Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 326 327 328 329 330 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#13102   2017. 05. 24. szerda 22:59
Bayernpaar Bayernpaar
Szia!
Megértem,hogy nem utaztok meszire senki kedéért,de a mi esetünkben kicsit másabb a helyzet.
Mi Németországban élünk és egyrészt itt 200-250km nem távolság,másrészt pedig sokkal kevesebb potenciális partner van itt,mint otthon.Volt már,hogy elmentünk 200km-re egy találkozó miatt és végül nem lett belőle semmi,de ez benne van a paklival.És ez egyáltalán nem zavart,mert így volt megbeszélve.Ha személyes találkozó után valaki nem szeretné a dolgot (mert azért mindenki másképp néz ki élőben,mint a képeken) akkor ennyi volt.Nincsen ezzel semmi gond,de ha valaki behülyíti a másikat akkor az már más téma.Nekünk nem gond,ha utazni kell a találkozó miatt.tudomásul kell venni,hogy külföldön másképp működik,mint otthon.
A probléma azokkal van akik úgyond szórakoznak más emberek idejével.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 05. 24. szerda 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1794082)
2017. 05. 24. szerda 15:01
Mi nagyon kedveljük a hármas szexet igen...
Viszont kevés embert engedünk magunkhoz közel. Ezen felül, senkiért nem utaznánk nagy távolságra. Sokakkal találkoztunk már, de a személyes találkozó után derült ki, hogy más a levelezés, a telefon és a fotók. Viszont nem mindegy, hogy egy kávézóba ugrunk el, vagy leutazunk -mondjuk- Szegedre és ott derül ki, hogy nem felel meg a másik. Más egy bejáratott kapcsolat, ahol nincs lutri, de idegenhez biztos nem mennénk így el. Volt nálunk is aki eltűnt a találkozó előtt, de nem sokan. A legtöbben a telefonszámuk megadása vagy az arcukat mutató fénykép kérésénél eltűnek. Akikkel ezeken túljutottunk, azok 90%ban mertek is találkozni.
Szóval, legtöbbször nem éri meg egy "vakrandi" a sok-sok utazást és kivett szabadságot.
#13101   2017. 05. 24. szerda 15:01
X Törölt felhasználó (1794082)
Mi nagyon kedveljük a hármas szexet igen...
Viszont kevés embert engedünk magunkhoz közel. Ezen felül, senkiért nem utaznánk nagy távolságra. Sokakkal találkoztunk már, de a személyes találkozó után derült ki, hogy más a levelezés, a telefon és a fotók. Viszont nem mindegy, hogy egy kávézóba ugrunk el, vagy leutazunk -mondjuk- Szegedre és ott derül ki, hogy nem felel meg a másik. Más egy bejáratott kapcsolat, ahol nincs lutri, de idegenhez biztos nem mennénk így el. Volt nálunk is aki eltűnt a találkozó előtt, de nem sokan. A legtöbben a telefonszámuk megadása vagy az arcukat mutató fénykép kérésénél eltűnek. Akikkel ezeken túljutottunk, azok 90%ban mertek is találkozni.
Szóval, legtöbbször nem éri meg egy "vakrandi" a sok-sok utazást és kivett szabadságot.
(Ez egy válasz Bayernpaar üzenetére (2017. 05. 24. szerda 06:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 05. 24. szerda 06:14
Velünk is pontosan ez történt néhány hónapja.Szabadságot vettünk ki,hogy létrejöhessen a találka.
Már éppen indultunk volna a találkozó helyszínére amikor jött egy üzenet itt GG.-n,hogy mégsem jó.
Ha nem lépek be indulás előtt vagy pár percel később küldi el,akkor kocsikáztunk volna párszáz Km-tert potyára.
Így aztán maradt nekünk a csalódás és a feleslegesen kivett szabadság.
#13100   2017. 05. 24. szerda 06:14
Bayernpaar Bayernpaar
Velünk is pontosan ez történt néhány hónapja.Szabadságot vettünk ki,hogy létrejöhessen a találka.
Már éppen indultunk volna a találkozó helyszínére amikor jött egy üzenet itt GG.-n,hogy mégsem jó.
Ha nem lépek be indulás előtt vagy pár percel később küldi el,akkor kocsikáztunk volna párszáz Km-tert potyára.
Így aztán maradt nekünk a csalódás és a feleslegesen kivett szabadság.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 05. 23. kedd 18:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1568852)
2017. 05. 23. kedd 18:50
Szia!
Igen beszélgetünk mással is, de nem mindenki felel meg akivel beszélgetünk. Ami nem feltétlenül ezen urak hibája, hanem a mi kissé talán merev szabályainknak. De ettől mi még őt választottuk, neki adtunk bizalmat. Senkit nem hitegetünk, mindenkinek igazat mondunk, aki nem tetszik annak is aki tetszik annak is. Ahogyan írtam is lett volna más ha időben lemondja de azonnal nem igazán tud jönni senki, legalábbis olyan akivel el tudjuk képzelni nem.
#13099   2017. 05. 23. kedd 18:50
X Törölt felhasználó (1568852)
Szia!
Igen beszélgetünk mással is, de nem mindenki felel meg akivel beszélgetünk. Ami nem feltétlenül ezen urak hibája, hanem a mi kissé talán merev szabályainknak. De ettől mi még őt választottuk, neki adtunk bizalmat. Senkit nem hitegetünk, mindenkinek igazat mondunk, aki nem tetszik annak is aki tetszik annak is. Ahogyan írtam is lett volna más ha időben lemondja de azonnal nem igazán tud jönni senki, legalábbis olyan akivel el tudjuk képzelni nem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 05. 23. kedd 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (932889)
2017. 05. 23. kedd 15:17
Szerintem azt gondolja, aki vissza lép, hogy úgy is beszélgettek 100 másikkal. Én sem tartom fer dolognak, ha nem jelenik meg a megbeszélt helyen a megbeszélt időben a másik fél. Sajnos ezek a visszalépők a komoly, rendes és legfőképpen a nem kamus párok kedvét veszik el, akikkel tényleg lehet ismerkedni, találkozni vagy közelebbről megismerkedni.
#13098   2017. 05. 23. kedd 15:55
X Törölt felhasználó (1500742)
Profi megfogalmazás smile Ritka, aki érti a lényegi különbséget.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 05. 20. szombat 22:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1491732)
2017. 05. 20. szombat 22:26
"Ja, és cuckoldnál sokan használják a férj megalázása fogalmat.
Én egyszer sem éreztem megalázva magam, mert ha így lett volna, bele sem kezdünk, hiszen ki szereti megalázni önmagát."

Az amerikaiak abban nagyon jók, hogy képesek mindent verbalizálni.
Már különválasztják az alárendelt férjet (ő a cuckold) és a mellé vagy fölé rendelt férjet (ő a stag).
Előbbi esetben a nő neve hotwife, utóbb vixen vagy hotwife vixen.
A hotwife mindenkivek kefél csak a férjével nem, sőt, van mikor a másik pasi gecijét is kinyalatja magából vele.
A vixen viszont a férje örömére kefél mással. Neki élvez. A harmadik személy csak eszköz a számára.
A stag óvja, vigyázza a vixent, miközben minden szépet és jót biztosít neki, köztük vastag, kemény farkat is valakitől.
A vixen mindig először a staggel kefél, s csak utána mással.
#13097   2017. 05. 23. kedd 15:17
X Törölt felhasználó (932889)
Szerintem azt gondolja, aki vissza lép, hogy úgy is beszélgettek 100 másikkal. Én sem tartom fer dolognak, ha nem jelenik meg a megbeszélt helyen a megbeszélt időben a másik fél. Sajnos ezek a visszalépők a komoly, rendes és legfőképpen a nem kamus párok kedvét veszik el, akikkel tényleg lehet ismerkedni, találkozni vagy közelebbről megismerkedni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 05. 20. szombat 07:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1568852)
2017. 05. 20. szombat 07:25
Sziasztok!
Sajnos ismét sikerült átverni minket!
Pedig ezzel e sráccal már voltunk, jó is volt ő is lelkes volt az új találka miatt tegnap mégis felültetett minket.
Szerintem nem mérik fel ezek a pasik hogy 1-2 havonta tudunk úgy elszabadulni hogy megoldható legyen. Erre ezt is elrontják.
#13096   2017. 05. 23. kedd 07:50
LeonKatja LeonKatja
Picit javítsátok fel/ki az oldalatokat, hogy Ti is komoLYan vehetőek legyetek wink
Minden jót! smile
(Ez egy válasz párosék üzenetére (2017. 05. 22. hétfő 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 05. 22. hétfő 14:22
Mi voltunk nemegyszer hármasba és utána szinte ojan volt hogy jobban kivántuk egymást de nagyon sok a kamus éscsak ritkán tudunk kapcsolatot teremteni mert nincs hejünk és amikor őszejőtek a dolgok élveztük.
#13095   2017. 05. 23. kedd 06:52
X Törölt felhasználó (69371)
Egyébként le merem fogadni, hogy a telefonra fogja fogni. (Bár így most már lehet nem süti el rá.)
De kérem, ha valaki igényes, akkor telefonon is megpróbál normálisan pötyögni. Nem mellesleg az ly és a j nem is egymás mellett vannak, hogy elnyomja őket. A többiről nem is beszélve.
Persze sokan arra fogják, hogy így rövidebb és amúgy is érteni a mondandót. De kérem az egész magyar nyelvtan rendszert le kell degradálni erre az értelmi szintre, hogy a butábbik lények ne legyen kinézve akárhol, ahol írásban kell megnyilvánulni? Lehet anno elment az MSN-en egymás között, meg az emoticon-ok hasonlóan voltak rövidítve.
De aztán persze nem kell csodálkozni, ha az ember visszautasítást kap. Elég kiábrándító. Persze tudom én, alapból nem így ír, bla-bla-bla.
OFF!
(Ez egy válasz szirticápa üzenetére (2017. 05. 22. hétfő 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 05. 22. hétfő 18:13
Ezt nem csodálom!Elolvastad mit írtál??Kisegítő iskola után csoda,hogy szóba állnak veletek.
#13094   2017. 05. 23. kedd 06:09
mk255 mk255
buck circling
(Ez egy válasz szirticápa üzenetére (2017. 05. 22. hétfő 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 05. 22. hétfő 18:13
Ezt nem csodálom!Elolvastad mit írtál??Kisegítő iskola után csoda,hogy szóba állnak veletek.
#13093   2017. 05. 22. hétfő 21:43
jirzi jirzi
Írjál még Kínozzzzzz nyes
(Ez egy válasz párosék üzenetére (2017. 05. 22. hétfő 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi voltunk nemegyszer hármasba és utána szinte ojan volt hogy jobban kivántuk egymást de nagyon sok a kamus éscsak ritkán tudunk kapcsolatot teremteni mert nincs hejünk és amikor őszejőtek a dolgok élveztük.
#13092   2017. 05. 22. hétfő 21:42
jirzi jirzi
boxer
#13091   2017. 05. 22. hétfő 18:13
szirticápa szirticápa
#13090   2017. 05. 22. hétfő 14:44
X Törölt felhasználó (69371)
Ezt fájt olvasni.
#13089   2017. 05. 22. hétfő 14:22
párosék párosék
#13088   2017. 05. 20. szombat 22:26
X Törölt felhasználó (1491732)
"Ja, és cuckoldnál sokan használják a férj megalázása fogalmat.
Én egyszer sem éreztem megalázva magam, mert ha így lett volna, bele sem kezdünk, hiszen ki szereti megalázni önmagát."

Az amerikaiak abban nagyon jók, hogy képesek mindent verbalizálni.
Már különválasztják az alárendelt férjet (ő a cuckold) és a mellé vagy fölé rendelt férjet (ő a stag).
Előbbi esetben a nő neve hotwife, utóbb vixen vagy hotwife vixen.
A hotwife mindenkivek kefél csak a férjével nem, sőt, van mikor a másik pasi gecijét is kinyalatja magából vele.
A vixen viszont a férje örömére kefél mással. Neki élvez. A harmadik személy csak eszköz a számára.
A stag óvja, vigyázza a vixent, miközben minden szépet és jót biztosít neki, köztük vastag, kemény farkat is valakitől.
A vixen mindig először a staggel kefél, s csak utána mással.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 05. 04. csütörtök 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (104575)
2017. 05. 04. csütörtök 08:32
A megnevezése a dolognak, az részletkérdés. Az hogy Ti így szeretitek, teljesen rendben van.
Csupán azt szerettem volna kihozni a dologből, hogy szerintem jobb ha ott vagyok, és 3 d ben nézem az akciót, uram bocsá, be is szállok, vagy a végén akár még a harmmadik srác szeme előtt, akár távozása után, beugrik egy gyors cumi például, mert a látvány farokállító volt ugyebár.
Egyszer nem voltam jelen, na nem mintha megbántam volna, a véleményem mégis az, jelenlenni, végignézni, beszállni.
Ja, és cuckoldnál sokan használják a férj megalázása fogalmat.
Én egyszer sem éreztem megalázva magam, mert ha így lett volna, bele sem kezdünk, hiszen ki szereti megalázni önmagát.
#13087   2017. 05. 20. szombat 16:55
nem itt ismertük meg
#13086   2017. 05. 20. szombat 07:25
Sziasztok!
Sajnos ismét sikerült átverni minket!
Pedig ezzel e sráccal már voltunk, jó is volt ő is lelkes volt az új találka miatt tegnap mégis felültetett minket.
Szerintem nem mérik fel ezek a pasik hogy 1-2 havonta tudunk úgy elszabadulni hogy megoldható legyen. Erre ezt is elrontják.
#13085   2017. 05. 08. hétfő 18:30
szirticápa szirticápa
Nem írt vissza,hogy lúzer??
(Ez egy válasz Tomi64x üzenetére (2017. 05. 08. hétfő 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 05. 08. hétfő 16:04
Érdekes, nekem volt olyan hogy felhívtak hogy a feleségem egy pasival valami hotelban van, elvileg én azt tudtam hogy valami barátnőjével van, de mikor nem értem el telefonon akkor gondoltam hogy nem véletlenül hívtak. nagyon ideges voltam meg járt az agyam, de egy idő után elkezdett izgatni a dolog hogy valaki éppen szopatja vagy dugja a feleségem, már a gondolatától is majdnem elélveztem, teljesen felizgatott és írtam neki hogy tudom hogy hol van tök izgató a dolog, nem válaszolt, de én sokszor masztiztam rá.
#13084   2017. 05. 08. hétfő 18:03
zenita zenita
Téged egész egyszerűen csak felszarvaztak....
(Ez egy válasz Tomi64x üzenetére (2017. 05. 08. hétfő 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 05. 08. hétfő 16:04
Érdekes, nekem volt olyan hogy felhívtak hogy a feleségem egy pasival valami hotelban van, elvileg én azt tudtam hogy valami barátnőjével van, de mikor nem értem el telefonon akkor gondoltam hogy nem véletlenül hívtak. nagyon ideges voltam meg járt az agyam, de egy idő után elkezdett izgatni a dolog hogy valaki éppen szopatja vagy dugja a feleségem, már a gondolatától is majdnem elélveztem, teljesen felizgatott és írtam neki hogy tudom hogy hol van tök izgató a dolog, nem válaszolt, de én sokszor masztiztam rá.
#13083   2017. 05. 08. hétfő 16:04
Tomi64x Tomi64x

... 326 327 328 329 330 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19642db
Utolsó üzenet: ma 06:20

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!