Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 312 313 314 315 316 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#13390   2017. 07. 06. csütörtök 19:00
X Törölt felhasználó (847847)
Irigylem a párod crazya
#13389   2017. 07. 06. csütörtök 12:50
X Törölt felhasználó (104575)
Arra mit léptél volna, ha a bokorból előbújik apa, vagy a szomszéd szobából bukkan elő ?
Tovább dugtad volna anyát ? Meglepődtél volna ?
#13388   2017. 07. 06. csütörtök 11:32
X Törölt felhasználó (1491732)
Miért nem teszel a telefonjára egy "behallgatós" programot? kacsint
#13387   2017. 07. 06. csütörtök 09:35
vukk101 vukk101
Vagy inkàbb arra, mit csinàlt
(Ez egy válasz jitterbug üzenetére (2017. 07. 06. csütörtök 05:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 06. csütörtök 05:46
Sokan kíváncsiak, hogy mit mondott a párod.
#13386   2017. 07. 06. csütörtök 05:46
jitterbug jitterbug
Sokan kíváncsiak, hogy mit mondott a párod.
#13385   2017. 07. 06. csütörtök 05:35
vakany111 vakany111
Remelem megosztod az élményt velünk amit mesélt a párod
#13384   2017. 07. 05. szerda 23:10
colamatyi colamatyi
én is szeretném de nem akarja.
#13383   2017. 07. 05. szerda 22:45
X Törölt felhasználó (1902352)
Igen....felhoztam neki a temat.......majdnem elvalt...azota meg sem merem emliteni...
#13382   2017. 07. 05. szerda 22:26
X Törölt felhasználó (1902352)
Én is szívesen kipróbálnám...már csak a feleségem kellene valahogy rávenni smile smile
#13381   2017. 07. 05. szerda 22:08
nyíregyí pár nyíregyí pár
van képed az aszonyról?
#13380   2017. 07. 05. szerda 21:33
janinak2012 janinak2012
Mi a történet eleje?
#13379   2017. 07. 03. hétfő 15:59
Caracas79 Caracas79
Matyikirály???Letüdőztem a sós pálcikát basszus! vigyor2
(Ez egy válasz Hotwife üzenetére (2017. 07. 03. hétfő 10:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 03. hétfő 10:24
Amikor valaki a saját aktusát túlcifrázza, pl., hogy a nap lemenő sugaraiban meglibbentette a függönyt az esti szellő, amikor megpillantottam a feleségem hamvas melleinek sziluettjét, amin a szeretője spermacseppjei csillogtak...... Nos én az ilyet inkább egy fantáziadús, grafomán, matyikirály képzelgésének gondolom. Ha elég irodalmi és helyesen ír, akkor akár szórakoztató is lehet, de mint valós történet...... hehe
#13378   2017. 07. 03. hétfő 12:11
magnum44 magnum44
Mi volt ebbe túl cifrázva? Szerintem tök normálisan majdnem hogy részletesen leírta a történteket.
(Ez egy válasz Hotwife üzenetére (2017. 07. 03. hétfő 10:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Amikor valaki a saját aktusát túlcifrázza, pl., hogy a nap lemenő sugaraiban meglibbentette a függönyt az esti szellő, amikor megpillantottam a feleségem hamvas melleinek sziluettjét, amin a szeretője spermacseppjei csillogtak...... Nos én az ilyet inkább egy fantáziadús, grafomán, matyikirály képzelgésének gondolom. Ha elég irodalmi és helyesen ír, akkor akár szórakoztató is lehet, de mint valós történet...... hehe
#13377   2017. 07. 03. hétfő 11:54
dugható feleség dugható feleség
NA.....
#13376   2017. 07. 03. hétfő 10:24
Hotwife Hotwife
#13375   2017. 07. 03. hétfő 08:55
X Törölt felhasználó (1069852)
Nagyon lassan,lágyan,finoman kezdtem a francia nyelvtant..
Közben Feri, hitvese szájába adta a farkát,elöntötte a gyönyör nedve M ölét,de nagyon,nagyon,ezt annyira élveztem,hogy az én hímtagom is magasabb izgalmi állapotba került... Ekkor M kivette a párja farkát a szájából egy pillanatra,s ennyit mondott: "Faszt akarok a pinámba" Majd megint bekapta kedvese farkincáját... Ránéztem Ferire..."A vendégé az elsőbbség" jött a válasz." csak arra vigyázz,hogy ne bent élvezz el! Bárhova lehet kivéve a punci". Oké mondtam, majd a kéjesen nyögdécselő M lábait felhajlítva lassan,nagyon lassan behatoltam a szentélyébe... újfent elélvezett...Szinte úsztunk a kéjben...na ez az az állapot amit nem bírok sokáig,engem a legjobban az spanol,ha a partnerem élvez... rövid,ritmusos "ringatózás" után mondtam Ferinek,hogy átadom párja punciját,gondoltam,hogy lehűtsem magam kicsit eljátszadozok,M melleivel...Feri is behatolt az előkészített gyönyörkapun,nagyon nem is behatolás volt ez,M ajkai úgy szippantották magukba.....Jöttek a lökések és a kéjes nyögések...Természetesen az én farkam se maradt szabadon,miközben M melleit kényeztettem elkapta meredező hímtagomat és verni kezdte,nem is verni,inkább simogatni... Egyértelműen a szája irányába terelte a makkomat.Mit volt mit tenni,oda is adtam smile Azt tudni kell rólam,hogy az orális kényeztetést bárkinek, bárhol,bármikor,bármeddig szívesen adom, de ha nekem csinálják az kicsit frusztrál, Olyan kor úgy érzem,hogy kihasználom a partnerem, maximum a kölcsönös francia,de ott se tudok igazán magammal foglalkozni,csak a partnerrel.. de itt más volt a szitu, Feri kényeztette M-t így én nyugodtan élvezkedhettem idefent.... Nos meg is lett az eredménye, szinte egyszerre élveztünk el Ferivel... M szemeiben pedig valami földöntúli boldogság csillogott.... Hogy még kicsit fokozzam a boldogságát, nyelvemmel még egy párszor felvittem a csúcsra a csiklóját mindaddig míg azt nem mondta,hogy elég-elég...Hogy mennyi idő volt nem tudom,de,hogy mindhárman maximálisan kimerülve pihegtünk az ágyban az tuti. Feri,M,és én így feküdtünk egymás mellett. Valószínű be is aludtunk... de az is biztos,hogy nem tarthatott túl sokáig a szendergésünk, mert hamarosan indult a következő menet... Kemény éjszaka volt, és utána a másnap milyen kemény volt,de nagyon megérte... aztán ebből szépen 2-3 hetente rendszeres történet lett,Ami tartott kb 8 hónapig....
#13374   2017. 07. 03. hétfő 08:26
X Törölt felhasználó (1069852)
( A helyesírási, fogalmazásbeli hibákat kéretik nem figyelembe venni kedves kritikusok)
Ez úgy 5-6 éve történt.... Hosszas keresgélés után egymásra találtunk egy párral. Első találkozásunk kb. fél óra volt (sajnos nagy rohanásban voltam,de megígértem,hogy feltétlen leugrok hozzájuk egy ismerkedős bambira,így is lett.)
Hölgyemény a kicsit húsosabb tábort erősítette,szép gömbölyded formák,csak egy picivel nagyobb poci a kelleténél...párja,teljesen átlagos faszi. Fél óra diskurzus után léptem is,(tényleg nem volt aznap több időm)
Következő talikor,mert természetesen mindenki nagyon egyengette a mihamarabbi randi útját, Feri(a férj) elárulta,drága felesége nagyon nem tudta eldönteni,hogy vajon bejött-e nekem (viszont neki,én eléggé) de Feri megnyugtatta,lesz itt folytatás... Lett is!
Sikerült leszervezni egy egész estés "előadást". Gyerkőc mamánál, kutya,szomszéd kizárva smile
Egy kis pezsgővel indult az este és az előző találkozás kibeszélésével... Amolyan általános ismerkedés,ki,hol merre mettől,meddig,honnan jött az ötlet, kinek az ötlete volt,mit szólt hozzá a másik fél...Aztán Feri beültette közénk M-t,elkezdte simogatni,csókolgatni,és kérdezte:hogy tetszik a felesége? Nem válaszoltam,helyette megcsókoltam M nyakát (éreztem,ahogy jóleső borzongás fut végig a testén).Közben az ujjaim is elindultak... bebarangolták minden porcikáját... M nyakától indult a felfedező út, lassan lágyan cirógatva... Ujjbegyeim érintették a mellbimbóját,(csak a balt,a jobb épp Feri nyelvétől volt nedves és izgatott : )) pociját,lassan de határozottan haladtam M ágyéka felé...Mielőtt elértem volna az egyértelmű célt,változtattam,s a térde felől indítottam a következő kalandtúrát.. Belső combján lassan haladtam fölfelé,természetesen nyílott is M öle.Feri érzékelte az "eseményt",és máris ott volt az ő keze is imádott felesége lábacskáján,miközben a M mellein osztozkodtunk a ajkainkkal....Közben M keze se tétovázott,annak rendje és módja szerint kereste az utat a farkainkhoz... Meg is találta. Kéjesen markolászta,masszírozgatta a zacsim,a farkam tövét... természetesen az eddig se kókadó szerszámom az új ingerektől már lüktetve kívánkozott elő a nadrágomból... Nos ilyen kis "praktikákkal" annyira feltüzeltük a háziasszonyt,hogy egyszer csak felpattant,elnézést kért és elszaladt a fürdőbe.. Vett egy gyors zuhanyt,és kibújt a ruhájából... egy vadító vörös szatén hálóingecskében jelent meg,és meg is indult a háló felé.."Aki szeretne valamit az kövessen" (ez a mondat asszem sose törlődik ki a memóriámból"... Nagyon nem kérettük magunkat,egyszerre pattantunk fel a kanapéról,s indultunk a ház úrnője után.."Ti meddig lesztek még felöltözve?" Kérdezte,miközben kényelmesen elhelyezkedett az ágyon,hogy megtekinthesse a rögtönzött amatőr striptízt smile Ami igen rövidre, és csöppet sem színpadiasra sikeredett, póló nadrág le és máris Ádámkosztümben tetszelegtünk, Bár a két álló farok látványa úgy gondolom,kárpótolta M-t smile Sokat nem kérdezősködtem, behasaltam a lábai közé...
#13373   2017. 07. 02. vasárnap 23:52
X Törölt felhasználó (1570642)
Élvezeeeek
#13372   2017. 07. 02. vasárnap 23:36
titkos117 titkos117
Aki nem élt még át ilyesmit annak talán tényleg tipikus forgatókönyv szagúnak tűnik. Utólag elolvasva, lehet mi is ezt hinnénk ha olvasnánk valahol. Semmi se volt lefixálva, és semmi se volt biztos, talán csak az írásmód miatt tűnik annak. Lehet amatőr .., kit érdekel... főleg nekünk készült... Nem egy hétköznapi felállás, talán nem is lehet hihetően leírni ilyet hogy mi történt. Mi mindenesetre jól szórakozunk, az utólagos leírás csak arra adott jó alkalmat hogy felidézzük az eseményeket utólag, mert fotó/videó ilyenről nálunk biztos hogy nem lesz. Kettesben volt, tettünk is közzé, de erről nem fogunk max csak ilyen formában.
Tabu volt: csak gumival, anál ne. Aki pontosan előre le akarja fixálni minden részét pontosan hogy meddig megy el első alkalommal, az vagy sose fog addig eljutni, vagy nagyon hamar rájön hogy mégse úgy lesz.
Őszintén kívánjuk mindenkinek hogy a nyelvtanilag helyes mondatokon kívül legyen nagyobb öröme és élvezete is az életben.
#13371   2017. 07. 02. vasárnap 18:48
zenito zenito
Biztosan jó történet....főleg,amikor megkérdezi a feleségét,hogy ráélvezhet-e a melleire...nagyon életszerű. A ilyen helyesírás pedig még általánosban sem megengedett. Legszebb gyöngyszem a "ne e vegye elő".
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 07. 02. vasárnap 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1515782)
2017. 07. 02. vasárnap 14:40
Jó történet. Nekem kicsit zavaró az hogy forgatókönyvet csináltatok belőle, szerintem jobb ha mindenki kicsit ösztönszetűen cselekszik. Illetve előtte fixálni mi az ami tilos.

... 312 313 314 315 316 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19650db
Utolsó üzenet: ma 19:28

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!