barátnöm ezért szakitott velem mert a 17/5 farkam állítása szerint neki nagy volt
Én 60 éves korig húznám meg a fejlődést.
20 éves korig nő magától. Utána növelhető műtéttel, aztán öregedve megint megindul és a gravitáció hosszabbra nyújta (mega zacsit is :D), de addigra életveszélyes lesz mire vérrel telik ha nem élsz egészséges életet. :) (Ez egy válasz bazzeg üzenetére (2006. 04. 25. kedd 11:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 04. 25. kedd 11:04
20 éves korig nő magától. Utána növelhető műtéttel, aztán öregedve megint megindul és a gravitáció hosszabbra nyújta (mega zacsit is :D), de addigra életveszélyes lesz mire vérrel telik ha nem élsz egészséges életet. :) (Ez egy válasz bazzeg üzenetére (2006. 04. 25. kedd 11:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Ameddig lenem harapja egy részeg csaj :-D
Amugy ha jól tudom 18 éves korig fejlödsz ki teljesen vagy 20...
Sztem Betti nem azért irt ide mert a tiéteket akarná.......
Betti: az enyémmel nem lenne gondod és élveznéd is:-)
Jajjajaj, ezt most tényleg komolyan mondjátok? Ilyen simán nőhet még neki? Az igaz, hogy fél évvel ezelőtt még kinőtte a cipőit... Tehát lehet hogy még a fütyije is fejlődésben van? Hogy fogom én ezt kibirni? Ha mondjuk 23 cm-sre megnő neki lehet h az uszodában a zuhanyzóban büszkén lóbálhatja majd de velem mi lesz? (amióta elmondtam neki h mit írtatok a méretéről már kezd beképzelt lenni) Nem egy elefántoránnyl akarok szexelni hanem egy ügyes könnyen használható fütyivel. Sztem minél nagyobb annál nehezebb boldogulni vele. De sebaj majd megtanulom :-)
Nem tudom, hogy nől-e, de egy fél éve exem csinált róla képet, és elcsodálkoztam, hogy milyen vastagnak látszik. Amugy kb wgy átlagos 16 ossal büszkélkedem. ( fiú amatőrök 2027 )
húsz éves koromban mértem mértem meg , persze verseny a koleszban hogy is másként , (a győztes 24 cm vel "állhatott" a képzeletbeli dobogó csúcsára (nem én voltam)) , aztán évekkel később egy barátnőmmel és egy szabócentivel játszottunk , és majdnem két centivel gyarapodott , ez olyan 25 éves koromban volt .
A pumpa az nem egészséges azt mondják mert roncsolja aszöveteket.
A dohányzással egyetértek, amig bagzottam pl. az erekcióm kevésbé volt tartos , hogy ugymondjam.
A dohányzással egyetértek, amig bagzottam pl. az erekcióm kevésbé volt tartos , hogy ugymondjam.
Nem mondanám hogy valaha is véglegesnek tekintheted a helyzetet , van aki pumpával növesztgeti és ha nem is sokat de nő , ha meg nekiállsz bagózni meg inni töpörödik szépen .
(Ez egy válasz Teenboy üzenetére (2006. 04. 25. kedd 00:44), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Teenboy üzenetére (2006. 04. 25. kedd 00:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Ameddig lenem harapja egy részeg csaj :-D
Tényleg meddig(mennyi idős korig) nő-alakulhat a pénisz?
nőhet bizony , sőt valószínűleg fog is.
De addigra majd örülni fogsz meki
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 04. 24. hétfő 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 04. 24. hétfő 17:00
De addigra majd örülni fogsz meki

Törölt felhasználó (91780)

Köszi a sok hasznos tanácsot, megszívlelem őket. Lehet h tényleg van egy kis probléma de megnyutattatok hogy ezen azért váltotatni, amit éreztem én is. Szóval akkor bátran elmondom az orvosomnak. Egyébként a barátomnak elmondtam h itt mindenki azt mondja h neki nagy van. Ő erre elkezdett tök büszke lenni én meg viccesen mondtam neki hogy jó-jó, de én nem bánnám ha kisebb lenne.:-) egyébként most 19 éves, nőhet még neki? Nem kéne.
Lehet még fog de igy is tényleg nagy.De sok sikert!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 04. 24. hétfő 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 04. 24. hétfő 17:00

Köszi a sok hasznos tanácsot, megszívlelem őket. Lehet h tényleg van egy kis probléma de megnyutattatok hogy ezen azért váltotatni, amit éreztem én is. Szóval akkor bátran elmondom az orvosomnak. Egyébként a barátomnak elmondtam h itt mindenki azt mondja h neki nagy van. Ő erre elkezdett tök büszke lenni én meg viccesen mondtam neki hogy jó-jó, de én nem bánnám ha kisebb lenne.:-) egyébként most 19 éves, nőhet még neki? Nem kéne.
(Ez egy válasz jazzanova üzenetére (2006. 04. 24. hétfő 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 04. 24. hétfő 11:19

Az igaz hogy az átlag felett van , de ugye a "feléről sem" beszélünk ami viszont nem okozhatna problémát ,hüvelygörcsöt valóban okozhatnak pszhihoszomatikus körülmények , de kissebb fertőzés is aminek más tünete nincs is .
Azt mondanám menj el nőgyógyászhosz vesz kenetet , lehet hogy 8 tabletta és kész , gondolom az előző partnereid azért nagyobb szerszámmal bírtak mint 11 cm , és azzal nem volt gond . Nem kell belenyugodni mert szerintem ez nem megoldhatatlan .
Ott egy gyerek is kifér mint tudjuk , tehát tágul az szépen ha kell .
ez hormonális probléma is lehet amit sokszor a fogamzásgátló is megold .
A simaizom ellazulásáért egy oxitocin nevű hormon felelős , ami csak 8 perc után váltja ki a hatását , az előjátéknál hiába izgulsz fel , és nedvesedsz be hamarabb , 10 percet szánjatok rá legalább , és meglátjátok , de nőgyógyász nem árthat semmi képp , ha sok kudarcot kell átélnetek akkor a kedvetek is lankadni fog.
Azt mondanám menj el nőgyógyászhosz vesz kenetet , lehet hogy 8 tabletta és kész , gondolom az előző partnereid azért nagyobb szerszámmal bírtak mint 11 cm , és azzal nem volt gond . Nem kell belenyugodni mert szerintem ez nem megoldhatatlan .
A simaizom ellazulásáért egy oxitocin nevű hormon felelős , ami csak 8 perc után váltja ki a hatását , az előjátéknál hiába izgulsz fel , és nedvesedsz be hamarabb , 10 percet szánjatok rá legalább , és meglátjátok , de nőgyógyász nem árthat semmi képp , ha sok kudarcot kell átélnetek akkor a kedvetek is lankadni fog.
Az igaz hogy az átlag felett van , de ugye a "feléről sem" beszélünk ami viszont nem okozhatna problémát ,hüvelygörcsöt valóban okozhatnak pszhihoszomatikus körülmények , de kissebb fertőzés is aminek más tünete nincs is .
tényleg jóval átlag felett van !
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 04. 22. szombat 10:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 04. 22. szombat 10:30

Van egy kis problémám amihez a tanácsaitokat kérem!
3 hónapja futok a barátommal nagyon szeretjük egymást de van egy kis baj a szexszel. Az van h eléggé nagy neki és csak kb negyedig, maximum félig tudja belémtenni mert ha nagyon felnyomja akkor rettentően elkezd fájni. Egy bizonyos mélység után szúró, feszítő érzés. Igazából az a legjobb ha csak a makkját (és utána még néhány centinyi részt) dugja fel, engem az is teljesen kielégít. Mert igazából már a makkja is olyan nagy h teljesen úgy érzem mintha "tele" lennék. Játékból lemértük neki, 21,5 cm és kb 5,5 cm vastag (széles). Ez tényleg olyan nagy vagy inkább velem van probléma? Az eddigi barátaimnak sokkal kissebb volt, de csak pár fiú volt eddig akikkel lefeküdtem. Tudom a barátomat zavarja h nem tud igazán megdugni engem, s engem is zavar ez én is kivánnám. Mit lehet tenni ez ellen?
3 hónapja futok a barátommal nagyon szeretjük egymást de van egy kis baj a szexszel. Az van h eléggé nagy neki és csak kb negyedig, maximum félig tudja belémtenni mert ha nagyon felnyomja akkor rettentően elkezd fájni. Egy bizonyos mélység után szúró, feszítő érzés. Igazából az a legjobb ha csak a makkját (és utána még néhány centinyi részt) dugja fel, engem az is teljesen kielégít. Mert igazából már a makkja is olyan nagy h teljesen úgy érzem mintha "tele" lennék. Játékból lemértük neki, 21,5 cm és kb 5,5 cm vastag (széles). Ez tényleg olyan nagy vagy inkább velem van probléma? Az eddigi barátaimnak sokkal kissebb volt, de csak pár fiú volt eddig akikkel lefeküdtem. Tudom a barátomat zavarja h nem tud igazán megdugni engem, s engem is zavar ez én is kivánnám. Mit lehet tenni ez ellen?
Hát most nem azért mondom, de a barátod elég jól "el van eresztve" tehát jó nagy van neki. 19-20 cm fölött már kifejezetten nagynak számít egy pénisz, úgyhogy teljesen értem hogy miért bírod ilyen nehezen! Viszont szerintem idővel lassan hozzászoksz, még túl friss a kapcsolatotok és talán tudat alatt egy kicsit félsz a barátod farkától aminek átlagon felüli mérete érthető módon néha egy kicsit félelmetesnek is tűnhet egy fiatal lány számára. A hüvely nagyon tágulékony, szóval szerintm elsősorban lelki kokból fájhat neked. Azért legyetek nagyon óvatosak, mert megsérülhetsz! De szerintem idővel feloldódsz és egyszer csak azon kapod magad hogy tövig benned van:-)))).
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 04. 22. szombat 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 04. 22. szombat 12:38

Köszi a tanácsot, próbáltuk már síkosítóval, meg a barátom nagyon finoman fel szokott izgatni odalent,ezzel nincs gond, tágulok is meg minden. De amikor óvatosan megpróbál kicsit feljebb jutni a szokottnál, én rögtön összerándulok. Lehet, hogy tényleg el kell fogadnunk, hogy nekünk így kell csinálnunk és kész. Szerintem ő ezen már nem vacilál annyit mert tudja h kielégít és sztem neki ez a legfontosabb. De valahogy úgy érzem h én viszont nem adom meg neki minden vágyát.
Köszi a tanácsot, próbáltuk már síkosítóval, meg a barátom nagyon finoman fel szokott izgatni odalent,ezzel nincs gond, tágulok is meg minden. De amikor óvatosan megpróbál kicsit feljebb jutni a szokottnál, én rögtön összerándulok. Lehet, hogy tényleg el kell fogadnunk, hogy nekünk így kell csinálnunk és kész. Szerintem ő ezen már nem vacilál annyit mert tudja h kielégít és sztem neki ez a legfontosabb. De valahogy úgy érzem h én viszont nem adom meg neki minden vágyát.
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 04. 22. szombat 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 04. 22. szombat 11:23

Mivel részleteket nem ismerek nem az a baj hogy csak dúr bele, talán egy kis elöl játék és ujjazás egyre több ujjal és egyre mélyebben segítene.
Vagy pedig még mindig ott van "ha már téged ki kényezettet makkig" a mell szex, a síkosítóval való kézi munka, a cumi.
Vagy pedig még mindig ott van "ha már téged ki kényezettet makkig" a mell szex, a síkosítóval való kézi munka, a cumi.
Mivel részleteket nem ismerek nem az a baj hogy csak dúr bele, talán egy kis elöl játék és ujjazás egyre több ujjal és egyre mélyebben segítene.
Vagy pedig még mindig ott van "ha már téged ki kényezettet makkig" a mell szex, a síkosítóval való kézi munka, a cumi. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 04. 22. szombat 10:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 04. 22. szombat 10:30
Vagy pedig még mindig ott van "ha már téged ki kényezettet makkig" a mell szex, a síkosítóval való kézi munka, a cumi. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 04. 22. szombat 10:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Van egy kis problémám amihez a tanácsaitokat kérem!
Szia! Méretbeli különbség a lányokra is jellemző, nem csak a fiúkra. Kedvesed adottságai pár centivel az európai átlag felett vannak (amennyiben jól emlékszem), írásodból az derül ki számomra, hogy a te méreteid viszont nem passzolnak ehhez, szűk vagy kissé. Ez ellen tenni nem lehet, nem is érdemes erőltetned, vagy képesek vagytok így megfeleő örömet okozni a másiknak, vagy más irányba kell tovább keresgélni. Az, hogy fáj neked, azt jelzi, hogy ennyire vagy képes tágulni, sőt erőltetett is kissé a próbálkozás. Nem vagyok ugyan orvos, de abban biztos vagyok, hogy ha erőlteitek, abból akár komoly problémád is lehet a későbbiekben. Pl. idő előtti vérzés formájában aktuálisan, vagy hosszabb távon a túlterhelés miatt akár a rosszindulatú elváltozás esélye is nő. Tehát vigyázz magadra te is, meg a párod részéről is komolyabb figyelem ajánlott! Nem elrettenteni szeretnélek, csak figyelmeztetni a veszélyekre. Keressetek olyan megoldást, pozitúrát, ami mindkettőtök számára kielégítő élményt okoz. Sok kellemes közös időtöltést kívánok! ByE! sficzus