nekem már volt ilyen precedensem, csak annyit feleltem:"az nem baj, de az igen, hogy seggfej vagy!"
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 24. vasárnap 01:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 24. vasárnap 01:44
Törölt felhasználó (48478)

Fura lenne nekiszegezni egy kérdést frissen megismert hölgynek(lehet túl nagy a szerszámom?)Meglepő válasz viszont az lenne[nem]de lehett[kettő]!

Fura lenne nekiszegezni egy kérdést frissen megismert hölgynek(lehet túl nagy a szerszámom?)Meglepő válasz viszont az lenne[nem]de lehett[kettő]!

nem vonalzóval járunk pasizni!!!! ez csak a fordított ismerkedésnél (itt pl.) divat, baromira mindegy, hogy mekkora farkatok van, ha nyalni tudtok, de a baj az, hogy a lelkesedés nem pótolja a tudást.....tisztelet a kivételnek. és ez azokra a csajokra is vonatkozik, akik csak szalvétával fogják meg a faszt. kéretik szakirodalmat olvasni és odafigyelni a partner reakcióira, mert az mindent elárul. csajoknak meg ajánlom, hogy ilyenkor is nyissák ki a szájukat és mondják el, hogy mi az amit élveznek, mi az amit nem, mert nem a mérettől függ!!!
erre nincs matematika, az átlagos sem mindenkinek átlagos, én ezt a 17et soxor kicsinek érzem, olvasok néha ilyeneket, hogy "20 alatt szóba sem állhatunk"
Lehet!
Volt már egy pasim, aki igencsak fájdalmat okozott nekem :S
Ki is dobtam utána... :\
Volt már egy pasim, aki igencsak fájdalmat okozott nekem :S
Ki is dobtam utána... :\
tévedsz, volt pasi, aki miután levetkőzött elküldtem, mert nem volt nálam cipőkanál.....akkor mesélte, hogy ez elég gyakran előfordult már vele....
(Ez egy válasz aki= üzenetére (2007. 06. 19. kedd 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 19. kedd 13:48

Végig olvastam néhány hsz-t, ledöbbentem. Bevallom ha nekem a felsorolt huszonjónéhány centis cerkából jutott volna egy is, akkor biztosan nem kellene dolgoznom, mert eltartanának a nők. Én csak 16 cm-essel bíbelődöm, igaz nem sokan mondtak nemet az anális szexre. S a torokig ez is rendesen leér!!!

Nem hiszem ,hogy komoly szerepe van a centimétereknek! Biztosan vannak hölgyek akik kívánják a nagy farkakat ,de biztos hogy előtte jól fel voltak spanolva?
Végig olvastam néhány hsz-t, ledöbbentem. Bevallom ha nekem a felsorolt huszonjónéhány centis cerkából jutott volna egy is, akkor biztosan nem kellene dolgoznom, mert eltartanának a nők. Én csak 16 cm-essel bíbelődöm, igaz nem sokan mondtak nemet az anális szexre. S a torokig ez is rendesen leér!!!

Én nem vagyok alacsony, elfogadhatóan mély is vagyok, de lássuk be vannak fizikai határok és ezt egy épeszű nő, szintúgy normál körülmények közt egy férfi is (hacsak nem speciális várakozásai vannak
) felfogja.

a nagy méret nem rossz, de én szeretem egészen a torkomig "benyelni", ez 20 centi fölött már életveszélyes, bár akikkel eddig sikerült, sokáig az imáikba foglalták a nevem....
Az én kis 14centisem megfelel a páromnak és nem sikitozik egy nagy után. - remélem .-)
Köszi.Ez volt az első és utolsó eset MadamePrune
Kispárna:Nem olvastad el a teljes 33-as hsz-t? Ha nem akkor xar ügy.Ha igen akkor meg MegaGigaTeraPetaExaLOL.

Kispárna:Nem olvastad el a teljes 33-as hsz-t? Ha nem akkor xar ügy.Ha igen akkor meg MegaGigaTeraPetaExaLOL.
Gondoltam,hogy ez szemetszúr valakinek,de sorban elmondom a frankót.
Mivel nekem nagyobb van,mint nekik(haveroknak),mindíg mondják,hogy nekem így nagy van úgy,nagy van,stb.
(a szöveg további része törölve a fórumozó kérése miatt...de ebből azért ne csináljunk rendszert
mmeprune)
Mivel nekem nagyobb van,mint nekik(haveroknak),mindíg mondják,hogy nekem így nagy van úgy,nagy van,stb.
(a szöveg további része törölve a fórumozó kérése miatt...de ebből azért ne csináljunk rendszert

Mi köze ehhez a haverjaidnak? Vagy Te fogadásból dugod a barátnődet? Egyébként alacsony nő is lehet mély odabent

Na most megint összezavarodtam...
Szóval lassan már ott tartunk,hogy a "méret a lényeg...legyen kicsi"
Egy kicsit aggódok emiatt****
(a fórumozó saját kérésére töröltem a szöveg további részét: mme prune)
Szóval lassan már ott tartunk,hogy a "méret a lényeg...legyen kicsi"

Egy kicsit aggódok emiatt****
(a fórumozó saját kérésére töröltem a szöveg további részét: mme prune)
Betti2: valószínü a pasid a méhszájadat éri el amikor belédhasít a fájdalom.. a szélességed hozzáidomúl a pasihoz, de a hosszúság nem, legyen nagyobb a távolság amikor megdug hátulról, legalább jóbban nézegetheti hogy mi történik ott.
Bizonyos helyzetekben a barátnőm is nagynak tartja az enyémet. Egyébként nemcsak a férfiméret számít, a nőknek sem egyfarma a hüvelye! Szóval lehet, hogy pl a 17 cm valakinek nagy, valakinek meg kicsi.
Lehet túl nagy...egyszer volt,h túl nagy volt,ami abban nyilvánult meg,h pl hátulról vele nem tudtam soha,mert úgy fájt...igaz,nem is fehér ember volt
No,nála azt kívántam,bárcsak lenne kisebb!

No,nála azt kívántam,bárcsak lenne kisebb!
Nekem eddig majdnem csak nagy farkú pasikkal volt dolgom, de nem volt gond, mert hátulról könnyebben ment és sokkal jobban élveztük, mint a misszionáris pózt...Nekem az időnként fájt egy kicsit, és sokkal jobb hátulról...