Hát igen
valami ilyesmit képzelek el a páromban is,mikor fantáziálgatok
megnézném ahogy elélvez rajta
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 14. kedd 19:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 14. kedd 19:09

Törölt felhasználó (4630582)

megnéztem a társkereső képét! hát barátom, ijesztően hatalmas farkad van - amit, azért nem kicsit irigylek

Ha van szerelem, akkor a méret mindegy!
Nem az a fontos!
Persze ha csak dugni akarok, kalandot keresek, akkor a nagy van előnyben...
Nem az a fontos!
Persze ha csak dugni akarok, kalandot keresek, akkor a nagy van előnyben...

megnéztem a társkereső képét! hát barátom, ijesztően hatalmas farkad van - amit, azért nem kicsit irigylek
(Ez egy válasz HugeDickTeen üzenetére (2023. 02. 14. kedd 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 14. kedd 14:13

23/6centivel rendelkezem, és igen tud nagy lenni, viszont technika kérdése...
23/6centivel rendelkezem, és igen tud nagy lenni, viszont technika kérdése...

nekem nem hiszem hogy lehet,tul kicsi az is csak a ferjeme. az a jo amelyik ep a puncimban luktet.
Szia- igen, ez így van, van az a méret ami kellemetlen már . .
(Ez egy válasz Friss Nagyi üzenetére (2015. 04. 23. csütörtök 07:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 23. csütörtök 07:12

Persze hogy lehet. A nőknek is van méretük ha nem is látszik, mert befelé van. Az pedig tud kellemetlen lenni
teljesen egyetértek veled
mindenben.
(Ez egy válasz kerek popsi üzenetére (2023. 02. 14. kedd 07:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 14. kedd 07:25

Persze látványosabb egy nagy fasz, meg hát nem mindig jut olyanhoz az ember, de nem ettől jó valakivel, nem mindegy ki van a végén.
De lehet élvezni a kicsit is, persze nem a végtelenségig kicsit, de bi vagyok, nőknek nincsen és ugyancsak élvezem velük az együttlétet.
De lehet élvezni a kicsit is, persze nem a végtelenségig kicsit, de bi vagyok, nőknek nincsen és ugyancsak élvezem velük az együttlétet.
Persze látványosabb egy nagy fasz, meg hát nem mindig jut olyanhoz az ember, de nem ettől jó valakivel, nem mindegy ki van a végén.
De lehet élvezni a kicsit is, persze nem a végtelenségig kicsit, de bi vagyok, nőknek nincsen és ugyancsak élvezem velük az együttlétet. (Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2023. 02. 14. kedd 07:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 14. kedd 07:02
De lehet élvezni a kicsit is, persze nem a végtelenségig kicsit, de bi vagyok, nőknek nincsen és ugyancsak élvezem velük az együttlétet. (Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2023. 02. 14. kedd 07:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Én még nem beszéltem olyan csajjal aki azt mondta volna hogy a kicsit szereti. Biztos van ilyen, de engem még nem sodort össze a szél olyannal aki ezt mondta volna. Nem csak a szexpartnereimet kérdeztem, hanem a tarsaságomban különböző csajokat is. Mindegyikük a nagyot preferálta.
Én még nem beszéltem olyan csajjal aki azt mondta volna hogy a kicsit szereti. Biztos van ilyen, de engem még nem sodort össze a szél olyannal aki ezt mondta volna. Nem csak a szexpartnereimet kérdeztem, hanem a tarsaságomban különböző csajokat is. Mindegyikük a nagyot preferálta.
Megnézném én is
(Ez egy válasz Siffredi1 üzenetére (2022. 12. 02. péntek 16:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Biztos jól nézhetett ki benne a nagy fasz.
Igen a vastag kitölti.A párom is azt mondja!kefélt olyannal .a nagy vastag beet szerinte.
A feleségem szerint csak túl hosszú van, túl vastag nincs. A szerszámom átlagos, imádja. Azt mondja, pont bele illik. De néha arra vágyik, hogy szét legyen feszítve, akár két farokkal a puncijában. Volt már ilyen kalandunk, talán 4-5 alkalommal.
Nem tudom lehet e túl nagy , de a volt párom jódarabig nem engedte seggbe , egyszer aztán rászánta magát. Utána csak annyit kérdezett mikor magához tért: miért nem csináltuk ezt eddig?
Nincs olyan,hogy túl nagy!!Ha fel van izgulva 1 nő!!Akkor öklözni is lehet!Legyen szó 18éves szűz lányról vagy 40-50éves nőről!
A pármnál sztem nem pehet túl nagy.vastag 30 cm is kipróbalna azt mondta.de van akinel a 16 is sok
Szia! Én mint pasi élek -halok az extra nagy méretes faszért!
(Ez egy válasz kopi525 üzenetére (2015. 04. 23. csütörtök 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 23. csütörtök 14:04

Persze hogy lehet!
Nekem olyan 80%-ban túl nagy volt a méretem a nőknél.
Főleg ha hátulról csináltuk mert úgy mélyebbre megy.
mindenkinek más a túl nagy, vagy a túl vastag, de sztem a pasitól is függ, hogy hogy kezeli a nőt vele, ill. milyen izgalmi állapotba tudja hozni.

Inkább ha túl hosszú az gond lehet, fájdalmat lehet vele okozni!
Persze hogy lehet!