Ez nekem nem jönne be. Megsajnálta ? Neked nincs kedved ? Sebaj, ne vigye el, ott is akciózhatnak előtted.
(Ez egy válasz dugható feleség üzenetére (2017. 07. 07. péntek 00:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 07. péntek 00:09

Mi is voltunk így,hogy eljött hozzánk egy srác természetesen megbeszéltük,de azt nem mondta telóba,hogy csak 19 éves.Nekem nem volt kedvem hármashoz,de az asszony elment vele és kocsiban dugtak.Azt mondta megsajnálta nem akarta elküldeni.Fura volt,hogy gecisen hozták vissza,de nagyon izgi volt utána kinyalni.Azóta csináltunk máskor is ilyet.Az asszony azt mondta sokkal felszabadultab ha nem vagyok jelen.
És ha az akció előtt kikapcsolja a telefont, hogy ne zavarja az esetleges csörgés ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 07. 06. csütörtök 11:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 06. csütörtök 11:32
Törölt felhasználó (1491732)

Miért nem teszel a telefonjára egy "behallgatós" programot?

Az utòbbi időben az èn pàrom is ìgy tartja elkèpzelhetőbbnek. De èn ezt nem szeretnèm. Valakinek majd vàltoztatni kell ezen.
(Ez egy válasz dugható feleség üzenetére (2017. 07. 07. péntek 00:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 07. péntek 00:09

Mi is voltunk így,hogy eljött hozzánk egy srác természetesen megbeszéltük,de azt nem mondta telóba,hogy csak 19 éves.Nekem nem volt kedvem hármashoz,de az asszony elment vele és kocsiban dugtak.Azt mondta megsajnálta nem akarta elküldeni.Fura volt,hogy gecisen hozták vissza,de nagyon izgi volt utána kinyalni.Azóta csináltunk máskor is ilyet.Az asszony azt mondta sokkal felszabadultab ha nem vagyok jelen.
Van néhány kamu hozzászóló.

Irigylem a párod

Arra mit léptél volna, ha a bokorból előbújik apa, vagy a szomszéd szobából bukkan elő ?
Tovább dugtad volna anyát ? Meglepődtél volna ?
Tovább dugtad volna anyát ? Meglepődtél volna ?
Miért nem teszel a telefonjára egy "behallgatós" programot?

Vagy inkàbb arra, mit csinàlt
(Ez egy válasz jitterbug üzenetére (2017. 07. 06. csütörtök 05:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Sokan kíváncsiak, hogy mit mondott a párod.
Remelem megosztod az élményt velünk amit mesélt a párod
én is szeretném de nem akarja.
Igen....felhoztam neki a temat.......majdnem elvalt...azota meg sem merem emliteni...
Én is szívesen kipróbálnám...már csak a feleségem kellene valahogy rávenni

van képed az aszonyról?
Mi a történet eleje?
Matyikirály???Letüdőztem a sós pálcikát basszus!
(Ez egy válasz Hotwife üzenetére (2017. 07. 03. hétfő 10:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 03. hétfő 10:24

Amikor valaki a saját aktusát túlcifrázza, pl., hogy a nap lemenő sugaraiban meglibbentette a függönyt az esti szellő, amikor megpillantottam a feleségem hamvas melleinek sziluettjét, amin a szeretője spermacseppjei csillogtak...... Nos én az ilyet inkább egy fantáziadús, grafomán, matyikirály képzelgésének gondolom. Ha elég irodalmi és helyesen ír, akkor akár szórakoztató is lehet, de mint valós történet......

Mi volt ebbe túl cifrázva? Szerintem tök normálisan majdnem hogy részletesen leírta a történteket.
(Ez egy válasz Hotwife üzenetére (2017. 07. 03. hétfő 10:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Amikor valaki a saját aktusát túlcifrázza, pl., hogy a nap lemenő sugaraiban meglibbentette a függönyt az esti szellő, amikor megpillantottam a feleségem hamvas melleinek sziluettjét, amin a szeretője spermacseppjei csillogtak...... Nos én az ilyet inkább egy fantáziadús, grafomán, matyikirály képzelgésének gondolom. Ha elég irodalmi és helyesen ír, akkor akár szórakoztató is lehet, de mint valós történet......

NA.....