Sziasztok!
Érdeklődnénk, hogy hova érdemes menni?
Olvassuk a véleményeket, több helyről, de nem tudjuk eldönteni, melyik a legjobb nudis szauna/fürdő? olyan helyet keresünk ami természetesen nudi, lehet szaunázni és fürdeni is és persze ha lopva is, de kicsit pajzánkodni
v8, ráckeve, lukács vagy egyéb?
Várjuk a véleményeket, itt vagy privátban, köszi
Érdeklődnénk, hogy hova érdemes menni?
Olvassuk a véleményeket, több helyről, de nem tudjuk eldönteni, melyik a legjobb nudis szauna/fürdő? olyan helyet keresünk ami természetesen nudi, lehet szaunázni és fürdeni is és persze ha lopva is, de kicsit pajzánkodni

v8, ráckeve, lukács vagy egyéb?
Várjuk a véleményeket, itt vagy privátban, köszi

Tök mindegy kinek milye és milyene van mert egy kultúrált inteligens ember erre fittyet hány hiszen nem ez a fontos sőt egy kigyúrt faszkalap aki feszit sündörög sokkal bénábban mutat bárkinél egy hasonló natur szaunában fürdőben. Mi sem nézzük kinek milye van igaz csak az első alkalommal nézed de utána fel sem tünik .
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2017. 01. 18. szerda 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 18. szerda 13:01

Mégsem ők voltak egyedül
És biztos csak te láttad a táblát, hogy belépés csak bombatestben

Mi ráckevére járunk s nemrég nyitottunk. Jó a hely csak salynos kevés a huncutkodó pár,,,nem sex csak tipi tapi
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2017. 01. 20. péntek 17:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 20. péntek 17:32

Nagyon sok párocska fut helyben, és nem indul el otthonról, mert a hölgytag úgy gondolja, hogy nem elég jó nő. (Sokakat ezért kamusnak is neveznek) Holott az égvilágon semmi baj nincs senkivel. Mindenhol van poci, narancsbőr, és akkor mi van?
Elég ritkán, de lehet "plakátcsajokat" látni bulikban, de ezek jobbára (mindig) idősebb (sokkal idősebb) férfiakkal vannak, és látszik, hogy apu virít.
Elég ritkán, de lehet "plakátcsajokat" látni bulikban, de ezek jobbára (mindig) idősebb (sokkal idősebb) férfiakkal vannak, és látszik, hogy apu virít.

Sziasztok! Itt vagyunk sárváron ha van itt pár akkor jöjjön az aromába vagy a soft szaunaban

Sziasztok.
Nyírrgyházán és környékén tudtok esetleg "nyitottabb" helyet?
Nyírrgyházán és környékén tudtok esetleg "nyitottabb" helyet?
Sárváron ma valaki?
Ki volt írva:szauna csak modelleknek
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2017. 01. 18. szerda 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 18. szerda 13:01

Mégsem ők voltak egyedül

Budapesten egy könnyed szaunára hol van a legjobb esély, ahol nem csak kis tinicsajok, hanem érett hölgyek is vannak (30+). Nem kell, hogy feltétlen nudi legyen, csak kellemesen környezet....
Én ott leszek !! Megint : )))
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 01. 28. szombat 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 28. szombat 11:34
Törölt felhasználó (1576272)

ma valaki balóra?
ma valaki balóra?
Szolno vagy környékén keresnék szaunát ahol kiprobálhatnám textilmentesen.
Üdv mindenkinek! Fiatal, sportos párként (n30/ffi31) nyitnánk a nudista programok felé. Tél lévén valamelyik textilmentes szauna programon való részvételt fontolgatjuk. Kinek mi a tapasztalata a V8-cal Szentendrén, illetve a ráckevei Aqualanddal kapcsolatban?
Nagyon sok párocska fut helyben, és nem indul el otthonról, mert a hölgytag úgy gondolja, hogy nem elég jó nő. (Sokakat ezért kamusnak is neveznek) Holott az égvilágon semmi baj nincs senkivel. Mindenhol van poci, narancsbőr, és akkor mi van?
(Ez egy válasz tango56 üzenetére (2017. 01. 20. péntek 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 20. péntek 15:41

Csak úgy általánosságban írom: Aki azt hiszi, hogy a nudista strandon vagy szaunában fotómodelleket talál, az még nem igazán volt ilyen helyen, vagy még a pubertásos kamasz éveinél tart. Ha valaki tökéletes testtel rendelkezik (ilyent még nem láttam, de tételezzük fel hogy van) az legyen vele boldog, de erősen vitatom arra a jogát, hogy valakinek 60 évesen, lógó mellel megtiltsa, hogy ilyen helyre menjen. Fiatalnak lenni egy átmeneti állapot, és nem tart örökké. Becsülöm azt, aki azt mondja, ilyen vagyok, és kész, magamat elfogadom így, más meg tehet egy szívességet. Sokkal normálisabb, mint azon agyalni, jujjj, felszedtem fél kilót, akkor most hogy menjek strandra.
Ne is foglalkozz vele, mert minden szava csak trollkodás. Még csak nem is nő.
Egy beteg, mentális és erekciós zavarokkal küzdő, valószínű igénytelen, élettelen ül a másik oldalon, aki a nagy szavakkal arra gerjed, hogy hányan ugranak az ajánlataira. Ez a legnagyobb sikere az életben, hogy egy álnév mögé bújva ilyen "sikereket" tud elérni.
/Megkérem a moderátort, ha túl személyeskedőnek találja valósan megállapított személyleírásom, akkor törölje azt, de ne tiltson miatta! Elviselhetetlen már, hogy ilyen egyéneknek létjogosultsága van az interneten. Köszönöm!/ (Ez egy válasz tango56 üzenetére (2017. 01. 20. péntek 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 20. péntek 15:41
Egy beteg, mentális és erekciós zavarokkal küzdő, valószínű igénytelen, élettelen ül a másik oldalon, aki a nagy szavakkal arra gerjed, hogy hányan ugranak az ajánlataira. Ez a legnagyobb sikere az életben, hogy egy álnév mögé bújva ilyen "sikereket" tud elérni.
/Megkérem a moderátort, ha túl személyeskedőnek találja valósan megállapított személyleírásom, akkor törölje azt, de ne tiltson miatta! Elviselhetetlen már, hogy ilyen egyéneknek létjogosultsága van az interneten. Köszönöm!/ (Ez egy válasz tango56 üzenetére (2017. 01. 20. péntek 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Csak úgy általánosságban írom: Aki azt hiszi, hogy a nudista strandon vagy szaunában fotómodelleket talál, az még nem igazán volt ilyen helyen, vagy még a pubertásos kamasz éveinél tart. Ha valaki tökéletes testtel rendelkezik (ilyent még nem láttam, de tételezzük fel hogy van) az legyen vele boldog, de erősen vitatom arra a jogát, hogy valakinek 60 évesen, lógó mellel megtiltsa, hogy ilyen helyre menjen. Fiatalnak lenni egy átmeneti állapot, és nem tart örökké. Becsülöm azt, aki azt mondja, ilyen vagyok, és kész, magamat elfogadom így, más meg tehet egy szívességet. Sokkal normálisabb, mint azon agyalni, jujjj, felszedtem fél kilót, akkor most hogy menjek strandra.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 01. 17. kedd 15:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 17. kedd 15:53
Törölt felhasználó (1555152)

Igen gyenge volt...
Sok paraszt a lógócsecsü 50 es asszonyaival

Mégsem ők voltak egyedül
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 01. 17. kedd 15:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Igen gyenge volt...

Azt hittem szaunázni mentél.

Igen gyenge volt...

neked is lóghat majd egyszer és akkor mit mondasz magadról

Igen gyenge volt...
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 01. 07. szombat 17:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 07. szombat 17:29

Ma este bevállalom Hertelendet
Lesz ami lesz...! :P

Lesz ami lesz...! :P
Nem biztos, hogy akkor érdemes menni, amikor rendezvény van, mert akkor tömeg is van. De ha valaki azt szereti. Hétköznap sokkal nyugalmasabb.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 01. 17. kedd 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 17. kedd 08:42
Törölt felhasználó (1330552)

Ha nem lesznek annyian mint multkor!,amikor ott voltam!