Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 329 330 331 332 333 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#13043   2017. 04. 29. szombat 18:14
X Törölt felhasználó (1130862)
Sziasztok!
"Ti" meg bármit is írhattok már ide,itt már szinte mindenki tudja,hogy Te egy csak egy levelezgető,kötözködő, rosszindulatú pasi vagy!
#13042   2017. 04. 29. szombat 16:34
X Törölt felhasználó (1574052)
Szió. Tudod, hogy Nati vagyok, hiszen már beszéltünk.
Teljesen igazad van! Csak próbáltam nem elkanyarodni nagyon az adott témától smile
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2017. 04. 29. szombat 16:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 29. szombat 16:32
Szia kedves Nata044!Szerény szubjektív véleményem szerint nem csupán a nyitott kapcsolatok bármelyikére,de még egy erotikus társkereső oldalra való regisztrációt is meg kellene előznie a totális mértékű mentális felkészültség,érzelmi tökélyre fejlődés,mert másképp valaki bizonyosan sérülni fog emocionális téren!
#13041   2017. 04. 29. szombat 16:32
Caracas79 Caracas79
Szia kedves Nata044!Szerény szubjektív véleményem szerint nem csupán a nyitott kapcsolatok bármelyikére,de még egy erotikus társkereső oldalra való regisztrációt is meg kellene előznie a totális mértékű mentális felkészültség,érzelmi tökélyre fejlődés,mert másképp valaki bizonyosan sérülni fog emocionális téren!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 04. 29. szombat 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1574052)
2017. 04. 29. szombat 15:52
Koviboy, MamopapoBp, Nyitott pár6864...
Ugyenezt mondtam én is több megjegyzésemben.
Szerintünk is csak ott lehet probléma, ahol nem annyira mély és stabil a kapcsi. Azok inkább maradjanak meg a képzeletnél, mert hirtelen padlóra kerülhet vagy egyik, vagy másik fél a kapcsiban.
Nem is olyan régen volt egy beírás, miszerint nagy vágyuk volt, kipróbálták végre, aztán kudarc lett. Teljesen más elképzelni és megélni. Elképzelni jó, megélni csodás, de ez előfordulhat másként is, ahol a pár egyik fele szeretné csak a többest. Hogy a csatlakozó az ex, vagy bárki más ebből a szempontból teljesen lényegtelen.
Van aki megérett a többesre és van aki nem. Valóban ahogyan mondtátok veszélyes is lehet játszani a tűzzel egy ingatag, nem őszinte kapcsiban.
Kívánok nagyon sok sikert és kellemes hosszú hétvégét mindenkinek!
#13040   2017. 04. 29. szombat 15:52
Koviboy, MamopapoBp, Nyitott pár6864...
Ugyenezt mondtam én is több megjegyzésemben.
Szerintünk is csak ott lehet probléma, ahol nem annyira mély és stabil a kapcsi. Azok inkább maradjanak meg a képzeletnél, mert hirtelen padlóra kerülhet vagy egyik, vagy másik fél a kapcsiban.
Nem is olyan régen volt egy beírás, miszerint nagy vágyuk volt, kipróbálták végre, aztán kudarc lett. Teljesen más elképzelni és megélni. Elképzelni jó, megélni csodás, de ez előfordulhat másként is, ahol a pár egyik fele szeretné csak a többest. Hogy a csatlakozó az ex, vagy bárki más ebből a szempontból teljesen lényegtelen.
Van aki megérett a többesre és van aki nem. Valóban ahogyan mondtátok veszélyes is lehet játszani a tűzzel egy ingatag, nem őszinte kapcsiban.
Kívánok nagyon sok sikert és kellemes hosszú hétvégét mindenkinek!
#13039   2017. 04. 29. szombat 13:22
Hotwife Hotwife
Még a mi egyoldalú hármasunk , amikor csak én randizom külön, sem okozott köztünk soha problémát. Sőt! kacsint Minden jobb lett azóta, pedig előtte is szuper volt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 04. 29. szombat 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1130862)
2017. 04. 29. szombat 13:03
Sziasztok!
Ebben egyetértünk,mi is több hármas,többes kapcsolaton vagyunk már túl,és soha,semmi problémát nem okozott köztünk az éppen aktuális partner,sőt,csak javította,feldobta,az amúgy sem unalmas házaséletünket.
#13038   2017. 04. 29. szombat 13:03
X Törölt felhasználó (1130862)
Sziasztok!
Ebben egyetértünk,mi is több hármas,többes kapcsolaton vagyunk már túl,és soha,semmi problémát nem okozott köztünk az éppen aktuális partner,sőt,csak javította,feldobta,az amúgy sem unalmas házaséletünket.
(Ez egy válasz mamopapobp üzenetére (2017. 04. 29. szombat 06:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 29. szombat 06:05
Nálunk az egyik ex volt az első házibarát wink ,nem okozott senkinek semmilyen problémát,már az első randi is nagyon jól sikerült! Péntek délutántól szombatig buliztunk és bizony nagyon jól sikerült. Az érzelmek felkavarodása egy idegen pasinál is ugyanúgy fenn állhat.
#13037   2017. 04. 29. szombat 12:23
40 eves ferj 40 eves ferj
Ugyes smile Nem semmi teljesitmeny .
(Ez egy válasz mamopapobp üzenetére (2017. 04. 29. szombat 06:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Nálunk az egyik ex volt az első házibarát wink ,nem okozott senkinek semmilyen problémát,már az első randi is nagyon jól sikerült! Péntek délutántól szombatig buliztunk és bizony nagyon jól sikerült. Az érzelmek felkavarodása egy idegen pasinál is ugyanúgy fenn állhat.
#13036   2017. 04. 29. szombat 12:13
Az unalom es ellaposodas megjelenese nem egyenlo a bizalom es megertes elvesztesevel/hianyaval, ugyanazon kapcsolaton belul.
(Ez egy válasz koviboy üzenetére (2017. 04. 29. szombat 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 29. szombat 11:24
Nézd, szerintem az érzelmi vihar, csak ott nyer teret ahol gondok vannak a kapcsolatban. Unalmassá vált, ellaposodott stb stb.... Igazából egy olyen kapcsolatba új jövevényt bevinni nagyon rizikos. Ha más nem az újdonság varázsa fog hatni. Szerintem, csak ott működik biztonságosan ahol megvan a bizalom, érzelmi egyensúly, és egy igazán elmélyült jó kapcsolat működik. Nekem erről ez a véleményem.
#13035   2017. 04. 29. szombat 11:24
koviboy koviboy
Nézd, szerintem az érzelmi vihar, csak ott nyer teret ahol gondok vannak a kapcsolatban. Unalmassá vált, ellaposodott stb stb.... Igazából egy olyen kapcsolatba új jövevényt bevinni nagyon rizikos. Ha más nem az újdonság varázsa fog hatni. Szerintem, csak ott működik biztonságosan ahol megvan a bizalom, érzelmi egyensúly, és egy igazán elmélyült jó kapcsolat működik. Nekem erről ez a véleményem.
#13034   2017. 04. 29. szombat 06:05
mamopapobp mamopapobp
(Ez egy válasz 40 eves ferj üzenetére (2017. 04. 28. péntek 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 28. péntek 15:34
Igen, pontosan...felek hogy o serul meg ...ezt irtam mar az elejetol es vegig. En nem felek attol ha a masik izmosabb, nagyobb a farka vagy ilyesmi...szepen reszletesen leirtam mitol felek...a tobbit csak te latod csak bele a dologba ...hogy honnan azt nem tudhatom ...valami frusztraciod lehet tudat alatt smile Megertem, van ilyen...nem gond....csak ne probalj emiatt folottem tevesen itelkezni....folosleges, ugy ahogy mondod smile
#13033   2017. 04. 28. péntek 21:31
Köszike. Nekem a hozzászólásaid a korrekt nem kötekedő véleményed tetszik. beka2
(Ez egy válasz koviboy üzenetére (2017. 04. 28. péntek 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 28. péntek 21:12
Most esett le beka3 ! Jófej vagy!!!
#13032   2017. 04. 28. péntek 21:12
koviboy koviboy
Most esett le beka3 ! Jófej vagy!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 04. 28. péntek 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 28. péntek 18:14
Inkább az ablakból integetek smile
#13031   2017. 04. 28. péntek 18:14
Inkább az ablakból integetek smile
(Ez egy válasz koviboy üzenetére (2017. 04. 28. péntek 17:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 28. péntek 17:23
Vagy bejössz az ajtómon, vagy kimész-de a küszöbön ne ácsorogj!
#13030   2017. 04. 28. péntek 17:23
koviboy koviboy
Vagy bejössz az ajtómon, vagy kimész-de a küszöbön ne ácsorogj!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 04. 28. péntek 16:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 28. péntek 16:42
eljen vigyor2
#13029   2017. 04. 28. péntek 16:42
eljen vigyor2
(Ez egy válasz koviboy üzenetére (2017. 04. 28. péntek 16:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 28. péntek 16:25
Szerintem kétféle verzió létezik. Az ex és a next. Köztes út kétséges.
#13028   2017. 04. 28. péntek 16:25
koviboy koviboy
Szerintem kétféle verzió létezik. Az ex és a next. Köztes út kétséges.
(Ez egy válasz 40 eves ferj üzenetére (2017. 04. 28. péntek 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 28. péntek 08:31
Olyanba mar belement valaki hogy a felesege exet engedne be a harmasba ? Mivel szerintem ezzel nagyreszunk ugy van hogy a par ferfi tagja kezdemenyezi az otletet es a felegeg a mi kedvunkert akar megfelelelni ennek a keresunknek, de ugyanakkor nagyon nehezen vagy egyaltalan nem tudja magat ravenni hogy egy idegennel csinalja. Emiatt nalunk felmerult ez az otlet, hogy az exel esetleg megoldhato.Mondhatni gyermekkori kapcsolatrol van szo , 20 eve tortent. En ugyanKkor felek hogy lelkileg tul felkavarna, esetleg megint szerelmes lehetne bele...mert pont emiatt van a problemaja hogy erzelmek nelkul nem tud magahoz engedni egy ferfit. Vajon megoldhato ? Az en reszemrol ugy erzem hogy elveznem es nem vagyok feltekeny....de nem tudhatom mi sulne ki belole koztuk. Ilyesmit probalt mar valaki ? Az illeto mas varosban, relativ messze el. Velemenyek? Persze az egesz meg csak feltetelezes szintjen van, azt sem tudom ha az illeto belemenne egy ilyen jatekba...bar ha ferfibol van, nem konnyu azt gondolni hogy igen.
#13027   2017. 04. 28. péntek 15:43
OFF.
(Ez egy válasz 40 eves ferj üzenetére (2017. 04. 28. péntek 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 28. péntek 15:34
Igen, pontosan...felek hogy o serul meg ...ezt irtam mar az elejetol es vegig. En nem felek attol ha a masik izmosabb, nagyobb a farka vagy ilyesmi...szepen reszletesen leirtam mitol felek...a tobbit csak te latod csak bele a dologba ...hogy honnan azt nem tudhatom ...valami frusztraciod lehet tudat alatt smile Megertem, van ilyen...nem gond....csak ne probalj emiatt folottem tevesen itelkezni....folosleges, ugy ahogy mondod smile
#13026   2017. 04. 28. péntek 15:34
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 04. 28. péntek 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 28. péntek 14:37
Nem arra reagáltam, hanem a nevedre kattintottam smile
Az egész történetre.
"csak annyiba hogy esetleg hogy reagalnek arra ha annak ellenere hogy nem ez volt a celom, koztuk ujra fellangol a szerelem ( nagyon valoszinunek tartom, vegul is )"
Valóban nincsen benned semmilyen félsz.... vigyor2
A pasik harcára céloztam, hogy te attól félsz, hogy a másik pasi.....
Picikét túl van ez már bonyolítva a részedről. Te szeretnél valamit, de valójában mégsem. Félsz olyantól, amire csak a kedvesed tud választ adni. Régen rossz, ha az az adott helyzetben derül ki.
Izgat téged, a gondolat, hogy a feleségedet megdugják, csak az ezért nem jó, a másik azért és folytathatnánk.
Van egy egyfajta félelmed, csak már lassan magad sem tudod, hogy mitől félsz a hármassal kapcsolatban. Teljesen más a képzelet és a valóság.
Kívánom nektek, hogy tudjátok őszintén megbeszélni és legalább annyira akarja a kedvesed, mint te.
További szép napot!
Ui: Részemről lezártnak tekintem a véleményt, mert már se eleje, se vége.
#13025   2017. 04. 28. péntek 14:37
Nem arra reagáltam, hanem a nevedre kattintottam smile
Az egész történetre.
"csak annyiba hogy esetleg hogy reagalnek arra ha annak ellenere hogy nem ez volt a celom, koztuk ujra fellangol a szerelem ( nagyon valoszinunek tartom, vegul is )"
Valóban nincsen benned semmilyen félsz.... vigyor2
A pasik harcára céloztam, hogy te attól félsz, hogy a másik pasi.....
Picikét túl van ez már bonyolítva a részedről. Te szeretnél valamit, de valójában mégsem. Félsz olyantól, amire csak a kedvesed tud választ adni. Régen rossz, ha az az adott helyzetben derül ki.
Izgat téged, a gondolat, hogy a feleségedet megdugják, csak az ezért nem jó, a másik azért és folytathatnánk.
Van egy egyfajta félelmed, csak már lassan magad sem tudod, hogy mitől félsz a hármassal kapcsolatban. Teljesen más a képzelet és a valóság.
Kívánom nektek, hogy tudjátok őszintén megbeszélni és legalább annyira akarja a kedvesed, mint te.
További szép napot!
Ui: Részemről lezártnak tekintem a véleményt, mert már se eleje, se vége.
(Ez egy válasz 40 eves ferj üzenetére (2017. 04. 28. péntek 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 28. péntek 14:00
A komment amire reagalsz az egy valasz volt a dako uzenetere. Valamit ujra felre ertettel....nem, egyaltalan nem felek hogy az illeto jobb lehet nalam....sot, nyugodtan lehet jobb a szexben....tanulunk uj dolgokat. Pont ezt irtam, a felesegem nem dontene a jobb szexelo mellett ...az neki nem eleg erv...tehat nincs ilyen felszem....Milyen pasi harcot latsz itt? smile ....Meretben is szeretnem ha nagyobb, nem zavarna.
#13024   2017. 04. 28. péntek 14:25
X Törölt felhasználó (1479472)
Sziasztok!
Szívesen leveleznék a témában,élményekről,tapasztalatokról smile
Minket is lázba hoz a téma,mindkét oldalról wink

... 329 330 331 332 333 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19643db
Utolsó üzenet: ma 04:33

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!