Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Egyik barátom már volt szauna clubban külföldön. Ha van tapasztalatotok, élményetek, osszátok meg velünk. Nálunk is van ilyen? Ha igen, hol?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Figyelem! Minden társkereső bejegyzés törlésre kerül, a bejegyzést tevő pedig tiltást kap!

Az eddigi hozzászólások

... 107 108 109 110 111 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1030   2016. 11. 12. szombat 23:20
X Törölt felhasználó (1376682)
mórahalmi textilmentes szauna vélemények? **************** smile

moderálva
#1029   2016. 11. 12. szombat 14:15
X Törölt felhasználó (1265472)
Sziasztok!
Tud valaki textilmentes szaunát Békéscsaba-Gyula vonzás körzetében?
Válaszokat köszönöm.
#1028   2016. 11. 12. szombat 13:49
bali36 bali36
Aqua Land :
Minden pénteken Tradícionális Finn Szauna Est 20:00 - 01:30 között.
A szauna est idején a Vitál Központ 20:00-tól, a Fürdő Zóna 22:00 után CSAK textilmentesen használható! wave
(Ez egy válasz Kedves üzenetére (2016. 11. 11. péntek 19:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 11. péntek 19:24
Sziasztok!Tud valaki valami infót arról, hogy Ráckevén a Hotelkristályban szokott lenni meztelen szaunázás vagy valami hasonló?
#1027   2016. 11. 11. péntek 19:24
Kedves Kedves
Sziasztok!Tud valaki valami infót arról, hogy Ráckevén a Hotelkristályban szokott lenni meztelen szaunázás vagy valami hasonló?
#1026   2016. 11. 11. péntek 07:46
Max32 Max32
Sajnos itt tart még Magyarországon a szaunázási kultúra!
(Ez egy válasz magnum44 üzenetére (2016. 11. 10. csütörtök 12:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 10. csütörtök 12:22
Teljes cikk!
http://www.haon.hu/szemeremserto-ami-a-szaunavilagban-folyik-k- iakadt-a-debreceni-vallalkozo-a-gyogyfurdoi-meztelenkedesen/3261015
#1025   2016. 11. 10. csütörtök 12:22
magnum44 magnum44
Teljes cikk!
http://www.haon.hu/szemeremserto-ami-a-szaunavilagban-folyik-k- iakadt-a-debreceni-vallalkozo-a-gyogyfurdoi-meztelenkedesen/3261015
#1024   2016. 11. 10. csütörtök 12:21
magnum44 magnum44
Az előtt viszont értetlenül állnak, hogy a gyógyfürdőt bevádoló férfi nem hajlandó tudomásul venni a fürdőruha-nélküliséget, azt szeretné, ha abban is kedvére szaunázhatna másokkal együtt, akiket szerinte most a meztelenkedés tart vissza ettől. Mint mondták, senki másnak nincs gondja ott a lepedőhasználattal, amit általában csak a hideg vízbe merüléskor vesznek le magukról, mert a szaunaérzés csak úgy az igazi, ezért nem szeretnék, ha megváltozna a házirend.
A házirend ezt engedi!
Most térjünk vissza a szaunavilág panaszkönyvébe október 13-án beírtakhoz. A vállalkozónál azzal telt be a pohár, hogy egy másik vendég tőle egy méterre neki szemmagasságban széttett lábakkal meztelenül szaunázott. Megkérte, takarja el magát, de a megszólított arrogánsan válaszolt neki, ezért kérte a recepcióst, hogy intézkedjen, aki bedobott egy törülközőt a meztelenkedő társának. Ezzel ott is hagyta őket, így nem láthatta, valóban eltakarta-e magát, ami azonban elmaradt, így a panaszos szerint megtévesztő a szolgáltató azon állítása, miszerint textilhasználat mellett lehet igénybe venni a létesítményt. Valójában egy naturista intézmény, melyet sok ismerőse éppen emiatt kerül el, s ezt érdemes lenne a gyógyfürdőnek is megfontolnia.
Válaszában Holléry Tibor szolgáltatási igazgató cáfolta, hogy a gyógyfürdő bármelyik része is naturista lenne, de emlékeztette rá a panaszost, hogy a jegy megvásárlásával a vendég az odavonatkozó házirendet is elfogadja, amire a belépésnél is felhívják a figyelmet. A szerint a szaunavilág területe fürdőruhamentes, de lepedő vagy törölköző használata kötelező, ettől csak a hűtőfürdőbe merüléskor lehet eltérni. Akik nem szeretnék, hogy mások meztelenül lássák őket, azoknak lehetősége van szeparált zuhanykabinban lehűteni magukat. Hozzátette, amennyiben a házirend ellen vét valaki, a személyzet figyelmezteti a helyes magatartásra. Egyébként pedig az izgalmi állapot okozta váladékozást nem tartja reálisnak az igazgató sem, hangsúlyozva, sokan éppen a textiles szaunázás miatt kedvelték meg ezt a méregtelenítő, egészségmegőrző tevékenységet, amiben a fürdőruha csak gátat jelent. Ám, aki még így sem fogadja el az ottani feltételeket, annak lehetősége van az élményfürdő épületében működő másik szauna használatára, ahová fürdőruhában is be lehet menni.
Nyomásgyakorlás
A szolgáltatási igazgató válasza nem győzte meg a férfit, szerinte szeméremsértő, ami a szaunavilágban folyik, ezért kilátásba helyezte a rendőrségi feljelentést, valamint minden más nyomásgyakorlást. Ennek egyik eleme a cikk elején ismertetett levél az ÁNTSZ-nek. Ahhoz kapcsolódva érdeklődtünk a megyei kormányhivatal szakigazgatási szervénél.
Arra a kérdésünkre, hogy hogyan ellenőrzik a levélíró állításait, ezt a választ kaptuk: a folyamatosan üzemeltetett közfürdő esetén évente egyszer a fürdőt tápláló összes vízből, illetve a medencék vizéből mintavétel történik… Kifogásoltság esetén a hivatal az üzemeltető felé intézkedik a megfelelő minőségű fürdővíz biztosítása érdekében. A bejele
#1023   2016. 11. 10. csütörtök 12:19
magnum44 magnum44
Szeméremsértő, ami a szaunavilágban folyik? – Kiakadt a debreceni vállalkozó a gyógyfürdői meztelenkedésen
2016.11.10 10:54

Debrecen – Hosszan beírt a panaszkönyvbe, levelet küldött a városi rendőrkapitányságra és az ÁNTSZ-nek az az ismert debreceni vállalkozó, aki szerint szeméremsértő viselkedés tapasztalható a gyógyfürdő szaunavilág részlegében. Emellett kifogásolja, hogy csak a fürdőruha levételével lehet használni.
Az ottani szolgáltatást rendszeresen igénybe vevő férfi ugyan nem kérte neve elhallgatását, de az ügy szempontjából nem lényeges, sokkal inkább maga a jelenség az, amely a szaunakultúra hazai elterjedésével sok helyen vitákat generál. Esetünkben ezt könnyen el lehetne dönteni, hiszen a panaszos egy két és fél éve megnyílt létesítmény házirendjének a megváltoztatását szeretné elérni, ami még akkor is esélytelennek látszik, ha ezt arra hivatkozva teszi, hogy közpénzből, azaz az ő adóforintjaiból is épült. Ezt támasztja alá a gyógyfürdő szolgáltatási igazgatójának az érvelése: a szaunavilág szolgáltatásait igénybe vevő csaknem 103 ezer vendég közül eddig csak három tett hivatalosan panaszt valamiért. Nem elhanyagolható tény az sem: nemcsak feltételeket szabnak, hanem választási lehetőséget is adnak.
Jobb fürdőruha nélkül
„Bejelentést szeretnék tenni a Debreceni Gyógyfürdő Kft. ellen, hogy a nagyerdei termálfürdő szaunavilágában felháborító közegészségügyi állapotok vannak. A kft. textilmentesnek hirdetett szaunája a valóságban egy naturista szaunát takar, de ez közfürdő, nem privát klub. Egyes férfiak és nők – vendégek és a személyzet egyaránt – meztelenkednek, ezáltal véleményem szerint egészséges emberek izgalmi állapotba kerülnek és ettől váladékoznak… A meztelenkedés »hatása« biztosan nyomot hagy a szauna padjain, pihenő ágyakon stb. Fertőzést is okozhatnak a testnedvek.” Ezzel az indoklással kéri a fürdőruha kötelezővé tételét egy debreceni férfi az ÁNTSZ-től.
Súlyos állítások, és nem is maradtak megválaszolatlanul, amit hivatalosan a gyógyfürdő szolgáltatási igazgatója küldött meg az ismert debreceni vállalkozónak, de beszédtéma lett abban a közösségben is, amely rendszeresen jár oda szaunázni. Természetesen fel vannak háborodva, és állítják: a fent idézett esetek egyáltalán nem jellemzőek, sőt ők nem is találkoztak hasonlóval. A szaunázás körülményei (forróság, illetve jéghideg víz) sem kedvezőek az „izgalmi állapotba kerülésre”, így akivel ilyen történik, vagy ilyet feltételez, az biztosan nem szaunázni akar. Amennyiben ezt tapasztalnák, azonnal szólnának a személyzetnek.

Szaunamesterek világbajnoksága az idén Németországban. Nyugaton teljesen elfogadott fürdőruha nélkül lazulni vagy épp felpezsdülni a gőzben | Fotó: Kovács Péter
Az előtt viszont értetlenül állnak, hogy a gyógyfürdőt bevádoló férfi nem hajlandó tudomásul venni a fürdőruha-nélküliséget, azt szeretné, ha abban is kedvére szaunázhatna másokkal együtt, akiket szerinte most a meztelenkedés tart vissza ettől. Mint mondták, senki másnak nincs gondja ott a lepedőh
#1022   2016. 11. 03. csütörtök 12:40
X Törölt felhasználó (1071132)
Sziasztok,

Lukács fürdőben a szaunavilág hétköznap mennyire látogatott? Párszor voltam már esténként, de nagyon kevés ember fordul meg ott (nő/pár meg szinte alig). Lehet mindenki a péntek esti partykra vár? Van olyan idősáv, mikor érdemes menni hétköznap?

Köszi,
Tomi
#1021   2016. 11. 02. szerda 14:29
X Törölt felhasználó (1161192)
Jessszus, megfogadtam h nem írok már, ha vitázol velem azon hogy mit írok ki akkor olvasd is el légyszíves!
Mégegyszer, szimplán választ vártam mindegy h privát formában vagy a falra, rem ezzel nem sértek meg senkit mindeki döntse el maga!
Azért viszont elnézést kérek ezt is mégegyszer le kell írnom hogy a szauna clubbos fórumba textilmentes szaunázással kapcsolatosat kérdezte!
Igazából csak arra lennék kíváncsi, de szerintem már többen is!
MIRŐL LEHET, KÉRDEZNI, BESZÉLGETNI, HOZZÁFŰZNI egy nem társkeresős szauna clubbos témában ha a lenti kérdésemre az a válaszod hogy nézd meg a gugliba???Egyébként ez a téma leírása:Egyik barátom már volt szauna clubban külföldön. Ha van tapasztalatotok, élményetek, osszátok meg velünk. Nálunk is van ilyen? Ha igen, hol?
Ez alapján mertem kérdezni szaunával kapcsolatosan, félek ezt sem olvastad el!
#1020   2016. 11. 02. szerda 13:43
ravenna ravenna VIP Admin
Off Mennyivel egyszerűbb ha valaki egy fórumon - közösségi hely, hogy egymástól kérdezhetünk - jelzi előre hogy a kérdésére privát választ vár... Hétköznapi ember vagyok, akár hétköznapi hibákkal. És nincs érdekem a GG működésében. Ugyan olyan ember vagyok mint bárki. Ha kérdésem van: egyszerűen utána nézek, keresek, akár azon a nagy keresőn... Ha az nem lenne ez az oldal se lenne megtalálható.
ON A fórum témája nem a klasszikus, textilmentes szaunázásról szól..valami egész más világ. Ennek ellenére magam is járok textilmentes szaunákba itthon, ha időm engedi. Azokat a helyeket IS felsoroltam.

Részemről harag nincs, de a félrefogalmazást, ferdítést nem kedvelem... Ha valaki PRIVÁT választ vár, vegye a fáradtságot és írja már oda... smile
#1019   2016. 11. 02. szerda 13:04
Max32 Max32
Ment a privát üzenet!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 11. 02. szerda 09:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1161192)
2016. 11. 02. szerda 09:23
Szia!
Köszönöm a hozzászólást nem szeretnék itt vitázni ez a szauna club fórum nem erről szól! Talán nyitni kéne egy vita fórumot!
Én csak annyit kértem hogy aki tud ajánljon nekünk egy wellness hotelt ahol textilmentes szauna van!
Ez a fórum témához tarzozik?
Szerintem igen!
Ha valakinek van jó személyes élmény vagy halllott jó helyről és azt megosztja velem privát üzenet vagy nyilvános formában nekem mindegy, mindegyiket megköszönöm!
Ha egy gg-s admin.-nak pedig az az érdeke hogy a gg helyett inkább a más oldalakat használjuk azt nem értem, bár valószínűleg velem van a baj, mert a szauna club fórumban jó textilmentes szaunák után érdelődtem, nem megy ez a fórumozás nekem, eddíg sem erőltettem azután abszolút nem fogom,ezzel részemről le is zárnám a témát!
#1018   2016. 11. 02. szerda 09:23
Szia!
Köszönöm a hozzászólást nem szeretnék itt vitázni ez a szauna club fórum nem erről szól! Talán nyitni kéne egy vita fórumot!
Én csak annyit kértem hogy aki tud ajánljon nekünk egy wellness hotelt ahol textilmentes szauna van!
Ez a fórum témához tarzozik?
Szerintem igen!
Ha valakinek van jó személyes élmény vagy halllott jó helyről és azt megosztja velem privát üzenet vagy nyilvános formában nekem mindegy, mindegyiket megköszönöm!
Ha egy gg-s admin.-nak pedig az az érdeke hogy a gg helyett inkább a más oldalakat használjuk azt nem értem, bár valószínűleg velem van a baj, mert a szauna club fórumban jó textilmentes szaunák után érdelődtem, nem megy ez a fórumozás nekem, eddíg sem erőltettem azután abszolút nem fogom,ezzel részemről le is zárnám a témát!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 11. 02. szerda 07:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2016. 11. 02. szerda 07:50
Hát már ne is haragudj meg, de itt én egy privát véleményt sem látok a kérdésedre.
Ha a privátot, mint privát üzenetet érted, hogy oda vártad volna, azt pedig honnan tudja bárki is? Hisz ki sem kötötted, hogy privát üzenetben várod.
Arra pedig végképp kíváncsi lennék, hogy ha valóban volt valaki, aki privátban ajánlott bármit, az miért úgy tette?
Miért nem írt a közösbe? Hisz ezért fórum, hogy mindenkinek adjon segítséget. lehet pár nap múlva mást is érdekelt volna, és most teheti fel újra majd a kérdést.
Szóval nem értem, ha te nem jelezted, hogy privátban várod a választ, akkor miért ott kaptál? Biztos titkos helyek ezek. Vagy tipikus kukkolótól kaptál választ, aki a képeidet meglátva, majd vágyik egy kis potyára, de nyilvánosan már a nick nevét sem vállalja fel.
Ha pedig ennyire lovagolsz a fórum témán, akkor bár privátban kaptál választ, de az lenne a normális, ha később megosztanád a tapasztalataidat. Mert kérdezgetni és kötözködni nagyon sokan tudnak!
#1017   2016. 11. 02. szerda 07:50
X Törölt felhasználó (69371)
Hát már ne is haragudj meg, de itt én egy privát véleményt sem látok a kérdésedre.
Ha a privátot, mint privát üzenetet érted, hogy oda vártad volna, azt pedig honnan tudja bárki is? Hisz ki sem kötötted, hogy privát üzenetben várod.
Arra pedig végképp kíváncsi lennék, hogy ha valóban volt valaki, aki privátban ajánlott bármit, az miért úgy tette?
Miért nem írt a közösbe? Hisz ezért fórum, hogy mindenkinek adjon segítséget. lehet pár nap múlva mást is érdekelt volna, és most teheti fel újra majd a kérdést.
Szóval nem értem, ha te nem jelezted, hogy privátban várod a választ, akkor miért ott kaptál? Biztos titkos helyek ezek. Vagy tipikus kukkolótól kaptál választ, aki a képeidet meglátva, majd vágyik egy kis potyára, de nyilvánosan már a nick nevét sem vállalja fel.
Ha pedig ennyire lovagolsz a fórum témán, akkor bár privátban kaptál választ, de az lenne a normális, ha később megosztanád a tapasztalataidat. Mert kérdezgetni és kötözködni nagyon sokan tudnak!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 11. 02. szerda 06:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 02. szerda 06:19
Igen, köszönjük nagyon segítőkész vagy!
Szerencsére voltak akik megértették h nem net analfabéta vagyok, hanem privát véleményekre, ajánlásokra voltam kíváncsi, ezért fórum!
#1016   2016. 11. 02. szerda 06:19
Igen, köszönjük nagyon segítőkész vagy!
Szerencsére voltak akik megértették h nem net analfabéta vagyok, hanem privát véleményekre, ajánlásokra voltam kíváncsi, ezért fórum!
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2016. 11. 01. kedd 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
ravenna VIP Admin
2016. 11. 01. kedd 13:43
Szívesen!
Feltettél egy kérdést, és arra én - ha nem is minden lehetőséget felsorolva - de válaszoltam. Adtam pár általam ismert helyet, mint tippet.
A folytatásra meg javasoltam azt a bizonyos keresőt.
A bejegyzésed vége pedig... csak magad minősítetted...
#1015   2016. 11. 01. kedd 13:43
Szívesen!
Feltettél egy kérdést, és arra én - ha nem is minden lehetőséget felsorolva - de válaszoltam. Adtam pár általam ismert helyet, mint tippet.
A folytatásra meg javasoltam azt a bizonyos keresőt.
A bejegyzésed vége pedig... csak magad minősítetted...
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 11. 01. kedd 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 01. kedd 13:22
Köszönöm, kerestem ott is smile
De azt hittem a fórum olyan hely ahol kérdeznek, többé kevésbé normálisan válaszolnak, pláne szaunázással kapcsolatosan egy szaunás fórumban, hátha tud valaki egy jó tippet adni!
Nem csodálkozok egyáltalán hogy a fórumok tele vannak veszekedős okostojásokkal ha egy-egy Admin.-nek is ilyen a stílusa! worship
#1014   2016. 11. 01. kedd 13:22
Köszönöm, kerestem ott is smile
De azt hittem a fórum olyan hely ahol kérdeznek, többé kevésbé normálisan válaszolnak, pláne szaunázással kapcsolatosan egy szaunás fórumban, hátha tud valaki egy jó tippet adni!
Nem csodálkozok egyáltalán hogy a fórumok tele vannak veszekedős okostojásokkal ha egy-egy Admin.-nek is ilyen a stílusa! worship
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2016. 10. 31. hétfő 16:58), amit ide kattintva olvashatsz)
ravenna VIP Admin
2016. 10. 31. hétfő 16:58
Aqualand, Egerszalók, Aquaticum?

Rengeteg van, csak nem a GG-n kell keresni. Tudod az a kereső aminek a nevében a G betü után cicimotívum van! smile
#1013   2016. 10. 31. hétfő 16:58
Aqualand, Egerszalók, Aquaticum?

Rengeteg van, csak nem a GG-n kell keresni. Tudod az a kereső aminek a nevében a G betü után cicimotívum van! smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 10. 31. hétfő 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 10. 31. hétfő 13:54
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani wellness hotelt ahol textilmentes szauna van? Kivétel: Bükk, Karos spa, Balneo, Sárvár!
Előre is köszönjük!
#1012   2016. 10. 31. hétfő 13:54
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani wellness hotelt ahol textilmentes szauna van? Kivétel: Bükk, Karos spa, Balneo, Sárvár!
Előre is köszönjük!
#1011   2016. 10. 28. péntek 15:18
wellness82 wellness82
eddig a sárvárival egy szinten volt... vagy nem... de ez a leválasztás egy vicc...
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 10. 10. hétfő 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1360742)
2016. 10. 10. hétfő 10:48
Múlt pénteken voltam - idénynyitóként - Esztergomban az Aqusziget szaunájában! Semmi nem változott belülről. Ha csak az nem, hogy pár ostoba,tudatlan szállóvendég beírása miatt leválasztottak egy részt, ahol textiles a szauna. ??!! Röhej!! A belépő 2.000,- Ft. Nyitva mindennap 10:00 - 20:00 között! Ebben a hónapban akció! Minden szeánsz ingyenes! Amúgy 500,- / alkalom...

... 107 108 109 110 111 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vazelinator vazelinator
Nyitás ideje: 2012. 02. 12. vasárnap
Üzenetek: 3190db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 17. csütörtök

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!