Azt csak remélni tudom, hogy nem engem nevezel álmodozónak, vagy kamusnak.
Nagyon is megengedném,csak ő sajnos nem akar más férfival lenni. Pedig szoktam neki mondogatni mikor lovagol, hogy megnézném hogy egy méretes faszon hogy mozogna...
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 03. 24. péntek 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 03. 24. péntek 10:21
Törölt felhasználó (104575)

Ez nem teljesen igaz.
Megkérdeztem azokat a srácokat, akik a párommal voltak arról, hogy ők belemennének abba, amiben most ők épp vannak, hogy más feleségét dugják, vagy dugták, tehát megengednék e hogy az ő létező nem létező, de barátnőjét más is megdugja, akár előttük is.
A válasz egy kivételével a nem szó volt, tehát az oké, hogy hozzánk, a páromhoz jönnek kefélni, de a saját párjukat nem engednék ilyen helyzetbe.
Ti srácok, akik a "harmadik" fél vagytok, ti belemennétek abba, hogy a barátnőtöket más ugyanügy megduja, mint ti a más feleségét ?
Megkérdeztem azokat a srácokat, akik a párommal voltak arról, hogy ők belemennének abba, amiben most ők épp vannak, hogy más feleségét dugják, vagy dugták, tehát megengednék e hogy az ő létező nem létező, de barátnőjét más is megdugja, akár előttük is.
A válasz egy kivételével a nem szó volt, tehát az oké, hogy hozzánk, a páromhoz jönnek kefélni, de a saját párjukat nem engednék ilyen helyzetbe.
Ti srácok, akik a "harmadik" fél vagytok, ti belemennétek abba, hogy a barátnőtöket más ugyanügy megduja, mint ti a más feleségét ?
Miért ne .
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 03. 24. péntek 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 03. 24. péntek 10:21
Törölt felhasználó (104575)

Ez nem teljesen igaz.
Ez nem teljesen igaz.
Ti srácok, akik a "harmadik" fél vagytok, ti belemennétek abba, hogy a barátnőtöket más ugyanügy megduja, mint ti a más feleségét ? (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 03. 24. péntek 08:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 03. 24. péntek 08:20
Ti srácok, akik a "harmadik" fél vagytok, ti belemennétek abba, hogy a barátnőtöket más ugyanügy megduja, mint ti a más feleségét ? (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 03. 24. péntek 08:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1579062)
VIP

Mindenkit izgat.Erre nem kell magyarázat.
Mindenkit izgat.Erre nem kell magyarázat.
(Ez egy válasz Szexx2 üzenetére (2017. 03. 24. péntek 06:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 03. 24. péntek 06:14

Mi erre a magyarázat,hogy a páromat megkurja elöttem egy pasi és nagyon izgat minden amit csinálnak vele!!
Mi erre a magyarázat,hogy a páromat megkurja elöttem egy pasi és nagyon izgat minden amit csinálnak vele!!
Olvasd el amiket írtam. Szerintem van venne elég sok sztori, élmény.
És ami a lényeg, minden szóról szóra igaz. (Ez egy válasz Dugó 29 üzenetére (2017. 03. 23. csütörtök 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
És ami a lényeg, minden szóról szóra igaz. (Ez egy válasz Dugó 29 üzenetére (2017. 03. 23. csütörtök 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Helló!
Békéscsabán feleséget dugnék.
Békéscsabán feleséget dugnék.
valaki írja le milyen élmény volt
engem is izgat ez a téma!!!
engem is izgat ez a téma!!!
Én imádom ha más dugja a párom.
Jól látod!

Az enyém benne van.

Amit mi látunk beletörődnek a párok és inkább a megcsalás irányába mozdulnak mint hogy felvállalják párjuk előtt a vágyaik .
Bár a férfiak többsége úgy gondolja neki mindent szabad de párjának nem ezt bizonyítja a rengeteg nős férfi ittléte - kalandkeresése is .
Folyt.Azt gondoljuk,így felel meg a társadalmi normáknak,mások elvárásainak.De nem a magunk,és szeretteink örömét kellene előtérbe helyezni?Ugye ige!De mondom,ez csak a mi véleményünk,más biztos máshogy látja.
Ja,és kihagytam a mértékletességet.
Ugyan melyik hölgy rúgta ki a párját,mert egyszer-egyszer spicces,neadjisten részeg volt...És ki haragszik a feleségére,ha főz egy kávét a vízvezetékszerelőnek,vagy a postással vált pár kedves szót...Persze,ha valaki mindig piaszagú,vagy lelép egy napra a postással....Na az egész más.Akkor már a kapcsolat sérül,adott esetben már egy másik kapcsolatról beszélhetünk.A szex miért más,miért tabu?Mert ezt tanultuk,azt gondoljuk,
Ugyan melyik hölgy rúgta ki a párját,mert egyszer-egyszer spicces,neadjisten részeg volt...És ki haragszik a feleségére,ha főz egy kávét a vízvezetékszerelőnek,vagy a postással vált pár kedves szót...Persze,ha valaki mindig piaszagú,vagy lelép egy napra a postással....Na az egész más.Akkor már a kapcsolat sérül,adott esetben már egy másik kapcsolatról beszélhetünk.A szex miért más,miért tabu?Mert ezt tanultuk,azt gondoljuk,
Véleményem szerint pedig úgy néz ki a dolog,hogy ez izgalmas mindenkinek.Egy szexelő ember,de főleg több szexelő ember látványa csak azt nem izgatja fel,akinek valamilyen problémája van,azaz valami nem kerek.Az már más kérdés,hogy azt hogy kezeli,hogy a párja az egyik résztvevője a dolognak. De ha jobban belegondolunk, a párunk önkielégítést végezve ugye milyen izgi,pedig abban sem veszünk részt.Ez a dolog nem az izgalomról szól szerintem,hanem arról,hogy mennyire tudjuk legyőzni a bennünk lapuló féltékenységet.És itt máris a bizalomnál tartunk,ugyanis nélküle ez nem megy.Tehát,a rezümé részemről a következő:bizalom a párunk iránt➡egymás teljes elfogadása minden esetben(helyzetben)➡jó párkapcsolat bizonyítéka.
Persze ez csak egy személyes vélemény.
Persze ez csak egy személyes vélemény.
Sziaztok! Engem is izgatna ha megdugnák a feleségem elöttem!! Mi voltunk már ugy és nagyon jo volt! ******************************* Csinos 35 éves a feleségem igazi baszni való nő
/moderátori bejegyzés: Se nyílt, se burkolt partnerkeresésnek itt nincs helye. Ez fórum! Itt beszélgessetek a témáról! Ha partnert kerestek arra van GG-nek megfelelő helye!

/moderátori bejegyzés: Se nyílt, se burkolt partnerkeresésnek itt nincs helye. Ez fórum! Itt beszélgessetek a témáról! Ha partnert kerestek arra van GG-nek megfelelő helye!
Jó érzés látni, hogy talán nem is vagyok olyan perverz
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 03. 20. hétfő 19:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 03. 20. hétfő 19:21

Törölt felhasználó (1568852)

Amíg ide nem találtunk én is azt hittem csak én vagyok ilyen "beteges" de jó látni hogy többen is vagyunk.
Nem is vagyok olyan különleges:(!!!!!
Nem is vagyok olyan különleges:(!!!!!
Amíg ide nem találtunk én is azt hittem csak én vagyok ilyen "beteges" de jó látni hogy többen is vagyunk.
Nem is vagyok olyan különleges:(!!!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 03. 20. hétfő 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 03. 20. hétfő 19:12
Nem is vagyok olyan különleges:(!!!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 03. 20. hétfő 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1309402)

Elgondolkodtató, miért ez a topic a legnépszerűbb.

Elgondolkodtató, miért ez a topic a legnépszerűbb.