egy puncikényeztetés és újabb aktus sikeresen élvezésig. Tökéletes este volt. Kicsi szépség hiba hogy a srác valószínű használt valamit hogy sokáig bírja, lehet ettől nem volt olyan igazán "kemény", de amit kellett elérte
. Viszont nem mutatta ki hogy a párom tetszik neki olyan gépszerűen viselkedett. (ezt nem tudom másként jellemezni) kedvesemnek kell a több visszaigazolás hogy tetszik a beszálló partnernek is. Valamint jobb lett volna talán ha jelzi hogy ő mit szeret hogy ne nekünk kelljen kezdőként mindent kitalálni. Egy valamit mondott hogy nagyon szeret azt viszont mi jeleztük hogy valószínű nem fog menni pedig párom megpróbálta de nem volt jó. Most még a z élmény hatása alatt vagyunk én csak vigyorgok ha rágondolok kedvesem azt mondja ő is. Talán lesz folytatás de valószínű mással. Valakivel aki jobban megmutatja tetszik neki a párom, és nem trükközik
. Párom most mondja eddig nem adtunk a méretre de most már tudja számít!!!!!! Meg inkább az igazi keményre duzzadó kell!!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 02. 18. szombat 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 18. szombat 13:19
Azt mondja nem bánja ha megosztok veletek néhány részletet.
Szóval a lényeg a srácot aki jóval fiatalabb mint mi nem itt találtuk, hanem egy másik oldalon. Neki volt helye, küldött képet, szimpatikus volt, skype kamera, rendben volt, nem volt tolakodó, korrekt dolgokat írt. Nem kérte hogy mutogassuk magunkat meztelenül stb. A találka nehezen jött össze ő is elég elfoglalt és mi is. Hozzá mentünk találkozni úgy készülve hogy ha megvan a kémia, bármi is lehet. Beszélgetés közben kiderült korrekt srác, bár nem nagyon határozott teljesen ránk bízott mindent talán túlzottan is. Erre még visszatérek. Párom jelezte mehet a dolog, csak valahogy senki nem akarta kezdeni

Törölt felhasználó (104575)

Pedig itt ezen a fórumon sokan várnának részleteket, köztük persze én is.
Mert van, volt végre valakinek egy jó estéje, ezt érdemes lenne megosztani szegény fórumozók felé.
Mert van, volt végre valakinek egy jó estéje, ezt érdemes lenne megosztani szegény fórumozók felé.
Pedig itt ezen a fórumon sokan várnának részleteket, köztük persze én is.
Mert van, volt végre valakinek egy jó estéje, ezt érdemes lenne megosztani szegény fórumozók felé. (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 02. 18. szombat 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 18. szombat 10:00
Mert van, volt végre valakinek egy jó estéje, ezt érdemes lenne megosztani szegény fórumozók felé. (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 02. 18. szombat 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1568852)

Ne haragudj. De részleteket nem szeretnék megosztani egyenlőre. Még túl friss az élmény. Vannak pillanatok amikor szinte kiestek......
Ne haragudj. De részleteket nem szeretnék megosztani egyenlőre. Még túl friss az élmény. Vannak pillanatok amikor szinte kiestek......
(Ez egy válasz maci50 üzenetére (2017. 02. 18. szombat 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 18. szombat 07:47

Írnál arról, hogy végül kit találtatok és hogyan? Ha egy kicsit részletesebben elmesélnéd a történéseket arról hogyan fogadtátok az urat. Köszönöm!
Írnál arról, hogy végül kit találtatok és hogyan? Ha egy kicsit részletesebben elmesélnéd a történéseket arról hogyan fogadtátok az urat. Köszönöm!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 02. 17. péntek 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 17. péntek 20:42

Lehet félre értettél. Mi ketten kényeztettük a páromat, csak én mint általában:( hamar eljutottam a csúcsra. Utána is aktívan részt vettem. de még egyszer nem akartam elmenni inkább hagytam őket egymásra hangolódni, csak kicsit próbáltam besegíteni a párom izgatásában. Nem csak ketten voltak én pedig néztem.
Lehet félre értettél. Mi ketten kényeztettük a páromat, csak én mint általában:( hamar eljutottam a csúcsra. Utána is aktívan részt vettem. de még egyszer nem akartam elmenni inkább hagytam őket egymásra hangolódni, csak kicsit próbáltam besegíteni a párom izgatásában. Nem csak ketten voltak én pedig néztem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 02. 17. péntek 20:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 17. péntek 20:14
Törölt felhasználó (1436672)

Teljesen normálisak az érzéseid,nekem is ugyanez volt.Bár az én párom első alkalommal,sőtt a második alkalommal sem tudott igazán ellazulni ezért elég nehezen élvezett el.Most ott tartunk,hogy a harmadik alkalommal én is beszállok,vagyis ketten kényeztetjük.Meglátjuk i sül ki belőle.Szerintem jobban el tud majd lazulni,ha én is kényeztetem és nem csak nézem az eseményeket.A lényeg ahogyan előttem is írták,hogy beszéljétek meg az egészet,kinek mi tetszett mi nem jött be annyira.Bár mi az első alkalom után nem sokat beszéltünk róla.Még aznap este megbeszéltük ami épp eszünkbe jutott,de utána nem firtattuk a témát.Viszont a második alkalom óta bármikor szóba jön a dolog,teljesen felszabadultan beszélünk a témáról.Szóval én azt javaslom,hogy ne parázz az érzéseid miatt.Folytassátok nyugodtan,ha mindkettőtöknek jól esik.Túl vagytok a tűzkeresztségen a többi sokkal jobb lesz.
Vagyis nem mi, hanem BundiLizáék
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 02. 17. péntek 20:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 17. péntek 20:14

Törölt felhasználó (1436672)

Teljesen normálisak az érzéseid,nekem is ugyanez volt.Bár az én párom első alkalommal,sőtt a második alkalommal sem tudott igazán ellazulni ezért elég nehezen élvezett el.Most ott tartunk,hogy a harmadik alkalommal én is beszállok,vagyis ketten kényeztetjük.Meglátjuk i sül ki belőle.Szerintem jobban el tud majd lazulni,ha én is kényeztetem és nem csak nézem az eseményeket.A lényeg ahogyan előttem is írták,hogy beszéljétek meg az egészet,kinek mi tetszett mi nem jött be annyira.Bár mi az első alkalom után nem sokat beszéltünk róla.Még aznap este megbeszéltük ami épp eszünkbe jutott,de utána nem firtattuk a témát.Viszont a második alkalom óta bármikor szóba jön a dolog,teljesen felszabadultan beszélünk a témáról.Szóval én azt javaslom,hogy ne parázz az érzéseid miatt.Folytassátok nyugodtan,ha mindkettőtöknek jól esik.Túl vagytok a tűzkeresztségen a többi sokkal jobb lesz.
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2017. 02. 17. péntek 17:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 17. péntek 17:26

Teljesen normális. Ahogy a párod az egészet átélte, és az is, ahogy Te reagálsz. Hidd el, ha a párod előtt Te is játszani fogsz, az is ugyan olyan eufórikus lesz. Mert más a szituáció. Ahogy előttem is írták. És valóban, meg kell beszélni az élményt.

Azóta ha rá nézek rögtön az jut eszembe ahogyan tegnap élvezett, vagy ha csak a szemem becsülöm az is elég. Nagyon tetszett minden részlete, úgy ahogyan volt. Igazgatója van, én is írtam hogy pontosan ezért csináltuk az egészet. Ha ezzel a tudással rendelkeztem volna előtte akkor is megtettem volna. Az az egy- másfél óra mindent megért.
Teljesen normális. Ahogy a párod az egészet átélte, és az is, ahogy Te reagálsz. Hidd el, ha a párod előtt Te is játszani fogsz, az is ugyan olyan eufórikus lesz. Mert más a szituáció. Ahogy előttem is írták. És valóban, meg kell beszélni az élményt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 02. 17. péntek 06:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 17. péntek 06:44

Megtörtént. Csodálatos volt hogy a párom mennyire nagyokat és mennyit élvezett. Soha nem láttam még ilyennek. Ez volt a cél. Ugyanakkor van bennem egy érzés hogy velem miért nem tudott ekkorát élvezni. Gondolom a helyzet, valamint a beszálló kell nagyon kitartó volt. Pedig semmi extra nagy méret vagy valami, csak egyszerűen más volt. Volt másnak is hasonló érzése az első után. Normális ez, vagy ne is mérjék tovább menni?
Ha te két nővel lennél egyszerre,jobban élveznéd ,hàt persze.Ez a lényege,hogy élvezzen nagyokat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 02. 17. péntek 06:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Megtörtént. Csodálatos volt hogy a párom mennyire nagyokat és mennyit élvezett. Soha nem láttam még ilyennek. Ez volt a cél. Ugyanakkor van bennem egy érzés hogy velem miért nem tudott ekkorát élvezni. Gondolom a helyzet, valamint a beszálló kell nagyon kitartó volt. Pedig semmi extra nagy méret vagy valami, csak egyszerűen más volt. Volt másnak is hasonló érzése az első után. Normális ez, vagy ne is mérjék tovább menni?
Elolvasva ezt az élménybeszámolót, most kissé meginogtam...

A helyzet, a szituáció miatt volt az élvezet másabb. Ezen ne rágódj.
(Ez egy válasz monilaci üzenetére (2017. 02. 17. péntek 06:42), amit ide kattintva olvashatsz)
szóltam
,
,
Beszéljétek át részletesen és, ha utána is minden rendben ,akkor folytatható.

Bocs 2-szer küldtem el a mondni valómat. Még most is a hatása alatt vagyok az egésznek. Igaz alig aludtam az éjszaka.
normális teljesen később már nem lesz felemás hanem élvezed teljesen
(Ez egy válasz monilaci üzenetére (2017. 02. 17. péntek 06:42), amit ide kattintva olvashatsz)
az első nekünk is felemás volt részemről laci
Megtörtént. Nagyon nagy élmény volt. Soha nem láttam még a páromat ekkorát és ennyit élvezni. Ez volt a cél. Nagyon kitartó volt a beszállónk, talàn ez talán a hejzettől alakult így a dolog. Kicsit felemás érzésem van. Jó volt látni az élvezetét, ugyanakkor kicsit frusztrált hogy én ezt nem tudtam eddig kihozni belőle. Pedig éppen ez volt a cél. Voltatok ilyen helyzetben?